Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Meg azért is, mert önvédelmi képességet ad. Szerintam az F-16 a szárnyvégeken levõ csörgõkígyókkal az igazán dögös. Olyan, mint a bombanõ nyakánban egy kis ékszer. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Scottt
Amúgy Sanyo(flyonlie.hu)oldalán is van egy használ X-52 15ropiért 😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

NikkiSixx69
Na most már minden ok. Bállítottam.

NikkiSixx69
Ja kipróáltam. Az allied forcenál ott vannak azok a menük amiket mondtál. Ott jó is
De a FF5 -nél nem érzékeli továbbra sem . Lehet újratelepítem..

L Viper
A Controls-advancedben kell belõni, szerintem megtalálod.
Külön lehet majd állítani az Afterburnert is, hogy hol kapcsoljon be. Ez majd ott lesz ahol tesztelgeted a Joyt. Nekem olyan 90%-os gázkar álláson van. Set AB-re klikk a megfelelõ gázkar állásnál.
NikkiSixx69
Én is a win által felismert driverrel állítottam be. De a ff5 egyenlõre nem érzékeli a gázkart mi lehet a gond?? MÁs minden ok. A win kalibrálásnál jó a gázkar.

L Viper
Mondtam én :-)
Bazi nagy, masszív szerkezet.
Egyébként az alap XP-s drivert használom, nem használom úgysem a rezgõ funkciót, bár az is hibátlan és nagyon frankón állítható az erõsége is. Kipróbáltam anno, de nem szeretem, hogy riceg :-D
NikkiSixx69
Na megvettem:black widow flightstick! Fasza. A gázkaron is király a lábkormány...Kösz az infót még1x<#mf1>

Gundark 1 1
Jaja. Ez egy igazi winglet 😊 Nem olyan gagyi mint az utasszállítókon 😛
Scottt
Bizony-bizony,és amikor zsizrael lebombázta az Osiraki cuccot,akkor is felpakolták õket a szárnyvégre mert így kevesebbet eszik a gép(Gondolom aerodinamika miatt)

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Gundark 1 1
Mostanában AMRAAMok vannak ott. Magam jobban szeretem a csörgõkígyókat ott, valahogy jobban mutat 😊
NikkiSixx69
Jaaa, látom már smokewinder téma<#conf>

repvez
NikkiSixx69
A képen az a rakéta?? a szárnyvégeken elég illuzióromboló, de mondjuk ez a legkevesebb<#crazya>

arrow19
Valaki küldje át nekem pmben a stopworks kabinokat a régi raktár 2bõl <#wave>
L Viper
Apró játékszer:

L Viper
Molnibalage
Ja. Vagy 1-2 hónapja halott, ha nem több ideje.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

NikkiSixx69
a FLIGHT PLAN nél állítgattam az órát most már sikerült, de kösz

L Viper
A régi Raktár 2 totál meghalt Balázs ?
Molnibalage
Nem tudom, hogy mi lehet a gond. Mindegyik gépnél legalább 10 perc van a felszállásig. F-16C az utolsó a listában, annak kb. 13 perc van hátra. Mit mutat az óra mikor elindítod a TE-t?

NikkiSixx69
Nálam a visszaszámlálás 1:30 nál kezdõdik

Molnibalage
Mert legutoljára szerintem taxi-t repülték. Commit után gyorsan kattintsál rá a rapm start opcióra.

A játékban egy kis bug, hogy bármennyi idõ is van felszállásig akkor átválthatsz ramp startra. A gond az, hogy egy full ramp starthoz kb. 13 perc kell. Szóval, ha a visszaszámlálás elhagyta a 13 percet akkor már csak taxi opció választása a kívánatos.

NikkiSixx69
Na jó! Megnéztem a ramp start videot. Belépek TE take off küldetés. Kiválasztom a Ramp start-ot de mégsem ott kezdek hanem a taxi-is résznél ez mér van?

L Viper
Bárhol kilépsz hadjáratból, vagy T.E-bõl kapsz kiértékelést. Természetesen ha le is szállssz jobb lesz.
Molnibalage
Igazából asszem sehova. Ha lent vagy és úgy lépsz ki akkor az már landingnek számít. A pontozás és kitüntetések osztogatásánal lehet, hogy számít, ha a többi gépet is megvárod leszállni a kötelékben. Ebben nem vagyok biztos.

Van egy ilyen bejegyzés a logbookban, hogy "consecutive".

