Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Cooper signe
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Amúgy meg a Gran Toreno olyan volt mintha a Hallmarkon néztem volna meg egy B kategóriás családi drámát. Csak annyival volt extrább hogy a 120 éves Clint bácsi ott nyöszörgött az amúgy semmitmondó társaságban. Egyetlen jópofa jelenet amikor elviszi a kis koreait a fodrászához. 😄
A transformers 2? Egy okádék mese az egész sztori, jó a fõszereplõ csaj és tetszik mikor a sárga robot kitépi a hiúzrobot gerincét a film vége fele.
Szvsz a 20 éves rajzfilm sokkal jobb, az egész ezerszer komolyabban vehetõ mint bay bácsi remekmûve. (habár még mindig nem egy nagy, az élet kérdéseit fejtegetõ eposz)
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Denzel Wasinak az új filmje meg.. háááát elmegy, de volt jobb is
habár Travolta adja magát😊
vmelyik nap jót röhögtem amikor Micky Rourke vagy mittomén hogyírja nevét, nagyon magasztalták a pankrátoros filmje miatt
"aszondja tökéletes beleélt alakítás" namost ha jól tudom a lecsúszott, iszákos kripli szerep az neki nagyon megy😊
Nekem akkora hülyeség az egész. Öregszünk :-)
Szóval én akármikor és akárhányszor képes vagyok megnézni ezeket a filmeket!Nem tehetek róla de engem ilyen taxi28 meg mittomén milyen mai filmek nem nagyon kötnek le.Viszont ezek a klasszikusok számomra nagyon kedvesek.Egyébként szerintem ez a kor miatt is van amiben mi, nem mai csikók felnõttünk.Mert ugye mi Karl Mayt vagy éppen James Fenimore Coopert olvastunk és ha játszottunk akkor vagy Winetou vagy Old Shatterhand akartunk lenni.A mai kölkek meg ilyen songokuk meg pikacsuk.Amikor a fiamnak megemlítettem anno, hogy elolvashatná a Nagy Indiánkönyvet kiröhögött. 😞
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Meg kevesebbet se ..😛
http://www.youtube.com/watch?v=sXldafIl5DQ
( Mellesleg szerintem Morricone egy félisten! )
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Fegyvernepper filmet ha látta valaki, ott egy IL-76os kényszerleszállás után a következõ snittig volt egyben<#hehe>#hehe>
Szerintem ez lehet hogy trükkfilm.....
De tényleg jo ötlet több témára széttagolni a topikot igy mindenki részletesebben és nyiltabban kifejthet dolgokat anélkül hogy elveszne az info a sok hesz között.
sztem pár mondatba ami jött az ezután is fog.. felesleges kacinbálni, ha valaki másról kérdez, valmi offtopity példul falkonnal kapcsolatban arra meg úgy is megy a válasz
sztem
www.pcpilot.hu
A seriallal nem mész semmire mert a serveren egyböl kibukik .
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
a nagyon pofátlan lennék, akkor lehetne egy gyûjtõfórum az FF-en és ott minden nemzetiség maga szájíze szerint élhetné életét. A felület adott.
ilyen értelemben is találhatna dumapartnert.Repülõs ne sok van(egy se😊
Éppen (aki tud) nyithat egy dumcsis topikot ,itt a szimulátoros társadalomban engem érdekel, sok dologban, pár ember véleménye.
A másik meg az, hogy én nem iszok alkoholt 😛 😉
Én valami olyan fórumra gondoltam ahova nem regisztrál minden Vér István, és ha beszélgetünk akkor az nem off és nem jön valami nagytudású ******* felkiáltójeleket osztogatni.
De tényleg,na nehogymá,warez?Fúúúj....azért ha találsz linket küld már el,csak hogy elkerüljem😊
Gárdához még annyit,akkor most melyik a demokrácia?Ahol Louisiana államban az afro-amerikai zsaruk védik a Klán tagjait az éves felvonulásukon és ez szerintük igy Ok,mert ez a dolguk,vagy ahol politikai okok miatt oszlatnak fel egy ilyesmi dolgot mint a gárda?
Hozzátéve,hogy én sok dologban inkább Polluxal értek egyet.
Magyarországon a demokrácia definiciója:Nekem mindent lehet de semmit nem kell. Bocs a nagy offért.
Szerintem senki ne adjon linket neki ,mert tele lesz a fórum régi gázkarnélküli pöntyögös fatelepi roncsok screenshotjaival!
<#eplus2>#eplus2>