52965
  • arrow19
    Jó filmezést így késő délután:
    Jagerpilotene episode 1 part 1
    Jagerpilotene episode 1 part 2
    Jagerpilotene episode 1 part 3
    Jagerpilotene episode 1 part 4
  • arrow19
    Wampa te mit pucoltál volna a Hoth bolygón ígyis úgyis hideg van ha nyár van ha tél...Magasságos tervezőőőm
  • Wampa
    Inkább gondolkozz egy 9600 gt ben szerintem,a 8600 ot veri,de nagyon nem maradt le a 8800 tól se a teszteken ugy emlékszem.Én nem huztam,csak próbaképpen,de a Gbyte-om felment
    GPU:650 RŐL 750 re ....atomstabil 725 ön a gyári Zalmannal
    Shaderelők 1625 ről...1850 re
    Memoria 900 ról.....975 re (1950)

Ezeken atomstabil gyári hütéssel,de csa dx 10 kompatibiliti
    Ne, pucoltam vagy 3 hónapja és még nem döglött meg:)

Első blikkre pár ezer a különbség
  • arrow19
    Itt nézelődj:8600GT
  • arrow19
    Viper használod a LaunchVipers-t?
  • arrow19
    10k-ért vesztegetik,86GT sztem meg alatta van 6-7ezer lehet.
  • Boconadi
    mennyibe fáj most egy olyan? Vagy egy 8600GT?
  • L Viper #33349
    Már egyre kevesebbet szenvedtünk mi is, pár dolgot nem szeret az FF5. ezeket már lassan kiismerjük.
    Ha valami nem okés újraépítjük a hálót és jó.

Az OF-ben ezek a féle problémák nem állnak fenn, az tény.

FPS esés nálam nem szokott lenni, kivétel nélkül mindig szerver voltam pedig. Az OF-nek meg az a hülyesége, hogy bizonyos konfigokon nem fut jól (?).
  • Molnibalage
    OF alatt nagyon félek az FPS eséstől.

A fura az, hogy csak mi szenvedünk vele. Derstef a teszt Tajvan helyszíneken zavar le 4-7 fős multikat néha gond nélkül.
  • L Viper #33347
    Én benne lennék, amúgy is inkább OF-ezek, bár ez az FF5.2 egyre jobb, de még mindig sok szabályt be kell tartani multinál.

Kis kedvcsináló az OF-hez és az OF multikhoz:
    1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
  • Molnibalage
    Akár. Még soha nem volt OPF multi. Nagyon kíváncsi leszek, hogy az mit tud.
  • arrow19
    Jövőhéten OF hét lesz ha megjön a 8800GT-m bennevagytok?
  • z0ty4
    Vipert neveztük ki szervernek. Destroynak gondja volt hamachival igy nélküle küldtük, de szerencsére nem volt gond. Megint éjfél lett mire végeztünk. Pár kép tőlem is. Bombázás közben nem mertem fotózni, mert féltem, hogy a földbe csapódok.

Folytatás ?
  • Molnibalage
    Ki volt a szerver miután mennem kellett?
  • Wampa

Jó srác volt ,csíptem:)
  • arrow19
  • arrow19
  • JoeDestroy
    Úgy látom hogy az alvó sejtek is megmoccantak...
    Gundi, vs. Wampa
    Boci meg Zaccos... lesz itt tömeg karácsonyig remélem...
  • JoeDestroy
    Na végre már lett valami :))))
  • L Viper #33337
    Hát ez jó volt! Képek máról:

• arrow19
    Falcon 4eva!
  • L Viper #33335
    Erotikus töltettel Macilaci69 :-))))
  • L Viper #33334
    Szevaaaa !
    Na a végén feléled mindenki
  • zaccos1
    Dicsértessék!Sajnos a reggeli 3-as ébresztő ellehetetleníti,hogy csatlakozzak a multihoz,pedig már nagyon jó lenne.
  • arrow19
    Ú a brutál Macilaci...
  • Gundark 1 1
    Csak egy nevet mondanék: Macilaci. emlékszel még erre a névre Wampi? :)
  • L Viper #33330
    Nem nagyon akarok belevauzni, de tény, hogy mi Destroy-al, Zsoltival, stb. igencsak leteszteltük a különféle Falconok multikódját.
    BMS 1.03 világbaknok,
    OF 4.5-től felfelé világbajnok
    AF-et ismerjük, mindig jó volt.

A tesztek hadjáratban voltak. OF 4.7 az őskövület gépemen szerverként is jól teljesített. 2,4 -es dual Intel proci, ASUS P5B alaplap, XP 32 bites rendszer, semmi Hamachi. Gondolom az Online Falcon századok is ezért tolják az AF-et és az OF-et.

