Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyerekek,mi ez a HI5?
kaptam vagy két meghivót,banyek,na mondom két ember akiben megbizok,biztos tuti,erre kéri at emil kódom?Hát hülye vagyok?
Beirtam anyád:))))erre megsértõrik hogy nem jó a kód.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

polluxware
ati kártyával csak visnya - OF esetén van gond

LeonSilver
Ezt most csináltam.Semmi extra a TE-ben lévõ tékoff.
( még éppen tart a feldolgozás, szóval szar még a minõsék )

http://www.youtube.com/v/whP1yTxRkDY

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

JoeDestroy

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Gundark 1 1
Nálam is megy ahogy kell, igaz nekem 7600 GT van benne, de a legújabb drivcsivel. Iga nem repültem még sokat vele, csak 3 vagy 4 missziót azt is egyhuzamban, de nem tapasztaltam ilyet.
LeonSilver
Ja.
HD 4870 1GB,GDDR5
AMD x2 7850 BlackEdition
Gigabyte MA770-UD3
4GB RAM

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

JoeDestroy
ATI e a kártya?

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

LeonSilver
A lovam vakuljon meg de nálam tök jól megy.
Az UI kurzor háttere tényleg piros de indulás után sincs semmi semmi szaggatás vagy CTD.3D-s kabin a trekk miatt.
Simán feltettem az ötöst, hitilest oszt jónapot.

JoeDestroy
W 7 64 bit alatt NV9800GTX kártyával 190.38 driver (meg szerintem a többivel is -ATI- hasonlóan) az összes falcon verzió azonos hibát generál:
1. UI kurzor közvetlen háttere piros.
2. A 3D-s világban repülés kezdete után kb 3-5 mp-el elkezd akadozni,
szétesik a kép kissé, majd CTD-vel elszáll, de nem hagyományos módon, hanem úgy kell lelõni feladatkezelõbõl.
3. A 2D-s kabin és a külsõ nézet valamivel tovább bírja.

Utánanéztem, nem egyedi eset:
Itt ugyanaz a helyzet.
Az itt leírtak többsége szintén minden Falcon verzióban megvannak W7 alatt is.

Valaki írta h. neki jól megy W7 alatt a falcon. Kíváncsi lennék hogy csinálta?
Én próbáltam kompatibilis módban, rendszergazdai jogosultsággal az Exe-nek stb... de mindig ugyanaz volt a helyzet.

polluxware
köszi:)

polluxware
<#zavart1>

de soviet tribute marad!

LeonSilver
Jessz!

Molnibalage
Takaríthatom az elrontott posztokat?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

LeonSilver
<#eljen><#eljen>

polluxware
Gyõzelem! <#vigyor2>

polluxware
http://www.youtube.com/v/1wUERoVO1fo

polluxware
http://www.youtube.com/v/ozMfW0xZ5rg&feature=fvw

LeonSilver
Szeretnék segíteni egy kicsit annak, aki nem tudja pontosan, hogy hogyan kell ide linkelni iylen jútyúbos szart.
Szóval a lényeg az, hogy van a link ami így néz ki ugye http://www.youtube.com/watch?v=kB9OlIMfEfY

Ezt úgy kell módosítani, hogy így nézzen ki **.com/v/kB9OlIMfEfY
Tehát a watch? és a = helyett egy-egy / kell.És természetesen [/fl*sh] közé kell tenni.Ha tudtások akkor elnézést aki meg esetleg nem annak sok sikert ;)

polluxware
polluxware
L Viper
Ott bizony !
LeonSilver
Hát mondjuk Ennio szerintem egy félisten.Ezen nincs is mit vitatni. ;)

http://www.youtube.com/v/B7QEPgncf38

De tõle akármit tehettem volna ide.Például ezt ..

http://www.youtube.com/v/DK8pjN5Q_cM

polluxware
A valami / The Thing

na ez filmben is ott van (Enio Morikóóóne)

polluxware
fut az a DCS csak be kell állítani, meg picit lefaragni a küldetéseknél a mozgó dolgokból:)

egyébként tényleg gyorsan unható

polluxware
vista sp1:)

win7ben még mindig megvan az hülye berögzõdés és hogy hetente a win önhatalmûlag átrendezi a mappanézetet?

JoeDestroy
Urak!
32 v. 64 bites win 7 van használatban nálatok?

L Viper
Mostanában megint virágzik az OFF
Jöhetne már az OF 4.8 !

Ejj de szép vers :-)

Vagy az FF5.2 is jöhetne, vagy akárhány...
Haszi
Pedig elég durván beoffolsz a Steven King topikba<#vigyor2><#vigyor2>

Balage
IG2 azzal még én is játszottam,pedig akkora stratéga vagyok mint King Kong

Üdv
Nem ,azt nem olvastam.A Halálsoron tényleg jó.
Valahová lementettem e-bookba egy csomó SK könyvet,de nem volt még érkezésem olvasni...A Torturát pont a seregben olvastam anno.A Rémkopantók nekem is kedvencem..de visszatérve miért nehéz megfilmesoiteni,mert Kinget a stilusa emeli ki.Most ha elmeséled valakinek a Ragyogás sztoriját,ásit egyet...se zombik,se kommandó:)De olvasva meg benéztem az ágy alá:)

Molnibalage
Ez mit is jelent pontosan. Mióta dolgozom minden csak eredetiben veszek. Nem mintha olyan gyakran vennék bármit. Csupa olyan játék ami régen warezben megvolt. Heroes IV, Imperium Galatica II. A Gothic III-at még egyetemistaként is megvettem eredetiben 13 ropiért. A kiegjét nem kellett volna. 4 ropi volt, de 4 forintot sem ért.

