52965
  • Molnibalage
    Hatalmas off, de érdemes megnézni legalább a szép képek miatt.

A linkelt topikban akár lehet dumálni is róla.
  • Molnibalage
    Valahogy így nézne ki. Ez egy kis reklám a készítőnek.:)

(Emellé is elférne oldalnézet rajz.)

• L Viper #33595
    Csak ötletnek gondoltam, esetleg lehet majd valamikor egy világosabb, üdébb is. Ez a mostani viszont szerintem maradjon.
  • Molnibalage
    Mivel a logó alapanyagok megvannak olyan jelleget adok neki, amit akarok. Mostz ilyen domború / köves jellege van. Ha a háttér más, akkor idomul hozzá a többi. A bal oldal sem taljesen azonos éa a felső és sötét rész miatt a kísérő szöveget is lehegytam.

A gép nem kicsi középen? Volt egy olyan verzió is, hogy jobban kitöltötte a képet.
  • L Viper #33593
    Nem tudom ilyen világosabb alapra a logókat rá lehetne -e sötétíteni:

• L Viper #33592
    Óhhhh, kedves emlékek :-D
    Mindjárt keresek szép képet a sajátjaim közt.
    Szerintem pár havonta jó egy új banner.
  • Molnibalage
    Ha van rá igény, akkor lehet rendszeresen banner csere. Ez majdnem 1 évet lehúzott. :)

Egy kis nekromancia következik!

Ez volt asszem eggyel korábban a most leváltott előtt.

Ezt talán még neuro rakta össze FF4-gyel.
  • Molnibalage
  • L Viper #33589
    Jó lett, egy kis változatosság és szebb, mint a régi.
    A 14-es kép is tuti, csak az fura lenne topik logónak, mert ugye a Falcon azért a fő vasunk :-)
  • Molnibalage
    Így jó lesz?

Igazából az lenti F-14 képet tenném be, mert az még ennél is szebb.
  • L Viper #33587
    A második képet máris rakhatod Bannernak
  • Molnibalage
    Még új képek.

Ez üt. Nem kicsit, nagyon.
  • Molnibalage
    A dokumentáció egy relatív dolog. Hiába írnánk le, az emberek nagy része akkor sem értené a dolgot.
  • repvez
    Az elsö mondatban leirtad, hogy miért nem kell az A verzió mert nem arra találták ki a szimet.Amugy én nem is szoktam mással repülni.
    A felsorolt területek mmeg ugyan ugy jok a C variánsra is csk késöbbi idöben ahol már van erösebb ellenfél is és nem kell agyaggalamb vadászatot rendezni.
    europába hál' istennek még nem volt olyan hadjárat amit kellett volna a modern gépeknek repülniük
    a balkánon meg ott van a '98-'99
    Agean
    Az én szememben csak anyni a hasonloság az A és a C variáns között hogy ugyan az a sárkányszerkezet.
    Ha nincs HUD nincs ICP egy csomo rendszer kilöve, a radart megint nem lehet ugyan ugy használni mivel nincs 2 MFD.
    KB ugyan ez a helyzet az alap mig-29 és mondjuk a 29SMT vagy mig -35 esetleg a szu-27 és a modernizált változata között.Vagy mondhatnám a 21-es és a lancert.
    Vagy bármelyik 4. gen gépnek a kabinját jobban támogatnám mert azokat jobban szimulálja a játék a fenti paraméterek miatt (ICP,2MFD,lézerbomba, stb..)
    Történelmileg ugy sem tudod jol lejátszani egyik hadjáratot sem föleg vörös oldalon tulmodellezés ide vagy oda mert a nátó oldalnak mindig is fejlettebb arzenálja volt.
    Ha valaki hiteles kampányt akar azt ugyis csak TE-ben tudja megtervezni egyesével.

A másik meg amiröl régebben megint irtunk hogyha meglenne a tool és a dokumentáció hogy mindenki a saját kis példányát ugy modolja ahogy akarja a kabinnal vagy modellekkel akkor már csak annyi dolga lenne a vezetöségnek hogy az arra érdemes minöségi dolgokat belevegye egy uj patchba és tesztelje hogyan megy együtt a többivel .

DE nem akartam ennyire beklemenni a dolgokba csak megemlitettem, hogy sztem nem kell a sok kabin föleg nem a visszalépés.
  • Molnibalage
    Ja, és nem csak az én kedvencem. Tudod te, hogy hányan várják? Anno, mikor beírtam 10+ PM-et kaptam, hogy mekkora jó ötlet. MiG-29 és Szu-27 full 3D pitért vagy újért még senki sem sírt...
  • Molnibalage
    Azért, mert ez egy F-16C szim. Ennyi erővel minek a többi pit? Viszont az F-16A is F-16 és bizony, ha a történelmi hadjáratokat nézzük, akkor az F-16A kabinnak több hansza van, mint az F-16CJ/CG-nek. Sorolom.

- ODS
    - ITO2 (1982)
    - Korea 1980-1991
    - Europe 1990 tájáig.
    - Balkan '80-as évek.

Számold ki, hogy ez hány hadjárat. Sok. Megéri. Őszintén, én nem is vágom, hogy a HUD-ot leszámítva mi az eltérés a CG és CJ kanin között...

