Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Múltkor "hülyegyerek" sárga sportkocsival megy mint az állat, rendõrök arréb "lemeszelik", röhögök magamban, hogy ezt megszívtad majom millerpalánta! Erre kimászik a kocsiból, nagy örömködés, kezelés ölelkezés a rendõrökkel, motorháztetõ felnyit, a rendõr meg majd kinyalta a seggét. Na ez a gond.
Engem meg csesztetnek az égõkészlettel, meg a háromszöggel.
én is szívom a fogam amikor a vizen minden szarért megvágják az embert, ahelyett hogy a 5000-20000e kategóriás lopások után ténferegnének.
iszonyat nagy az elégedetlenség és a kiszolgáltatottság ami jó táptalajt ad a bodzaszedõknek.
gyakorlatilag az van hogy egyetértek veled, meg sóhajtok egy nagyot, és az van hogy a történelem megismétli önmagát. Tenni ellene meg senki nem tud, vagy ha szeretne az is rájön hogy olyan önös érdekek vannak, amiknek (hallkan jegyzem meg) külön jól jön a mostani szitu.
én csak azt próbálom néha kifejezni hogy nem szabad a ló túloldalára átesni. Aki ma segítõ kezet nyújt, az fene tudja hogy holnapután milyen szándékkal közeledik.
veszélyes dolgok ezek ám... mégha perpill nem is látni
megintcsak! SZERINTEM
Megint kezdõdhet a szüretelés, szabad rablás.
A gárda kétéves mûködése alatt nem tett törvénytelenséget.
Szomorú, hogy nem az tartja fenn a rendet, akinek ez lenne a dolga.
Abban egyetértek, hogy bizonyos szinten félelmet és erõt sugároz az egyenruha. Van akinek ez nem tetszik.
ez is ferdítés (ahogy néha én is szoktam, elismerem)
fasisztázni az érzékenyebbek akkor kezdenek el amikor meglátják a gárda egyenruhát és azonosítják azzal amit néhány vezetõjük mond, vagy elkottyant
bocsásson meg a világ igen is vannak ünnepek a magyar történelemben amire én azt mondom szépen csöndben, hogy köszi nekem ebbõl elég, és csendben mást nem zavarva hitében elvonulok.
Tudom kigyót békát dobáltok rám ,de sztem néha nem gondoltok bele abba hogy néhány öregemberkében aki !valóban! átélte a 2.vh-t abban mit vált ki a gárda egyenruhája most 2009ben.
csak arra kérek mindenkit hogy mielõtt jönne az ellenpéldákkal amikkel én tökéletesen egyet fogok érteni, akkor is ezt elõtte egy picit gondoljátok át. csak 2-3mp-ig
a mi nemzedékünk "fiatalabbak" olyan könnyen tudnak azonosulni minden "félig" ismert történelmi vonzatú ideológiával, anélkül hogy tudnánk mit is képviselnek azok a dolgok valójában.
igen Árpádsávos zászló.. sajnos ennek a megítélése is teljesen elferdült, igazat adok nektek ebben de akkor szolidalitásból miért nem lehetne balosnak jobbosnak egy zászlaja, sakkor nem bántanánk feleslegesen egymás érzését.
egy másik dolog:
ezt már csak halkan említem
odakint messzi nyugaton MO-t fasisztoid országként emlegetik egy két helyen, Orbán Viktornak voltak olyan kijelentései hogy az unión kívül is van élet.
Szlovákok európát egy Magyar háború kirobbantási kisérlettel fenyegetik
mindezt 2009ben
ezzel nem azt akarom mondani hogy hiszek ezekben a kijelentésekben..
Nem kell imádni az uniót, csak okosan kéne lavírózni hözöngés meg ungarise vircsaft nélkül.
Nem lehet semmi így strandolni :-)
Mondjuk én is ilyen vagyok. Azt nem tudom, hogy merre van Lajosmizse, de Kadenong mellett megyek Phenjaba és Tegeu mellett jövök haza, ha repkedek. <#idiota>#idiota>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha valaki kitesz egy magyar zászlót, vagy feltûz egy kokárdát azt lazán lefasisztázzák.
Megmondom én Neked!
