Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scottt
Már warezolná lefele a kicsi kezed mi?😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

polluxware
bahhh.. azt hittem lassan kész és vetítik😊

Scottt
2010-11 fele^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

polluxware
hbo féle mini sorozat az mikor leszen? köbö

Molnibalage
A lenti filmek közül egyiket sem láttam soha, de éves átlagban 2-nél kevesebbszer vagyok moziban. Ami érdekel azt itthon sokszor be sem mutatják vagy ezer éves film.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Scottt
Na mostmár elég az offból,el hallgat vagy rátok küldöm😉

Én órákig nézegettem csak a könyv elején az öreg indiánfejet,meg találgattam mit jelentenek a tollak😊
Cooper signe

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Buren
A film végén a probléma megoldása valóban intelligens, reális volt.

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

polluxware
hogyismonjam magának.. én tiszteletbõl nézem meg a filmjeit, másrészrõl tény hogy olyan amilyennek mondod, de õ még nem nagyon szerepelt soha ilyen szerepkörben. plussz a film vége is inkább reálisabb mint amolyan piszkos harry féle

Buren
Szvsz a Pankrátor c. film nagyon jó, az egyik legjobb film ami kijött az elmúlt években.

Amúgy meg a Gran Toreno olyan volt mintha a Hallmarkon néztem volna meg egy B kategóriás családi drámát. Csak annyival volt extrább hogy a 120 éves Clint bácsi ott nyöszörgött az amúgy semmitmondó társaságban. Egyetlen jópofa jelenet amikor elviszi a kis koreait a fodrászához. 😄

A transformers 2? Egy okádék mese az egész sztori, jó a fõszereplõ csaj és tetszik mikor a sárga robot kitépi a hiúzrobot gerincét a film vége fele.
Szvsz a 20 éves rajzfilm sokkal jobb, az egész ezerszer komolyabban vehetõ mint bay bácsi remekmûve. (habár még mindig nem egy nagy, az élet kérdéseit fejtegetõ eposz)

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

polluxware
Eastwood filmek alapmûvek.. amiben szerepel, vagy rendez egyaránt

Denzel Wasinak az új filmje meg.. háááát elmegy, de volt jobb is
habár Travolta adja magát😊

vmelyik nap jót röhögtem amikor Micky Rourke vagy mittomén hogyírja nevét, nagyon magasztalták a pankrátoros filmje miatt

"aszondja tökéletes beleélt alakítás" namost ha jól tudom a lecsúszott, iszákos kripli szerep az neki nagyon megy😊

L Viper
Hát a mai amcsi filmek engem sem igazán érdekelnek. Lehet az felõlem a Transformers akárhány is, meg az X-men sokadik.
Nekem akkora hülyeség az egész. Öregszünk :-)
LeonSilver
NA jó, tényleg ez az utolsó off ( ma) mert majd kapom a sárgát 😊

Szóval én akármikor és akárhányszor képes vagyok megnézni ezeket a filmeket!Nem tehetek róla de engem ilyen taxi28 meg mittomén milyen mai filmek nem nagyon kötnek le.Viszont ezek a klasszikusok számomra nagyon kedvesek.Egyébként szerintem ez a kor miatt is van amiben mi, nem mai csikók felnõttünk.Mert ugye mi Karl Mayt vagy éppen James Fenimore Coopert olvastunk és ha játszottunk akkor vagy Winetou vagy Old Shatterhand akartunk lenni.A mai kölkek meg ilyen songokuk meg pikacsuk.Amikor a fiamnak megemlítettem anno, hogy elolvashatná a Nagy Indiánkönyvet kiröhögött. 😞

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Buren
Rám nagyobb hatással volt ez a befejezés. 😊

LeonSilver
Elnézést kérek.Igérem jó kisfiucka leszek és nem fogok offolni.Többet.
Meg kevesebbet se ..😛

http://www.youtube.com/watch?v=sXldafIl5DQ

( Mellesleg szerintem Morricone egy félisten! )

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Óóóóó.Az egyik legkedvesebb színészem!!!! Imádom a filmjeit!!

Láttad Clint Eastwood Gran Torinóját?Nekem tetszett.

polluxware
afrikai sivatagba kiviszik a gépet.. népek gyorsabban szétkapják

Fegyvernepper filmet ha látta valaki, ott egy IL-76os kényszerleszállás után a következõ snittig volt egyben<#hehe>

L Viper
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Piréééézek! Neeeeeeeeee :-)
LeonSilver
A pirézek ennél gyorsabban szedik a bodzát ... <#idiota>

L Viper
Ez nem gyorsított felvétel?
Ilyen gyorsan lehet dolgozni?
<#idiota>
Üdv G.Dark
Szerintem ez lehet hogy trükkfilm.....

