Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Néha eltöprengem, ha agyonlõheténm mind akkor tudnék -e aludni utána. Csak a halottak gyerekeit és talán özvegyeiket sajnálám. Egy sem akadt aki úgy szavazott volna a törvény kapcsán, ahogy elvárnánk.

Üzenjünk hadat Svájcnak és adjuk meg megunkat. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Bucser
Nem vágyom rá.

Egyébként a Seres Mária féle népszavazás elutasításán jómagam is fel vagyok háborodva hisz az elsõk között írtam alá.

Az alkotmánybíróság indoklását meg azért is sérelmezem (pedig hiszek a jogrendszerben) mert nem biztosított, hogy a képviselõk a veszély elmúltával nem állítják vissza a régi rendszert. A Népszavazás arra lett volna jó eszköz a változtatáson túl, hogy megelõzze a korábbihoz hasonló rendszer ismételt életrehívását is.

Bocs, hogy felszínre hoztam az offot megint.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Még az alkotmánybíróságban (igen , kisbetûvel) is szar alakok vannak.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Volt egy riport minap Seres Máriával. Rendkívül ki volt akadva a politikusok ezen húzásán.
Alkotmányjogilag nem lehetne kikerülni elért népszavazást semmiféle "elédöntéssel" -érvelt Seres Mária a riportban és tovább nehezményezte a "fent" uralkodó állapotokat, összefonódást és azt, ha a zsebükrõl van szó eldobják az ellentéteket.
polluxware
így nem fogsz bevágódni... <#eplus2>

Molnibalage
Persze, hogy lehet új pártot alapítani. Csak láthatólag semmi esélyed nincs az 5%-os küszöb és a nevetséges kopogtatócédula rendszer miatt.

A Seres Mária féle népszavazási kezdeményezés megmutatta, hogy gyakorlatilag mindenki aki ma hatalmon vagy egy szardarab. Tényleg ott tartok már, hogy a jobbikra fogok szavazni, mert nem tudok másra akire érelme is lenne.

Gundark 1 1
Végre! Egy leleplezõ igazságfeltáró film. És csak azért van ilyen formában hogy be lehessen mutatni. Méghogy nincsenek náciufók. Baze, akkor mi van a háttérképemmel? 😊
L Viper
L Viper
Köszönjük, majd tolmácsolom jótanácsaidat 8 millió honfitársamnak. Annak is aki nemhogy kettõ, de még egy állást sem talál.
Irány Amerika <#eljen>
Bucser
Off folytatása

4:07-ig még értem is a videót szerkesztõ ember problémáját. (2010-tõl azonban a 300k-t keresõk 19 k-val több nettót kapnak úgy hogy a munkáltatónak is kevesebbe kerül ugyanaz a bruttó fizetés.)

Aztán amikor kezdõdik az államadósságos handabanda elgondolkodom, hogy miért állít olyat az ember amit nem tud? Azt nem tette fel magának kérdésben hogy vajon 70 és 89 között miért nem Románia vagy Ukrajna szintjén éltünk (honnan voltak a behozott színestévék és videóleátszók és a déligyümölcs igen a külkerdeficitet hitelbõl finanszíroztuk)?

Azután 86% fordul el a politikától.. az utolsó (2006-os országgyûlési választáson ha jól emlékszem a választópolgárok 64%-a volt jelen az utána következõ önkormányzati választásokon 46%. Az EU parlamenti választásokon is 25%-os volt a részvétel (ez az elõzõ alkalommal is siralmasan alacsony volt) Hol van a 86%-os elfordulás?).

Demokrácia vs. diktatúra. Nem az a különbség, hogy az van hatalmon akit én szeretek, hanem az van hatalmon akit választani akaró többség megválaszt. Aki nem megy el választani az nem választani akaró.

Korfa kérdése: meglepõ, de Magyarország korfája pont most kezd helyreállni. Asszem pár hónapja volt olyan, hogy az új születések száma meghaladta az elhalókét.. Azért ilyen rossz a korfánk, mert volt egy jelentõs kiugrást jelentõ idõszak a 2. VH utáni 10 évben. Nem most van nagyon kevés születés, hanem akkor volt nagyon sok. (személyes véleményem).

A Videó hatásvadász. Vannak igazságok benne, de a szokásos magyar siránkozásba illik. Nem tetszik itthon? el lehet menni. Nem tetszenek a pártok? LEhet sajátot alapítani. Lehet 2 állásban dolgozni, ha nem elég a megélhetés, lehet tanulni. a lehetõség mindenkinek adott, csak annak nem aki inkább siránkozik, hogy minden szar.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

L Viper
L Viper
Üdv J.D.

