Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JoeDestroy
Rangrendszer van, de az nem a köteléken belüli helyet befolyásolja.
Egy kötelékbe oda ülsz be ahová akarsz, de ha nem te vezeted õket, akkor nem tudod õket utasítani.
Ha 4 gépes a kötelék, akkor az 1 gép mindegyik gépnek tud adni utasítást (element), de külön csak a 2 gépnek is (Wingman), a 2 gépbõl nincs, a 3. gépnek a 4. a wingman-ja, õt irányíthatja, míg a 4. gépbõl szintén nincs utasítási lehetõség.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage,

Elkezdtem olvasgatni a manualt, és az 5. oldalon az elsõ bekezdésben lemaradt egy l betû (eredményérõ). 😊 Nem kötekedni akarok, félre ne érts.

Sziasztok,

Érdeklõdnék, hogy a hadjáratban van-e rangrendszer (minz pl. az IL2-ben)? Tehát nem egybõl kötelékvezérként kezd az ember, hanem szép lassan emelkedik fel ebbe a pozícióba?

Molnibalage
A kézikönyv frissült. Az új 153. oldal után jönnek az újdonságok.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Ezel egyre jobban bepörögnek. 😊

Más ilyen vicces topikok is nyíltak.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
<#eljen>
Molnibalage
Csak a friss FF5.0 és telepítés után még a CE-t sem szabad elindítani. Azonnal 5.3 telepítés.

Akartam hozzá release videót csinálni, de akkor ez utólagos lesz, ha lesz. Nem preview, inkább promó videó lesz. 😊

Sanyo
Délután 1 óra körül lehet figyelgetni a flyhut is. 😄

www.pcpilot.hu

😊
Pedig én irtam neki többször,van egy progim ami kijelzi kik a nem regisztráltak és mi a nickjük😊)

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

LeonSilver
Nem 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

JoeDestroy
Ezek szerint holnap holnapután este akár az FF5.3 is lehet a multi szenvedõ alanya...
Terepet elõkészíteni. Balázs, csak a friss FF5 lesz a jó, vagy az a biztos. Mert akkor csinálok egy friss telepítést és switch 😄
Addig is ROF-ozok egyet 😊

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
A fõnök megmondta. 😊
"Go to bed, you will have something to do when you wake up."

repvez
akkor ebböl már csak holnap lesz valami
Palinko
és nem hiányzott az olvasatlan üzenetekhez ugrás?
LeonSilver
Miért ne?Én például már rég az SG-t olvastam amikor "kénytelen" voltam regisztrálni, hogy egy szaros topikot nyissak.Mondjuk azóta se nyitottam többet 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
Hustler posztjaira kéretik nagyon erõsen koncentrálni. 😊

A kézkönyv ma frissül, számítok rá, hogy elolvassátok és véleményeziek, hogy mennyire érthetõ.

Az viszont meglepett, hogy 130-an tötötték le a júliusi verziót. Ennyi "csendes", fû alatti Falconos lenne? 😊

Molnibalage
Firss FF5.0-re.

zsoltfireman
<#taps><#eljen>

L Viper
Masszív <#merges2>
repvez
a telepités hogy megy majd friss FF5 alapra megy rá vagy kell neki az elsö javitás is vagy ujbol egybe ki lesz adva mindennel együtt ?
Molnibalage
Hoppá. Mintha az új Taiwan helyszín is jönne az installal együtt!

Molnibalage
Az 5.3 tényleg itt van a sarkon. Az 5.3-hoz kiadott új pdf-et is megkaptuk és elvileg tényleg a legvégsõ installt.

JoeDestroy

JoeDestroy
Vigyázat!! myvip meg minden oldalon van Boss(ok)nak adatlapja és ottan van hogy veszélyes. (bocsi elírtam: ray & veszéj meg harczos megmiatököm).

De hát persze hogy lenyomjuk 😄

L Viper
Nekem is. Lenyomjuk a Fõbosst :-))))))))))
zsoltfireman
Ok,Joe!

Holnap szoli,Csüt,Péntek jó lenne!

JoeDestroy
<#eljen>
Tárhelyet neki 😊

LeonSilver
Nem fog ez neked tetszeni.Ezzel foglalkozni kell és még csa kegy szaros boss sincs a végén.Nembeszélve arról, hogy a sok buzi mûszertõl nemlehet kilátni rendesen.

L Viper
Okés, összehozzuk.
Sajna az a jó kis OF hadjárat mentésem már nincs meg, pedig jó lett volna folytatni. Igaz, már nagyon messze voltak a célpontok.
Sanyo
Kösz, írtam neki. 😊

www.pcpilot.hu

JoeDestroy
Na hát ez az. Lassan celeb lesz mind, és úgy is érzik.
Egy oldal ahol átnézeti képet adnak a net szemétjébõl. 😊
Hát persze hogy a bodzaszedõk adják a 90%-át.

