Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Nekem még gyerekkoromból maradt egy ilyen vezetékes-irányítos nagyon faszányos Wartburg ( ilyen ni )

Ennek a kormányos izéje bovdennel volt megoldva a bovden pedig egy ilyen rugós izében futott.Na én ebbõl vágtam le méretre egy darabot, a két végét meghajlítottam, hogy a helyére tudjam akasztani és kész is.Ez soha többet nem tört el!Mert ugye az volt a gáz ennél a rugós-kapcsolós szarnál, hogy valami nagyon ócska anyagból csinálták a rugót.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

L Viper
Numerikus Ins. a befogás billentyûvel és Numerikus Del. a dobás, de én is Joyról használom persze :-)
L Viper
A lemezkapcsolós Joyokat össze lehetett forrasztani jó vastagon, mert volt, hogy eltört :-)
Cimborámét megtákoltuk és bírta utána.
L Viper
Nekem is van pár jó C-64 emulátorom, de amikor nemrég öcsémmel összeraktuk az igazit és kerregett a külsõ lemezegység, vagy kaziról beolvasta a progit a turbóval, azok a hangok nagyon feelingesek :-)
Molnibalage
A megfelelõ joy gomb lenyomásával lehet dobni a célt vagy a ctrl + le kombinációval. A FF5 keyman alatt ott a link. Asszem undesignate tartgetet kell kereni. (Numerikus del?)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

NikkiSixx69
Köszi a Joy infokat. Holnap megyek a mediamarktba meg a corába is. Majd meglátom...
Ja megvan TE küldetés amit letöltöttem. Rossz helyen kerestem. Köszi!
A befogott célt, ha már nem akarom tovább besugározni akkor mit tegyek?

Molnibalage
Ilyen joy volt nekem is, de C64-em már rég nincs meg. Van C64 emulator. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

LeonSilver
Ja.De én a gagyikat is megreparáltam, saját kútfõbõl kiindulva.Ha érdekel megosztom a tekknikát.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

L Viper
Abban minõségi mikrokapcsolók voltak. Az akkori "gagyibb" Joyokat 100x-osan túlélték.
LeonSilver
Ja.Nekem is c64-hez volt és a mikrokapcsolók miatt ez volt az elnyûhetetlen joy.

L Viper

Nekem még megvan a C-64 s hozzá ez a remek Joy ( eredeti '87-bõl )
arrow19

<#eplus2>
L Viper
Nagyon kézreáll, a bazi nagy gázkar elején, nézd meg a képeken.
Molnibalage
Gázkar elején lábkormány? Fura egy megoldás.

A Cyborg Evo nagy hátránya, hogy ha nem programozod fell fullra a gombokat, akkor nem túl jó, mert a gázkar az alsó pozíciókban nem tartja meg magát, magaráz folyamatosan két kézzel kell fogni a joyt különben leesik a bot mozgatása közben a gázkar a legalsó helyzetbe.

Hétfõn már X52-õm lesz. 😊

L Viper
Nekem ilyen Joy-om van és bátran ajánlom !

Le nem cserélném, pedig jópár éve nyüstölöm. Nemrég láttam a Corában, kijön 10-ból :-)

Nekem azért tetszik jobban az evonál, mert rendes lábkormánya van a gázkar elején, nem olyan Joy tengely csavargatós, magyarán egy helis szimet is sokkal jobb ezzel vezetni.

Amit Balázs ajánlott, azt is sokan szeretik, a döntés a tiéd.

LeonSilver
Ja.Olvastam az 59-esen, hogy készül kabin is.Lehet küldök majd egy láda serbet italt neki ha kész lesz!Megérdemelné.

Molnibalage
A Falconhoz is lehet, hogy lesz ütõs kabin, mert a mester, aki összerakta a MiG-21bisz modelt a Loncihoz csinál kabint is és megosztja velünk. A 3D modellt már megkaptuk! 😊

LeonSilver
Köszi!
Kár, pedig a kabin nagyon ütõs.szvsz

Molnibalage
Saitek Cyborg Evo. Most a repvez által linkelt oldalon tényleg viccáron van X52. Szerintem megéri arra picit többet rászánni.

