Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsoltfireman

L Viper
Na nyomjunk egy multi tesztet FF5.3-al ?
Molnibalage
Új link került a banner alá és kicsit csinosítgattam, hogy ne legyen olyan sok sor.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

repvez
Eddig nekem 2 missio 2 fagyás a mérlege az uj verzionak 😞
Egyszer a mission selektor menünél fagyott meg másodikra a játékban , leszáláshoz készülve 32fps-röl 7re esett vissza és lefagyott minden .

Amugy ATI-nál hogy lehet azt megtenni mint régebben NV kariknál, hogy külön progikra lehetett állitani az élsimitás mértékét és nem kellett profilozgatni .Amugy hogy megy az élsimitás bekapcsolása most driverböl ?
JoeDestroy
Lehet hogy az elõzõ linkek addig nem mennek.
Türelem.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
OK rendezgetek 😊

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

polluxware
régebben láttam utalást hogyan lehet az anizót, vagy aztamásik antilízing dolgot a menüben kikapcsolni.. valmit cfg-be kell írni

csak mit, és pontosan hova?

Molnibalage
Destroy, rendezd össze a cuccaidat egy könyvtárba az MF alatt vagy ahogy akarod és küld el nekem az összesített linket. Beteszem a banner alá. Lassan a banner teszi ki a fél oldalt. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

JoeDestroy
A NV kari miatt nem lesz élsimított kép.

JoeDestroy
Aegean FF5.3 alatt.

A dogfightot próbáltam

Ha valakinek nem lenne meg az install:
EGE FF5 tetszõleges helyre telepített FF5-höz

Molnibalage

A nagyobb HUD karakter mûködik. A DED-et is átraktam zöldre.

Az \art\ckptart könyvtárban a 3Dckpit.dat fájlban a // jeleket tüntesd el az 512-es résznél a HUD elõl és tedd a 756 elé.

Mi a gond? Hogy ez elvileg csak Block 50/52 kabinnál csinálja meg. Mindehol, ahol van 3D kabin, van ilyen dat fájl és azok nem tartalmazzák az 512-es sort. Ha innen kimásolod, akkor az nem valószínû, hogy jó lesz más típushoz. Az F-16 gépek talán egyforma 3Dckpit.dat fájllal rendelkeznek. Nem tudom.

JoeDestroy
Multi?<#smile>

JoeDestroy
Tile manager pdf.
Mehet a Balázs által linkelt leírás a docs mappába. Áttettem PDF-be, mivel fontos infó.

Molnibalage

Molnibalage
Fogalmam sincs. Elvileg kéne szerintem, ha az FF5.0-höz készült verzióról van szó.

repvez
Az agean v4-es teater megy vele ?
Molnibalage
Az megvan. Meglátjuk, hogy elfogadja -e. 😊

Köszi

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

L Viper
Nekem is klappol eddig minden. Stabil volt.

Sajnos a reptér upgrade nincs benne, meg a 3D-s kabin hátsó textúrái még mindig rondák, kivéve ahol a régi 3D-s kabin van. Az szép.
Lift Line még mindig nem jó és alacsony napállásnál is ugyanúgy vibrálnak a felhõk. Eddig ennyi ami szemet szúr.
JoeDestroy
Na mentem egy próbakört, eddig minden ment. Joy profil, bill kioszt, saitek profil, TrackIR ... 😊

Bucser
A visszaigazolást el tudom küldeni neked, meg a Paypalos befizetési igazolást is.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Az FF4 kézikönyvnek is benne kell lenni a \_the_maunals könyvtárban a telepítés helyén. Ott van videókártyákkal foglalkozó fejezet, de talán a az új companionban is.

Ha nem segít a dolog, akkor küldj el emailban pár képet és meglátjuk, hogy mi lehet a gond. Vagy megkérdezheted az angol fórumon is, õk a hardveres szoftveres dolgokhoz sokkal jobban értenek nálam.

Sziasztok feltettem a FF5.3-at és van egy kis gondom a repülõgép mind külsõ mind belsõ 3D nézetbe néha villog, nagyon rövid idejig el-eltünik ilyenkor a táj látszik csak, valakinél jelenkezet hasonló hiba? Van rá valami megoldás? Ati Radeon 3870X2-es videókártyám van a szimpla FF5-el is volt gondom annál a menü villogot de azon segített ha a Catalyst AI-t kikapcsoltam, de most a FF5.3-nál ez nem segít.

L Viper
Van szóköz a mínusz elõtt, ha nem látszana rendesen.
L Viper
FFViper.exe -hires
Ráadásul azt se tudom hogy kell keresni csak erre a topikra....

Üdv Vipera
Ha lehet ird már le mégegyszer azt a hires dolgot ,nem emlékszem ,kell szóköz vagy nem?Valamiért nem megy úgy.Azért baxus azt bele lehetett volna tenni a patchba

zsoltfireman
Kéne egy jó Desert Storm erre az új FF5-re! Király az "A" cockpit!

