Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polluxware
azért azt csak felteszem.. remélem janhas melóit is alapból beleteszik

polluxware
köszi<#eljen>

L Viper
A 4.8-ról van egy szép topik a Globalon, hogy mik a kívánságok. Ami már majdnem kész az az új particle cuccos. Arról már voltak nagyon szép videjók is.
Lesz CG-hez is új 3D-s kabin, nagyon jó képek voltak róla.
Mostanában én sem vagyok annyira képben, de dolgoznak.
LeonSilver
Uff tápig de igazán szép landolás.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
Mikor errõl utoljára volt szó (olyan 1,5 hónapja), akkor Hustler 3-4 hónapot mondott. Nem is biztos, hogy 5.1 lesz. Már most 5.2.5 verzió van nekem. Mikor hazajöttem akkor pár napja ki lett adva nekünk az 5.2 és tegnap jött hozzá még fix. Nagyon sok dolog még mindig nincs benne, de sok új már benne van.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

polluxware
Azt egyébként lehet tudni hogy a 4.8as OF-ben mik az új dolgok? errõl tudol valamit?

másik kérdés...

mielõtt bárki (példul Balázs)a nyakamnak ugrana e kérdés hallatán

szóval az 5.1 az köbö mikor? (totál nemvok képben hónapok óta Falcon dolgokkal)

Molnibalage
Az csak neve. Azt jelenti, hogy Koreában Európai típusok repülnek a kék oldalon, de a koreai térképen. Errõl is van szó a kézikönyben. Az alap telepítéskor meglevõ theaterek nem azok, mint a késõbb telepített theaterek. Azok is ott jelennek meg, de más néven.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

NikkiSixx69
Az eurowar-hoz külön kell térképet berakni, mert ha átváltok akkor ugyanugy korea térképe látszik?<#pias>

Ventura82
Vannak érdekességek ebben is, fõleg amit az utasszállítók csinálnak 😄

Molnibalage
Na, kb. ez volt a hosszútúra amirõl írtam. Majd ide is rakok fel pár képet a szebb helyekrõl és egyéb vicces eseményekrõl. 😊

JoeDestroy
Jó! 😊

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Szép ez a "Dáccsviper"

Az OF-ben is szép:

Õ is szép, pedig púpos :-) :

L Viper
Derstefféknél öröm kerózni.
Ott még a hegyekben sem folyik át az úton a víz, be van csatornázva, meg lefolyózva, meg olyan sima, mint a tükör.
A földút, az más, olynon nem járok, csak ritkán a túrakeróval.
Molnibalage

Molnibalage

Molnibalage
Aragorn meg lehet, hogy visszatért. 😊

Molnibalage
Igen, újat nem tudsz csinálni. Az FF4 TE szerkesztés videójában láthatod, hogy hogyan megy ez. A pipa meg ajánlott, hogy ott legyen szerintem.

NikkiSixx69
NikkiSixx69
Nem találtam ilyet. de ezek szerint nem kell ide pipa.
A hadjáratban ahogy látom nem lehet küldetéseket kreálni, ugye?
Kiválasztatod a gép által generáltat és utána a waypointokon tudsz csak variálni?

Molnibalage
Saját gép lelövésénél van saját erõk bombázásánál láthatod ezt a szöveget. Ezt hadbírósági tárgyalás vagy mi a fene. Akkor érhetõ. A bevetés pontszámát befollyásolja amikbõl összesítve jönnek ki a különféle elõléptetések.

Ha ha lelõnek, mert azért ellenséges tett által meghalni így nem ugyanaz, ezt fixálja. Magára a játékmenetre semmi hatása nincs. A kézikönyben nem írtam errõl semmit?

Boconadi
Hát abban én is benne vagyok 😊
NikkiSixx69
Egy kérdés megint...
a config editorban a campaignnál ez mit takar?
"disable crash and ejection court martials"
bekapcsoljam ne kapcsoljam?

L Viper
Akkor csütörtökön este 10 után, vagy pénteken este lenne nekem jó.
Üdv Joe
Uaz a link jó lesz,mint ami a többieknek ment?😊)

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

JoeDestroy
Családi hétvége...