A TE-k biztos, hogy kompatibilisek az FF5.0-tel, mert mind a kiadás után készült. Ha midhárom helyre bemásolod akkor valahol csak megejelenik. Vigyázz, a TE kiválasztás után a felsõ fülek között van new, save, training és még valami. Nem a trainingben lesznek a bemásolt TE-k!

Az elmentett régi TE-k is evileg még az SP4/FF3 idõkbõl kompatbilisek, nem tudom, hogy mitõl, de mûködnek elviekben.

A vezéres kérdésed azért jópofa, mert bizony néha érdemes nem vezérként repülni. Akkor bizony a vezér pont úgy parancsolgat neked, mint a többi AI vezette kötelékben másoknak. Jófpofa másnak engedelmeskedni. 😊

Egész értelmes dolgokat vár el tõled legtöbbször. Csapásmérõ bevetés pl. érdemes néha kicsit "renitensnek" lenni és söprögetni a többi AI vezette gép elõtt, mert abban te jobb vagy. A lényeg az, hogy "kössél bele" mindenkibe. Rád tüzeljen a SAM (vagy kapjad szét te mielõtt a többi gép odaér stb), akaszkodj össze vadászokkal. Én nagyobb eséllyel élem túl a fenyegetéseket. Addig õk hasítanak a cél fele.

NikkiSixx69
A fixet letöltottem köszi!
De a TE küldetést( pl Navigation 1 TE) bemásoltam az említett könyvtárba de nem jelenik meg a játékban. Lehet hogy a FF5-el nem kompatibilis.
Beléptem kiváncsiságból a Campaign módba. 😊 Hát elég sok gép mozog.
elég pöcs vagyok még hozzá. Gyakorolnom kell még...
Campaign-ban alapból mindig én vagyok a vezér az 1-es?Mert még a többi gépnek is parancsokat osztogatni...Hát.
Van egy joyom de elég gagyi.
10e forintig milyen joy-t ajánlanátok?

L Viper
1000 köszönet mégegyszer a jókívánságokért mindenkinek <#integet2>

Leon: ahogy Repvez is mondja, az a MiG 21 az FS9-hez van bezony.
Ami igazán jó kieg az a MiG15 és MiG 17 a Bear Studiótól. Abban elég jó a repmodell is.
repvez
Ez a captain sim féle mig 21UM FS2004-hez . a kinézete jo de repülni nem mondhatnám hogy jo lenne és csak pár kapcsolo müködik a kabinba az sem azt csinálja mint az eredetin
Scottt
Boldogot Földim😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
Szerintem FS. Mintha Aeyes mûve lenne, mert az õ oldalán van kísértetisesen hasonló ezer éves elõzéntet MiG-21 kabinról.

LeonSilver
BSZ Mister Vipera 😉

**--**

Ez vajon mi lehet ??

Buren
Alles Gute zum Geburtstag!
Boldog születésnapot Vipera Bácsi ! 😊

<#wave><#pias><#zavart1>

<#worship>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

repvez
hirek
Keddre majd lesznek saját fotok is 😊
repvez
Happy Börzday L_Viper
NikkiSixx69
Isten Éltessen!!<#wink><#wink><#wink><#wave>

polluxware
Bódog Szülinapot😊

L Viper
Köszönöm <#vigyor3>
Gundark 1 1
Boldog születésnapot L_Viper Bácsi <#eljen><#hehe><#taps><#papakacsint><#pias>
Molnibalage
Pápai áldásom szálljon Viper fõesperesre! 😊

Üdv az Uraknak!!!
Azt hallottam,hogy egyikõnk megint öregebb lett egy évvel,úgyhogy kívánnék neki BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
Molnibalage
Én is amitt gyanakodtam rá.

