Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Cyborg Evo nagy hátránya, hogy ha nem programozod fell fullra a gombokat, akkor nem túl jó, mert a gázkar az alsó pozíciókban nem tartja meg magát, magaráz folyamatosan két kézzel kell fogni a joyt különben leesik a bot mozgatása közben a gázkar a legalsó helyzetbe.
Hétfõn már X52-õm lesz. 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Le nem cserélném, pedig jópár éve nyüstölöm. Nemrég láttam a Corában, kijön 10-ból :-)
Nekem azért tetszik jobban az evonál, mert rendes lábkormánya van a gázkar elején, nem olyan Joy tengely csavargatós, magyarán egy helis szimet is sokkal jobb ezzel vezetni.
Amit Balázs ajánlott, azt is sokan szeretik, a döntés a tiéd.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Kár, pedig a kabin nagyon ütõs.szvsz
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A TE-k biztos, hogy kompatibilisek az FF5.0-tel, mert mind a kiadás után készült. Ha midhárom helyre bemásolod akkor valahol csak megejelenik. Vigyázz, a TE kiválasztás után a felsõ fülek között van new, save, training és még valami. Nem a trainingben lesznek a bemásolt TE-k!
Az elmentett régi TE-k is evileg még az SP4/FF3 idõkbõl kompatbilisek, nem tudom, hogy mitõl, de mûködnek elviekben.
A vezéres kérdésed azért jópofa, mert bizony néha érdemes nem vezérként repülni. Akkor bizony a vezér pont úgy parancsolgat neked, mint a többi AI vezette kötelékben másoknak. Jófpofa másnak engedelmeskedni. 😊
Egész értelmes dolgokat vár el tõled legtöbbször. Csapásmérõ bevetés pl. érdemes néha kicsit "renitensnek" lenni és söprögetni a többi AI vezette gép elõtt, mert abban te jobb vagy. A lényeg az, hogy "kössél bele" mindenkibe. Rád tüzeljen a SAM (vagy kapjad szét te mielõtt a többi gép odaér stb), akaszkodj össze vadászokkal. Én nagyobb eséllyel élem túl a fenyegetéseket. Addig õk hasítanak a cél fele.
De a TE küldetést( pl Navigation 1 TE) bemásoltam az említett könyvtárba de nem jelenik meg a játékban. Lehet hogy a FF5-el nem kompatibilis.
Beléptem kiváncsiságból a Campaign módba. 😊 Hát elég sok gép mozog.
elég pöcs vagyok még hozzá. Gyakorolnom kell még...
Campaign-ban alapból mindig én vagyok a vezér az 1-es?Mert még a többi gépnek is parancsokat osztogatni...Hát.
Van egy joyom de elég gagyi.
10e forintig milyen joy-t ajánlanátok?
Leon: ahogy Repvez is mondja, az a MiG 21 az FS9-hez van bezony.
Ami igazán jó kieg az a MiG15 és MiG 17 a Bear Studiótól. Abban elég jó a repmodell is.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Boldog születésnapot Vipera Bácsi ! 😊
<#wave>#wave><#pias>#pias><#zavart1>#zavart1>
<#worship>#worship>
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Keddre majd lesznek saját fotok is 😊
Azt hallottam,hogy egyikõnk megint öregebb lett egy évvel,úgyhogy kívánnék neki BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
régesrégen hallottam valmit hogy janhas meg egy 3ds srác akinek neve nem jut eszembe, dolgozik valmin..
AEYES!!! az az
sztem így már rögtön érthetõ
AIM-7N Anti Radiation missle meg ilyenek...F22es antipropaganda faszság.
-sokkal stabilabb xpn 10-6x belefagyott campaignbe TE-knél is eléggé sokszor CTDzett
-FPS kb 100-70el több mint volt (100fps-80fps+100-70) igaz még AA és AF nélkül próbáltam de ezis számít. (ATI HD3870)
-Campaign stabil,néha viszont csinálja azt hogy belépek egy küldetésre várom hogy betöltsön az F15C-n megall 5-10percet gondolkodik és debriefhez kidob mintha kiléptem volna.
Röviden ennyi.Elõször azért óckodtam win7alatt futtatni mert nem gondoltam volna hogy mûködni fog a HOTASom.
A hotfix az FF holnapon elérhetõ.
Itt van,
Ez FS kabin lenne akkor?
A Balu oldalán található Te küldetések jók a FF5-höz?
És hová kell õket bemásolni?
Szerintem vicces, ha nem veszi komolyan az ember. Ha nem viccnek szánta akkor csak üvöltök. Majdnem kihozza, hogy a P-51 jobb, mint az F-22. Gundi, a Discoverynek igaza volt! 😊
Az igazi élet a Hadjáratban van. Ott tényleg van minden ami csak lehet egy PC-s szimben.
Ha a kissé régies tájgrafika sem zavar, jóideig el lehet játszani a Falconnal.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Egyébként végre van egy normális szimulátor végre. Anno még a Tornado-t nyomtam ott is volt egy -két billentyû komb.
Köszi a választ. Majd még tuti lesz kérdésem...
Most kezdem 1 hete kb a freefalcon 5-el...
Help kéne:
Ha mondjuk repülök egy traning küldetést mondjuk AA radar modes. Ott lelövök néhány gépek és utána leszállok. De nem parkolok le meg ilyesmi nyomok egy escapet és End mission.
Ekkor miért nem mutat valami debriefing-et vagy hogy mit csináltam. A Pilot book nál sem adja hozzá a lelõtt gépeket?
Ez miért van, teljesen le kell állítani a gépet leszállás után ?
Tartos tárolásra szivesen átveszem töled öket 😄