52965
  • Wampa
    Következő a kérdésem.
    Még mindig 32 bites w7 em van és még mindig nincs FF om.
    Viszont,mikor feltettek az AF et ugyanugy beszart,mint a FF on,de utánaolvastam(nem a FF fórumon:()akkor a következővel sikerült beinditanom,elsődleges illesztő helyett a 9600 osra kattintottam és Direct3Dv Tandl and HAL helyett,csak HAL ra ....akármi az.
    Igy megy mint az ágybasz...ás.Viszont a FF onon ez az opcio nincs,csak D3D T L and HAL....hol lehetne ezt átbuzerálni?

A másik,valaki homályositson már fel,hogy az eleve 32 bites oprendszerre irt játék hogy mehet tökéletesen XP-n,WIN732 BITEN NEM,DE A 64 BITESEN igen?
    Legalább tudjam hogy nincs megoldás.
    Oprendzszer csere nem érdekel.
  • arrow19
    Multin ma hányan leszünk?
  • Molnibalage
    Egyébként örülök, hogy feltámadt a topik. :)
  • Molnibalage
    Egyébként az FF5.5.2 eddig stabil multiban, csak az indulás nehéz. Képtelen vagyok megérteni, hogy miért lehetetlen csatlakozni, ha egyes emeberek a szerverek. Ha viszont elindul, akkor onnantól fogva megy.

Miután engem leszedtek a legutolsó multiban, akkor vagy fél óráig moziztam külső nézetből és váltogattam a külső nézetet néha komoly FPS zuhanást okozva. Ekkor sem zakkant meg a redszer.

Erre még emlékszik valaki?

Akár AWACS is lehet valaki, ha akar. Bár ekkor ő offline van. Viszont én baromira élveztem az, hogy mondtam, mikor jöttek a MiG-ek. :)

További előnye lenne, hogy full human kötelék esetén a rádió ki is kapcsolható. Valaki az AWACS, egymást meg úgyis halljuk.
  • arrow19
    Fel orat vett el az eletembol.
  • z0ty4
    Maradok a win7-nél. FF5, vagy AF.
  • z0ty4
    Nekem csak 1 particiom van, és 1 játék miatt nem particinálok másikat. Aztán xp, azokhoz driver, kicsit sok macera 1 játék miatt nem ?
  • Molnibalage
    Tegnap sikerült belőni egész jól az AIM-120-C-7-et és az R-77-et az FF-ben. Az R-77 AIM-7M jelleggű védelemmel bír. Nagy lépes az R-27-hez képest, mert ARH, de a zavarvédelem olyan, hogy még az AI is képes effektíven védekezni ellene. A C-7 azért még mindig potens, de már korántsem verhetetlen. 20 indíásból azért ment mellé. A gond az, hogy néha nem volt tisztán azonosítható, hogy a MCG volt szar én nem találta meg a célt, vagy a chaff működött. Viszont legalább kétszer volt olyan, hogy a cél menekült és a stabil követésből egyszercsak leszakad a cucc.

Az AIM-54A lebutításán biztosan felhördülnek majd páran, de földháttérben repülő cél ellen ami chaff-et is dob, bizony elég rendesen le lett butíva. :)

(Azért a '60-as évek végi techológia az '60-as évek végi...)

Baromi jó volt a teszt, sokkal másabb jellege volt, mint az 1 indítás 1 kill felállásnak...
  • arrow19
    Zotya:XP-alatt jó lesz most rakom fel a másik partícióra.
    Molni:Jaja próbáljuk ki,köszi
  • Molnibalage
    Akkor megcsináljam az AF modot? Kevésbé űbertáp fegyverek, kicsit más HP konfig, stb?
  • z0ty4
    Feltettem az OF-et, sajnos nálam sem jó. Akkor marad FF5, vagy AF.

• Molnibalage
    SAAFOPS opciók.
  • Molnibalage
    Bocs, jobb. Nekem bal, a videón.
  • Molnibalage
    OFF

A bal oldali felvarrót a mellén látjátok?

Fighter Ops?

WTF?

ON
  • Molnibalage
    Igyekszem ezt elkerülni. Az ikertesóm esküvőjén 2,5 éve a végére sikerült elég jól elázni...
  • Boconadi
    az bebaszás lesz :D
  • Molnibalage
    Sőt, az AF egyéb plusz opciói néha egész vonzóak. Mozgatható földi egységek, bevetések babrlása, agresszív ATO, stb.

