52965
  • Molnibalage
    Az új preview

Még feldolgozás alatt. Ezután nagyon meg kell gondolni, hogy mit milyen, mennyi CBU-val támad az ember és hogy milyen magasról milyen burst alt beállítással. Nagyon nem egyformák a bombák. :)
  • Molnibalage
    Hej, ha egyszert ilyen tájon lenne repszim din. hadjárattal.. :)

Végre értelme lenne az álcázó festésnek és egyebeknek.
  • repvez
    nagyon szép a táj, csak kár hogy engem nem tud lekötni a sima repülgetés amit a FS szériában lehet csinálni csak.Ha majd lesz következő video akkor tudnál pápa környékéröl is mutatni ?
    Amugy a 3 pontos clipednek neked milyen paraméterei vannak, mert én egy bicikli hátsó lámpa belsejébe aplikáltam bele 2db AAA elemmel hajtom és 10 ohmos ellenállást tettem a párhuzamos áramkörbe a 3 IR ledhez, de nagyon halványan világit csak a sima ledek meg szinte vakitanak annyira erösen világitanak.
    Nem tudom hogy mit rontok el .Hogyan lehet kimérni, hogy mekkora lenne a LEDek megfelelö feszültség szügséglete, mert nincs rola adaton csak sima zacsiba adzák a boltba. de a sima 5mm-es viztiszta burkolatu IR ledek lecsiszolva az eleje.és látható vörös fénye van a közepén olyan mint a terminátor szeme :).És nem is egyenletes a fényerejük a középsönek van erösebb a 2 szélsönek gyengébb.
  • L Viper #34599
    Egy kis OFF, de hátha érdekli a nyagyérdeműt. Másik FreeTrack tesztvidi.
  • Molnibalage
    Emlékszik még erre valaki?

ccc ma írt csak úgy egy PM-t. Ha már ennyire vegzál, akkor visszavegzálom. Elkedztem sírni a LOD-okért. 611-Eagle valszeg be tudja integrálni őket. De szép is lenne, ha végre normális radarok és új SAM indítók kerülnének a MolnyFalconba. Lehet, hogy nem első release-be, de ki tudja, hogy mit hoz a jövő.
  • Molnibalage
    OFF. Ezt ismeri valaki?
  • Molnibalage
    Ma vagy holnap lesz egy új preview video a kazettás bombákról. ;)
  • Molnibalage
    Egyébként az új R-73 hozzáadásánál tűnt fel valami. Vicc, hogy egy teljesen jelentéktelen AIM-4 rakétából három(!) különböző változat van - az még viccesebb, hogy öt FM dat file van... - de a játék szemponjából valóban lényeges rakék modellezésére - AIM-9S,L, M két alap R-73E és R-73M (van más jelölés rá) a jelek szerint soha senki nem vette a fáradságot. Számomra ez érthetetlen.
  • Molnibalage
    Mennyire néz ki jól? :)

• Molnibalage
    Addig is itt a kézzel rajzolt. A két oldali felirat egyben.

• Molnibalage
    Elküldenéd a karaktertípust?

PSD-ben küldjem vagy png-bem? A pgn azért bajos, mert lényegében nem fog látszani a szöveg a háttér miatt. Pontosabban annak hiánya miatt. A befoglaló méretből látszik majd a szöveg.
  • Molnibalage
    Megvan, megy a LE! :)

A szöveget meg mindjárt küldöm.
  • DIESEL DOG #34590
    Azért hálás volnék... :)
  • Molnibalage
    Ha átküldöm a kész szöveget png-ben, amit be kell illeszteni, az segít?

(Azért png, mert tudtommal csak az tudja definiálni az átlátszó hátteret.)
  • DIESEL DOG #34588
    Azért nagy PS mágus még nem vagyok, ilyennel még nem igazán próbálkoztam... :)
  • Molnibalage
    Na, a MolnyFalcon adatbázisa elvben 99%-ban készen van. Csak azt kell módosítani, amit teszt közben szúrok ki, mint hiba.