Ez többek között azok miatt van akik ha Te felmersz tenni egy kibaszott Kossuth címeres kitûzõt, vagy esetleg felállsz a Himnusz alatt akkor azzal jönnek, hogy mit magyarkodsz ( ez egyébként számomra teljesen értelmezhetetlen, mit kellene csinálnom?Románkodni ? ).Ezek miatt van barátom.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Az is amelyik szerint a nagyanyja megállt a fejlõdésben,mert azt hitte hogy Oszama õt támadja csillagrombolóval,meg azok a billentyûhuszárok is ,akik ott tartanak,hogy Rambo2 stilusában kioktatnak minden birka civilt.Egyrészrõl nem lehetett olyan elviselhetetlen,de ne is várjuk el egy magyar embertõl ,hogy a stressztûrõ képessége a libériaiakéval vetekedjen.Azoktól is ki van a f.szom,akik elküldenek az anyámba,mert nem tudom hogy a glaser lövedékben folyákony teflonban úszik a dunakavics,aztán mikor leütik az entert,sirva fakadnak,mert ráömlött a billentyûre a kakaó.
Az egész ügyben két dolog tûnt el.
1.Ki volt az a barom,aki nem kommunikálta le az egészet az érintettek felé
2.Miért nem rugják seggbe a hülyéjét amiatt,hogy most senki nem azzal foglalkozik amivel kellene,jelesül ,hogy hálásan megemlékezzünk egy katonára,aki a Hazája szolgálatának szentelte az életét.
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Kiváncsi lennék én arra a nagyszámú lakossági bejelentésre is....
nem olyasmi volt,mint mikor valamelyik kereskedelmi tv új felfedezettjét(értsd a portás unokahugának a fattya)úgy reklámozták:Megjelent az ifjú sztár elsõ száma.Mi van?Ez a tipikus öngerjesztõ f...ság,amit egy hülyer b.zi útnak indit,aztán röhög a markába.
Megette a fene az egészet.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Lassan már többet postolnak a Falconosok az FS topikban, ha így haladunk 😄
Bodzairtás
Van egy szép repülös könyv,fel akarom tölteni egy fél éve,de sose jön össze😞
Az meg hogy hány percenként jelez hibát az is benne van a pakliba, ahol ennyi számitogép és elektronika van.A gripen meg a eurofigter is produkálja még lehet hogy gyakrabban ,de mégsem irja senki hogy beszüntetnék a gyártását.
Ha valaki tud mutatni nekem egy *próbaverziót* annak ezer csókkal borítanám orcáját. <#puszi>#puszi><#kuss>#kuss>
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Van ám tennivaló bõven egy polgári gépen is.
majd hozzá öregszel..<#eljen>#eljen>
Tény hogy nem lövöldöznek rád, viszont itt a gépek mûködtetésének elsajátítása a nehézkes, valmint a komoly IFR repkedés elsajátítása.
Most itt speciell nem arra gondlok hogy katonai gépek reptetése, hanem kisebb jet-ek, vagy gázpropok irányítása, SID/STAR-ok lerepülése, és egy kis gyönyörködés az aktuális addon reptér szépségeiben..
hidd el annó én sem értettem mi a buli benne, aztán rájöttem hogy igen is tud izgalmas lenni a polgári repkedés. Vagy Captainsim C-130al szállítmányozási reppenést végrehajtani...
A VRS F-18E superbug példuk úgy van lemodellezve hogy képes vagy fegyvert oldani, (LGB, dumbbomb) csak robbanást nem látsz, vagy vannak triggerek amikkel SAM zónákat tudsz létrehozni FS világon belül.
járõrözni lehet..
és valóban hatalmas tábora van, mert forog a mani benne a sok kiegészítõ miatt, valamint az idõsebb korosztály nem akaródzik már lövöldözni csak biztonságosan repkedni, és 6xor újrakezdeni egy "pályát"..
Ma ráér valaki pár perc multira? A kézikönyvhöz le kellene tesztelnem valamit és csak multiban megy.
Aztán meg ugye ízlések és pofonok.Van akinek a szõke jön be másnak a vörös.Van aki a dogfightért van oda van aki messzirõl ellõ egy rakettát oszt jónapot.Van egy öreg haverom, semmi mással nem "játszik" csak is FS.Virtuális pilóta, rendesen kapja az utvonalakat amiket lekell repülnie menetrend szerint.Szóval azért nem egy unalmas sz*r az FS sem 😉