Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsoltfireman

de szerencsére ezzel a "Data Cardridge programozás" -al most stabil
😊 hja, mosta aztán mindenbe belefutottam
polluxware
sztem te egy vérbeli teszter vagy😊 nekünk soha nem fagyott ki a 4.7... te ELSÕRE megtalálod a hibát😊 <#eljen>

szuper 😊 igy ok
még egy kérdésem lenne, a mûszerek világítását mivel tudom kikapcsolni? keresem a billkiosztásban de nem találom.
Molnibalage
Mert az AF és FF a pörgetéses módszerrel vált alapvetõn az MFD képernyõk köztt. Az egyik két oldal között, a másik 3 oldal között "pörget". Ahogy a kézkiönyb és oktatófilmem is mutatja, ha az egyik pörgetett oldalt átállítod MFD gombok nyomogatásával akkor a továbbiakban a prögetett oldalak között az új lesz az adott master vagy override módban.

Az OF abban tér el, hogy nem pre defined slotok vanak és nem 3db, hanem lehet négy is. Install után a programozás üres az MFD és EWS rendszer részére is.

Viper cuccai között van egy olyan rész, ami gyakorlatilag szinte az FF és AF alapbeállításit lövi be. Az OF-ben egyes logbook bejegyezésekez menti el a DC beállításokat.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Moho, olvasd már át azt a fájlt légyszi amire állandóan hivatkozok.

Kérdésed elsõ része:
Data Cardridge programozás, ha nincs kedved bíbelõdni vele, illeszd be az enyémet, ahogy le van írva és lesz hadjáratban is képed az MFD-ken.

Kérdésed 2. része:
Konfig editor beállítás, moddolás ahogy ajánlom.

Nálam sosem fagy ki.
kezdek barátkozni OF4.7-el de miért csinalja azt, hogy ha campaign-t repülök és átváltok A-A -ra akkor egyik mfd-sem mutat semmit, üresek és ha próbálok váltani az mfd képek közt "õú" akkor kifagy az egész progi. Reboot. 2x is kipróbáltam. Mondjuk practice-nél meg tökéletes.
L Viper
Szerintem nagyon ütõs felvételek. Tetszik
L Viper
Jaja. Ahhoz képest, hogy ti még Netmesterrel a Routert is bütyköltétek, meg az AF-el k*rvarégen repültünk egész jól sikerült :-)
Jó volt folytatni azt a régi mentésünket. Már a légierõ megpuhítva, lehet a reptereket takarítani jó mélyen.

Moho: szerintem nálad az AF-en belül a központi hangerõ csúszka nagyon le volt húzva és az vette le a TS kapcsolási küszöböt. Nézd majd meg.
Molnibalage
A tervezett videó vége.

Vélemény? (A feliratot nem így terveztem, de érdekes, így is jó szerintem.)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

JoeDestroy
Jó kis multi volt ez <#eljen>

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Elsõ célunk.

Otthon, édes otthon. Ginolisa.

A kötelékek köteléke. 😊

L Viper
Kösz a hadjárat repkedést ( Moho, Balage, Destroy, Netmester ) mindenkinek.
Pár képet rakok:

Mohoval géppár:

A többiek is:

Ott már nagyon lövöldöznek:

Mi sem sajnáltuk a muníciót:

Viszonozták:

Újra itthon:

L Viper
Moho, ha valami prücök van, írjál ide, ki szoktam kukkantani.
micsoda jelszó 😊
L Viper
TeamSpeak:

tss.thomi.hu

Falcon szoba, jelszó: moho
L Viper
21:00 nekem is jó.
Kezdhetünk AF-el is, majd megdumáljuk élõben ezt is.
Nálam is beizzítva OF, FF5 és AF is.

Moho, amiket kérdeztél és probléma volt nálad az OF-el, mindre megtalálod a választ abban amit lentebb ajánlottam. ( A magyar nyelvû OF help file )
JoeDestroy

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
OK.

JoeDestroy
ZULU 2100 körül?

JoeDestroy
Nekem az alap 2-es program két két sorozatot dob mindkettõbõl asszem. Az eddig elég jól bejött.

Molnibalage
Asszem az 1.013 módosítja az EWS programokat. Programozd át.

Üdv Joe
Addig ok,nincs is gond ezzel,csak dobná azt a k..va hõcsalit is,de nem dobja....én ugy emlékszem 1 en lehetett külön dobálni a flare-t,ezt is véletlenül vettem észre,hogy 4 esen kidob párat,de ott is késve.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

JoeDestroy
felvettelek

ha mehet af akkor legyen az
Molnibalage
Akkor ma AF lesz? 1-2 bevetés elvileg belefér nekem. Az új klipp vége kész. Lehet, hogy nem csinálom meg.

Elvileg erre készül.
Van rá esély, hogy kicsit megvágom, hogy ne legyen olyan hosszú.

A zene szerintem merõben szokatlan tõlem. 😊

JoeDestroy
Na most jót kérdeztél 😊
Asszem igen.

hna hogy ne töltsem meg a topicot elérhetõ vagyok az orsitomi2 skype címen
és neked az alap cockpit van?
JoeDestroy
Nekem ez a beállítás:

JoeDestroy
Mert kell v. 15 mp míg lesz kép az elsõ power on után. A conf ed. ban a realistic mav time elõl meg vedd ki a pipát ha bent van, mert az mer 3 perc.

uhum jobb, de a bal oldalo mfd még ugrál de nem vészes
maverick gyakorláson vagyok és agm65 power on, u val leszedem a kupakot de igy sem látom a képét, not timed out, miért?
JoeDestroy
Az F4BMS.exe filet nevezd át pl. F4BMSexe.ori -ra és az F4BMS.bak-ot F4BMS.exe -re. Az atinál ez a nyerõ 😊.
Ha hibát ír indításnál írd le mit, mert elõfordul h. egy filet törölni kell a configból.

aha 3850
JoeDestroy
ATI kártya?

próbálgatom az of-et de baromira szaggat a mozgás egy kis füstnél és vibrál a kabbintetõ, illetve a bal oldalo mfd is vibrál 😞 valami nem ok
ha AF-eztek akkor megyek ha nem akkor kimaradok mig meg nem csinalom 😊
Boconadi
Videót csinálok 😊)
JoeDestroy
Boci! Te is jössz?

Nem azt irtam 😊 Itt milyen szobába?
JoeDestroy
Szobát meg majd készít valaki ha gyûlünk. Akkor ki lesz írva ide a fórumra pw-el együtt.

Boconadi
Lehetõleg névnek ne JoeDestroy-t írj be ;D!
bent
JoeDestroy

a teamspeknél segitsetek, milen szervert kell keresnem?
router beizzitva
OF4.7 felrakva, most már csak a port forwardingot kell megcsinalnom
tehát AF és OF fent.
JoeDestroy
AF OF FF belõve, lepróbázva, (Tavasz óta nem volt beindítva nagyrésze).
A sör a hûtõben behûtve.
Jelentem készültem! 😊

JoeDestroy
Wampi!
Csak az elõre programozott ütemben dobja mindkettõt, teljesen mindegy melyik (yx)gombot nyomod. Ez a CMS (Counter Measure system). Az OF-ben egybõl kiderül a lényege, mert a datacardridge-en programozható elõre a 4 program. Nem is tudom melyikben volt utoljára szólóban dobálás. Szerintem az AF-ben sem.