Két dolgot nem tudtam megcsinálni a HDD halál miatt. Két fajta R-73-at az adatbázisban és a középső felfüggesztési pont fixálását a Szu-27 családon. Tudom, hogy hogyan kell - hiszen mindkettőt csináltam már a régi verzióban - de nem megy a progi... Valamiért nem tudom működésre bírni a LOD Editort, pedig 2 évig ment. .. :(

Kértem már segítséget, de nem tudom, hogy lesz -e rá válasz. Addig is csinálom a hadjáratokat. Ha a köv 2 hétben nem lesz semmi dráma, akkor az egyik hadjárat már tesztelhető változatban lesz szerintem.
  • Molnibalage
    Diesel, megy ilyesmi?

Ezt PS-sel rajzoltam. A csíknál kitöröltem a képet és háttérben van a fémkorong eltolva, két darabból.

A karaktereket meg felülrajzoltam, csak állítottam be layer effeketeket. (Karakterkkel felülrajzolhattam volna, de nem akartam.
  • DIESEL DOG #34585
    Rendben... amint lesz egy kis időm átdolgozom a projectet... ;)
  • repvez
    Ha esetleg valaki gázkart akar késziteni trottle
  • Molnibalage
    Vagy ilyen.

Vagy ilyen. :)
  • Molnibalage
    Valami ilyesmi. A csík a kommentek mellett igazodhat ehhez.
  • DIESEL DOG #34581
    Megoldható... :)

Fémes alatt érthetjük azt hogy szürkés?
  • Molnibalage
    Tetszik a karaktertípus. A szín estleg leghet "fémesebb" és világosabb.
  • DIESEL DOG #34579
    No született egy első szkeccs a háttérel kapcsolatban... persze számtalan variáció lehetséges még... katt ide
  • DIESEL DOG #34578
    Rendben... ;)
  • Molnibalage
    Mivel te vagy gyakorlatilag a topik keresztapja teljesen szabad kezet adok neked. Remélem a többiek nem bánájk. :)
  • DIESEL DOG #34576
    Üdv Balázs, üdv a topik látogatóinak!

Volna egy olyan ötletem a topik hátterével kapcsolatban hogy jobb vagy bal oldalra ki lehetne írni valami pöpec betűtípussal a topik nevét, igazítva a topik színvilágához gondolok most a kékes, szürkés elemekre.

Meg ezzel egybe kötve kicsit finomítanék a szövegdobozon is, gondolok most a betűszínre meg annak típusára, és ezt is igazítva a topik színvilágához.
  • Molnibalage
    Na, a gépem felállt elvben. Az utolsó dolgokat másolom. Meg rendet is raktam egy kicsit a vinyón, ha már így adódott. :)
  • Molnibalage
    Csaj sajnos ez most nem vicc. Minden héten kell valami, hogy felbassza az agyam...
  • Molnibalage
    2003 óta egyetlenegy vinyó sem húzta ki a garanicális időt hiba nélkül. Az egyik nem men tönkre régebben sem, csak simán eltűnt a filerendszer.

Most ugyanaz a vinyó adta elő ugyanezt. Viszont a másik 600 GB-os vinyót elvben leformatálta az XP telepítéskor, fel is ment. Viszont első reboot után közölte, hogy hiányzik egy fájl. WTF???

Bátyus gépéba átrak. MINDEN régi fájl a formatálás után ott volt azon a partíción, ahova felment újra az XP.
    Na itt kezdet a többi partícióról lementeni az összes adatot. Holnap meg veszek egy új vinyót.
    A másik új vinyóm éppen kölcsön van adva, mert akinek odaadtam annak is meghalt a gépe egyk vinyója.

Az FF fórumon Canister írt 10 perce, hogy neki is meghalt a HDD-je és hogy megvan -e az a WIP runway textúra, amit küldött. Hát már nincs...

(Mi a fene folyik itt? Mindenki vinyója meghal? Egyszerre?)

