52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#35006 Viszont előrelépés is van. SA-3 dupla indító végre megy ahogy régen és bekerült több új fegyvermodell textúrával. Az RBK-250 végre talán normális méretű lesz.
-
#35005 Rossz hírek. Az új F-18 és C-130 modellt ki kell szedni. Eagle félreértette JanHas-t és azokat csak az Aegan-hoz adta nem az MolnyFalconhoz. -
#35004 Új oktatófilm.
Lényegében csak aztt mutatja, hogy manőverezés köben használva mennyivel hatékonyabb a flare.
A chaff használatre is igaznak tűnik ez sőt, a radarvezérlésű rakétánál van végfázis, ahol egyes rakéták érzékenyebbnek tűnnek a zavarásra. Ez alól kivételek az aktív radarosak, ott mindig azonnal dobj és sokat. -
Wampa #35003 "Mi a tömjénezés abban, hogy tényként közlöm azt, hogy az FF csapattagok sem értik néha, hogy mit csinálok"
Lol.éppen nézőpont kérdése,mindezt 4 és féloldalon át,de attól még lehet a dolog visszafogott,minden attól függ ,milyen mikor elereszted magad:P -
#35002 Megpróbálom olyan kíméletesen, ahogy csak tudom. Arról beszélsz, amiről láthatólag nem túl sokat tudsz. Régen én is olyan voltam mint te. Aztán megváltoztam. Sokat mondták ezt nekem az FF tagok, amit fent olvashatsz. Nem örülök, hogy ennyi magyarázat után ezt kell mondanom.
Valahogy fura, hogy mindig csak te kérdőjelezed meg azt, ki tudhat és mit és mi milyen nehéz. Gondolod viccből nem fejlődik a teljesen nyílt OF? Mikor csinált hozzá valaki új MiG-21, Szu-24, MiG-23 vagy bármilyen más modellt? Gondolod, hogy viccből nem fejlődik az FF 3D modell készlete gyorsan? Te azt írtad, hogy pár hét volt a modell. Náladnál sokkal hozzáértőbbek fél-egy évet dolgoztak szabadidőben család mellett azon, hogy legyen pár új modell. JanHas csinált egy szebb Hornet, F-16A és egy C-130 modellt, de nem tudom, hogy 0-ról kezdte -e vagy egy már létező mesh-t konvertált át a Falconhoz. Viszont Az OF4.0 óta eltelt 4 év. 4 év ~ 3 modell. Ez sejtet valamit a probléma léptékéről?
Aeyes hány új 3D kabint csinált? Igen, az is 3D modellezés.
------
Mi a tömjénezés abban, hogy tényként közlöm azt, hogy az FF csapattagok sem értik néha, hogy mit csinálok. Próbáltam elmagyarázni. Nehezen ment, meg arról is meggyőzni, hogy működik. Az 5.5.5 valszeg ezért rendelkezik már olyan SAM-ekkel, amilyenekkel, de mindent így sem fejlesztettek és javítottak ki. Lásd a teljesen kaotikus Sz-300 családot.
Akkor gondolod, hogy te vagy más itt értené? Szerinted mennyi ideig tartana képbe hozni magában a módszerban és azt, hogy adott célnak milyen modellezési próbálkozás felelhet meg? Ezen hogyan segítsek? Azon hogyan segítsek, hogy egyetlen embernek kell kézebetartani egy helyszín adatbázisát úgy, hogy a hadjárat céljaival összhangban legyen a tartalma, amit meg szintén egy ember határoz meg?
-----------
A modell berakásra soha nem lehetetlent mondtam. Eagle nagyrészt más által elkészített modelleket vagy már bekonfigurált LOD-ot tesz be. A te 3DS modelled az csak egy halom polygon jelenleg elvben, semmi több. Most vagy a meló 20%-nél, már ha a 3D modell megfelel ahhoz, hogy importálható legyen. Ha nem, akkor még ott sem. Az animális iszonyatos kínszenvedés több modeller szerint is.
A közösségbe szervezést is meg lehetett volna oldani csak akarni kellett volna. Ha az elején összegyüjtöd a föbb funkciokhol találhatok LE-ben és közreadod.
Az LE-vel szinte semmit sem kell csinálni, amit kellett azt én megtettem, csak eltartott egy ideig rájönni a dologra. A többihez Eagle kellett nem én. Fingom sincs, hogy hogyan csinálja amit csinál. Az LE funkcióniak tized %-át sem használom, nem is merem.
Tehát nem tudok szinte semmit, nincs mit közreadni. Odaadjam a LOD Editort? Nem adtam már oda? Kezd el egyedül használni, próbálgasd. Minden kis hülye lépésse teljesen szét lehet cseszni a működő adatbázist. A próbálgatás alatt többet backuploat és töltöttem / léptem ki a Falconból, mint maga a tényleges editálás.
Én is így tanultam meg szinte mindent. Miért? Mert senki nem magyarázta el vagy max. odaböfögött egy tőmondatot, a többi az én dolgom volt. :)
---------------
És mindenki egy választott fegyver adatait modositotta volna és havi egyszer egy meetingen összedobtuk volna amink van és teszteltük volna stb..
Igen látom, hogy mennyire vadul zajlik a tesztelés. Februárban adtam ki az első verziót. Olyan 5 komment is volt azóta, hogy mit tud...
Arrow19-en kívül senkitől nem kaptam hadjárat beszámolót, de még TE vagy dogfight reportot sem nagyon. Ha tesztre nincs jelentkező, akkor a nagyságrendileg más - és amúgy szinte megoldhatatlan - fejlesztés hogyan zajlott volna?