Ez arra vonatkozi, hogy hány bevetésrõl értél haza egyhuzban egyben. Lehet, hogy a köteléktársak hazérkezése is kell, hogy hozzáadjon 1 bevetés után egye. Ha ebbõl össze jön 100 (!!) akkor is kapsz egy medált. 😊

NikkiSixx69
Folytatom a kérdezõsködést:
Ha leszálltam akkor hová kell gurulni, gondolom bebarkolsz leállítod a hajómûveket és kiírja hogy end mission?
Jól gondolom?
Most töltöm a ramp start videot...

repvez
nagy valoszinuséggel igen
NikkiSixx69
De itt mi is történt? Tesztelték a katapultálást?

NikkiSixx69
ÁÁÁÁ

L Viper
L Viper
Baz*ki Leon, ilyen volt nekem is
Mennyire imádtam.
Amikor kamaszodtam a távirányitó szekció miatt szétkaptam és a szobánk ajtaján végezte, mint privát csengõ (jó volt a duda benne ). Tudod, a fontos emberekhez csengetni kell :-)
repvez
A mirror wars cimu filmbe is betették az itt készült filmeket.

Tehát valos esemény volt a katapultálás a filmben nem effect mint az amcsi filmekben 😄
képek
LeonSilver
Spectrumon EZ volt a legjobb gém.Imádtam!!!Jobban mint 64-en az ACE meg az ACE2-t.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

NikkiSixx69
Ja c64 mikor kicsit asszem a jobb oldalán melegedett. De jó illata volt. Basszus régi szép idõk. Meg azért 87' 89' körül azért ha hallottam hogy jön valami orosz vagy magyar gép rohantam kifelé az udvarra.

NikkiSixx69
specrumon volt az Ace nevû játék, Majd 3 pixel volt az ellenséges vadász😊
én is rugókra vadásztam folyamatosan.

Buren
De jót röhögtem a Bocskoron. Õ akar(t) repülni? 😄

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

NikkiSixx69
Voltam, az amcsi néger pilóták is befeküdtek a gépek alá olyan meleg volt😊
Nekem a su-22 maradt meg a legjobban.<#eljen><#eljen>

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
Még speckó illata is volt a C64-nek! 😊

LeonSilver
Nekem még gyerekkoromból maradt egy ilyen vezetékes-irányítos nagyon faszányos Wartburg ( ilyen ni )

Ennek a kormányos izéje bovdennel volt megoldva a bovden pedig egy ilyen rugós izében futott.Na én ebbõl vágtam le méretre egy darabot, a két végét meghajlítottam, hogy a helyére tudjam akasztani és kész is.Ez soha többet nem tört el!Mert ugye az volt a gáz ennél a rugós-kapcsolós szarnál, hogy valami nagyon ócska anyagból csinálták a rugót.

L Viper
Numerikus Ins. a befogás billentyûvel és Numerikus Del. a dobás, de én is Joyról használom persze :-)
L Viper
A lemezkapcsolós Joyokat össze lehetett forrasztani jó vastagon, mert volt, hogy eltört :-)
Cimborámét megtákoltuk és bírta utána.
L Viper
Nekem is van pár jó C-64 emulátorom, de amikor nemrég öcsémmel összeraktuk az igazit és kerregett a külsõ lemezegység, vagy kaziról beolvasta a progit a turbóval, azok a hangok nagyon feelingesek :-)
Molnibalage
A megfelelõ joy gomb lenyomásával lehet dobni a célt vagy a ctrl + le kombinációval. A FF5 keyman alatt ott a link. Asszem undesignate tartgetet kell kereni. (Numerikus del?)

NikkiSixx69
Köszi a Joy infokat. Holnap megyek a mediamarktba meg a corába is. Majd meglátom...
Ja megvan TE küldetés amit letöltöttem. Rossz helyen kerestem. Köszi!
A befogott célt, ha már nem akarom tovább besugározni akkor mit tegyek?

Molnibalage
Ilyen joy volt nekem is, de C64-em már rég nincs meg. Van C64 emulator. 😊

LeonSilver
Ja.De én a gagyikat is megreparáltam, saját kútfõbõl kiindulva.Ha érdekel megosztom a tekknikát.

L Viper
Abban minõségi mikrokapcsolók voltak. Az akkori "gagyibb" Joyokat 100x-osan túlélték.
LeonSilver
Ja.Nekem is c64-hez volt és a mikrokapcsolók miatt ez volt az elnyûhetetlen joy.