BTW és törődök és ápolom a gépemet is. Nics húzva, jól szellőzik. Szimplán peches lehetek. A bátyusnak semmi sem ment tönkre a gépében 2002 óta. Nekem 3 vinyó, egy alaplap és 2 RAM cella. Ugyanarról a konnektorról kapja a két gép a kraftot és egymástól 2 méterre ülönk. Röhej.
  • repvez
    ja és elmult már április 1 a rossz tréfák ideje ezt már elsütötték mások is nem jött be :D
  • repvez
    nem tudom, hogy milyen winyok és hogy mennyit voltak használva, de nekem eddig a 12 év alatt amiota gépem van 1 winyo lett badsectoros, azt is garanciába tudtam cserélni.
    most egy samu 320as 5 év és egy WD 640esem 2év van , napi 8 orákat megy a gép és nagyon nincsenek karbantartva se (értsd töredezettségmentesités stb..) és elég melegek is az átlaghoz képest a rosz hütésü házamnak hála, de eddig nem volt velük bajom .
    ugy látszik peched van velük.
  • Molnibalage
    Van egy "fantasztikus" hírem. Megint bekrepált az egyik vinyóm - az ami dolgozom - szőrénszálán eltűnt minden adat. A backup vinyó hála istennek még megy egyelőre és pont tegnap tölöttem fel Hustlernek. Tehát nem kell aggódni, a MolnyFalcon nem hal meg.
    A nyers videó sajnos elveszett, de a tényleg release version megvan a videóból lekódolva. Ezt vasárnap csináltam meg. Mák.

Viszont újra kell telepítenem minden és másolgatnom minden meglevő backup. Ez kicsit vissza vet. Megint.

Viszont kezd kibaszottul elegem lenni, hogy egyetlen vinyó sem bír ki, 2 évnél többet anélkül, hogy tönremenne vagy egyszerűen elveszne róla az adat. Este gép kikapcs, másnap be és minden elveszett. Nem igaz, hogy 2011-ben itt tart a vas...
  • Molnibalage
    Oda teszem be, ahova akarom. Lehet akár úgy, mint Japán az FF-ben. Ők is benne vannak az alap koreai hadjáratban, de nincs egyetlen gépük sem. Japánban levő reptré a japán félé.

Lehet más szövetséges csapatba is tenni, de ennek lehetséges vonztatait elkerülném. A valóságot úgysem tudja szimulálni. Mivel nem votl sem NATO comm, sem NATO IFF, ezért a valóságban nem lettek volna képesek tisztességesen közös bevetéseket repülni a NATO erőkkel. (Egy packageban.)
    A progit ez nem zavarja.

Új repteret nem teszek be, mert az már a hadjárat térképét buzerálja. Elvben működe - FF3 alatt csináltam ilyet - de több bajt okoz egy ilyen dolog, mint előnyt. A "map" mögötti háttér és OBB elrendezés változtatása ok. Minden más téren kézifék. Alapvetően ezt is csak nekünk adnám ki, mert nem túl etikus egy gigamega modot egyből átírni...
  • repvez
    azt is meg lehet oldani hogy a migek is a szövetségesekhez tartozzanak, vagy azokat mindig csak a vörösök oldalán lehet betenni?Csakhogy ne mint ellenséget lássák a mieinket., mint a valoságban volt :)
    MEg nem tudom hogy mennyire log bele magyaro-ba a térkép, de más repteret is be lehetne akkor pakolni , a hipotetikusság mellözésével, minden repterünket és repgépünkkel együtt, hogy nekünk is legyen hazai bázisunk.
    Hátha igy lehetne egy kis életet lehelni a közösségbe mint kiképzés és kampányrepülések
  • Molnibalage
    Nem valós OOB van. Taszár lehet, hogy nem is létezik, mint bázis. Ha lesz, akkor én hozzáadhatom nektek és magyar MiG-29-et lés MiG-21bis is, ha szeretnétek aktív magyar részvételt.

Ha nagyon tényleg nagyon hipotetikusat akartok, akkor feltámadhatnak a magyar Szu-22 gépek is. :)
  • repvez
    jól néz ki de hiányolom a taszári repteret mint szövetséges bázis f-18-asokkal, lehet hogy van de a képen nem láttam ott reptér ikont.
  • Molnibalage
    Balkán közeleg.
  • repvez
    negativ

Lehet valamit alkot leon papa :)
  • Wampa
    Nektek bejön az A10 es meg a BS es topik?