Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
De a FF5 -nél nem érzékeli továbbra sem . Lehet újratelepítem..
Külön lehet majd állítani az Afterburnert is, hogy hol kapcsoljon be. Ez majd ott lesz ahol tesztelgeted a Joyt. Nekem olyan 90%-os gázkar álláson van. Set AB-re klikk a megfelelõ gázkar állásnál.
Bazi nagy, masszív szerkezet.
Egyébként az alap XP-s drivert használom, nem használom úgysem a rezgõ funkciót, bár az is hibátlan és nagyon frankón állítható az erõsége is. Kipróbáltam anno, de nem szeretem, hogy riceg :-D
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A játékban egy kis bug, hogy bármennyi idõ is van felszállásig akkor átválthatsz ramp startra. A gond az, hogy egy full ramp starthoz kb. 13 perc kell. Szóval, ha a visszaszámlálás elhagyta a 13 percet akkor már csak taxi opció választása a kívánatos.
Van egy ilyen bejegyzés a logbookban, hogy "consecutive".
Ez arra vonatkozi, hogy hány bevetésrõl értél haza egyhuzban egyben. Lehet, hogy a köteléktársak hazérkezése is kell, hogy hozzáadjon 1 bevetés után egye. Ha ebbõl össze jön 100 (!!) akkor is kapsz egy medált. 😊
Ha leszálltam akkor hová kell gurulni, gondolom bebarkolsz leállítod a hajómûveket és kiírja hogy end mission?
Jól gondolom?
Most töltöm a ramp start videot...
Mennyire imádtam.
Amikor kamaszodtam a távirányitó szekció miatt szétkaptam és a szobánk ajtaján végezte, mint privát csengõ (jó volt a duda benne ). Tudod, a fontos emberekhez csengetni kell :-)
Tehát valos esemény volt a katapultálás a filmben nem effect mint az amcsi filmekben 😄
képek
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
én is rugókra vadásztam folyamatosan.
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Nekem a su-22 maradt meg a legjobban.<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ennek a kormányos izéje bovdennel volt megoldva a bovden pedig egy ilyen rugós izében futott.Na én ebbõl vágtam le méretre egy darabot, a két végét meghajlítottam, hogy a helyére tudjam akasztani és kész is.Ez soha többet nem tört el!Mert ugye az volt a gáz ennél a rugós-kapcsolós szarnál, hogy valami nagyon ócska anyagból csinálták a rugót.
Cimborámét megtákoltuk és bírta utána.
Ja megvan TE küldetés amit letöltöttem. Rossz helyen kerestem. Köszi!
A befogott célt, ha már nem akarom tovább besugározni akkor mit tegyek?