FF5-nél az én konfigom szerverként bedöccent igencsak. Na azért nagyon szeretném, ha az FF5 a folyamatos fejlesztésekkel a lehető legsimábban menne, mert amúgy nagyon is jó cucc lenne.
  • Molnibalage
    Meg HungaroJet, Zaccos, PZolika, Zsoltifireman és a többiek akiket sajnos nagyon ritkán látunk már erre.

Ezentúl tartsak mise előtt névsorolvasást? :)
  • Wampa
    Szép kép,kösz Arrow:)
    Végre az egész topik láthatja Közép-Európa legszebb férfifelsőtestét......

Gundark
    Lüki nem jó manager:)
    Mióta ismerem a kezem se a régi:)

Ki felejtett el Boconádi?Nekem a te neved is a töpik törzsközönsége között van.
    Van itt valami Star Warsos gyerek is,Jawa?vagy Jabba?Vagy Gundel?Valami ilyesmi.....még rá is emlékszem:P
  • Molnibalage
    Attól, hogy nem egy nyamvad programozó dolgozott rajta és nem önszorgalomból szabadidőben és a teszterek sem úgy dolgoznak.

Ha fizenének a MolnyFalconért és 8-10 órában csinálnám, akkor már régen készen lenne...

Egyébként sajnálom hogy pár régi rajongót szépen el is felejtgettek, attól függetlenül, hogy rendszeres olvasója a topiknak.

Ezt nem igazán vágom, hogy mit akar jelenteni...

10 perc és csatlakozom, csak most estem haza és kajáltam. Szusszannom kell...
  • arrow19
  • Gundark 1 1
    Józsizzál csak Wampusek. Rádhajtogatom a barlangodat, és mehetsz Lukszkájvólkerhez fellépésért kuncsorogni :)
  • arrow19
    Várjuk a pápát...
  • Boconadi
    A Te szemszögödből véve semmit. Ha tettem is, nem érted az kurvaélet, talán a közösségért... Tudtam hogy ezzel a lelkedbe taposok, de nem volt szándékos.

Én meg halkan kérdezem meg, hogy akkor az AF-nek miért volt fasza a multikódja? Egyébként sajnálom hogy pár régi rajongót szépen el is felejtgettek, attól függetlenül, hogy rendszeres olvasója a topiknak.
  • Wampa
    Szerintem Joe nem fog elvérezni a procijával,egy magja leveri az én duplaprocim:)
    Pedig nagy gondom nincs vele,2GB al is szépen megy pedig öregecske és két éve is a jóáras kategoriában léphetett csak ringbe
  • Molnibalage
    Akkor lehet, hogy nem L2 van? Anno az egyik FF hardverguru megnézte, hogy mi van nekem, mivel bírt ő és mivel bír arrow. Ezek után tiszta volt, hogy az én FPS-em miért olyan, amilyen.

Lényega lényeg, a 3-5 évvel ezelőtti egymagosok leverik az E7300 Core 2 duo-t.
  • Molnibalage
    Egy tök átlagos AMD3000 volt.

Más. Még itt rohadok a cégénl, a jóég tudja, hogy mikor érek haza...
  • Wampa
    Az elég bika 6 (12)magos Core i7-980X ban is "csak"6x256 az L2 pedig vagy 3 szor annyiba kerül mint a gépem ujonnan
  • Molnibalage
    Ööööm, egy tizenx éve gányolt játék szarkupac kódját próbálja valaki összerakni a fostalicska magyar netszolgáltatással. Csodálkozol, hogy nem megy?

Szerintem örüljünk, hogy legalább így megy. Ha azt nézed, hogy az FF4 multiban a TE alatt is alig volt játszató, akkor szeritnm inkább emeled meg süvegedet úgy, hogy lényegében EGY SZÁL NYUGDíJAS hobbiprogramozó van a csapatban, BaldEagle. Demer kb. 6-8 hónapig volt, de aztán leléptett. Seifer kalapálgatta még a kódót, de aztán elhagyta a csapatot, mert nem láttam értelmét ennek a fosnak a kalapálásában. Meg tudom érteni.

Egy kis tiszteletet meg azért elvárénk a gagyi szó leírása előtt. Halkan kérdezem meg, hogy TE eddig mit alkottál az életben.

Szó se róle, de a pénzért vehető Lock On is néha csinált fura dolgokat mutliban és azon is töprengj el, hogy NEM a Falcon miatt létezik Hamachi. Ezek szerint más "gagyi" is igényelte...
  • Wampa
    Az egy fasza tuningproci lehetett mert én L2 nek 512 Kb ra emlékszem a 64 bites Athlon 3000+ nál még az 5000+ os x2 -mben is csak 512 van magonként