52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#34482 Odébb. Először lesz egy MolnyFalcon igen rövid "coming soon". Aztán derstefnek egy Taiwan release video. Aztán MolnyFalcon release + relase video és aztán egy új.
1,5 hétig egy HTKA cikket írtam, mert nagyon szüksgét éreztem Líbai + szokásos Gripen hülyeséges kommentek miatt. Egyszer leírtam sokmindent ~30 oldalon, innentől fogva csak linkelni kell majd. -
Wampa #34481 Lol:P
Már vannak rá egész jó kenőcsök manapság:) -
#34480 Ámen Atyám. De mikor is lesz az a klip? -
#34479 Köszönöm szépen srácok. Nem tűntem el csak sokat dolgozom. Jelen vagyok csak magas a stealth faktorom :) -
#34478 Csatlakozom!!
H.B.D. Gundi :)
-
#34477 Isten éltessen Gundark !
(ez a jó Repvez :-)) -
#34476 Köszi összeütök majd valami jó kis profilt, csak elöbb rá kéne vennem a programot és a falcont is hogy ne a win beépitett játékvezérlő szoftverét használja, mert addig nem tudom az összess gombot használni és a felprogramozást is csak játékon belül tudom megcsinálni addig.
Gundark: Boldog szülinapot (remélem ez most a valos)
Nagyon eltüntél vagy csak uj logod van és nem vettelek mostanába észre ? -
#34475 Ebből Falcon klipp lesz, nincs mese! :) -
#34474 Itt egy kép. Nyomtasd ki.
Az az igazság, hogy a hotasnak üzemmódtól függően több funkcióval is rendelkeznek a gombjai.
-
#34473 Elképesztően szét terrain és gép textúrák. -
#34472 Ajánló. -
#34471 A játéban tudtommal sehogy. Az deadzone és érzékenységi profil állítása mindig is külső driveres feladat volt.
A tengely megfordítása gőzöm sincs, hogy hogyan. A setupban amellett nincs kocka. Nekem soha sem kellett megfordítani. Szerintem ez is külső driverrel kell, hogy menjen.
-
#34470 nem tudja valaki hogyan lehet a falcon contoller setupjában a magassági kormányhoz tartozo x tengely mozgását felcserélni , mert most nálam ugy müködik, hogyha magam felé huzom a botot akkor süllyed ha tolom meg emelkedik.És a menuben csak ehhez a 2 tengelyhez nincs olyan opcio hogy inverse.
És a tengelyek érzékenységét is jo lenne állitani, mert az is egy kicsit lomhább a többihez képest.
ja és ha valakinek van cougarhoz egy profilja az elküldhetné egy táblázatba hogy melyik gombot hova rakott -
Wampa #34469 Nekem is bejön mindkettő.....ez a fehér gyakran idegesit,nem értettem azt se hohy Leon miért vette a zöld hátteretaz A10 esen,teljesen jó volt,sokkal olvashatóbb mint ez a szar fehér.Ugyis akad mindig egy mókus akinek azért se tetszik,hogy mondjon valamit -
#34468 Ja meg meglett a tegnapi hiba Szar az USB kábel amit vettem ezért nem ismerte fel a panelt a win.
Azt tudja valaki hogy hogyan lehet kijátszani a win7 32 gombos korlátozását?Mert jelenleg csak a boton lévö gombokat ismeri fel a gázkaron lévöket nem.A panelhez mellékellt progiban felismeri a gombokat mindet, de a falkon már csak azt használja amit a winnél.
-
#34467 És ez hogy tetszik?Falcon nest
Ezt meg én csináltam, még erösen gyártás alatt van ,de ha tudtok mondani dolgokat hogy mi kellene még bele vagy valaki be tudna PS desingbe besegiteni a külöalak formáláshoz azt is szivesen fogadom, a keretek még el lesznek tüntetve.
A tanterem részbe interaktiv tréning funkciot tervezet és a tréning videokat olyan modon meg lehet nézni mint a GALÉRIA utolso képe alatt van , a megjelenitésével még van egy kis bibi de már rajta vagyok.
Ha majd elkészül és tetszik akkor át lehetne telepiteni másik tárhelyre hogy minden szügséges fájl egy helyen legyen. -
#34466 Szép és nem szemrontó. Eddig tetszik. -
A picit megbabrálnám és annak, akinek nincs logoja, annak a legfelső sor lenne a minta. -
#34464 Új web design egy segítőkész embertől.
