52965
  • Molnibalage
    Nem. Az 5.5.5 óta zárt DB csak zárt hadjárat fájlokkal megy és unlockolt hadjárat csak unlockolt DB-vel. Ezért kell sajnos az '5.3-as hadjáratból kiiunduli, ami azért nem olyan jó, mint az 5.5x-é, mert az az utolsó és legfejletettebb hadjárat ami még nyílt.
  • Cimbi
    Hali

Balázs az dbdel felül lehet írni a többi kampány dbjét?
  • Molnibalage
    Abban, amit felraktam csak az újabb repcsik vannak benne és néhány utánégető. Apróbb hiányosságok itt-ott vannak az adatbázisban, de nektek ezek valszeg nem feltűnőek. :)
  • arrow19
    Srácok milyenek a képek a Molnifalconból?
  • Molnibalage
    Helyzetjelentés. Holnap megkapom Egale-től az összes változtatást tartalmazó DB-t, a munka mehet tovább. Addig ledokumentáltam az OOB-jét a 1991-es hadjáratnak, hogy átlátható legyen és megterveztem nagyjából az 1982-es hadjáratot.
  • repvez
    na csak rá kellett ilyesztenem és megjavult, végre rá tudom ereszteni az összes élsimitást a falconra hogy ne nézzen ki olyan recésen.
  • repvez
    Valaki tudna nekem abban segiteni, hogy miért kapok mindig hibaüzenetet ha ezt a progit radeon pro el szeretném inditani?
    Végre találtam egy normális softvert amivel egyszerüen lehet profilokat késziteni erre nem indul :(
  • z0ty4
    Támogatom az ötletet.
  • Boconadi
    DsaasDCSA:C
  • L Viper #34877
    Van valakinek tapasztalata a Tungle nevű progival?
    Állítólag helyettesíthető vele a Hamachi és jobb annál.
    Lehet kéne neki egy esélyt adni FF5.5-el egy multiteszt erejéig.

Régebben már itt is volt szó róla.

Szerintem nem lehet rossz, ha összeházasították egy XFire-höz hasonló alkalmazással.
  • Molnibalage
    Az EWS oktatófilmben van a dispenser beállítás.
  • hooah
    Köszi Balázs a válaszokat
    Az oktatófilmeket már sokszor megnéztem, csak valahogy átsiklottam felettük.
  • Molnibalage
    1. A lables a steup részben csak engedélyezi, hogy a shift+l és a ctrl+l használatával a far és near label ki és be kapcsold, mikor már repülsz.

2. Azért, mert rossz módban van. STBY üzemmódban kell lenni az EWS főkapcsolónak.

Mindkettő válasz benne van a kézikönyvben és az oktatófilmekben is.
  • hooah
    Sziasztok
    Az miért van, hogy be van pipálva a labels gomb a setup menüben és mégsem látok színes feliratokat emerre?

Meg azt vettem észre, hogy mikor a EWR rendszer akarom állítani manuálisan akkor nem tudok begépelni számot?
  • arrow19

• Molnibalage
    1. Minden könyvtárat másoljál be a Falcon főkönyvtárba

2 A \MolnyFalcon\objects\KoreaOBJ könyvtárban levő dds fájlokat szedd ki és tedd akárhova. Ezeket kell majd később visszamásolni. (Az új installban kulturáltabban lesz ez megoldva.)

3. Ezután \terradata\objects\KoreaOBJ dds fájljait tedd a \MolnyFalcon\objects\KoreaOBJ könyvtárba.

Ezután választható a helyszín.
  • JohnTerry
    Balázs, írd már le légyszi a MolnyFalcon telepítését mégegyszer, valamit nagyon elbaltáztam és nem jövök rá, hogy mit! Amikor át akarok váltani erre a theater-re, azonnal kilép a windowsba és hibát ír ki
  • Molnibalage
    Mehet be a bannerba.
  • L Viper #34868
    Igen ilyesmi. Talán egy kicsit erős, de majdnem jó.
  • repvez
    vagy a magic wand 60 as értékkel szépen kiveszi az egész hátteret aztán nem kell lassozni
  • arrow19
    Bazs,refine edge :)
  • Molnibalage
    Aha.
  • DIESEL DOG #34864
    Valami ilyesmi?

• Molnibalage
    Olyan rég használtam PS-t, hogy még ezt a módszert is elfelejtettem és teljesen más módon csináltam teganap...
  • DIESEL DOG #34862
    Kezdünk azzal is valamit, így is néhány helyen még ha itt nem is, de valahol kicsit látszik pár darab a kék háttérből...
  • L Viper #34861
    Ez is jó kép, csak a buboréküveg alatti kékes részt még kozmetikázd ki.
    Enyhe arany tónus, de hát tudod te ezt.
    :)
  • DIESEL DOG #34860
    Első körben ilyen lett kb. fél óra után, nagyon aprólékosan, polygon lasso tool-al körbevágva átlátszó háttérrel... :)

• Molnibalage
    Pápai áldásom szálljon rád. :)
  • DIESEL DOG #34858
    Akkor nekiugrok majd annak... :)
  • Molnibalage
    Aham. Nekem egyébkén a legultoljára feltett kép a szimpi. Alulról és felülről is látszik a gép, és két eltérő festéssel.
  • DIESEL DOG #34856
    Abban én voltam a bűnös... :D Csináljam meg én? :)
  • Molnibalage
    Ez volt a másik kép, amit esélyesnek tartottam bannernak.

• Molnibalage

Teszt.

Igazából, szerintem annak kellene szépen PS-elni a képet, aki fentit is szépen megoldotta. :)
  • Molnibalage
    OFF, de atomjó.
  • Boconadi
    Anyád de kurva jó lett a topik(unk)
  • Molnibalage
    Nem tudok betelni a fórum szépségével. A betett képek piszok jól néznek ki a környezetben.
  • Molnibalage
    A kép alján levő kékes részre gondolsz? Nem vettem észre, hogy rajta marat, mert a gépre volt zoomolva. Természetesen el lesz tüntetve.

A aranyos kabint túl világos nekem, ennél sötétebb színű a kabin, aranyos-barnás.

Ez alapján megpróbálom belőni.
  • repvez
    sztem jó lesz ez csak a gépen kivuli ures részeket kell levagdosni, hogy kisebb legyen , a kabin maradhat jó ilyen aranyfüstösen , ugyis voltak ilyen verziós falconok.
  • Molnibalage
    Mármint amit most tettem be? Nem. Horus KF-16C skin. Benne van a skipackban. Van hasonló F-16C+-nak, de azon török felségjel és egyéb jelzések vannak.

Az F-16A a preview-ban az új model új skinnel JanHast-ól. Elvileg az van az OF-ben a letölthető csomagban.

Jó lesz egyébként a kép? Kicsit összébb kell vinni és még tisztogatni itt-ott. (Meg a kabinnak jobb színt kell adni.)
  • arrow19
    Ez a sima gyári skin? Mert az F-16A-nak láttam szebb a "bőre"