Molnibalage
Ez tutira unreleased kabin. Lehet, hogy ez lett volna a díj a filmfesten, de mivel asszem csak 5-en vagyunk nem lez díjzás.

Molnibalage
A HT topikban Cifu-val kicsit beszélgettem. Részigazságokra épít fel egy légvárat.

arrow19
mimimi?<#idiota>
ablakban fut -hiresel g2el 😊
polluxware
ja és tedd magadévá a mappát

polluxware
futtasd ablakban, és a "futtatás rendszergazdaként" opcióval

polluxware
ez valami open falcon dolog, ugyanis ha megnézed az RWR-nél a jobboldali kis keresztszálat ami állandóan egy milis szegély föl-le ugrál, na abból látszik hogy open falcon.

régesrégen hallottam valmit hogy janhas meg egy 3ds srác akinek neve nem jut eszembe, dolgozik valmin..

AEYES!!! az az

sztem így már rögtön érthetõ

arrow19
Bazmeg ezen a PDFen már most felhúztam magam.
AIM-7N Anti Radiation missle meg ilyenek...F22es antipropaganda faszság.
arrow19
Felraktam nagynehezen a win7et miután kilõttem az összes IDE-s winyómat beruháztam egy 640es WD raptorra, FLCS is mûködõképes vele szerencsére egy creative hangkarival,gameporton hiba nélkül mûködik.Tapasztalat FF5el:
-sokkal stabilabb xpn 10-6x belefagyott campaignbe TE-knél is eléggé sokszor CTDzett
-FPS kb 100-70el több mint volt (100fps-80fps+100-70) igaz még AA és AF nélkül próbáltam de ezis számít. (ATI HD3870)
-Campaign stabil,néha viszont csinálja azt hogy belépek egy küldetésre várom hogy betöltsön az F15C-n megall 5-10percet gondolkodik és debriefhez kidob mintha kiléptem volna.
Röviden ennyi.Elõször azért óckodtam win7alatt futtatni mert nem gondoltam volna hogy mûködni fog a HOTASom.
Molnibalage
\campaign\save. Akkor az alaphelyszínek TE küldetései között találod meg õket. Ha a másik ott levõ két könyvtárba akkor a másik helyszíneken. Én az 2012 ajánlom, mert elvileg az stabil helyszín és üres a TE lista, csak a bemásoltak lesznek ott.

A hotfix az FF holnapon elérhetõ.

Itt van,

Ez FS kabin lenne akkor?

NikkiSixx69
Nem is tudtam hogy van javitás az FF5-höz. Eddig még nem találtam.
A Balu oldalán található Te küldetések jók a FF5-höz?
És hová kell õket bemásolni?

Molnibalage
Ezt úgy érzem muszáj linkelnem.

Szerintem vicces, ha nem veszi komolyan az ember. Ha nem viccnek szánta akkor csak üvöltök. Majdnem kihozza, hogy a P-51 jobb, mint az F-22. Gundi, a Discoverynek igaza volt! 😊

LeonSilver
at 59-esek oldaán olvasottak alapján szaré-hugyé lehetett venni pedál és x52 prot csak az széthordták minta pirézek a bodzát.Sajnos .. Mire olvastam és megnéztem már nem volt pedál pedig szívese lecserélném a mostanit.

L Viper
Remélem az alap FF5-höz megtaláltad a hivatalos javítást is, mert elég sok "gyermekbetegséget" kijavít. Nagyon kell rá orvosságnak :-)
L Viper
Majd ha komolyabban belemélyedsz,( feltéve, hogy lesz elég türelmed és energiád megtanulni ezt a nagyszerû harci szimet ) és kampányban fogod tolni, akkor látod csak meg, hogy mi az igazán szép ebben.
Az igazi élet a Hadjáratban van. Ott tényleg van minden ami csak lehet egy PC-s szimben.
Ha a kissé régies tájgrafika sem zavar, jóideig el lehet játszani a Falconnal.
Scottt
A legjobban kiemelt rész,Balu oldalán fenntvannak a régiek,most gyárt újakat😉

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"