Gundark 1 1
DANIELE
EL KURTAM MINT FERCSIKE

Palinko
valszeg mert lusta az ember 😄 hát végülis miért gondd sajátban nyitni egyet? 😄
L Viper
Szerintem, ha lesz másik fórum, úgyis ezt fogjuk továbbra is rommá offolni :-)
repvez
Én inkább a Sanyo félét pártolnám, nem fontos egy külföldi forumon kiteregetni ami esetleg nem rájuk tartozik, föleg ha belekeveredik olyan ami nem éppen legális.
De tényleg jo ötlet több témára széttagolni a topikot igy mindenki részletesebben és nyiltabban kifejthet dolgokat anélkül hogy elveszne az info a sok hesz között.
polluxware
<#hehe>

sztem pár mondatba ami jött az ezután is fog.. felesleges kacinbálni, ha valaki másról kérdez, valmi offtopity példul falkonnal kapcsolatban arra meg úgy is megy a válasz

sztem

Palinko
én régen pár éve használtam a php bb fórummotort, és azt bárki tudná, nem nagy cucc, és van még 1-2 hasonlóan jó nyílt forráskódú cucc... szóval akár azzal lenne a legegyszerûbb kezdeni...
De egy ilyen beszélgetõs,kötetlen dologról volt szó,most meg uj Falcon topiknál tartunk😊

Sanyo
Nagyon örülnék, ha hozzám jönnétek. A fórummotor lehetõséget ad a könnyû moderálásra, kijelölt moderátorokkal, egyszerû hozzászólni, szerkeszteni, törölni, csatolást feltölteni. Már van Falcon fórumrészleg, csak nem ír oda senki. 😊

www.pcpilot.hu

repvez
sztem nem is lesz hozzá mivel egy központi szerverre csatlakozik fel ellenörizni a verzioszámot és a jelszot anélkül a menüt sem adja be.
A seriallal nem mész semmire mert a serveren egyböl kibukik .
Molnibalage
Megkérdezzem ezt az adminoktól? Tehát lenne egy új rész, mint a Training. És ott lenne olyan, hogy Hungarian, XY nemzet és azon belül amit csak akarsz. Bár ez talán sok lépcsõ lenne. Itt senki nem ért fórummotor alkalmazásához? Az extra elvileg lehetõséget ad ilyenre...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Kellen inkább egy olyan fórum felület, mint a VMH59-nek, lehetne tematikus topikokat nyitni.

a nagyon pofátlan lennék, akkor lehetne egy gyûjtõfórum az FF-en és ott minden nemzetiség maga szájíze szerint élhetné életét. A felület adott.

Ja ,ott nem kap senki innen felkiálltójelet😊)

Mondanám hogy menjünk Josic fórumára,de ott pont a magyar gárda miatt volt egy oszolj egyszer,azóta politikamentes a dolog,de beszélgetni ott is lehet,ha éppen van kedvetek....van jópár katona is,ugyhogy tán Leon
ilyen értelemben is találhatna dumapartnert.Repülõs ne sok van(egy se😊

Üdv
Éppen (aki tud) nyithat egy dumcsis topikot ,itt a szimulátoros társadalomban engem érdekel, sok dologban, pár ember véleménye.

LeonSilver
Ez sajnos több okból sem megoldható.Egyrészt szanaszét lakunk az országban.
A másik meg az, hogy én nem iszok alkoholt 😛 😉
Én valami olyan fórumra gondoltam ahova nem regisztrál minden Vér István, és ha beszélgetünk akkor az nem off és nem jön valami nagytudású ******* felkiáltójeleket osztogatni.

L Viper
Jófajta magyar száraz vörösbor mellett <#eljen>
LeonSilver
Jó lenne egy olyan, külön kis kuckó ahol ezeket a dolgokat is megbeszélhetnénk együtt.Nem?

LeonSilver
Krekk még nincs hozzá tudtommal de itt már tesztelte Sanyo és van akinek már meg is jött a dvd.

polluxware
mielõtt töltenétek! még nincs hozzá olyan izéé... tudjátok..

sztem egy kis idõ

polluxware
Zsolti
De tényleg,na nehogymá,warez?Fúúúj....azért ha találsz linket küld már el,csak hogy elkerüljem😊
Gárdához még annyit,akkor most melyik a demokrácia?Ahol Louisiana államban az afro-amerikai zsaruk védik a Klán tagjait az éves felvonulásukon és ez szerintük igy Ok,mert ez a dolguk,vagy ahol politikai okok miatt oszlatnak fel egy ilyesmi dolgot mint a gárda?
Hozzátéve,hogy én sok dologban inkább Polluxal értek egyet.
Magyarországon a demokrácia definiciója:Nekem mindent lehet de semmit nem kell. Bocs a nagy offért.

zsoltfireman
Hadjuk

Molnibalage
Hasznos. Van benne már tartalomjegyzék is. Így könnyebb megtalálni benne dolgokat.

polluxware
érzékelteti az érdeklõdés komolyságát..

Szerintem senki ne adjon linket neki ,mert tele lesz a fórum régi gázkarnélküli pöntyögös fatelepi roncsok screenshotjaival!

<#eplus2>

Molnibalage
Az mi is? Az írásjeleket meg kérlek ne halmozd, értjük a kérdést anélkül is.

zsoltfireman
Van akinek fent van már a R.O.F.??????????
Mûködõ!!!!!!