Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Van is újra Frugals
L Viper
Értem, köszi.
OFF

Üdv Urak!
EZEN A LINKEN!!! lehet nyomon követni a Vitéz Máthé László Virtuális Repülõbázis szerverén megrendezett légi harc bajnokságot!Várunk minden érdeklõdõt ma 14. órától!ma,a második fordulót láthatjátok majd!Üdv,és szerencsés leszállást Mindenkinek!

ON

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

repvez
Valamelyik forumon irták hogy komplett server csere van és ezért a leállás
L Viper
Volt igen. Akkor megoldódott. Remélem most is meg fog.
Molnibalage
Már vagy 1 hete sajnos. Volt már ilyen régen.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
A Frugals forum totál elérhetetlen újabban.
megszûnt, vagy mi a fene van vele ?
L Viper
<#eljen>
Molnibalage
Az ember igyekszik. :)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Te Balázs.a manual egyre jobb..de még szép is.Profi.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Molnibalage
Fent van az új videó.

Molnibalage
Kézikönyv frissítve. Új oktatófilm kerül fel ma. :)

Molnibalage
Nem elzárkózik, csak valamiért vörös oldal nem kapott prioritás. Most amikor elkezdtem vele beszélni, akkor is kicsit hülyeségeken rugózott.

Abban talán igaza van Hustlernek, hogy a folyamatos fejlesztésbe egy idõ után nagyon bele lehet bonyolódni, de nekem akkor is aggasztó a hozzáállása...
Az elõbbi idézet kapcsán nekem eszembe jutott valami, amit még 1998-ban olvastam a Pc Zed magazin (ugye abban volt?) egyik számában. Ugyebár akkor jelent meg a korszakalkotó Falcon 4.0 és írtak is róla egy remek cikket,melynek a végén a szerzõ valami hasonló gondolattal köszön el: "mostantól különbséget kell tennünk játék és szimulátor között" Nem tudom pontosan idézni, de a lényeg ez volt, és ez nagyon megmaradt bennem.
Ezek után én úgy gondolom, hogy egy szimulátor lényege (mint a neve is mutatja) a valóság szimulálása, de legalább is törekednie kell rá. Ezért nem értem miért zárkózik el a DB fejlesztésektõl, amiket ráadásul egyszerûen meg lehet oldani ha jól tudom, és több forrásból is rendelkezésre állnak a reális adatok.
Molnibalage
Azért sokkal kisebb eltérés van egy F-16A és C között, mint egy F-16C és MiG-21MF vagy bisz között azt ugye belátod?

repvez
Azért ne nevezzük már nonszensznek amit leírok, mikor a MiG-21 radarjának pásztázási zónája kb. 3-szorosa a reálisnak, tök fain MFD megjelenítése van, több célt jelez ki, mint a valóságban, van TWS mód, a HUD túl részletes, stb.

Azért arrol se felejtkezz meg hogy a favorit F16A-dnak is ott figyel a középkonzolon az MFD és ott érdekes azon nem akadtál fenn, pedig abban a szériában ugyan olyan katodsugárcsöves megjelenitésü volt mint az összes akkori gépé és a Hud kijelzése sem olyan volt mint a mellékelt képeken.
Be kellene látnod hogy kompromusszum nélkül nem lehet ebböl a játékbol tökéletest kihozni.
Nem hiszem hogy én és még páran azon akadnánk ki hogy miért van egy 21-es fülkében MFD kép és HUD kijelzés.
Vannak ezeknél a problémáknál 100x nagyobb gondok amiket meg kéne oldani.
Azon kéne jobban gondolkodni, hogy mik azok a dolgok amik egy átlagfelhasználo jobban észrevesz kihasznál játék közben és a játékélménye novekszik töle.

Molnibalage
Azért Hustlert ilyenkor tudnám felpofozni.

All of this 'overmodeled', 'impossible', 'not real' talk is just nonsense. You are correct, this is a game and should be treated as such.

Jó. Akkor adjunk kétszer akkora radar hatóváot mindennek és AIM-54-et F-15C-nek. Végülis ez csak játék.

Azért ne nevezzük már nonszensznek amit leírok, mikor a MiG-21 radarjának pásztázási zónája kb. 3-szorosa a reálisnak, tök fain MFD megjelenítése van, több célt jelez ki, mint a valóságban, van TWS mód, a HUD túl részletes, stb.

Néha nem is értem, hogy mirõl írkál. Ha ez neki játékélmény. Nekem nem élmény az, hogy egy 50-es évek beli fapados géppel úgy repülök, hogy 5-ször többet tud, mint a valóságban. Akkor inkább nem repülök vele.

Az is vicces, hogy ami leírtam, hogy ez F-16 szim és a több csak bónusz, maga Aragorn írta. Sebaj...

Ez meg mi a szösz? Biztos, hogy FF5????<#wow2>
Molnibalage
Bár én csak Falcom videóklippeket csináltam ott is volt olyan, hogy vagy 4 különféle verziót el tudtam volna képzelni. A végén még én is csinálok rendeziõ, specális, stb. kiadásokat. <#vigyor1>

George Lucas mondotta, hogy egy filmet sosem lehet befejezni, csak abbahagyni...

