Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Amik mennek tökéletesen w7 64b alatt :
-FF
-Comanche Hokum
-IL-2 1946
-Lock On FC
-DCS
-CFS2-3 ( MAW )
-Wings over (Viet, Eu )
-RoF
-FSX
Azthiszem ezeket szoktam használni, habár az utóbbi idõben a RoF-on kívül csak a DCS-t indítottam el.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
... nem kell külön építõanyagra költeni!! 😉
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
mert gondolkozok hogy fel kéne rakni legalább egy rövid ideig legyen legális oprendszerem 😊.DE 2 oprendszernek nincs elég helyem .bár lehet hogy kéne egy uj vinyo.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az FF megy a w7 ( 64b) alatta tökéletesen.
A többi Falcon verziót nem próbáltam de szerintem azok is mennek.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Sajnos azt, hogy hol már megnem mondom ..

Volt itt egy link régebben ahol olcsón osztogatták az x52-t ( asszem Te is ott vetted Balázs).Az lenne a kérdésem, hogy melyik bóót volt ez?
dankesün, vödörszén
on?
A Tornado 3D kabinja szerintem nem nagy szám. A Mirage 3D kabinok sokkal szebbek. Mondujk lehet, hogy aza baj, hogy a valóságban is elég purtián kabin.
Amugy a felfuggesztéssel van egy kis probléma jol látom ?
Jo lenne egy tornado féle 3d kabin hozzá
Na ez már durva. 😊
Na,ez olyan dolog,ha én megértem Fekete Pákót,egy anyanyelvû nehogy ne értse már,ha ennyit félreütsz.
Én nem vagyok angol tanár basszus,de nekem nem az jutott eszembe a mondatról ,hogy B.le akarja nyúlni,meg közzétenni a tököm tudja mit,hanem hogy melléütött eggyel.
Persze hogy nem érti meg a büdös tulok,pedig nem õ tanult meg a másik nyelvén,mert meg van gyõzõdve róla ,hogy a világ közepére pottyantotta ki a jó édes texasi anyja,rajta,meg John Wayne-en kivül meg mindenki
hülye.
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Ahol meg nem fogalmazol tisztán, ha akarja direkt is félreértelmezheti, soha nem veszi a fáradtságot, hogy rákérdezzen, pontosítson, mert csak az a jó amit õ csinál.
Azt sem tudom Aeyes fog -e még egyáltalá ncsinálni valamit FF5-höz.
Hustleren kivételével senki nem értette félre. Ha meg zavaros neki, akkor szerintem elõbb kérdezhetett volna, minthogy fenyegetõzik hogy akkor most menjek.
Most szabadságon van, ha visszajön akkor remélhetõleg válaszol arra, hogy akkor megkaphatom -e majd nyíltan az éppen aktuális DB-t.
Röviden, hogy miért gondolom, hogy vicc az alap adatbázis.
Még az én moddolt értékeimmel is iszonyat erõs fegyver marad az AIM-9M és R-73 is. 8-12 flare gyors kidobása sem nagyon hatja meg õket sokszor 2-3 mérföldrõl 90 RPM körül, fordulóban és szembõl kapva õket. (Magyarán lablesszel csalok, vagy 1 vs. 1 helyzet van.)
Az AIM-9M flare érzékenységét öt és félszeresére, az R-73 esetében az érzékenységét kb. 30%-kal lejebb vettem és 6-szorosára növeltem a flare érzékenységet. Még így is generációs ugrás van az õket megelõzõ szérihához (R-60, AIM-9J/H) képest a modellezõ értékekben. Az említett két jellemzõben kb. másfél - kétszer jobbak és ehhez jön még a max. G érték radikális növekedése (ez AIM-9J esetén érthetlenül alacsony érték, 16 G asszem) vagy a kinemaitkai hatótávolsa az R-60-nal szemben az R-73-nak.
Ennyire elszállt modellezõ értékek vannak benne, nem értem, hogy ezt hogyan gondolták komolyan anno. És az alap AIM-9M-hez képest még egy 5-10-szer (!) jobb a zavarvédelme a legújabb generációs IR rakétáknak. Ilyen technikai fejlõdés nincs, ez vicc.
üdv: Razor18
Tényleg nem minden láma birizgálja az adatbázist, mert akkor jönnek a kommentek, hogy szar a játék, stb. közben csak szétcseszte az egészet. Bár azért abból szempontból problémás, hogy új dev hogy lesz így? Mert, ha az FF3 és FF4 is zárt lett volna akkor soha nem lettem volna dev, mert nem tudtam volna tanulni. Mondjuk ezek most is elérhetõek. Azért azt is megnézném, hogy hány ember birizgálta az adatbázist rajtam kívûl. Errõl 0 infóm van.
A másik a 3D modellek védelme. Mert bizony az is bejátszik ebbe, hogy nem akarják, hogy a kiugrott RV csapat az õ távozásuk óta bekerült dolgokat szépen lenyúlja. Mert a M2k modellek használatára mi kaptunk engedélyt a készítõktõl és nem õk. (A loncis MiG-21bisz modell lehet, hogy Karácsonyra bekerül az adatbázisba.)
Ha valaki piszkálni akarja akkor legyet FF tag és akkor kap adatbázist.
A lockolt DB "csak" a terrdata fájljait védi le. A simdata buherálható. Azért ott is vannak durva dolgok. Max G. értékek. Chaff / flare darabszám, aerodinamikai adatok, stb.
írjanak bele az adatbázisba valmi olyan kódot, ami hogy ha felülírást érzékel vagy változtatást, automatice átírja magát és ezt a debug logban is feltünteti
Plusz munka, és csak bugot okozhat. Lockolni egyszerûbb.
