52965
  • z0ty4
    A Teamkills nincs elfelejtve :(

(Éled a fórum ismét)
  • L Viper #33476
    Még van egy képem:

• z0ty4
    Viper Attack:

Jana Teamkills :(

A Maradék:

• arrow19
    Én+z0ty4 lefőzhetetlen páros :
  • L Viper #33473
    Multi képség:

Valaki füstölőzik:

Menetoszlop pukk:

Aim 120 találat:

• Wampa
    Na ennyit erről.Ez a 64 bites fos kb 20 szor lassabb mint a 32 bites de legalább ez a k...va Falcon ugyanugy nem fut:(Adtam egy pofont a szarnak
  • z0ty4
    Arra jövök.
  • arrow19
    FF-lesz ma.
  • z0ty4
    FF-re ráérek. Ha nektek az jó repülhetünk.
  • arrow19
    Várlak kígyó!
  • L Viper #33467
    Este 10 körül felnézek a TS szerverre, hátha lesz ott valaki aki ráér
  • Wampa
    Köszi,most cseréltem rendszert,nem mentettem le a cimet
  • repvez
    minden egyhelyen :)
  • repvez
    Ha jol rémlik akkor az OF 1.10-es SRTM-je telepités közben 250m-es pontosságig megy.
    A NASA oldalárol én is leszedtem a nagy felbontásü képeket, hogy majd ha lesz egy olyan játék amihez kiadják a toolokat bele tudjam tenni a Magyar területet.
    Az meg hogy miért nem aplikálták bele nem biztos hogy az miatt mert komoly gondokba ütközne, mert már párszor bebizonyosodott, hogy amire azt mondták hogy nem lehet az pár lelkes ember megcsinálta.Csak akarni kell.
  • Wampa
    Ok
    X2 5000+,Brisbane magos
    GA-M56S-S3
    2gb 800mhz DDR2,
    9600Gt,
    160 Gb WD winyó,jelenleg 39 fokos:))
    bár gyanus mert eszerint a proci meg 29 fokosa:)
    +k..va sok por:P
  • repvez
    Használd ezta progit.
    Ez már meg tudja különböztetni az egy modhoz, de különbözö verzioszámokhoz tartozó telepitéseket is.
    MErt eddig csak FF és OF között lehetett, de ez a verzió már az FF 5.3 5.5 5.51 és 5.52 meg még sok variációját is telepitheted egyszerre csak mindig az éppen azt kell kiválasztani amivel játszanál.
    Beállithatot hogy milyen progit inditson hozzáá alapbol :
    TrackIR,TS3, Freetrack stb..
  • Molnibalage
    Az 50 méteres felbonátsú Korea talajmesh adat legalább 5-6 éve letölthető. Az, hogy nem applikálták annak komoly oka lehet. Hogy mi, azt potosan csak azt tudja megmondani, aki ért ehhez.
  • repvez
    Igen azért kérdeztem ,mert ahogy L_Viper is irja az OF alapban SRTM-el települ.Ha jol emlékszem a 4.3-as 1.09es verzioját használta a 4.7es meg már 1.10-est.Igy gondoltam, hogyha az OF-et választotta mint platformot akkor vannak hozzá neki segédletei ehhez is, hamár összefügnek egymással.Mert azért az OF-es terep lényegesen gömbölyübb nem olyan hegyes háromszogekböl áll.DE valahogy még ott sem tudok felfedezni benne egy természetes valos hegyvonulatot völgyet stb..
    Vannak dombos, hegyes részek, de messze nem valos.
  • L Viper #33459
    Az AF már nálam is túlélt jópár rendszer újratelepítést. :-)
  • arrow19
    configot írhatnál.
  • Wampa
    Legjobb,lecseréltem az a windows-t és fut az AF TELEPITÉS NÉLKÜL
  • Wampa
    Urak
    Kérnék egy linket a legujabb FF hoz,feltettem a 64 bites 7 est,ha ezen se fut akkor......meg.
    Egyébbként élvezet volt nézni,ahogy fel akartam tenni az xp-t egy másik particiora,hogy a telepitője milyen kékhalálokat produkált,gondolom a 7 es miatt.
    Feltettem a 7 est,frissiteném a kari drivert,erre az nvidia telepitő azt irja ki a 64 bites driveré,hogy nem megfelelő az oprendszerem:(
    Na vazzeg,nézem,pedig csak 64 es.Csuda:)
  • L Viper #33455
    Ez az OF-es SRTM terep már nagyon régi dolog. Már az első OF install része volt. Személyes tapasztalat amit írtam, de mástól sem hallottam még, hogy a kampányt hazavágja. Ettől függetlenül, semmi nem lehetetlen.
  • Molnibalage
    Meddig toltátok? Az elrontást arra értem, hogy ha olyan földi egységek mozgatását vághatja haza. Soha véget nem érő - day limit az van - háború lesz, mert a földi egységek nem tudnak mozogni. Vagy egy bizonyos helyről nem, szélsőségesen súlyos esetben egyik sem. Az is előfodulhat, hogy pár híd lerombolása vagy a "aktívabb" egységek szétkapása is megakaszthatja a játékot.