Molnibalage
Azért szóljál, ha sikerült mûködésre bírni. A Falcon univerzális enginjébõl fakadóan, ha F-16D-vel mûködik akkor F-15E-re is kellene.

JoeDestroy
Üdv mindenkinek 😊
Újra itthon, sajna az idei Hegyalja is véget ért, de ismét meglehetõsen kellemesen telt el 😄
Igen sok jó koncert volt idén is. - Maschine Head, Death Angel, Kataklysm, Mobil, Deák Bill, Fintroll stb..-
bár egyik dem lesz Balázs videóinak aláfestõ zenéje az fix 😊
.. és mivel azt a szennyes alkoholt egyetemes ellenségnek tekintettük, így pusztítottuk is rendesen 😊

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Ej.. 😊 Vagy lehetnél elõretolt megfigyelõ is. Sõt, repvez 007, az ügynök! <#vigyor1>

L Viper
Ha minden jól megy még 9-e után is lesz idõm. Eddig úgy néz ki. Még nem tudom pontosan.

Repvez, jó pihenést ,aztán jól figyeljél :-)
repvez
Én meg akkor fogom leellenörizni a AEGAN teáter pontosságát, hogy minden ugy van e mint a falconba 😄

Molnibalage
Aug. 3-tól 9-ig. Hétfõn még nem megyek dolgozni, az még szabadnap lesz. Aug. 20 környékén ki mennyire ér rá elõreláthatólag?

L Viper
Meddig leszel oda ?
Molnibalage
Pont azon a héten leszek a Mátrában. <#szomoru1>

L Viper
Polli, egyáltalán nincs gondom a gondolataiddal és a nézeteiddel.
A baj az, hogy azok a pártok, amit a nevük képvisel, nálunk pont azokat az értékeket verték szét, amit képviselniük kellene. ( Szociális háló, liberális értékek, stb. )
L Viper
Balázs, augusztus elsõ felében lesz több idõm. Aug. 5-e után lesz jónéhány szabad estém.
Lehet megint repkedni, mert már nagyon hiányzik nekem is.
polluxware
igazad van.. csak ha olyan helyen a magamfajta elszólja magát, akkor rögtön megy a flém..

itt meg ugyan tudom hogy sokan nem értenek velem egyet, de legalább anyázás nélkül cimbik módjára hozzá tudunk szólni az aktuális utolsó "gondolathoz".

én soha nem a "tutit" mondom.. csak azt amit gondolok, egy véleményt

L Viper
Az csak egy eszmefuttatás Trianonról.

Polli én is tudom, hogy merész kijelentés és hidd el nem örülnék egy véres jövõnek!
Nem kell a nácikhoz hasonlítgatni, az sem jó megoldás.

Amit Balázs mondott a korrupcióról, lenyúlásokról, a felesleges beruházásokról, ott a baj egyik gyökere. Nemzeti léptékben kell gondolkodni és nem tovább pusztítani. Törekedni kellene egy egészséges szintû nemzeti érdekeket képviselõ nemzetállam felé zsebtömés és struccpolitika helyett. Nem a mellverõ magyarkodásra gondolok, amikor nemzetállamról beszélek, hanem arra amit valójában jelent.
LeonSilver
Azért ez nem ilyen egyszerû, ezt Te is tudod Balázs szerintem.De politizálnunk nem itt kellene, igazán folytathatnánk ezt a flyonline-on.
Ott csak mi lennénk és azért az ember nyugodtabban beszélgetne egy olyan helyen a barátaival.Nem?

**--**

Sikerült szert tennem a Wings over Israel és a Wings over Europe-ra, nem egy falconok de egész szórakoztató mind a kettõ.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
A videó leírása enyén nevetséges. Trianon reviíziójáról beszélni még elvi szinten is értelmetlen.

Az itthoni jóléthez meg csak sziplán annyi kéne, hogy a nagyberiházások ne a lopást jelentség és négyszeres fajlagos költséget, fele vagy negyadakkora mûszaki feladatnál, mint Európa értelmesebb felén. Meg nem 4-es metró, értelmetlen völgyhíd, alagút egy dombba kell, stb.