Molnibalage
Köszi.

Bár be lenne fejezve... Igazából ilyet soha nem fejez be az ember, de attól az álapottól azért még kicsit távol van, amit terveztem neki.

Most olvasom az FF5.0-ás kézikönyved. Nagyszerû munka!

Molnibalage
Nem tudom. Pár hete pár hetet emlegettek. Karácsonyis kiadásról is emlegetett valamit Hustler. Most az egyszer reménykedek, hogy addig semmi, mert akkor talán az én editálásom is bele kerül.

Teganp kicsit végre összeszedtem magam. 2 hónap után írtam a kézikönyvbe és befejeztem az egy hónapja elkedzett okatófilmet.

Ma Hustlernek állítok össze egy pakkot és reménykedek a legjobbakban.

Azt lehet tudni, hogy ez az új FF5 mikor jön ki?

polluxware
na ez a mirázs már egészen tetszetõs..

a7es is érdekes lesz kampányban, fõleg kifutó rácsapásokkor:) az fekszik ennek a típusnak

Molnibalage

L Viper
Ez aránylag lightos kép, ennél jóval sûrûbben is vannak.
Sokkal több vállról indító legényt is tapasztaltam már.
OF után durva volt :-)
Molnibalage
Még le sem szedtem... <#zavart1>

Ez a doksi sem ma készült...

Nah, igen! Ez már valami! <#wink>
Bár ahogy végignézegettem egy-két adat még mindig nem valós az MF-re vonatkozólag pl.: legnagyobb M-szám 4 rakétával, póttartályok, (a tüzelõanyag sûrûségét 0,80 g/cm3-nak vette, ez nem biztos, hogy minden esetben így volt), radar nem volt a gépben??, Viszont a diagrammok sztem teljesen valósak. Amiket küldtem tudtad valamire használni? Nemsokára jönnek a folytatások!
Molnibalage

Na ezért fogom én megpiszkálni majd az adatbázist. Ezt vicc. Ha ilyen légvédelem létezne, soha senki nem gyártana egy repcsit sem...

<#vigyor2><#vigyor2><#integet2><#vigyor2><#vigyor2>

polluxware
Vége van máán a kongresszusnak, ti meg itten kuncogtok csak<#taps>

Buren
Az észérvek Nagaszakija. <#vigyor5>

A véleménycsere az, amikor bemész a fõnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Molnibalage

Mi lett volna ha belefolysz?<#nevetes1><#nevetes1>

JoeDestroy
Pedig már kezdtem élvezni ezt a pár napos kis íráshalmot.... :)

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Utolsó figyelmeztetés. Privátban mehet tovább, ha akarod.

polluxware
Ha tudják hogy nem látják õket így szívesen, miért nem változtatnak? Az a baj hogy ti amit írok amolyan vörös ordítozásnak véltek, pedig csak próbálom megérteni hogy számotokra miért ez a helyes út.
Ahogyan mondottam.. az eddigi zavargásokon sok gárdás mellett sok olyan alak is feltünt akik nem kifejezetten a "cél" érdekében voltak ott.
Összemossa velük az ember az ilyeneket, ezáltal az egész gyülekezetrõl véleményt mondanak.

jelen pillanatban ha két ellentétes beállítottságú emberke megnézi ahogy a gárda masíroz a tereken, az unimformisukban, zászlóikkal, az egyik örül, és büszke, a másik meg szó szerint szörnyülködik és elfordul.
tehát erre lehet majd építeni egy "új" országot? vagy kit izgat az a másik oldal? így megint nem fogunk egy irányba menni és megy továbbra is a széthúzás
hamarosan itt lesznek a választások, és nyernek a jobbosok.. (speciell örülök neki, mert így legalább kiderül hogy végre milyen is lesz az amit most õk álmodnak)

polluxware
hogy õszinte leszek az elõzõ vidijó amit ilyen témában betettem az csak az induló zene miatt volt:) nekem speciell tetszik... (minden mástól elvonatkoztatva) sztem az ha mást nem is az oroszok tudtak ilyen téren
mondtam már hogy nyugisan komcsizz, nem zavar mert nem venném magamra egy percig sem. Hajrá kondor légió.. legyen (bocsánat hogy másként értelmeztem a mondanivalód)

Molnibalage
OFF

Melyik fele? Honnan veszed ezt? Van statisztikai adatod? Az ismerõseim és rokonaim felének semmiféle érzése nem volt velük szemben, a másik fele bohócnak és paprikajancsinak tekintette õket, mert jogilag semmit sem tehetnek senki ellen, csak parádézhatnak. Félni meg végképp nem félt tõlük senki. Egyszerû szájkaratés banda. Parlagfüvet irthatnak, homozsákot pakolhatnak (ezek hasznos dologok!), de mire van jogosultságuk? Semmire. Egyszerû polgárok. Persze, ha nem csinálnak semmit, akkor is vegzálni kell õket vagy, ha csak mást védenek vagy magukat, akkor megint õket vegzálják. Emlékeim szeritn az Alkotmányban benne van, hogy minden magyar állampolgár védelme az állam kötelessége. Ha az állam nem képes megvédeni, akkor ez a job az állampolgárt illeti meg és meglepõ módon elég tág keretet is szab neki. Szomorú, hogy a jogalkalmazás nem követi ezt.