Molnibalage
A régi F-14A és F-15E kabin frissítése asszem ingyenesen elérhetõ annak, aki igazolni tudja, hogy megvette õket. Mivel te vetted nekem azokat, ez gond lehet. Lusa voltam mekérdezni Aeyes-t, hogy hogyan igazoljam, hogy akkor most mi legyen. Mert így valójában kettõnknek van meg...

Az F-15C kabinért fáj a szívem, de nagyon. Jó, hogy van FF5.0-höz, de meg sem közelíti az Aeyes féle 2D/3D kabint.

Bucser
Balázs most hogy nem lehet használni az Aeyes által fejlesztett kabinokat mit fogsz csinálni a sajátjaiddal?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

L Viper
Nekem sem nagy a gondom vele, csak AF-ben és OF-ben kontrasztos, éles illetve a 17-es ócska monitoromon jobbak azok nagyobb karakterei. Ennyi.
Szia Vipera
Érdekes,nekem semmi gondom nappal se a HUD al,tök jól látom.A su/hornetben ,na ott megõrültem tõle....😊)
Mármint ha normális zöldesre állitottam.

Üdv
Én láttam valami dokumentumfilmben su/hornetnek a hud felvételét,ott vörös szinûre volt beállitva.

Molnibalage
Ilyen bonyolult tényleg nem biztos, hogy van. A Panzer General II-höz láttam olyan modokat, hogy csak az olvasástól lefordultam a székrõl. Az 1997-es! 😊

L Viper
Simán
Csak nehogy megint az OF-nél kössünk ki :-D
LeonSilver
Azé' az agyamat eldobom, hogy egy több mint 10 éves játékból még mindig mit képesek kihozni "amatõr" emberkék!Nem is tudom, szerintem nincs is mégegy ilyen "karriert" befutott gém. <#worship>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

JoeDestroy
Nemsokára megint tele lesz a topik képekkel... <#ravasz1>

L Viper
Én is letöltöttem, fel is pakolom mindjárt.
L Viper
Nem jól tudod.
RV-ben valóban nincs maxon, de az SP4, BMS-ek, AF, OF verziókban igen.

Egyébként anno te javasoltad, ha észreveszünk valami bugot, szóljunk. Én ezt vettem észre.

JoeDestroy
Nem baj én már levettem.
Ha hazaérek teszem is felfelé 😊

Molnibalage
Egyik Falcon verzióban sincs max. fényerõn. Mindig fel kell tekerni a HUD-ot. Szerintem ez õsrégi bug, vagy mindig is ez volt az alapbeállítás.

L Viper
Köszönjük Sanyo. Remek munkát végzel a szimulátoros közösségeknek.
Sanyo
Egy nagyon kicsit elkéstem, de mentségemre szól, hogy a changelog nem volt ismert elõttem, a letöltést pedig nem tudtam idõzítve kirakni.

www.pcpilot.hu

L Viper
Csak azt nem értem, hogy miért nem maxon van a HUD fényerõ, ennek mi köze a motorhoz, hogy nem indulhat teljes fényerõvel? Valóban nem lehet megoldani, hogy ne mindig kézzel kelljen tekergetni?
LeonSilver
Jujj de izgatott vagyok! Minnyá meg is vizuálom a kicsikét 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
Nem vagyok elfogult én ismerem talán itt a Falcon hibát leginkább. Ez nem bug, ez feature. Nem hiba, ezt tudja a motor. Vissza lehetne állni elvben, hogy olyan éles legyen, mint régen volt, de akkor a FF5.0 nem így nézne ki, ahogy. Nem vagyok elfogult, de pl. a youtbos F-16 ramp start videón is, mior szembe világít a fény kintrõl a hangrába, nem igazán látszik a HUD-ból semmi.

A youtubos HUD felvételek nagyrészt fekete-fehérek, amik kontrasztosabbá teszik a képet. Csinálj egy screent falconban és PS-sel tedd át b&w-ba. Egybõl látható lesz. 😊

A karakter módosításnál elvileg vannak színek és alpha channel értékek is. Majd körülnézek. A 3dckpt.dat fájlt kell megnyitni asszem. Olyan 5000 byteos fájl asszem.

L Viper
Persze tudok segíteni.
Átnevezõs módszer, vagy a Stopworks kabinok is kiválóan mennek, csak némelyiknél kell pozícionálni egy fájlcserével a 3D kivetítést.
L Viper
Magyarul BUG, ami a játékosok többségének nem tetszik. Azért ezt lásd be. Tudom elfogult vagy, de egy ilyen hiba felett ne légy már ennyire nagyvonalú.
Az éjszaka az rendben van, de a nappalról volt szó. Na jó van, nem kötekedek veled, éljen, hogy fut a fejlesztés <#eljen>
Molnibalage

Molnibalage
Van olyan 2D pit FF5.x-ben is, ami az AF kabinja szinte 1:1-ben. Meg kell keresni és bemásolni a megfelelõ helyre. Én ilyenekkel nem szoktam variálin, de szerintem Vipera tud segíteni.