Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kötelékbe oda ülsz be ahová akarsz, de ha nem te vezeted õket, akkor nem tudod õket utasítani.
Ha 4 gépes a kötelék, akkor az 1 gép mindegyik gépnek tud adni utasítást (element), de külön csak a 2 gépnek is (Wingman), a 2 gépbõl nincs, a 3. gépnek a 4. a wingman-ja, õt irányíthatja, míg a 4. gépbõl szintén nincs utasítási lehetõség.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Elkezdtem olvasgatni a manualt, és az 5. oldalon az elsõ bekezdésben lemaradt egy l betû (eredményérõ). 😊 Nem kötekedni akarok, félre ne érts.
Érdeklõdnék, hogy a hadjáratban van-e rangrendszer (minz pl. az IL2-ben)? Tehát nem egybõl kötelékvezérként kezd az ember, hanem szép lassan emelkedik fel ebbe a pozícióba?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Akartam hozzá release videót csinálni, de akkor ez utólagos lesz, ha lesz. Nem preview, inkább promó videó lesz. 😊
Pedig én irtam neki többször,van egy progim ami kijelzi kik a nem regisztráltak és mi a nickjük😊)
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Terepet elõkészíteni. Balázs, csak a friss FF5 lesz a jó, vagy az a biztos. Mert akkor csinálok egy friss telepítést és switch 😄
Addig is ROF-ozok egyet 😊
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
"Go to bed, you will have something to do when you wake up."
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A kézkönyv ma frissül, számítok rá, hogy elolvassátok és véleményeziek, hogy mennyire érthetõ.
Az viszont meglepett, hogy 130-an tötötték le a júliusi verziót. Ennyi "csendes", fû alatti Falconos lenne? 😊
De hát persze hogy lenyomjuk 😄
Tárhelyet neki 😊
Sajna az a jó kis OF hadjárat mentésem már nincs meg, pedig jó lett volna folytatni. Igaz, már nagyon messze voltak a célpontok.
Egy oldal ahol átnézeti képet adnak a net szemétjébõl. 😊
Hát persze hogy a bodzaszedõk adják a 90%-át.
Zsolti, amit kérdeztél megnézem.
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Az Open Falconhoz szintén a fejlécnél a "Viper OF raktára" pontnál szintén van magyar segítség.
Reggel vették csak észre. Mi lett volna ha felébrednek? Lehet már nem élnének.
Azoknak ajánlom, költözzön Hajdúhadházra és éljen kerészkedésbõl, nõvénytermesztésbõl. Lesz aki learasson helyette.
Valószínûleg megútálja õ is a bodzát. Az összes uniós okostojást vágnám oda 1 hónapra. Elég lenne szerintem, hogy megváltozzon a véleményük. Könnyû onnan okoskodni.
"CBU-s away" !!!
Üdv Joe
Engem akkor is ha nem nyivákolnak de még élnek😞
Errefelé a MÉHecske elnevezés is divatos lehetne,ha érted mire gondolok.😊Egy éve még nem lehetett aludni esténként,mert a Rézfaszú bagoly egyfolytában vinnyogott,hogy:Hol a faxom,hol a faxom!!!
Ma olyat láttam ,lemerevedtem.Megyek a fõutcán!a járdán!szembe jön egy
kombi!!!Benne olyan sötétség,hogy Mr Spock vörös riadót fújna😊
Éppen elfért mellettem és a bodzaszörpök úgy bámultak baszod,mint Pistike a majomházat.....Mi a f...t képzelek én, hogy magyar léttemre a járdán megyek.
Tegnap nézem a tv-t,asszongya valami fõbodza,hogy azonnali hatállyal telepitsék õket a magyarok közé,meg a pulyákat minden osztályba tegyék be.
Ember,éppen csak a lakásban nem laknak még errefelé,az iskola meg ugy néz ki mint a bangladesi nyomortanya.Éjszaka.Mi a rák kell még nekik?A pénzeden élnek,ami kell a kertedbõl lopják,odaszarnak az ajtód elé,a kölyködet lezárkóztatták a suliban az õ szintjükre,a médiában csak õket látod,a magyar nyelvet megcsúfolják.....Brüsszel meg kifejezi nemtetszését..Hát nem tudom.Mi az uniós ajánlás?Hajoljak be?
Hoppá,kicsit off lett😊Bocsa.Természetesen a bodzaszedõkrõl irtam,mielõtt valami gonosz lélek analógiát von a ci...izé roma lakossággal.
A feltett kérdések
Tegnap még a gyerkõcökkel kirándultunk, de már délután szeles volt az idõ.
Jövõ hétfõig nem dolgozom, úgyhogy össze lehetne hozni egy repkedést.
Képfeltöltés és a feltöltött fájloknál meg is lehet nézni és vágólapra rakni.