52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#33638 gázkart hogy oldaná meg? Szerinted egy Joy-on hogy van megoldva? :D -
#33637 Őő a videókarit GPU-nak illene rövidíteni nem VGA-nak.. -
#33636 Bármilyen meglepő de pont az a része a legkönyebb mivel boltba lehet kapni:cicus
Mint mondtam a többi meg pénz idö és anyagtól függ:kabin épités -
Wampa #33635 Ez fasza,tetszik.
Top gun "librettója"megvan?
Tgun -
#33633 Nekem is rendes F-16-om van, de sajnos nincs pénz Kerozinra, így átépítettem szimulátornak.
Multi a 7végén ? -
#33632 Hmmmm, nekem is pont ez jutott eszembe :)
-
#33631 Én is néztem a forumokat és tényleg mindenre gyorsan válaszolnak és ha jó ötletet mond az ember még bele is teszik az engine-be.
Dr EVIL:mini kabinban?DEhogy csakis méretarányos 1:1-es kabinnal.Az enyém már papiron létezik csak pénz, idő és anyag kérdése az egész. -
drevil666 #33630 Mert a szlovák csávó nem látta, hogy magyar vagy:) de ez csak poén. -
#33629 Nagyon készségesen válaszolt a fickó mindenre. -
#33628 Nem. De álmodni sokmkindenről lehet. -
drevil666 #33627 Srácok ti otthon kis mini kabinban nyomjátok a szimulátort?
vagy félreértettem..... -
#33626 egyszerüsödik a kabin épités a simulátorhoz :) egy ilyen összeállitást elviselnék itthonra -
#33625 A mondat első fele az, ami érdekes és bassza csörőm. Erre hivatkozva nem akarják kiszedni a vehicle magnificationt. A bubble slidert ellenben simán eliminálták... -
#33624 ezekszerint nemsokára lesz uj javitás.Mivel ma lövik fel az urhajót és 2-3 nap mulva dokkol az ISS-en. -
#33623 Bemásolhatod, de ez nem teljesen tesztelt exe. A régit backupold. Természetesem más exe-vel rendelkező játékossal multi kilőve. -
#33622 FFViper-2.3.3.23.rar nekem még ez volt. Akkor ezt ne másoljam be ? -
#33621 Egy OFF kérdésem lenne
Ha jol tudom valaki használ itt gost progit.
PM-ben vagy akár itt ia elmondaná nekem hogy mivel és hogyan lehet azt megcsinálni hogy egy uj winyora a régi tartalmát 1-1ben átmásolni ugy hogy minden ugyan ugy müködjön utána is és a régi helyén törölni lehessen?
Az egyik rokon kinötte a 40gbos winyoját de nem tud vagy nem akar ujratelepiteni semmit és az uj winyora mindent át szeretne menteni változtatás nélkül.
Ebben ha tudtok segiteni azt megköszönném, mert még én sem csináltam elötte ilyet és a progit sem használtam soha. -
#33620 Kicsrélte, nekem már a Lod Editor volt a csomagban. -
#33619 Ez mi is pontosan ? -
#33618 BaldEagle eltolt valamit. Az LE 7. akrány helyett véletlen egy frissebb exe-t rakott fel. :)
Szedjétek, amíg lehet.
Az mondjuk vicces, hogy az LE is újabb, mint ami nekem van. (Bár én kb. 2 éve kaptam. Nekem még 6. akárhányas van.) -
#33617 Itt ez a bejegyezés. Az is jópofa ahol a frakáleffekt nélküli texútrázatlan tájat mutatja és aztán a végeredményt.
Mindjárt írok egy levelet, amiven felveszem a fejlesztővel a kapcsolatot és az cleared to engage oldalon megkérdem a fickót, hogy vele is csinála egy interjút esetleg. -
#33616 Ha elolvasod a linket és megnézed a videót akkor láthatod, hogy már most a Föld nagy része benne vna 76 méteres felbontásban. Emlékeim szerint a NASA egyik műholdja végigmérta radarral a Földet, de csak az 50 vagy 60-ik szélességi körig volt ilyen jó a felbontás. Hogy a fejlesztő honnan szerzett adatot azt nem tudom, de van.
