Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Mert nem minden F-16 gépen van POD hozzá és ahol van, ott sem mindig van HAD oldal bugosság miatt.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Egyelõre igen, még nem tartok ott sajnos. Idõ, idõ, idõ. Röviden, hogy a régi módszer elérd, ahol van HAD oldal. Azt az oldalt kell keresni, ahol a TGP-t is be tudod hozni. Ott van a felsõ sor bal felén a HAD oldal. (Nem minden gépen van ott display.) Ott kb. úgy kell mindent használni, mint FF4-ben, csak a skálázás nem megy F11/F12-vel és szûrni is lehet asszem a megjelenítést.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Már vagyok. 😊

NikkiSixx69
Nyálazom<#hamm>
Megnézem
Gyakorlom
Kösziiiiiii<#worship>

arrow19
A HAD egy pod amit a Lantirn helyere raknak fel 5-os hardpointra,a masik 3 mod az a raketa keresofejevel talalja meg a SAM-eket,a POS eloraprogramozott mod (rakeresel a felderitessel beirod a GPS koordinatakat) a masik ketto pedig olyan mint a HAD nem elore programozott hanem detektalja a lokator jeleit es befogod.Nyalazd at a manualt es gyakorolj sokat 😊
NikkiSixx69
A HARM -al kapcsolatban még egy kérdés:
Van olyan küldetés mikor probálnék átváltani a HAD módba, akkor kiírja hogy HAD off

Ezt miért van hol lehet bekapcsolni vagy mitõl függ ez?

polluxware
<#eplus2>

LeonSilver
Ennyiért én is megvettem volna 😊 Nem kellene kabint építani.
Csak kicsit szûkös lett volna az erkély.A nejem virágai már biztosan nemfértek volna el <#idiota>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

NikkiSixx69
oKÉ KÖZBEN RÁJÖTTEM<#violent><#violent>

Buren

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Hello
Nekem nincs fennt most a játék de én is szivtam vele az elején.
Na,kiválasztod HARM részt az MFD-n,ott nem emlékszem a röviditésére,melyik almenübe belépsz és ott a kiurzorral kijelölöd a célt.Ami nekem gáz volt,hogy sok fülkében nem volt kurzor,csak ha átváltottam 3d fülkére,ott megmozgattam és vissza 2d be.Onnét egyszerû,kijelölöd a befogás gombbal.AHUD-on megjelenik az ismerõs HARM szimbolika,mikor lötávba érsz fire.Voila.Vagy ilyesmi😊

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

NikkiSixx69
A samot be kell fogni vagy ilyesmi?
Piros már a sam de a harm a kilövés után elindul az ég felé???

NikkiSixx69
"AGM-88 HARM és egyéb radargyilkos rakéták használata a FreeFalcon 5.0 verzióban elérnek az
elõdtõl"

a kézikönyvben csak ennyi van??

NikkiSixx69
Próbálgatom az agm88-at de még nem sikerült kilõnöm egyetlen sam-ot sem....<#nemtudom>

L Viper
<#vigyor3>
NikkiSixx69
nem ezt a szmájlit akartam...korán van még.

NikkiSixx69
JA! látom már meg is jött privátban. kösszi!!!<#mf1>

NikkiSixx69
Oké köszi!
Erre a címre elküldöd: feketetibkukacfreemail.hu

L Viper
Lusta vagyok linket keresni, átküldöm privátban Derstef TE kollekcióját.
Angol readme-t is mellékelt.
NikkiSixx69
A navigation TE kivül milyen TE küldetéseket tudok még letölteni?

zsoltfireman
L Viper
OF-nél ez nem aktív funkció.
FF5-el nekem sem megy. Marad a régebbi driver, vagy az Omega.
AF fent van és azzal meg jó. Azt meggyógyította.
JoeDestroy
Kimaradáson voltam akkoriban. A Frugalson olvasgattam de nem megyen.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
Az AF-et még nem próbáltam, de sem az FF5, szem az OF47 nem mûködött nekem jól. 180 valahányas driver. 8xQ és 16xQ alatt néztem volna.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Csak AF-el néztem, azzal hibátlan. Ott ugye elsõ körben csinálni kell egy tök üres BFops.cfg nevû fájlt, majd abba beírni ennyit: set g_bForceSoftwareGUI 1 Jó múltkorában adtam egy részletes leírást, miket lehet még így AF-ben variálni. Szinte olyan,mint egy manuális config editor :-D

XP SP3 - Driver 178.24.
Az sem mindegy, milyen vonalsimítás értéket adsz a külsõ Setupban.

Majd meglesem FF5-el is.
JoeDestroy
Viper!
Kiprószáltam a set g_bForceSoftwareGUI 1 opciót, de az NV driverrel nem gyüve be.
Te próbáltad már? Megyen?
A fegyverzés képernyõ továbbra is szar maradt.

Köszi a segítséget skacok, nagy nehezen sikerült <#wink>
arrow19
"C:\Program Files\FreeFalcon5\FFViper.exe" -hires -window - nointro -g2
Palinko
ha ez nem jönne be próbáld ezeket meg

"C:\Program Files\FreeFalcon5\FFViper.exe"-hires

"C:\Program Files\FreeFalcon5\FFViper.exe" -hires

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Töröld az idézõjeleket.

repvez
vagy nincs vagy tul sok a szokösz a hires elötti kötöjel elött.
én erre tippelek
Hali!
Tudom, hogy 1000-szer le volt már írva ez a "hires" dolog, de nálam valamiért nem akar mûködni. Nem engedi átnevezni az asztali parancsikon "cél" mezõjébe írt elérési utat: "C:\Program Files\FreeFalcon5\FFViper.exe -hires"-re, és ezt írja: A Cél mezõben megadott név érvénytelen. Ellenõrizze az elérési utat vagy a fájlnevet. Az angol manual szerint így kéne csinálni, nem értem mit b***tam el megint....
zsoltfireman

zsoltfireman
<#eljen><#eplus2>

Palinko
köszönöm, tanulságos videó volt 😊
LeonSilver

Gundark 1 1
Egyrészt másrészt tengeri felderítõ eszköz, és sokat segít a kilátásban. És Kusztókapitány is használta 😊
Palinko
tudom, hogy nem értek hozzá, de hátul minek az üveg burkolat a géppuska elõtt? hogy lõttek így ki? 😄
LeonSilver
Némi kis pufftápig.Ha már eccer nincs fõnök 😄

Scottt
Na mehet a party nincs itt Balu😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

JoeDestroy
Egy ekkora létszámú örömrepkedésbe benne lennék!!

Na majd ha vége a nyárnak..

zsoltfireman
zsoltfireman
<#nyes><#nyes><#vigyor2><#taps><#integet2>

zsoltfireman
Engem érdekel minden ilyen progi!

LeonSilver
Én inkább maradok az x52-nél.
Így max akkor szeretnék játszani ha az IRL pilóták is hadonásznának a fülkében. 😛

polluxware
az a sok pihent agyú nyomorék béna lusta amcsi fa**..

jajjjj..

világ túloldalán meg megy a légy hesegetés, kéregetés

bocsánat az kijött<#hehe>

jó lenne ígyirányítania gépet játék közbe

LeonSilver
2-3 korsó?Inkább sört innátok, bár tényleg van aki a korsót jobban szereti <#idiota> Jól rágjátok ám meg nehogy elvágja a nyelveteket.

arrow19
Ezek felulltek a Fold tetejere...