52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#33882 Egyébként a fejlesztés során rájöttem egy-két dologra a rakéták elleni védekezés terén. Nem tudom, hogy megosszam őket vagy sem, mert részben lehet, hogy a játékélményt rombolják. -
#33881 Nem valószínű, mert az OF4.8, amit max. DB edit lenne sem jelenik meg. Nincs kóderük. Az exe okozza az ilyesfajta inkompatibilitást.
A BMS4 szerintem az egyetlen remény, de sajnos semmi jele, hogy meg akarna jelenni... :( -
#33880 A szívemből szóltál. Pont így vagyok én is. Remélhetőleg egyszer megcsinálják az OF problémát. -
#33879 én is w7 64biten nyomom az ff-el nálam nincs gond(vagyis nem az OS miatt),de az OF sajnos nem megy sehogy amit nagyon sajnálok,de csak azért nem szeretnék xp-t feltenni vagy dupla rendszert feltenni. -
Wampa #33878 Mi a helyzet azzal az uj apache szimmel? -
Wampa #33877 A win7 nagyon kényelmes ,meg gyors,a legtöbb régi cuccot nekem vitte gond nélkül,a Falcon viszont szivat....32/64 se megy,de mindenkinek megy 64 bitesen ahogy olvastam. -
#33876 Rövid hírek. Idén sajnos úgy tűnik, hogy nem lesz MolnyFalcon. Baromi lassan megy az battalion tweak és teszt. Viszont az eredemény legalább tökéletes, eddig soha nem tapasztalt taktikai helyzetek modellezése is megy! -
#33875 Reméljük, hogy lesz is belőle valami. Valami jóféle repszim vagy RPG. -
#33874 Lenyűgöző.
Amikor a legelső képeket, videókat láttam, már akkor nagy lehetőséget éreztem benne, ez most még jobban érződik.
-
#33873 egy kis év végi összefoglalóaz outerra világábol -
#33872 4GB az a 3GB. Összes memória. Azaz 1GB videóram, és 3GB DDR. Ha a videóban van annyi. Normális XP Pro nem zuhan össze ha több van fizikailag a gépben, de csak 4GB-t tud kezelni összesen.
32 biten címez, ezért van így.
-
#33871 Simán
-
#33870 Új banner új év elején jöhet? -
#33869 Igen, csak addig látja. Más azt állítja, hogy ha több van, akkor nincs gond, csak nem látja az XP. Nálam és a bátyusnál is összevissza kékhalálozott a rendszer, ha több volt, mint 4 GB. Azóta használok XP64-et, hogy 4GB RAM van a gépemben. -
JohnTerry #33868 Hali skacok!
Kéne egy kis segítség, tudom, hogy korábban már volt róla szó, csak akkor engem nem érintett, nem olvastam a posztokat, visszakeresgetni meg nincs időm...Szóval arról lenne szó, hogy is áll a WinXP a memóriakezeléssel? Valahogy úgy rémlik nekem, hogy csak 3 GB-ig látja a RAM-ot és a VGA-t együtt, erről ti mit tudtok? Lehet ezt módosítani? Vagy ez egy olyan korlát ami miatt érdemes lenne Win7-re áttérni, ha memóriát akarok bővíteni?