Az FC is megvan a polocon. Kb. 1 hétig szórakoztam vele összesen. A DCS-sel még annyit sem. Jót örömrepkedtem vele, de a fegyverrendszerek kezelését majd nyugdíjasan megtanulom. Addigra lesz olyan vas is talán, amin egy nagyobb csata alatt nem szaggat be.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

polluxware
warez huszár:)

most ne szakadjon rád a mennyezet ha nincsen "fördparti" jellegû szoftvered <#vigyor2>

Nagyon köszönöm. El kell mondjam, én is megveszem, ami nagyon kell. De ezt (sjnos) már nem lehet megtalálni legális forrásból.
FF 5.0 most települ. ;-)
Molnibalage
Üdv.

Keresõ emberként már nem vagyok a torrent híve (régen sem voltam egy warezhuszár...), de ezen játék esetében szerintem ez megbocsájtható. Õsrégi, bugalom és nincs is gazdája már sem supportja...

Torrenten fent van itt. Asszem ez az.

Vagy ez.

A FreeFalcon 5.0 verzióhoz meg nem is kell már az eredeti.

Sziasztok!

Csúnya dolgot kérdeznék, és remélem nem zavartok el azonnal.
Az érdekelne, vajon lehetséges-e, valahonnan letölteni az eredeti Falcon 4.0-át. Anno, nagyon régen megvettem, rengeteget használtam és most, hogy ismét elõ akartam venni, egyszerûen nem találom. Doboz, handbook, minden más megvan, csak a lemez nem...
De, ha valakinek van egy felesleges példánya, az is érdekel.

Köszönet!
LeonSilver
Igen, igazad van.De!Nem lehetetlen.Nézd meg a Tortúrát ( Kathy Bates oscar és golden globe ) a Christine-t a Halálsoron-t vagy a Dolores Clairborne-t.A Rémkoppantókkal az a baj, hogy szinte nem is hasonlít a könyvre, pedig a könyv az egyik legjobb King munka szerintem.Sokan azt mondják, hogy szar pedig nem :) Én évente 1* ( ha tehetem akkor 2* ) elolvasom mert annyira tetszik.Nemtudom, hogy olvastad e a Talizánt, most állítólag azt filmesítik meg.Ha jól csinálják söpörhetnek díjakat annyira jó a szori.

Van egy folytatása ,nem tudom mi a cime.Filmen elég szar,pedig játszik benne Harrison Ford....diverzánsok a megszállt yugóban és az egyik egy néger:)Elvegyülés rulez:)

Kinget nehéz megfilmesiteni,ne légy igazságtalan.....amugy is "beteg" a faszi.A Rémkoppantók alapötlete versenyben van minden idõk legjobbjáért.
Sétál a csaj az erdõben és megbotlik valamiben,nézi egy kis gémtárgy,nekiáll ásni és kiás egy komplett ûrhajót.:)

LeonSilver
Navarone ágyúi :P

polluxware
Kémek a sasfészekben, Sas leszáll, pickos 12:)

LeonSilver
Elképesztõen jó színész, nekem az egyik kedvencem.
Ugye nagyon sokszor van egy szinte tökéletes könyv ;) amit ha filmre visznek akkor egy kalap szar lesz ( pl. Rémkoppantók ).Ez viszont meglepõen jó lett, talán a színészeknek is köszönhetõen.

Balázs, ha tudod majd nézd meg.Nagyon jó film!

Sthiletto...erre emlékszem ,hogy megfogott...mindig azzal böködött.Ill a nyelvleckék az angol csajjal:P

Ez volt az elsõ Ken Follett könyv amit olvastam,még a Rakéta regényujságban:))

Molnibalage
Nem is hallottam eddig errõl a filmrõl. Majd csekkolom.

L Viper
No igen, az egy remekmû.
Donald Sutherland elképesztõen jól játszik benne.
Lehet öregszem, de nekem a mai filmgyártás kevés kivételtõl eltekintve érdektelen. Sok beharangozott mai "csodafilmbõl" 10 percet sem bírok megnézni.
LeonSilver
Gyerekek.Az MTV2 most adja a Tû a szénakazalban-t !!!A könyv fantasztikus de a film is qrvajó!!

Molnibalage

Az új Mk-2-5 tajvani skinnel. :)

Molnibalage
Lehetséges a mixelés is. A HUD és DED sora maradhat 768-as a többi mehet hiresbe.

Asszem itt minden régi felbontásban.

Hires, mindkettõ alap FOV-on (60)

Kisebb FOV.

Molnibalage
Az összeset. Mindre külön sor van a fájlban. Azt is kipróbáltam, hogy mi lesz, ha nem azonosan váltok át. Tehát egyeseknél az 768-as sort hagytam aktívnak a másiknál meg a 1024-est. Ha csak a DED-et hagytam nagyobb betûvel, akkor a HUD egy részét arra is rávetítette, szóval vegyesen nem hiszem hogy igazán lehetne. Migyárt jön pár screen.

repvez
képet tudsz rola mutatni hogy milyen volt és milyen lett ?Esetleg a DED ,HUD felbontását is lehet ezzel a modszerrel állitani ?