Vélemény? Nekem alapvetően tetszik. Talán egy-két színt változtatnék megi tt-ott. -
#34463 Nem vagyok ideges egy cseppet sem, sok év után ma végre sikerült összeszerelni a régi F16FLCS+TQS joy-t amibe egy PlasmaMM2-es USB panelt vettem, természetesen a cég már megszünt és a lényeg hogy bennt a kollégámnál tökélestesen müködött minden gomb és tengely, nagy vigyorral hoztam haza rágugom a gépre, hogy akkor álok neki profilt gyártani erre a win kiirja hogy nem ismeri fel az eszközt
Fogalmam sincs hogy most hogyan probáljam, hogy müködésre birja, elvileg az USB miatt nem szabadna neki gondot okozni hogy nálam win7 32bit rendszer van a kollégám gépe meg xp volt.
-
#34462 ITO2 hírek. Most jött ki Tajvan. Ha ez a MolnyFalcon-nnal együtt a bőség zavara lesz. :) -
#34461 Az nagyon büntet
-
Wampa #34460 Lol:)
Aki mindent visz ,az a geek gyerek a fapuskával,ahogy John Rambo harcba belefáradt tekintetével sunel a kamerába:P -
#34459 Semmi válasz a poénokra? Ennél jobban szeretünk...
-
#34458 :-)
Azért itt is lehet érdekes modelleket találni :-)
A faceruzás modell mindent visz :-D
Ez sem gyenge megoldás :)
Az emberi leleményesség (esetleg kókányolás) tárháza kimeríthetetlen.
-
#34457 -
Wampa #34456 A másik,meg mit mondasz ,hogyha valaki hirtelen belép,mikor a fejeden van?
Morogsz valamit a kis szürkékről?:P -
#34455 És a tálca nem esik le a fejedről ? -
#34454 Ez tök, jó nem adod el? -
#34453 Ha esetleg valakit érdekli, az összerakás fázisai:
-
#34452 Csináltam egy ilyen kütyüt, mert a sapist nem szerettem. Melegem volt benne, jön a jó idő :-)
Mindenféle otthoni szemetekből raktam össze ( Arcbalzsam kupak, kemény szívószál, vállfacsipesz, 250 Ft-os biciklilámpa :-)
Ilyen működés közben. Jól követi a mozgásokat, kényelmes.
Anno valaki linkelt, leírta a HUD fixet, hogy ne másszon ki a kijelzés a HUD üvegböl. OF 4.7-re érdekelne egy működő megoldás.
Köszönettel.
-
#34451 na béta álapotba került a HOTAS-om az átalakitás során, már minden gomb müködik de még a potmétereket ujra át kell nézni, mert bár felismeri a win,de nem tudom kalibrálni oket -
#34450 Repültem egyet. Nagyon komoly cucc ez a Tajvan. Bár ez is nagyrészt modern hadjáratokkal operál és a Falcon nem igazán tud mit kezdeni a szigettel, de aprólékos munka. Süt róla. Pedig "csak" WIP. :) -
#34449 Mert 5.3-as adatbázissal dolgozott Derstef. Ez már inkább hátrány, mert a póttankok nagyon bugosak.
Taiwan feedback thread. -
#34448 Nekem meg pont megjavult a Hornet, nincs már az a zaj, mintha állandóan engedné ki a horgot. -
Razor18 #34447 Gondolom Balage 6-7-el lejebbi hsz-ában linkelt oldalon lehet. Pusztán a formális logika alapján... -
#34446 F-18 assal van a baj(idáig csak azzal néztem)
Egyébként kinti feedback az hol van, Füvesgalagonyaperegpuszta melett? -
#34445 Én még csak letöltöttem. Melyik gépen? Melyik hadjárat?
Egyébként miden hibát tessék a kinti feedback threadbe nyomni. Attól, hogy ide írtok nem fejlődik Derstef és csapatának munkája. -
#34444 Ez a tajvanos cucc megy mindenkinek rendesen? mert nálam kifagy hibával egy idő után mikor az MFD-et állítgatom -
#34443 WIP elvben, mert derstef most kezdett el nyaggatni, hogy én mit és hogyan csináltam. Egy részét lehet, hogy átveszi.
A MolnyFalcon DB elvben 1-2 hét múlve kész, akkor Eagle 611 belerakja az új 3D modelleket. Aztán kis hadjárat kalapálás és a beta release abból is mehet.
Dersef elég ütős readme-t rakott össze.