Ti egyébként mit változtatnátok az adatbázisban? Meg is tudjátok csinálni? Ha, a HP editek benne vannak akkor én csak a szenzor értékekkel játszanék gyakorlatilag.
ez olyan mintha vennék egy autót amit szanaszét túningolok, majd miután nem indul el ,mennék vissza anyázni a kereskedõhöz.
ráadásul ez nem is hivatalos softvare aminek support kéne
Balázs!!!!!!!! a megoldás
írjanak bele az adatbázisba valmi olyan kódot, ami hogy ha felülírást érzékel vagy változtatást, automatice átírja magát és ezt a debug logban is feltünteti
így ha valaki gányol és nem mûkszik, küldi a logját és abból tutira kiderül hogy változtatás történt
nem hiszem el hogy ezt a zsenik nem tudnák beleprogramozni, vagy hogy feltüntesse a módosítás dátumot a logban
It is the END-USER (who may NOT know WTF they are doing) whom Hustler does not want to pork the install.
Hustler trusts YOU to do it. As a Team Member, your "mods" can be tested and tweaked.
But - and END-USER - we have no control over what they do.
So - they screw up their install, and THEN they post on the boards how "FreeFalcon doesn't work; it's broken".
That is why it is better if the END-USER does not modify their install.
But - as a Team Member - Hustler is very happy for you to continue in your efforts to improve the Sim.
He is sorry that not ALL changes can be implemented, but - that is not because he doesn't like your work.
It is just that it is difficult to find time to manage everything, and - sometimes - things get "forgotten" or put to the "bottom of the inbox".
Sometimes it is a 'mistake'. But - sometimes, it is just a matter of too much work, and too few Devs.
Sometimes - of course - other Devs may not agree with what other Devs think. But - this is NOT as often as you may think.
No, ezek szerint akkor szerintem van rá esély, hogy én kérhetek magamnak mindig egy nyílt DB-t, amivel játszhatok.
(Leírtam, hogy csak azért szeretném a nyíltat, hogy az FF4 realism mod értékei FF5.x alatt is elérhetõek legyenek.)
Hogy ebbõl hogyan szûrte le, hogy én arra akarok bárkit is tanítani, hogy hogyan moddolja a játékot nem tudom...
Viszont az SA-2 alsó indítási magassága brutál rossz érték tekintve, hogy a modernizált rendszer akaja modellezni. Kb. 700 méter az alsó indítási magasság. Az indítási távolságra kb. 3 mérföld van megadva, de mintha az AI nem tartaná be.
Ráakadtam egy érdkes bugra is. A Falcon elvileg a horizont blokkoló hatását a távolsághoz rendelt magasággal modellezi, mert nem gömbfelszín a a táj. Az SA-10-hez hasonló rendszerek nem vesztenek el, ha az indítást után lemész akár 30 lábra is 30 mérföld távolságra. Viszont, ha alacsonyan maradva elkerülöd az indításti lehetõséget, akkor simán közel mehetsz. Ezért javaslom, hogy a haditengerészti csapásméréseket felejtsétek el a modern kötelékek ellen, mert ez így nem jó.
A táj elevation data éréketibõl számolt blokkális viszont megy, szóval a terep felett nincs gond, csak víz felett.
<#papakacsint>#papakacsint>
másrészrõl! open fálkonra is ráférne némi javítgatás, és az legalább tökéletesen nyitott
félre ne értsd amit írok, de egy picit néha tényleg félreérthetõ az angolod, amibõl én - magyar anyanyelvvel és nyelvi logikával - általában értem, Te mit akarsz, de nekik nincs meg ez a magyar nyelvi logika. Nem okoskodni akarok, de szívesen belenéznék abba, mit érthetett félre Hustler vagy akárki más natív angolos. Piszkálni viszont tényleg nem akarnálak, ha bánt a felvetésem, hagyjuk a fenébe. Viszont bármikor szívesen segítek a mondanivalód "angolosításában", ha nem veszed nárcizmusnak részemrõl. Csak mindannyiunk számára hasznos volna, ha azt értenék, amit te szeretnél nekik mondani.
A legtöbb, amíg elmentetm másnak kint a magyarázásban az a trail editálás, és a Tacedittel század berakása. Ezt más is megtette. Ezen felül soha nem mondtam semmit.
A nem értik alatt nem azt értem, hogy nem értenek hozzá (bár néha ez a helyzet), hanem azt nem értik, hogy mit kérek tõlük. És az fájt, hogy ranger azt mondta, hogy nem értette amit írtam. Zsír. Derstaf is ugyanúgy küldte el elvileg, mint én. Azt értette? Derstef által kitalált formátumban küldtem el. Elkérem tõle majd a legutoló verziót, hogy õ mit használt és aszerint IS megcsinálom. Kitaláltam egy kibaszottul szájbarágós módszert. Ha azt sem értik, akkro nem fogom érteni, hogy eddig mit és hogyan csináltak...
az utóbbi érdekes hogy kiakadtak, hogy a felhasználó is változtatja az adatokat. itt most arra utaltak, hogy a kézikönyvben javasoltál pár beállítást? ez ennyire megrázza õket? 😄 akkor nem lesz itt egy hamar nyílt adatbázis 😞
Az adatbázis nyíltságát sem akarják. Akinek meg nem tetszik a modellezés az IJ. Ha lesz BMS 4 és tényleg jó lesz, akkor bizony más lesz a preferált verzióm is. Csak akkor mihez írtam ilyen szép hosszú kézikönyvet?