Molnibalage
3.0. Installkor automatikusan el kezdett frissíteni, de 5 perc tétlenség után lelõttem...

polluxware
Egy családos apától ez egy elég 'merész' kijelentés...

sõt..

jóhiszemû?

csak azt látom hogy egy csomó elkeseredett könnyen irányítható buta ember nem tud róla hogy 37es srácoknak innen nyugatabbra ez nem jött be.

és most a fasizmus alatt nem a zsidók üldüzését értem.. hanem hogy ott is eleinte a kezdet kezdetén azon filóztak a fiúk hogy kit szvazzanak ki a csapatból.

veszedelmes játékot játszunk ami sehova nem vezet

lgyen váltás! okés

bánja a fene

de ne ilyen

L Viper
Jók az érveid és a meglátásaid, ill. félelmeid is. Jóindulatú és jóhiszemû vagy.
Most alakul még minden, jó és rossz. Lehet az egész EU-nak befellegzik, lehet elvágjuk egymás torkát is Európában és megint rossz oldalra állunk. Ki tudja. Recseg ropog itt és külföldön is minden. Mi jobban érezzük, mint õk ott.
Az én személyes véleményem, hogy nagy változás elõtt állunk és a jelenlegi világ nem igazán tarható fenn. Nem tudom mi jön, senki nem tudja.
polluxware
csökken az életszínvonal, magasak az adók mert eddig mindegyik kormány elkummantotta hogy hitelállomány mutatót rendbe hozza.. most a nyakunkra nõtt a probléma

természetesen 89tõl kezdve errõl csak az mszp tehet ez tisztasor

most ugye mégrosszabb a helyzet, az elkeseredés (cigánybûnözés is nõ mert a szociális segélyek is be vannak fagyasztva)

megoldás:

páli fordulás

adó csökkentések, a közpénzeket sokkkalta okosabban osztják szét, ami ugye mind hitelre megy.. ami meg mégis beruházás az meg uniós pénz és az ugye mint tudjuk !bármire! felhasználható, nem csak arra amit a pályázat megenged, és akkor amikor csak akarjuk, felosztásokban

kevesebb adó nyomán növekedni fog az életszinvonal csökken az államháztartási bevétel, de az majd majd valmikor javul

addig a külföldi karvajorrúak idegesebben kopognak majd hogy hol a jatt..

ejjj továbbra se jó semmi

kezdjünk máshonnan pénzt beszedni (felelõsök)

felelõsök majd még kiderülnek hogy kik is lesznek pontosan.. ez lehet akár offshore cég nélküli nem politikus is

az uniós bankok ránk szállnak.. utáljuk õket mégjobban, plussz menjen az unió oda ahova akar.

kezd kifelé vándorolni a külföldi tõke a rossz elõrejelzések miatt...

persze mindeközben éljen a szabadság! kenyér církusz

kupsz feudalizmus

és lehet jurtában meg a prérin népviseletben feszíteni, mert az olyan mágyáros😊

csak viccelek ám!

tudom hogy fényes diadal áll elõttünk<#papakacsint>

polluxware
Havas-nak speciell ezért zseniális a mûsora.. ott az ott ülõk mondhatnak véleményt😊 mûsorvezetõ csak témát dob fel

Solt most erre azt írná hogy ott meg kézi gombnyomogatók megvannak buherálva hogy balos eredményt dobjanak ki<#hehe>

L Viper
Egyébként meg Szaniszló Ferenc elég komoly TV-s múlttal rendelkezik, többek között a Panoráma mûsor, kül és belpolitikai mûsorok a közszolgálati TV-n, ami mára szintén egy kalap sz*r lett.
L Viper
Lehet háborogni ez ellen is, de mint nézhetted egy pár videóban is, ott a válasz, hogy miért erõsödnek a jobboldali eszmék.
Ha nem ez lenne a mai helyzet, nem lenne erõsõdõ jobboldal, valószínûleg jól érezné mindenki magát. Dolgoznánk, élnénk, szórakoznánk. Most meg döntse el mindenki magában, melyik most a számára igazabb, hitelesebb TV csatorna. Bár az ECHO TV nálunk sincs ha jól tudom. Ugyanis nem igazán tévézek és nem is állítottam be minden adót. Minek is, mikor a mese, meg a rajzfilm megy egész nap :-D
L Viper
A fórumetikára gondoltam kedves barátom: Falcon 4 Generation !