JoeDestroy
Holnaptól esténként ráérek. Lehet bármelyik.
Zsolti, amit kérdeztél megnézem.

Buren
Érdekes, ha rákerestek a nevére, mindenhol ilyen "hol tudom letölteni" tartalmú posztok jönnek elõ...<#ravasz1>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

L Viper
Fejlécben az FF5-höz ( FreeFalcon 5 ) van magyar nyelvû segítség.
Az Open Falconhoz szintén a fejlécnél a "Viper OF raktára" pontnál szintén van magyar segítség.
polluxware
F.A.Q.
*
* * *
*
*

Mi is ez a falcon 4.0? Hogy lehet letölteni van e újabb része és az Hogy lehet letölteni?
L Viper
Még annyit tennék hozzá, a kollégám ott él a párjával és nagyon fél azóta, amióta éjszaka besurrantak és amit találtak ellopták tõlük ( telefon, pénz, cipõk stb. )
Reggel vették csak észre. Mi lett volna ha felébrednek? Lehet már nem élnének.
L Viper
Az nem ismeri a bodzásokat, aki csak a tv-ben látja, ahogy védik õket.
Azoknak ajánlom, költözzön Hajdúhadházra és éljen kerészkedésbõl, nõvénytermesztésbõl. Lesz aki learasson helyette.
Valószínûleg megútálja õ is a bodzát. Az összes uniós okostojást vágnám oda 1 hónapra. Elég lenne szerintem, hogy megváltozzon a véleményük. Könnyû onnan okoskodni.
zsoltfireman
<#nevetes1><#nevetes1><#taps><#taps><#integet2>

A feltett kérdések inkább költõiek,nem Joe-tól várom a válaszokat természetesen😊

Engem marhára idegesítenek már a bodzaszedõk az állandó nyivákolásaikkal.
"CBU-s away" !!!
Üdv Joe
Engem akkor is ha nem nyivákolnak de még élnek😞
Errefelé a MÉHecske elnevezés is divatos lehetne,ha érted mire gondolok.😊Egy éve még nem lehetett aludni esténként,mert a Rézfaszú bagoly egyfolytában vinnyogott,hogy:Hol a faxom,hol a faxom!!!
Ma olyat láttam ,lemerevedtem.Megyek a fõutcán!a járdán!szembe jön egy
kombi!!!Benne olyan sötétség,hogy Mr Spock vörös riadót fújna😊
Éppen elfért mellettem és a bodzaszörpök úgy bámultak baszod,mint Pistike a majomházat.....Mi a f...t képzelek én, hogy magyar léttemre a járdán megyek.

Tegnap nézem a tv-t,asszongya valami fõbodza,hogy azonnali hatállyal telepitsék õket a magyarok közé,meg a pulyákat minden osztályba tegyék be.
Ember,éppen csak a lakásban nem laknak még errefelé,az iskola meg ugy néz ki mint a bangladesi nyomortanya.Éjszaka.Mi a rák kell még nekik?A pénzeden élnek,ami kell a kertedbõl lopják,odaszarnak az ajtód elé,a kölyködet lezárkóztatták a suliban az õ szintjükre,a médiában csak õket látod,a magyar nyelvet megcsúfolják.....Brüsszel meg kifejezi nemtetszését..Hát nem tudom.Mi az uniós ajánlás?Hajoljak be?

Hoppá,kicsit off lett😊Bocsa.Természetesen a bodzaszedõkrõl irtam,mielõtt valami gonosz lélek analógiát von a ci...izé roma lakossággal.
A feltett kérdések

Molnibalage

polluxware
Edusó Szilárd szerint még hav is lehet...

Molnibalage
Akár ma is! Ilyen idõben én sem megyek sehova. Tegnap jutott eszembe, hogy mi az ami igazán feelinges volt még AF-fel is. Sötét szobában egy éjszakai bevetés!

L Viper
Hát rendesen beszorultunk, hogy itt a rossz idõ.
Tegnap még a gyerkõcökkel kirándultunk, de már délután szeles volt az idõ.

Jövõ hétfõig nem dolgozom, úgyhogy össze lehetne hozni egy repkedést.
L Viper
Én a kedvenc szmájlijaim gifjeit SG-re töltöttem és onnan bármikor vissza lehet illeszteni

Képfeltöltés és a feltöltött fájloknál meg is lehet nézni és vágólapra rakni.
zsoltfireman
Valamiér nem aktív a head banger-es smile <#idiota>

L Viper
Kérek egy hajrázós szmájlit :-)
L Viper
Azóta sem röhögtem annyit, mint amikor OF multiztunk és utána ment még TS-en az ökörködés :-)
zsoltfireman