Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Ez ami atomdurva lesz. Csak sajnos nem FF.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Jet Thunderben lesz Harrier.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

LeonSilver
Gondot annyira nem okoz csak sokkal erõsebb gép kell hozzá.
Nézd meg EZT és láthatod magad is.Igaz ez DCS de lonci ugyan ez.

**--**

Nekem FSX alatt vannak ilyen szép gépeim.F-16, F-14, asszem 18 meg ez akis édes ni.És a Nimitz is.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

polluxware

polluxware
soha nem volt vele gondom.. habár nem játszottam vele annyit mint fs2004-el..

ha szép gépet akarsz látni akkor VRS f-18e /Fs2004 alatt

LeonSilver
Pedig ott van az.Még a DCS-ben is.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

polluxware
én elég sokat lomocoltam és sosem hullámzott a víz a talaj alatt.. érdekes😊

egyébként talajvíz is ilyesmi ám

lehet hogy egy árvízes idõszakban programoztak Vyoszemék<#zavart1>

LeonSilver
Mindegy Balázs.Annyira azért az ember nem nézegeti ( bár az tény, hogy nekem ven egy ilyen heppem, hogy szeretem ha szép a gép ).
Annyira de annyira szeretnék már egy olyan szimet ami szép,fasza a repmodell, nem hullámzik ósön a szárazföld alatt és van jól modellezett Harrier benne.Na meg Tornádó.Meg még sokminden más ...

Bakker, már megint belelógott a kezem a bilibe.

( mondjuk egy ilyen szintû szoftverér mint az FF5, csak a mai igényekhez igazítva én nagyon-nagyon sok pénzmagot lennék hajlandó adni.gondolom ezzel nem vagyok egyedül)

Molnibalage
Mitha más jelzésekkel ellátott Harrier skint láttam volna egyszer valahol, de más festés nem rémlik.

LeonSilver
Biztos igazad van Balázs, ehhez ( meg még jó pár dologhoz ) én nem értek.
Tehát akkor van vagy nincs ? 😉 Mondjuk a válaszodból arra következtetek qrva ügyesen, hogy nincs. :cry:

Molnibalage
A modell az alacsony felbontású, nem a skin.

LeonSilver
Tök véletlenül nincs valakinek egy pöpec Harrier GR.9 skinje?
Ami az FF5-ben van az olyan, mintha baltával faragták volna <#idiota>

sorry, csak érdeklõdtem.
Molnibalage
Sehonnan és kérlek ez, mint ötlet se merüljön fel. Örüljünk, hogy Aeyes mester megcsinálja õket és egyáltalán nem drága pénzért adja. 12 euró az kb. két pizza ára, alulról közelítve. Ennyit azért ne sajnáljál már érte...

Annyit még gyorsan hozzáteszek, hogy van FF4 és FF5.0 alá készült verzió is, és asszem mindkettõt megkapod, mert csak az új adatbázis miatt kellett új install. A tartalom ugyanaz.

12.00 euro <#schmoll2><#schmoll2><#schmoll2>
arrow19
cockpits.nl <#nyes>
Helló, nem tudjátok hogy honnan lehet megszerezni AEYES féle F-14A superpit V3.0 nevezetû cockpitet(tök jól néz ki), annélkül, hogy 12.00 euro-t fizetnék érte?
Molnibalage
A másik két videó elég fura szerintem. A hosszabb, de kisebb méretû szerintem nem valami jó. Se akció, se képminõség, se sztori, se semmi.

A másik zenéje nem tetszik, de ettõl vannak benne nagyon jó kameraállások és vágások! Van benne olyan is, amire még nem jöttem rá, hogy hogyan csinálta.

arrow19
Szep lett hirtelen a No sacrifice,no victoryra gondoltam hogy az a zeneje de vegul kiirtad hogy masik 😊 Illik ra.
Molnibalage

Scottt
Kép alapján rájöttem😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
HMS = Helmet Mounted Sight

Valójában ez elég tág fogalom, mert a MiG-29 Sjel sisakcélzója "csak" az R-73 off boresight indításához jó. A mai HMS rendszerek ennél jóval több adatot vetítenek a pilóta elé.