Mivel OF-es hadjáratot soha nem toltam végig, ezért ez csak tipp. Végig kell egyet tolni és megnézni, hogy bírja -e a SRTM-mel. Figyelem, az óra pörgetése önmagában nem elég, a Falcon motorja megköveteli, hogy bevetéseket repülj!
  • L Viper #33453
    Nem volt gond belőle. Joe-val és Zsoltival hálóztunk kampányt és nekem mindig utólag volt aktiválva, mert az alap HiTiles reptéri textúrákat jobban szeretem, mint a hr. OF repterit, ezért utólag telepítettem HiTilest és utána az SRTM terepet csak felülírtam.
  • Molnibalage
    És valszeg pont az jön elő, amit írtam. Hogy a hadjáratot valamilyen szinten elrontja.
  • L Viper #33451
    A Mediás tárhelyemen vannak az OF mesh fájljai (Good_SRTM_Files.rar). Utólagos HiTiles telepítés mellett egy sima bemásolás és aktív az SRTM terep. Legalábbis OF-nél ennyi.
  • Molnibalage
    Repvez látom, hogy írtál a F.L.A.R.E.-es oldalra. A terep felbontás megnövelése még a textúrázásnál is bonyolultabb dolog és még össze is függenek.

Már a mostani terrain mesh szint is elég komoly a Falconnak, a motor nem erre lett tervezve és az objetktumok sem. Most is vanak olyan objektumok, amik bizonyos szögből lebegnek. Azt sem tudom, hogy a nagyobb poligonszámú talajmesh milyen gondokat okozhat még ezen felül, de talán FPS esést is.

A mesh letöltése és automatikus applikálása nehéz lenne, kézileg is bele kellene nyúlni. Már a textúrázás önmagában hazavághatja a hadjáratot. Pl. nagyon kíváncsi leszek, hogy a FLARE készítője tudja ezt -e egyáltalán vagy képes megőrzni az integritást. A Riptiles ezen bukott el. Az új textúra az FF5.5.2 alatt megy, de pl. egyes hidak nem a folyó felett van. Ez volt az ára annak - szerintem - hogy ilyen gyorsan meg lehetett csinálni. A hadjárat működőképességének fenntartása felülítra a 100%-osan korrekt vizuális élményt.
  • JoeDestroy
    Külön oprendszernél nemigen lehet az a baj.
    Biztos hogy nem tudod a régit kiválasztani? Néha előfordul hogy visszavált az alapra, de a saját meg ott van alatta és ha kiválasztod minden beállítás visszaáll.
  • arrow19
    Ezt énis becinkeltem tegnap mert kinullázta a logbookomat.Pedig nálam XP-n van az OF a FreeFalcon meg win7-en.
  • Boconadi
    ne legyél szomorú babám, Két különböző helyen van fennt, két különböző partición, két különböző nevű mapában :) Akkor a reg váltás a baja. Én is valami ilyesmire gondoltam, csak nem voltam benne biztos, és lusta voltam megnézni, sry
  • Molnibalage
    Az, hogy egyszerre a kettő reg váltás vagy könyvtár elnevezés nélkül nem lehet fent.

Kicsit szomorú vagyok, mert folyamatosan olyan dolgokat kérdezel, ami a 2007 végi FF4-hez készült kézikönyvben is benne volt nemhogy az újban...
  • Boconadi
    Felraktam az OF-et, jól fut nagyon, de most nem indul az FF. Rákattintok az ikonra, nem történik semmi. Mi lehet a baja?
  • z0ty4
    Sajna nálam nem megy az OF, jó repülést.
  • arrow19
    22:00 OF MULTI /// PCPILOT TS-en fennvagyunk Viperrel
  • L Viper #33442
    Halihó
  • arrow19
    Vagyok jöttem.
  • z0ty4
    Fenn vagyok TS-en. Nekem csak FF a jó. Amig nem jön senki nézegetek vmi jó kis kampányt. Csak jelzem, hogy a délután már elmúlt, már este van.
  • Boconadi
    akarom mondani FF 5.52 szerver
  • L Viper #33438
    Későn érek haza, ha akkor még lesz valami, csatlakozok.
    Addig jó repkedést.