Jaja õszi bodzaszezon 😄

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
A hosszú hétvégén senki nem ér rá repkedni? Elvileg tökegyedül leszek otthon, szóval mehet a repülés amíg ébren bírjuk. 😊

Addigra az X52-õt is beüzemelem rendesen. Néha elszáll a joy y tengelye. Szerintem a hozzáadott kábel a hibás vagy maga a csatlakozó a joystickon. Ha még párszor elszáll akkor biza én visszacseréltetem...

L Viper
Jaja. Multis képek.
Jön az õsz, beindul a bodzaszezon :-)
Felszámoljuk az illegális bodzaültetvényeket.
JoeDestroy
Wampa! Link jöhet nekem is!!! 😊

JoeDestroy
Ezt még mi csináltuk mi?
Lassan itt a tél, lehet megint repkedni<#zavart1> !!!

L Viper
Na sikerül megint rommá Offolni a topicot.

Hogy legyen még Falcon is, néhány radargyilkolós OF 4.7 pikcsör:

polluxware

L Viper
Készülök.
Láttam, hogy nagy az aktivitás körülötte. Momentán az L-29-et nyúztam FS9 alatt, amolyan pótlékként. Jó nagyon az is.
Fel kéne rakni az efestízet :-)
polluxware
álbátrost kiprószáltad már? gondoltam egy kis kedvcsinálónak belinkelek pár képet..

rettentõen jó kis gép😊 az alap cessna172 (G1000) jobban eszi a gépet mint ez a kieg

L Viper
Mocsok Wampusek, mi meg rohadt cinkosok. Azé' vót mer' ceretünk ám <#vigyor1>
Scottt
<#taps><#taps><#taps>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

L Viper
Én voltam a hibás, nem figyeltem, mert a tájban gyönyörködtem.
Mocskosul be tud gyorsulni egy ilyen bicaj lejtmenetben. Szerencsére még nem ment túl gyorsan. A nagy fû sokat tompított, szinte karcolás nélkül megúsztam.
polluxware

polluxware
na jó megcopattuk a kis vöröst mi??? <#taps>

polluxware
na jól van nem írok többet ma... 😊

szóval egy nõ gurulódott lelefeléle

polluxware
nekem az volt a mázlim hogy az elsõ kerék befutott a sorompó alá, és valmennyire ez tompított, meg meg is fogott egyszerre...

te eseted az veszélyesebb, egy mostanság így halt meg sajnos. neki nem jutott eszébe leugrani a cangláról és fa fogta meg a dombocska alján <#bdead>

L Viper
Én egyszer Szlovákiában néztem meg közelebbrõl, milyen is legurulni egy füves hegyoldalon. Szerencsére oldalra borultam és csúsztam. S valóban, kezd peregni az a bizonyos film az életedrõl.
polluxware
L Viper
Fúb*zmeg megint csak <#vigyor1>
polluxware
-2 xtöltés

+ tetején

<#zavart1>

polluxware
binyiglizés nálam is megvolt a töltésen... hajnali 3kor nekiidultam lefelé a határfelé a töltésen😊

namostan a Dóm-ot aztán muszály kivilágítani estére, de bezzeg a töltés tetén a sorompót már nem dívik..

csak úgy képzeld magad elé a szitut a korom sötétben <#eplus2>

L Viper
Fúb*zmeg <#hehe><#eljen>
Boconadi
Nem tudom volt-e már, de ez sem szívbajos csávó.
L Viper
Az ilyen "szivattyúkból" lesznek az életre szóló élmények :-D

Anno milyen jó is volt, amikor Mátrafüredrõl országútiztunk haza és a tiszacsegei komp nem járt az áradás miatt.
Legközelebb híd Tiszaújvároson. Plusz ~40 km-es kerülõ. Vasárnap lévén bolt sehol, kaja sehol. Megoldás: Polgáron a kocsmában felvásároltuk a csoki készletet :-D

Kishíján szarrá is áztunk, de hogy meglegyen a 210 km még képesek voltunk egy kört menni a városban is :-) Mert ugye az szép kerek szám.