Isten tudja, hogy pontosan mi is ez. Remélhetõleg egyszer látjuk kiadva is. Ilyen ma egy igazi HMS vagy még több is.

arrow19

<#worship>
Scottt
Az mi?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
A gazdasági válság elõtt volt a terv, hogy 2009-ben kedzik ellátni õket és 2010 végére kapná meg az összes. Most, hogy ebbõl mi maradt, nem tudom. Ha majd aktuális, akkor kapják meg szerintem. 20 másodperc F4Browse-szal megcsiálni, hogy legyen HMS.

arrow19
Te Balazs most volt egy hir hogy az osszes F-15 kap majd HMS-t csak a postodat olvasgattam ez feltunt.
L Viper
Kíváncsi leszek ki és mit reagál :-)
Molnibalage

L Viper
Az Open Falconosokkal azóta nem értekeztél? Még a végén ott kötsz ki :-)
LeonSilver
Most nézem, hogy van új driver meg sst a saitekhez.Az sst 224mb ..
Tisztára nero feeling ( az elsõ cd író szofver ami egy 2*-es HP íróhóz volt 2 db floppy lemezen elfért.azon is adták! ).

Molnibalage
I wanted to let you all know that we looking very closely at the code for the campaigns. I have assembled a team of the best and most experienced campaign creators and we intend to be able to absolutely fix our existing campaigns and offer some level of support to future campaign developers.

At present we do not know when we will have something for you to test or when we will be finished with this work.

Hustlertõl. Nagyjóból ezt mondta eddig publicban is.
Volt egy kegyetlen hosszú fórumozás a role scores dolgokról, de sajnos mire elolvastam volna végig Hustler eltüntette a topikot.

Molnibalage
I was waiting for the last video from Genius. I will post the videos today. Great video btw. I think you will win.

Bár lett volna még egy nevezõ. Akkor most egy Cougarral gazdagabb lennék. 😊

L Viper
Az alsó kettõ "szeretett" i_hawk mûve 😊
Molnibalage
Ezek még preview thread-ben voltak. 😊

L Viper
Nem offolok tovább, inkább nézzétek ezeket:

NikkiSixx69
Mikor kopnak már le, de mindegyik.

L Viper
Jahh, én is elolvastam több oldalon is.
Ezt is elsimítják, fontosabb ennél, hogy nekem legyen az autóban elakadásjelzõ háromszög.
NikkiSixx69
Bõvebben
Durva

polluxware
circusz maximusz

<#taps>

L Viper
NikkiSixx69
Hát ja! Szép kis csapat:
Klikk

zsoltfireman
JoeDestroy

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
Általában nagyobb klubbok közösen építenek egyet egyet.
Nagy gyakorlat kell a pilótának, mert a sebesség igen nagy.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Az FF5 menüje kissé más elrendezésû, elsõre szokatlan AF, FF4, vagy OF után.
LeonSilver
Jútyúb televan ilyen videókkal.Fasza kis hajtómûvük van csak "kissé" drága játékszer.És nem csak a mi fizetésünkhöz.Ha jól emlékszem a legkisebb hajtõmû minden nélkül több mint 5000 $ volt.

Model Jet engine

Palinko
és repül is a makett? elég kockás a kereke, lehet csak nekem tûnik úgy. valamelyik nap láttam f22 rc-t még a tolóerõvektor is meg volt csinálva 😄 igaz aztán odacsapták, de hát érdekes volt, ha valakit érdekel megkeresem.
Molnibalage
El se hiszem, cirka 1 hét késéssel végre kiteszik az OF videót, amit a versenyre csináltam... 😊