A hadjáratok is szerkeszthetőek elvben asszem.
  • z0ty4
    Épp azt beszéltük Jana-val, hogy azzal játszunk ami a legstabilabb, ha az AF lesz az akkor azzal. A mai OF után kiderül.
  • Molnibalage
    Az a MOD nagyon elavult. Ha csak a minimimum minimumára akarok szorítkozni, akkor 1-2 óra alatt is összedobok egy jobbat.
  • z0ty4
    Lassan elkezdem az OpenFalcon telepítést, szerencsére vagy 3 dvd-n vannak a cuccok, ugyhogy nem eccerű. Tegnap szólni akartam, hogy Af-hez találtam Balázs Realism mod-ját, azt is fel kellett volna tenni. Tegnapi AF képeket nem találom, hova teszi ?
  • Molnibalage
    Egyébként az AF sem lenne rossz, de csak átírt modellező értékekkel...
  • Molnibalage
    Meccsem van, fél tíz fele érek haza legkorábban...
    Holnap a legjobb cimbim eskövőre megyek.
  • arrow19
    Este OF multi? z0ty4 biztos jön tegnap az AF-et tesztelgettük.
  • L Viper #33373
    Csak sajnálni tudom őket, hogy az én XP3-ason az ótvar gépemen lazán jó a kampány.
    Majd azért mire át kell állnom Win7-re, remélem ezeket megoldják.
  • Molnibalage
    Ez vajon mitől van? AF-re??

Azért az vicces, hogy annak kell örülni, hogy egy töküres TE-ben 60 az FPS...
  • L Viper #33371
    Beszarás, már elnézést.
    Mielőbb próbálja ki Win7-es kolléga :-)
    CTD-k is megszűnnek? Hmmmm.
    Az IP paraméterezés az mindig kellett multihoz egyébként.
  • repvez
    OF multihoz beállitások
    A lényeg:
    renaming of F4-BMS.exe to FalconAF.exe
    the command line in your shortcut (FalconAF.exe -hires -ip (Your IP) -bandwith XXX).
  • repvez
    Egyébként ami a képekröl és a videokrol lejött az hogy ha az OF ben is benne lenne az FF féle füst és fény effektek vagy kód akkor az FF-et ritkán használnám..
    Az FF flare fénye és füstje a legélethübb viszont amit eddig játékban láttam.
    Egyedül ez és, hogy ATI+w7 párossal nem megy ,tart vissza az OF-töl.
  • repvez
    Kár hogy ATI van nekem mert sajna igy OF-et nem tudom kiprobálni , pedig nagyon szeretném.Az FF viszon szépen megy win7 64bit és ATI párossal.
    egyedül instant actionbe esik szét a 3d-s kabinba a monitorok képe elmásnak a feliratok a müszerekre, de csak ott hadjáratban nem.
  • Molnibalage
    Ezért éppen ideje lenne befejezni a MolnyFalcon-t. Az baj, hogy elég maximalista vagyok tesztelés terén. :)

Akkor ingujj feltűr, és nosza!
  • L Viper #33366
    Vasárnap estig nekem nem jó sajnos.

Azért jó, hogy megint kezd itt élet lenni. Nemhiába, jön a tél
  • arrow19
    Jöhettek mi vagyunk multin
  • L Viper #33364
    Valami opció van tán rá a kártya beállításoknál.

Egyébként tolhatjuk nyugodtan tovább az FF5.2-őt is.
    Vagy ki lehetne próbálni multiban az AF-es SkunkworksMOD_v1.2-es modot.
    Van benne két új hadjárat:
    Balkán 2012.
    Korea 2012.
  • Wampa
    Akkor Gundi,csapd ki az asztalra.......:)
    a tutit,mert a 32 bites 7 esemmel tegnap már a Top gun c.repülő shooterrel nyomultam....nem fut rajta egyik falcon se...hacsak,megf nem keresem azt a régi hárombetűset.amit Viper favorizált egy időben.Mikor jön már az Apache meg az A10 szimo?
  • Wampa
    Nagyon is tévecc:P
    Mer a neve is Hot(h) bolygó.....
  • arrow19
    Openfalcon:win7h+nvidia atival szellemképes a modell
  • L Viper #33360
    Szerintem kötelező OF-hez. Tömör gyönyör, ami benne van

Egyébként ha érdekel, hogyan állítom be az OF-emet, milyen modokat pakolok rá, akkor a fejléc alatt katt a: "Viper OF raktára" sorra és ott olvasd át az "OpenFalcon_help.txt"-t. Egy kis összefoglaló magyar nyelven.
    Linkekkel, mindenhez amit használok.

Ha Win7 alatt akarod tolni, sajnos nem tudom mit kell alkotni, nekem XP SP3 van.
    Ha jól emlékszem Gundark ebben jobban otthon van, miket állított Win7 alatt.
  • z0ty4
    Volt hasonló műsor a Spektrumon, Vadászpilóták címmel.

Ma jön haza amugy bratyó fél 9 körül és Hétfőig marad. Sürün nem láttok addig sajna....
  • arrow19
    Miért ma kihagyjuk?
  • z0ty4
    Repülés helyett nézzük ezt :)))