Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JoeDestroy
Jó! 😊

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Szép ez a "Dáccsviper"

Az OF-ben is szép:

Õ is szép, pedig púpos :-) :

L Viper
Derstefféknél öröm kerózni.
Ott még a hegyekben sem folyik át az úton a víz, be van csatornázva, meg lefolyózva, meg olyan sima, mint a tükör.
A földút, az más, olynon nem járok, csak ritkán a túrakeróval.
Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Aragorn meg lehet, hogy visszatért. 😊

Molnibalage
Igen, újat nem tudsz csinálni. Az FF4 TE szerkesztés videójában láthatod, hogy hogyan megy ez. A pipa meg ajánlott, hogy ott legyen szerintem.

NikkiSixx69
NikkiSixx69
Nem találtam ilyet. de ezek szerint nem kell ide pipa.
A hadjáratban ahogy látom nem lehet küldetéseket kreálni, ugye?
Kiválasztatod a gép által generáltat és utána a waypointokon tudsz csak variálni?

Molnibalage
Saját gép lelövésénél van saját erõk bombázásánál láthatod ezt a szöveget. Ezt hadbírósági tárgyalás vagy mi a fene. Akkor érhetõ. A bevetés pontszámát befollyásolja amikbõl összesítve jönnek ki a különféle elõléptetések.

Ha ha lelõnek, mert azért ellenséges tett által meghalni így nem ugyanaz, ezt fixálja. Magára a játékmenetre semmi hatása nincs. A kézikönyben nem írtam errõl semmit?

Boconadi
Hát abban én is benne vagyok 😊
NikkiSixx69
Egy kérdés megint...
a config editorban a campaignnál ez mit takar?
"disable crash and ejection court martials"
bekapcsoljam ne kapcsoljam?

L Viper
Akkor csütörtökön este 10 után, vagy pénteken este lenne nekem jó.
Üdv Joe
Uaz a link jó lesz,mint ami a többieknek ment?😊)

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

JoeDestroy
Családi hétvége...

Jaja õszi bodzaszezon 😄

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
A hosszú hétvégén senki nem ér rá repkedni? Elvileg tökegyedül leszek otthon, szóval mehet a repülés amíg ébren bírjuk. 😊

Addigra az X52-õt is beüzemelem rendesen. Néha elszáll a joy y tengelye. Szerintem a hozzáadott kábel a hibás vagy maga a csatlakozó a joystickon. Ha még párszor elszáll akkor biza én visszacseréltetem...

L Viper
Jaja. Multis képek.
Jön az õsz, beindul a bodzaszezon :-)
Felszámoljuk az illegális bodzaültetvényeket.
JoeDestroy
Wampa! Link jöhet nekem is!!! 😊

JoeDestroy
Ezt még mi csináltuk mi?
Lassan itt a tél, lehet megint repkedni<#zavart1> !!!

L Viper
Na sikerül megint rommá Offolni a topicot.

Hogy legyen még Falcon is, néhány radargyilkolós OF 4.7 pikcsör:

polluxware

L Viper
Készülök.
Láttam, hogy nagy az aktivitás körülötte. Momentán az L-29-et nyúztam FS9 alatt, amolyan pótlékként. Jó nagyon az is.
Fel kéne rakni az efestízet :-)
polluxware
álbátrost kiprószáltad már? gondoltam egy kis kedvcsinálónak belinkelek pár képet..

rettentõen jó kis gép😊 az alap cessna172 (G1000) jobban eszi a gépet mint ez a kieg

L Viper
Mocsok Wampusek, mi meg rohadt cinkosok. Azé' vót mer' ceretünk ám <#vigyor1>
Scottt
<#taps><#taps><#taps>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

L Viper
Én voltam a hibás, nem figyeltem, mert a tájban gyönyörködtem.
Mocskosul be tud gyorsulni egy ilyen bicaj lejtmenetben. Szerencsére még nem ment túl gyorsan. A nagy fû sokat tompított, szinte karcolás nélkül megúsztam.
polluxware

polluxware
na jó megcopattuk a kis vöröst mi??? <#taps>

polluxware
na jól van nem írok többet ma... 😊

szóval egy nõ gurulódott lelefeléle

polluxware
nekem az volt a mázlim hogy az elsõ kerék befutott a sorompó alá, és valmennyire ez tompított, meg meg is fogott egyszerre...

te eseted az veszélyesebb, egy mostanság így halt meg sajnos. neki nem jutott eszébe leugrani a cangláról és fa fogta meg a dombocska alján <#bdead>

L Viper
Én egyszer Szlovákiában néztem meg közelebbrõl, milyen is legurulni egy füves hegyoldalon. Szerencsére oldalra borultam és csúsztam. S valóban, kezd peregni az a bizonyos film az életedrõl.
polluxware
L Viper
Fúb*zmeg megint csak <#vigyor1>
polluxware
-2 xtöltés

+ tetején

<#zavart1>

polluxware
binyiglizés nálam is megvolt a töltésen... hajnali 3kor nekiidultam lefelé a határfelé a töltésen😊

namostan a Dóm-ot aztán muszály kivilágítani estére, de bezzeg a töltés tetén a sorompót már nem dívik..

csak úgy képzeld magad elé a szitut a korom sötétben <#eplus2>

L Viper
Fúb*zmeg <#hehe><#eljen>
Boconadi
Nem tudom volt-e már, de ez sem szívbajos csávó.
L Viper
Az ilyen "szivattyúkból" lesznek az életre szóló élmények :-D

Anno milyen jó is volt, amikor Mátrafüredrõl országútiztunk haza és a tiszacsegei komp nem járt az áradás miatt.
Legközelebb híd Tiszaújvároson. Plusz ~40 km-es kerülõ. Vasárnap lévén bolt sehol, kaja sehol. Megoldás: Polgáron a kocsmában felvásároltuk a csoki készletet :-D

Kishíján szarrá is áztunk, de hogy meglegyen a 210 km még képesek voltunk egy kört menni a városban is :-) Mert ugye az szép kerek szám.
polluxware
háááát... buldars géét, meg a diablo2 úgy beugrik😊

nem nagyon játszottam ilyesmikkel.. ami nem repülõs játék, az úgy az Arma, valamint a Stalker, Half-life sorozat mint alternatíva

Molnibalage
Holnap már meló. 😞
Annyi elõnye van a kezdésnek, hogy legalább este röpi lesz és utána kis sörözés.

polluxware

Molnibalage
Ja. Úgy elment az 1 hét, hogy ehaj. Azért a szerdai nap és a többi sem volt az a klasszikus pihi. Majd lesz egy nagyon tömör élménybeszámoló térképpel és fényképekkel.

Szerdán egy cirka 50-52 km-es túrát nyomtunk le. Csak kétszer átztunk el. Egyszer egy picit eltévedtünk, mert este az esõben és a felhõben sétálva elázott szemüveggel nem vettünk észre egy ösvényt. Az nem volt annyira vicces, fõleg 42 km után. Akkor még 10 volt hazáig és este 10 simán elmúlt. 9:30-kor indultunk és 2:30-kor értünk haza.

Kedden 3:30-kor keltünk, hogy a napfelkelte egy bizonyos helyen érjen minket. Szinte egész nap tiszta égbolt volt, kivéve napfelkeltekor... <#zavart1>

polluxware

L Viper
Nem is kérdeztem: jó volt a Mátrás pihi?
Molnibalage
Aha. De akkor is jó élõben látni.

Molnibalage
Neverwinter Nights 2. Nem ismered? Az NWN az egyik legnagyobb RPG széria tagja.

L Viper
Köszi <#worship>
Nagyon durva !