És azzal mik a tapasztalatok az átlagos repszimek terén (gondolok itt Falcon, LockOn, FlightSim), úgy értem nem akadnak nagyon ezek a régi cuccok?? -
High end PC #33867 Kössz, írtam nekik, remélem be tudják szerezni. -
#33866 http://mobildigital.hu/a magyarországi hivatalos thrustmaster forgalmazó, ök biztos tudnak neked segiteni a beszerzéssel kapcsolatban -
High end PC #33865 Megvenném, de ahogy nézem, nincs egy hazai boltban sem a Warthog. -
#33864 Hú, mennyi régi ismerős köszönt be ide az elmúlt napokban. :)
Csak a margóra, a MolnyFalcon lépeget előre. A hadjáratok számára fontos repszázadok mérete fixálva. Lényegében a 3D adatbázis is kész. Ha bármi apróság kimaradt, azt menet közben pótolom. Elvileg mielőtt megcsinálom a módosított hadjáratokat már "csak" a hadjáratokban használt battalionok állományát - és persze sok más nem használtat is a TE-hez és más helyszínekhez is felhasználható - battalion állományát kell megoldani. Aztán mehet az egybepakolás. Na, az lesz a döguncsi meló. -
#33863 A warthog az thrustmaster termék, a saitek hotasát X65F-nek hivják -
Razor18 #33862 A HOTAS Warthog is Saitek termék. Szimpla "Saitek" alatt mit értettél? -
#33861 ha van elég pénzed akkor én a warthogot javasolnám, mert azon minden fémböl van és nincsen benne semmilyen hagyományos potméter,de sajnos ehhez még venned kell kell egy pedált is a 940esbe van erövisszacsatolás, pedál és olcsobb viszont muanyag.A saitek botja meg nem mozog.
Ezt neked kell eldönteni hogy mi a fontosabb és hogy mennyit tudsz rászánni ill kihasználni.
Ebben a kategoriában már inkább ez számmit mert minöségi darab mindegyik . -
High end PC #33860 Sziasztok, szeretnék venni egy igazán profi botkormányt, csak nem tudom melyik a jobb, egyiket se próbáltam még:
Saitek
G940
Hotas Warthog.
Szerintetek?
Köszi. -
sindelnet #33859 BOLDOG KARÁCSONYT! -
zaccos1 #33858 Boldog Karácsonyt mindenkinek! -
-
#33856 Mindenkinek boldog karácsonyt és remélem hamarosan mi is megkapjuk az ajándékainkat valamelyik fejlesztö csapattól.(BMS4, balkan,BOB,) -
#33855 Ha jön, jön, ha nem, akkor nem. :)
Már az FF dev fórumra se tudok belépni. Most vagy kidobtak vagy az új fórummotorra való átállás során történt valami.
Khroniknak így a privát PM-en keresztül írtam, mert az updatelt UI-t még nem küldte el. -
#33854 Balázs, Balkánról tudsz vmi infót? Karácsony környékére lett ígérve. -
#33853 Ámen Atyám ! -
#33852 -
#33851 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!!
-
#33850 Megírom én, hiszen megvan hozzá a tudás. Idő, idő és idő az ami kellene. Mostanában rákattantam a Galactic Civ II-re és mindig jött valami más is.
A túzott tökéletességre törekvés lassítja nagyon a cuccot. Még mindig nem tudtam elkezdeni összelapátolni a DB-t, mert még mindig egyes légvédelmi járművek kötöttek le.
A battalionok összerakása lesz kulcsfontosságú, hogy működjenek. Még ki kell találni, hogy melyik légvédelem hol lesz. Baromira időrabló a folyamat és igazából picit unalmas is. A darálós jellegge a fejlesztésnek az embert is darálja. :(
Reméljük, hogy megéri. Egy ideig még annak veszélye is fenn állt, hogy 0-ról kell a hadjáratokat építeni. Lényegében arról van szó, ha a DB frissül az a hadjáratnak nem gáz induláskor, mert a hadjárat fájlájból olvassa ki a dolgokat. A TE estén már máshogy van. Ha változtatsz valamit, akkor be kell tenni manuálisan újra.
Namármost, ha n+1-szer tesztelsz valamit, akkor n+1-szer tacedit berakás, Falcon indít és teszt. Nem jó? Akkor vissza. Egy idő után beleőrül az ember... -
Razor18 #33849 Ha átdobod, megnézem, jut-e időm esetleg átfordítani. -
#33848 Kellemes Ünnepeket mindannyiótoknak! -
#33847 repvez után szabadon :) jet tündér - kézi légvédelmi rakéták, Chinook, Pucará és hajók renderképei. -
Wampa #33846 Kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek
-
#33845 Lesz itt minden szerencsére. Balkán már csak pár nap
-
#33844 Dewdog is dolgozik valamin, ami külön helyszínes lesz, ahogy az én cuccom. -
#33843 Plusz még a release notes doksit is meg kellene írni, angolul...