Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Van olyan küldetés mikor probálnék átváltani a HAD módba, akkor kiírja hogy HAD off
Ezt miért van hol lehet bekapcsolni vagy mitõl függ ez?
Csak kicsit szûkös lett volna az erkély.A nejem virágai már biztosan nemfértek volna el <#idiota>#idiota>
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Nekem nincs fennt most a játék de én is szivtam vele az elején.
Na,kiválasztod HARM részt az MFD-n,ott nem emlékszem a röviditésére,melyik almenübe belépsz és ott a kiurzorral kijelölöd a célt.Ami nekem gáz volt,hogy sok fülkében nem volt kurzor,csak ha átváltottam 3d fülkére,ott megmozgattam és vissza 2d be.Onnét egyszerû,kijelölöd a befogás gombbal.AHUD-on megjelenik az ismerõs HARM szimbolika,mikor lötávba érsz fire.Voila.Vagy ilyesmi😊
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Piros már a sam de a harm a kilövés után elindul az ég felé???
elõdtõl"
a kézikönyvben csak ennyi van??
Angol readme-t is mellékelt.
FF5-el nekem sem megy. Marad a régebbi driver, vagy az Omega.
AF fent van és azzal meg jó. Azt meggyógyította.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
XP SP3 - Driver 178.24.
Az sem mindegy, milyen vonalsimítás értéket adsz a külsõ Setupban.
Majd meglesem FF5-el is.
Kiprószáltam a set g_bForceSoftwareGUI 1 opciót, de az NV driverrel nem gyüve be.
Te próbáltad már? Megyen?
A fegyverzés képernyõ továbbra is szar maradt.
"C:\Program Files\FreeFalcon5\FFViper.exe"-hires
"C:\Program Files\FreeFalcon5\FFViper.exe" -hires

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Tudom, hogy 1000-szer le volt már írva ez a "hires" dolog, de nálam valamiért nem akar mûködni. Nem engedi átnevezni az asztali parancsikon "cél" mezõjébe írt elérési utat: "C:\Program Files\FreeFalcon5\FFViper.exe -hires"-re, és ezt írja: A Cél mezõben megadott név érvénytelen. Ellenõrizze az elérési utat vagy a fájlnevet. Az angol manual szerint így kéne csinálni, nem értem mit b***tam el megint....
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Na majd ha vége a nyárnak..
Így max akkor szeretnék játszani ha az IRL pilóták is hadonásznának a fülkében. 😛
jajjjj..
világ túloldalán meg megy a légy hesegetés, kéregetés
bocsánat az kijött<#hehe>#hehe>