Még írja is, hogy a terrain mesh nyersen valami 142 (!) GB volt, de valami interpolációs sémával már "csak" 70 (?) giga.
Olvasd el a bologot. -
drevil666 #33615 Nálam mi volt a szezon és fazon?:)
Megnézetem repvez cuccait gondolom az quterra-ra gondoltál.
Szép, de pl a Battlefield2-ben is szépen mutattak a fák ilyesmi és modellezve voltak:) cserébe (hátrányul) kicsi volt a pálya, mert főleg kézifegyveres harcok voltak... -
#33614 Bocsi, nem görgettem le... :)) -
#33613 Valami már alakul... -
#33612 Ebben nem is nagyon vannak fák, csak objektumokhoz linkelve.
Ami te írsz az nem ökörség, hanem modellezésbeli korlát. Kevered a szezonzt a fazonal. A fák csak textúrák sok játékban, mert nincs az a PC ami lekezelne annyi 3D-s objektumot és textúrát, ami kellene. Akkor lehet választani, hogy ne legyen egyáltalán fa és erdő, vagy legyen ilyen.
Köztes megoldás szokott lenni az, hogy egy láthatatlan hitbox van, amiben az fák vannak. Ha nekimész a hitbox-nak, akkor ütközés történik a modellek között.
A Falcon ingerszegénysége abból ered, hogy ősrégi a grafikai motor. Nézd meg repvez nem rég betett linkjét. Na, ekkorát fordult a világ 15 év alatt. Én konkrétan infraktust kapok, ha semmi nem fogja azt a motort haszálni. -
drevil666 #33611 OFF
Nekem nincs meg a Falcon...
Abban is ilyen ökörségek vannak, hogy a fákat letarolva simán megy a gép tovább?????...vagy már kiforrottabb? Amiket láttam youtubon videót, az igen ingerszegény volt (mármint a táj)....
-
#33610 Ez a motor mindenhez jó lenne. Sajnos sok ilyenm ígéretes mindenre jó dolog bukott már el. Az alap megvan, de kellene komoly pénz és szándék is mögé, de legfőképp terv. Ez most "csak" egy baromi jó fizikai és grafikai motor, de midenféle alkalmazáshoz még nagyon komoly dolgokat kellene rátelepíteni és fejleszteni. -
#33609 Freetrack 2.2-höz tud valaki profil leirást hogy melyik csuszkát hol es mennyire állitsam mert jelenleg ha lefele szeretnék nézni akkor ugy érzékeli mintha elöre hajolnák. -
#33608 Ez egy felszínt, tájat, domborzatot és időjárást generáló projectnek készülget, a felhasználási terület elvileg sokrétű lehet.
Látok benne fantáziát szim. motorként is. Érdemes a Youtube-os videókba belenézni. -
#33607 Majd holnap megnézem. Sajnos ez is olyan levegőbe fejlesztésnek tűnik. Repszimek amiket fejlesztenek túl készen vannak - bár azok lennének - hogy motort váltsanak. Újat meg ki fog mostanában csiálni...? :( -
#33606 Jó így. -
#33605 Figyelem én is egy ideje ezt a project-et, szerintem nagyon ígéretes -
#33604 Ja, nem túl világos a banner? -
#33603 igen de azota frissült és 2 napja volt a legujabb annál meg régebben linkeltem -
#33602 Ezt már linkelted egyszer. :) -
#33601 Ennyi dohányost egy képen. :) -
#33600 csak félig off
remélem egyszer felhasználja valaki ezt egy jó kis vadász sim készitéshez dinamikus kampánynal civil és helikopteres légi forgalommal.
Esetleg a földi egységek is FPS nézetben játszható -
#33599 Tudtam mi hiányzik a leszállásnál: Jana nem repült be elém -
#33598 Repültem egyet magamban. Hiányzik a Multiiiiii
A leszállás sosem könnyű:
A végeredmény: