52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#34886 Nem. Az 5.5.5 óta zárt DB csak zárt hadjárat fájlokkal megy és unlockolt hadjárat csak unlockolt DB-vel. Ezért kell sajnos az '5.3-as hadjáratból kiiunduli, ami azért nem olyan jó, mint az 5.5x-é, mert az az utolsó és legfejletettebb hadjárat ami még nyílt. -
Cimbi #34885 Hali
Balázs az dbdel felül lehet írni a többi kampány dbjét? -
#34884 Abban, amit felraktam csak az újabb repcsik vannak benne és néhány utánégető. Apróbb hiányosságok itt-ott vannak az adatbázisban, de nektek ezek valszeg nem feltűnőek. :) -
#34883 Srácok milyenek a képek a Molnifalconból? -
#34882 Helyzetjelentés. Holnap megkapom Egale-től az összes változtatást tartalmazó DB-t, a munka mehet tovább. Addig ledokumentáltam az OOB-jét a 1991-es hadjáratnak, hogy átlátható legyen és megterveztem nagyjából az 1982-es hadjáratot. -
#34881 na csak rá kellett ilyesztenem és megjavult, végre rá tudom ereszteni az összes élsimitást a falconra hogy ne nézzen ki olyan recésen. -
#34880 Valaki tudna nekem abban segiteni, hogy miért kapok mindig hibaüzenetet ha ezt a progit radeon pro el szeretném inditani?
Végre találtam egy normális softvert amivel egyszerüen lehet profilokat késziteni erre nem indul :( -
#34879 Támogatom az ötletet. -
#34878 DsaasDCSA:C -
#34877 Van valakinek tapasztalata a Tungle nevű progival?
Állítólag helyettesíthető vele a Hamachi és jobb annál.
Lehet kéne neki egy esélyt adni FF5.5-el egy multiteszt erejéig.
Régebben már itt is volt szó róla.
Szerintem nem lehet rossz, ha összeházasították egy XFire-höz hasonló alkalmazással.
-
#34876 Az EWS oktatófilmben van a dispenser beállítás. -
#34875 Köszi Balázs a válaszokat
Az oktatófilmeket már sokszor megnéztem, csak valahogy átsiklottam felettük. -
#34874 1. A lables a steup részben csak engedélyezi, hogy a shift+l és a ctrl+l használatával a far és near label ki és be kapcsold, mikor már repülsz.
2. Azért, mert rossz módban van. STBY üzemmódban kell lenni az EWS főkapcsolónak.
Mindkettő válasz benne van a kézikönyvben és az oktatófilmekben is. -
#34873 Sziasztok
Az miért van, hogy be van pipálva a labels gomb a setup menüben és mégsem látok színes feliratokat emerre?
Meg azt vettem észre, hogy mikor a EWR rendszer akarom állítani manuálisan akkor nem tudok begépelni számot? -
-
#34871 1. Minden könyvtárat másoljál be a Falcon főkönyvtárba
2 A \MolnyFalcon\objects\KoreaOBJ könyvtárban levő dds fájlokat szedd ki és tedd akárhova. Ezeket kell majd később visszamásolni. (Az új installban kulturáltabban lesz ez megoldva.)
3. Ezután \terradata\objects\KoreaOBJ dds fájljait tedd a \MolnyFalcon\objects\KoreaOBJ könyvtárba.
Ezután választható a helyszín. -
JohnTerry #34870 Balázs, írd már le légyszi a MolnyFalcon telepítését mégegyszer, valamit nagyon elbaltáztam és nem jövök rá, hogy mit! Amikor át akarok váltani erre a theater-re, azonnal kilép a windowsba és hibát ír ki -
#34869 Mehet be a bannerba. -
#34868 Igen ilyesmi. Talán egy kicsit erős, de majdnem jó. -
#34867 vagy a magic wand 60 as értékkel szépen kiveszi az egész hátteret aztán nem kell lassozni -
#34866 Bazs,refine edge :) -
#34865 Aha. -
DIESEL DOG #34864 Valami ilyesmi?
-
#34863 Olyan rég használtam PS-t, hogy még ezt a módszert is elfelejtettem és teljesen más módon csináltam teganap... -
DIESEL DOG #34862 Kezdünk azzal is valamit, így is néhány helyen még ha itt nem is, de valahol kicsit látszik pár darab a kék háttérből... -
#34861 Ez is jó kép, csak a buboréküveg alatti kékes részt még kozmetikázd ki.
Enyhe arany tónus, de hát tudod te ezt.
:) -
DIESEL DOG #34860 Első körben ilyen lett kb. fél óra után, nagyon aprólékosan, polygon lasso tool-al körbevágva átlátszó háttérrel... :)
-
#34859 Pápai áldásom szálljon rád. :) -
DIESEL DOG #34858 Akkor nekiugrok majd annak... :) -
#34857 Aham. Nekem egyébkén a legultoljára feltett kép a szimpi. Alulról és felülről is látszik a gép, és két eltérő festéssel. -
DIESEL DOG #34856 Abban én voltam a bűnös... :D Csináljam meg én? :) -
#34855 Ez volt a másik kép, amit esélyesnek tartottam bannernak.
-
Teszt.
Igazából, szerintem annak kellene szépen PS-elni a képet, aki fentit is szépen megoldotta. :) -
#34852 OFF, de atomjó. -
#34851 Anyád de kurva jó lett a topik(unk) -
#34850 Nem tudok betelni a fórum szépségével. A betett képek piszok jól néznek ki a környezetben. -
#34849 A kép alján levő kékes részre gondolsz? Nem vettem észre, hogy rajta marat, mert a gépre volt zoomolva. Természetesen el lesz tüntetve.
A aranyos kabint túl világos nekem, ennél sötétebb színű a kabin, aranyos-barnás.
Ez alapján megpróbálom belőni. -
#34848 sztem jó lesz ez csak a gépen kivuli ures részeket kell levagdosni, hogy kisebb legyen , a kabin maradhat jó ilyen aranyfüstösen , ugyis voltak ilyen verziós falconok. -
#34847 Mármint amit most tettem be? Nem. Horus KF-16C skin. Benne van a skipackban. Van hasonló F-16C+-nak, de azon török felségjel és egyéb jelzések vannak.
Az F-16A a preview-ban az új model új skinnel JanHast-ól. Elvileg az van az OF-ben a letölthető csomagban.
Jó lesz egyébként a kép? Kicsit összébb kell vinni és még tisztogatni itt-ott. (Meg a kabinnak jobb színt kell adni.) -
#34846 Ez a sima gyári skin? Mert az F-16A-nak láttam szebb a "bőre"