Ha a gárda vonul akkor félni kell, de ha cigók vonulnak és keménykednek, akkor a hatalom kussol. Anyád.

Szóval ezt a témát most kellene abbagyni, de sürgõsen. Tekintsétek ezt záróposztnak, eddig nem akartam belefolyni. Egy ideig még lehet, hogy tûröm, de aztán pedig indul a fûnyíró. Nagyon nem szeretném ezt. Nagyon örülök, hogy eddig csak elrontott posztokat és egy spammert kellett törölnöm.

ON

Más. Derstef fixált hadjáratát ma kezdem tesztelni. Az OOB-t volt idõm megnézni. A SAM pozíciók még mindig rosszak sajnos, de a századok egész jól vannak kipakolva. Viszont igen sok van. Veteran szinten 1100 gép körül van a vörös oldalon. Az FPs miatt kicsit aggódom...

Gundark 1 1
Hogy van ez Luxi? Te belinkelheted a Lenin képet, és morogsz ha komcsizunk, én megjegyzem hogy hajrá Condor Légió, erre felháborodsz és nácizol. Tetszik ez a kettõs mérce :) Azt meg felejtsd el hogy van jó meg rossz oldal. Akármelyik rendszer jut dikatórikus hatalomhoz elnyomja a nála gyengébbet. Mindegy kit nézel. A kondor légió mint katonai alakulat semmivel sem volt jobb vagy rosszabb mint a vörösök a Ratáikkal. Bocsánat Mosca-ikkal :)
LeonSilver
Nem is oly rég a sógorom is ilyen fosban állított be.Kérdem tõle, hogy tudod e ki volt ez a fasztarisznya, hogy a pólódon viseled a képmását.Hát egy fasza forradalmár, mondja õ.Én kínomba kétszer mentem fel a tizedikre és háromszor ugrottam le.És nem lehetett neki megmagyarázni a frankót.Annyit sikerült elérnem, hogy ha hozzánk jön akkor mást vesz fel.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

L Viper
Nem baj, hogy elmondod a véleményed, de már 100x megtetted és itt mindenki ismeri amúgy is.
"Akkor holnaptól horogkeresztes zászlóval a Panzerliedet énekelve mehetek a Nagykörúton?+
Ott ne menj ,de Marseilleben a Vieux porton senkit nem fog zavarni:)
Ismerõs?:P

polluxware
tudjuk:) sorry

polluxware
bocsi én nem agitállak.. vagy baj ha olyan véleményt mondok ami egy jobboldalinak nem tetszõ?

polluxware
ha már tugyjuk és elfogajuk hogy mind rossz volt... mind!

akkor miért kell velük példálózni újra követni õket, mondván ezzel idegesítsük az ellenfelet

lehet hogy a gárdával se lett volna senkinek semmi baja, ha nem úgy jellenek meg az utcákon mint valmi retró nyilaskeresztes félkatonai szervezet. ha nem lett volna köztük olyan aki az uniformisukban, vagy ahhoz hasonlóban nem cigányozik meg zsidózik.
pont errõl beszélek hogy nem a komcsik mossák össze õket a szélsõségesebbekkel, hanem igen is néhányuk együtt is mutatkozik velük.
Aztán meg megy a durci meg az értetlenkedés hogy fele ország miért óckoduk tõlük.
Egyik hülye ideológiából csapódunk a másik végletbe

Ezt az országot nem valmi láthatatlan nagytestér külsõ erõ hátráltatja, meg nem is ferikéék, vagy a zsidók vagy mittomén mik..
tökéletesen elég ide ez a fogyatkozó lakosság

világon nincs még ilyen nemzet amelyik ennyire a maga ellensége, civakodni, példálózni, 6féle történelem könyvet írni az megy

aki meg tehetséges okos, arra meg odakint felfigyelnek, és õ rájuk lehetünk büszkék, kábé ezt jelenti magyarnak lenni a világban

Molnibalage
OFF

Ja. Én konkértan felpofoznék minden magyart aki che pólóban virítva jön szembe. Szerintem azt sem tudja, hogy ki volt az a tetû, csak olyan vagányságnak tartja. A CCCP poló meg tényleg a bicskanyitogatás kategória.

Akkor holnaptól horogkeresztes zászlóval a Panzerliedet énekelve mehetek a Nagykörúton? Nem vagyok a hívûk egyáltalán, de ez zavara egyeseket. Che nem zavar...

ON

Scottt

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

L Viper
Mi példálózunk?
Két napja bosszantod az itteni nem igazán baloldali beállítottságú társaságot az eszméiddel. Fogd már fel, hogy akkor sem szeretjük a nézeteidet. Ha agyon ütsz sem fogok veled egyetérteni. Mikor esik már le a tantusz?