Az F-16A jóval közelebb van az F-16C-hez mint bármelyik kőkorszaki orosz gép.

A keleti oldalon a MiG-29 és Szu-27 változatait leszámítva a szenvedés kategória, foglalkozni sem érdemes velük. Szólóban is, de multiban végépp. Sem játékélmény, se modellezés miatt. Az F-16 radar, HUD és stb. úgy felülmodellezi őket, hogy sírni kell. Az MI által irányított gépek viszont a DB-ből egész korrekt adatokat kapnak.
    Pont olyan könnyen mészárlonak le téged, mint te az AI-t. Se chaff/flare, se ECM se jó manőverező képesség vagy fegyverzet. Régen poénból toltam pár bevetést a vörös oldalon FF4 alatt. A bevetések negyede úgy ért véged, hogy simán lemészároltak, pedig akkor még tudtam repülni.

Ezen felül a keleti gépekről sokkal kevesebb anyag van, nem lehet olyan jó kabinokat csinálni hozzájuk.
  • repvez
    nem akarom itt megint a flamet meg a rosszfiut játszani, de megint az F16A kabint minek beleeröltetni.Azért mert neked az a kedvenced még nem érv meg hogy néhány területen és idöben használtak ilyen verziót.
    Még talán te emlitetted amikor a mig21-es kabint kérdeztem, hogy 1 MFD és a DED mindenképpen kell bele azzal meg már nem életszerü a kabin.
    Akkor az "A" variáns is kilöve.És elég markáns különbségek vannak a kinézetben.
    inkább a keleti oldalon kéne valamit alkotni hogy legyen variáció azt az oldalt is repülni.
  • Molnibalage
    A kis pit szerkesztgetés elment más irányba.

Ezek szerint akkor lehet, hogy lesz új F-16CJ - most CG - 3D kabin és talán egyszer F-16A is. Az OF nem cél, csak tanulási folyamat szempontjából. Ha jól értem van kooperáció az FF csapattal.
  • Molnibalage
    Seven-G interjú a Cleared to Engage blogon.
  • Molnibalage
    Banner frissítéshez mit szóltok?

Ha van valami jó képetek, amit tudtok képzelni, akkor küldjétek el, oszt meglátjuk. :)
  • Buren
    Nagyon szépen köszönöm!
  • Molnibalage
    Fent van a banner alatti linken az új.
  • Molnibalage
    A jó édesanyját a kedves mediafire oldalnak. A file ott a tárhelyen, de mégis invalid az elérése...

Mindjárt felöltöm újra. Eddig 300 letöltsége volt. :)
  • repvez
    Akinek fennt van AF és OF az készitene nekem egy print srceent a menüröl Ha lehet akkor az elérhetö legnagyobb felbontásban mégha az nagyobb is mint a monitora felbontása.

köszi
  • Buren
    Balázs le szeretném tölteni a kézikönyvedet, de a mediafire-n már nem elérhető és az oldaladat meg nem találom! Megszűnt? :(
    Ha szóval tudtok adni más linket vagy valaki átküldené/feltöltené nekem azt nagyon szépen megköszönném!
  • Molnibalage
    Hmmmmmm... :)
  • Wampa
    Üdv
    Valaki mégegyszer,szájbarágósan összefoglalná,hogy indul el neki 64 bites Win7 en a FF?
    Ugyanis volt hogy beindult,többször futott,stabil(szerűen)egymás után,aztán Joyal baromkodtam,erre megint fagyott egyből ,szaggatva,ugyanazokkal a beállitásokkal.
    Lehuztam a joy-t,de nem állt vissza.
    Hátha kihagyok valamit.
    A tököm kezd kilenni.Ráadásul az xp telepitő lemez valamiért hibát ir ki,szerintem nem tetszik neki a win7 particiója,ugyhogy ha xp-t akarnék telepiteni formázgathatnék mint a b olond.
  • L Viper #33570
    Nagyon későn érek haza, holnap meg korán kelek.
    Ma ugrott nálam is a multi.
  • Molnibalage
    Valszeg mindkettő.
  • z0ty4
    Nekem csak FF jó. Család még úton haza ugyhogy amig nem érnek haza addig jó.
  • Molnibalage
    Én is készen vagyok, mint sajt. Azért lehet, hogy benézek. Csak FF van fent.
  • Gundark 1 1
    Gondoltam megyek este én is de olyan fáradt vagyok hogy beesek az ágyba aztán annyi :)
  • arrow19
    20:00 teljesen oké AF/FF/OF döntsetek
  • repvez
    remélem ezek a balkán területröl valók
  • Molnibalage
    Esete 8-9? OF, FF vagy AF?
  • z0ty4
    Nálam este gyűlik a család a hosszú hétvége miatt, de majd meglátjuk. Mikortól van gyülekezö?
  • arrow19
    A mai mehet :)
  • Molnibalage
    Ma este lehet, hogy belefér.
  • Molnibalage
    Valaki tolja fel gyorsan és jöhetnek a skinek. :) Nekem nincs fent OF...
  • repvez
    LaunchVipers_OF_Legacy18
    OF hez uj F-18-as modellek, skinek,