Van itt egy házigazda, aki gyomlálhatja a nem fórumtémával kapcsolatos hsz-okat, mert nem biztos, hogy mmindenki kíváncsi az eszmefuttatásunkra.
polluxware
az általad linkelt echo tv-s dologgal kapcsolatban meg..

most hogy hirtelen 3 mondatot kezdtem el, és törlés lett a vége😊

döbbenet az a csatorna, az eszme, meg ez árpádig visszanyúló tömény hülyítés..

szegény elkeseredett ember tömegnek adjunk eszmét, meg a tudatot hogy a népfelség elve a szondaipszosz adatai alapján bármikor megvalósítható

"szegény ember eszköz"

polluxware
kitõl?? van amúgy valmi fórumügyi biztos? az osztogatja a csillagokat is?

bocsi a sg FAQ-ot valhogy "átugrottam" annó...

csak pár kérdést akartam feltenni még hajdanában

L Viper
Köszi. Raktam, mert kikapunk :-D
Megint rosszalkodunk.
L Viper
Éljen az internet :-D
polluxware
szép képek<#eljen>

polluxware
ezt a csatornát eddig elkerültem..

asszem nem is tudom fogni<#vigyor5>

L Viper
Már megint elnézést a sok OFF-ért:

L Viper
Ha ez a folyamat folytatódik, eltûnünk Európa térképérõl, ez a válaszom.
Globális szinten is szar minden, rothad az egész mocskos pénz és tõkealapú életszemlélet, életfelfogás. Változás érezhetõ és kell is. Lehet durva lesz a folyamat sajnos. A világ ( nem csak az ország ) fordulóponton van, ez látható.
Annyit tehetek válaszok helyett, hogy kérdezek és kérdezek, egyre többet! Az 1 db. szavazatomat leadom majd a legközelebbi választáson.

A felelõsök, ( mert vannak felelõsök ) élnek vígan közöttünk és jól élnek.

Egy két videó, csak bogarászni kell, gyalázkodás nélküli igazságok:

Videó egy.

Videó kettõ
polluxware
megteszed azt nekem hogy megválaszolod az általad feltett kérdéseket?

csak kíváncsiságból

L Viper
Napi téma az emberek közt az ország sorsa. Ide jutottunk. Eddig letojták sokan, de egyre többen nem tudják fizetni a számláikat, pedig eddig gond nélkül tudták.
Most õk is megkérdezik, miért van ez? Miért van válság? Miért jutott ide az ország? Miért szegényebbek egyre a dolgozó emberek?
Mi lesz a földekkel 2011-ben a moratórium lejárta után?
Miért jut egyre kevesebb a napi megélhetésre, amikor egyre többet dolgouznk?
Miért kell egy évet várni egy mûtétre? Miért mennek csõdbe a kórházak? Miért emelik a nyúgdíjkorhatárt, amikor szinte itt a legalacsonyabb az átlagéletkor európában?
Hová megy el a rengeteg adó és mire költik a hitelt?
20 év eltelt, ki a jó? Kire szavazzak? Kiben bízzak? Ki nem csap be?
Eddig letojták sokan...

Valami nagyon nem jó itt, ezt egyre többen érzik a bõrükön.
polluxware
rossz szót nem szóltam😊

viszont ez sötétközépkor meg a csak 20%... amúgy boldogan éltek

most erre mit mondjak?

a hülyéket kár tovább hülyíteni

ja és innentõl senki ne fizessen adót, hisz nyugaton sokkalta jobban élnek nálunk és nekik sem kell. Meg ott ingyenes az orvosi ellátás, meg egyébként elherdálják a politikusok a pénzt.
Már semmi se a miénk..

igazatok van, váltani kell!

<#worship>

L Viper
Pont azért készült a videó, mert õ is szeretné tudni, mi lenne a megoldás, a jó megoldás. Nem jobboldali propaganda a videó, inkább döbbenetet akar kelteni az elhülyült emberek fejében. ( szerintem )
polluxware
a megoldást kihagyta😊

bár lenne egy tippem...

repvez
sztem csak f16d-hez lehet használni , de ha rákérdezel a fejlesztöknél lehet be lehet tenni a játékba alapbol használhatora is minden 2 üléses gépre
repvez
A dotnet3.5 kell neki és lehet hogy nálad csak az 1-es vagy 2-es verzio van fenn frisszitsd a microszoft oldalról.

Nincs sajnos screenshot de a hivatalos oldalon le lehet szedni , nálam jelenleg nincs fenn OF igy nem tudom kiprobálni. a globalfalcon oldalon is fenn a link.