52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#33557 Basszus, az komoly.
Emberek, multit mikor repülünk. Lassan 10 napja, hogy sehol semmi, ez nem járja...... -
#33556 Az egen... -
#33555 Érdekes valami. -
#33554 Ha MP volt, akkor ez minimális lag miatt előfordulhat. A gép helyzete jól volt számolva, "csak" a grafika késett. -
#33553 Jók a Balkán - Taiwan képek. Tele vannak statikus objektumokkal :)
A múltkorában egy Mig-23-at hajszoltam, és simán belerepült a talajba mintha levegő lenne el is tünt benne, majd kihúzott. Ezt meg is említettem akkor Vipernek. Sajnos abban a helyzetben nem volt módom fotót készíteni. -
#33552 Picit ambíciózus vállalkozás.
Szerintem felesleges és soha nem fog működni. A már meglevő helyszínekkel kellene valamit kezdeni. Derstef egyszer remélem kiadja már Taiwan-t. Balkan is kalapálva van más által.
Itt.
Ezekből és az ITO-ból találn lesz egyszer valami és a derstef féle Europe helyszínekből.
A derstef féle munkáknál abban reménykedek, hogy a MolnyFalcon féle DB-vel felülírható. Ő is 5.3-as DB-re épít és én is. -
#33551 Ez sem valami nagy: katt ide Repvez ! -
#33550 Nekem tetszik.Amugy egyenlöre csak gyüjtögetö életmodot folytatok , hogy ha ugy hozza kedvem akkor legyen alapanyag PS-elni egy kicsit.
NEkem jelenleg Csak FF van fenn igy printscreen most nem megy jelenleg -
#33549 Print screen és kivág. Jobb ötletem nincs. Mire kell egyébként? Mert szeritnem ez a legocsmányabb logo. Nem véltetlen van az a bannerban ami. Pedig azt kézzel kellett egy másikból kivágni pixelenként, hogy szép legyen... :) -
#33548 ami a bal felso sarokban van
Ugyan ez az OF és az SP verzioknál is jo lenne -
#33547 Ja, ogy neked az kell? Az, ami a bannerban van, az nem jó? -
#33546 hát én probáltam minden variácioban de nem dobott ki használhato méretü és minöségüt.Dobozkép az vagy sok de a kék csillagos logot nem látok. -
#33545 OF logo nincs. Pont a napokban keresték az GF fórumon. GF logóm az van. FF logo az van a FF extras könyvtárában. AF logót könnyű találni, csak google kell hozzá. Alap Falcon-t szintén. -
#33544 Tud valaki küldeni nekem nagy méretü, jo minöségü Logokat (AF, OF, FF és alap falconhoz)Menü képeket vagy azokhoz tartozo háttérképeket. -
#33543 x52-höz profil beállitó falconhoz -
#33542 Zseniális idézetek. -
#33541 Már müködik .Legalábbis sturmo alatt.
FF-be nem sikerült még müködésre birni és nem tudom miért ALT+TAB -al nem tudok kilépni az asztalra megnézni hogy megy e a követés és hogy tudjak állitani a progiban mint sturmoban.
A másik hogyan lehet állitani hogy mekkora kitérésre mekkora legyen a játékban az elmozdulás és milyen gyorsan?Mert most szinte egy az egyben megy és nagyon lassú a követés.Ez aszt jelenti hogy oldalra forditott fejjel látom csak a szárnyat és azt is ugy hogy nagyon lassan mozgatom a fejem. -
#33540 Egy kis segitség ujra jol jönne.Valamit biztos rosszul csinálhattam, mert most nem akar nálam müködni , nem követi az arcomat a progi.
Bemásoltam és felülirtam a 2 fájlt az update4-el meg is jelentek a curve-k a progiban, de nem tudom müködésre birni.
A kinti forumra meg nem akartam még irni, mert hivatalosan még nincs kinnt ez a verzio.
FaceAPI és Freetrak verzioban probáltam meg faketrakir-el is, rányomok a startra megjelenik a verbkamera képe megvan a stabil 30fps, de a sárga kontur nem jelenik meg és nem követi ar arcot.Az elözö verzio jo volt.hiba jelzés nincs -
#33539 SH skinek. Majd jönnek. -
#33538 De ő a szárnyvégi pilon-t akarja sárgára festeni, de az enyémen is szürke, és nem tudtam megoldani a problémát. -
#33537 Esküszöm, hogy nem látom a problémát. A wingtip nálad színes, a függőlegs vezérsíkon van egy csík, az alacsony láthatóságú kötelékfény. BTW, még mindig nice a skin. :) -
#33536 Kecskemet2010.zip mit takar? -
#33535 itt is látszik -
#33534 Én csináltam, és ugyan az volt a probléma -
#33533 Nekem minden este jó! -
#33532 Vasárnap este?
-
#33531 Megint csak 10 után érek haza. -
#33530 SÖR! :) -
#33529 Estére ki mit tervez ? -
#33528 Egy súlyos bug... :( -
#33527 Segítség kérés Valakimár csinált itt BA skint. Ő estleg emlékszik a megoldásra.
Sindel követte el anno? -
#33526 Rendben úgyis csak most estem még haza. -
#33525 Eddig vártam, sehol senki. Majd máskor bepótoljuk. -
#33524 Megpróbálok beugrani este 10 után. -
#33523 Fogd fel úgy, hogy Tornadok gyakorlatoznak alacsonyan. :) -
#33522 Az király. Mikortól lenne jó ? Ma tutira ráérek sokáig, ebben a szélben úgysem tudok aludni, mindjárt letépi a redőnyt. Viper, neked jó ma ? -
#33521 Bocs a tegnapi napom elhúzodott a vonatbaleset miatt,a mai nap úgy néz ki jó lenne a multihoz.Mégegyszer bocs. -
#33520 Nekem ne mondd, a repmodellje az csodás a Szu 25 T-nek. Nagyon profin megcsinálták , ezt nem is vitatom. Az lenne ász, ha még olyan hadjárat is lenne, mint a Falconban -
#33519 Igazából még egy dolgot veszek előre, a HTKA-s cikkemet be akarom már fejezni. Erősen megvágom, nem lesz olyan ütős, de nagyon ki akarom már adni. Azért picit MolnyFalconoztam is. :)
Azt is jó látni, hogy most 1,5 hét alatt több multi volt, mint 1,5 év (!) alatt. Szorgos népünk győzni fog. -
#33518 Ez igaz. De azért ismerjük el hogy a repmodellje már szép a Black Sharknak meg a Szu-25-nek. És valószínűleg az A10nek is az lesz. A falcon mindig is király volt avionikában, de a repmodell hát.. Azon volt mit csiszolni. Várom az A10et, és a SoW:BoBot is. Hátha lesz forradalom :)