Olyan, mintha a te Gripen modelledbe kezdenék szakérteni hogy hogyan legyen kevesebb poligonnal jobb úgy, hogy nem értek a 3DS-hez. Lövésem sincs, hogy hogyan lehet könnyen skinezhető, de helytakarékos skin palettát csinálni. stb.
A reptér formálása iszonyatosan veszélyes, i-hawk és bandája itt-ott belenyúlt. Azóta vannak egyes reptéren szétkúrva a parking spot pontok, de azért hajrá, teljes gőzzel előre. :)
Skinkészítéshez nem kell semmiféle nagy összhang. Ha valaki csinál skint, csak jelentse be, hogy ne ketten dolgozzanak rajta. Én közöltem, hogy 3 éve csináltam két skint, meg most egy kis fércmunkát az MLD-hez. Ennyi. Se időm se tehetségem a dologhoz. Aki tudja és van rá ideje, hajrá.
A Eurowar 1987-ben lehet MiG-29-cel repülni, ha van rá inderencia. Nem magyar, de itthon az szovjetek repülték. A Falcon motorja lényegében élvezhetetlenné teszi bármelyik nem 4. generációs orosz vadászon való repkedést. A Balkan helyszínen 1 perc kicserélni egy repszázadot.
Új reptér berakása kifejezetten ellenjavalt olyan sok okból, amit most inkább fel sem sorolok. (Az első az, hogy asszem az egyetlen helyszín, ahol a rádiózás nem koreai bázis nevekkel van). Én is akartam új objektumokat letenni a MolnyFalcon hadjáratban úgy, hogy semmi köze sem legyen a többihez. Mikor úgy rájöttem, hogy ez önmagában ez mivel járhat annak ellenére, hogy látszólag minden ok, akkor kaptam egy kisebbfajta infarktust és letettem róla. Ahogy sok más ötletről.
Nagyon fejjel a falnak módszerel gondolkozol. Emlékszel még 2006 végére, mikor nagy lelkesen bejelentettem, hogy 1:3 arányú hadjártat lesz. Na, azóta sem sikerült megcsinálni, a MF az első munkám, ahol komolyabb hadjárat editálás működik és stabil úgy, hogy a DB is brutálisan más. 4 év telt el... -
#35001 Na mindegy ez egy hosszu folyamat volt most már igy alakult.
Amugy meg az elözö postjaidbol is jol kiderül az amit le is irtál:
Úgy érzem, hogy lényegében magamnak fejlesztettem.
Amit leirtam egy mondatba lekezelted a többi fél oldalba meg magad tömjénezted, hogy milyen jo vagy hogy ezt is megcsináltad.
A modell berakásra, te azt mondtad, hogy lehetetlen vagy csak nagyon nehezen.
Erre kapásbol találtam 2 embert aki vigan pakolgat be ilyen olyan modelleket,- most az lényegtelen hogy animált vagy sem az egy kovetkezö lépés- de lehetséges.
DE ha nem is tudnám animáltan attol még statikus modellekre is szügség lenne (lámpaoszlopokra, bevezetöfénysorra stb..)
JP-233 fejlesztést nem tudom, hol sirtunk érte, a legtöbben ugy is f16-al repülünk vagy kiprobálás szinten probálgatjuk a többit.
A közösségbe szervezést is meg lehetett volna oldani csak akarni kellett volna.Ha az elején összegyüjtöd a föbb funkciokhol találhatok LE-ben és közreadod.És mindenki egy választott fegyver adatait modositotta volna és havi egyszer egy meetingen összedobtuk volna amink van és teszteltük volna stb..
HungaryFalconba meg mint a neve is mutatja magyar vonatkozásu gépeket skinekkel egy vagy több reptéren települve fiktiv kampányt kreálni
Egy kicsit a saját izlésünkre formálni a repteret ahogy lehet, a legjobb a balkán területen. -
#35000 Remélem mindkét poszt helyesen lesz értelmezve, megértve a valódi mondanivalóját. -
#34999 Vagy másképpen. Mindenki sírt, hogy legyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen JP-233. Van. MF kiadva, de még egyetlen screent sem láttam, hogy juppééééééé, működik, és más egyéb rack fejlesztés, ami szintén nincs az FF 5.5.5-ben. Úgy érzem, hogy lényegében magamnak fejlesztettem. Egyszer majd játszok is vele. :) -
#34998 CCC a LOD-ok nagy részét úgy tette be, hogy funciótlanul, tehát egyetlen kormányfelület sem működött és egyetlen animációs sem. Csak magát a modelleket mutogatta. Ezt anno ő meg is írta. CCC-ről azt sem tudom, hogy mit csinál. Évek óta csücsült a LOD-jain, alig pár került be az FF-be. A csapaból tudotmmal rég kiszált. Miután látta, hogy pár lelkes ÉS hozzárétő mit tud csinálni lám megoszotta mindenki számára néhányat.
Azt, hogy Luk mit csinál nem tudom, mert olyan angolsággal beszél, hogy én nem tudom kihámozni. Viszont 2 éve hackelget mindent, de kiadva semmit sem láttam. Ergo megintcsak ott vagyok, hogy nem értem mit csinál. Ja, és a screeneket AF-fel csinálta. Innentől fogva meg végképp...
Nem tudok közösségi munkává szervezeni valamit, amit rajtam kívül senki nem ért meg vagy leszarja vagy mert jellegéből fogva nem lehet. Az adatbázist egy embernek kell kezébe tartani, nem lehet azt, hogy valaki ezt valaki azt csinálja. Tesztelésre lehet kiadni dolgokat, de hajlamot nem láttam arra sem, senkitől úgy igazából. Nem haragszom, mert tudom, hogy mindenkinek kevés az ideje.
A közösségi az volt, hogy a haditechnikai hátteret az a négy ember adta főleg, akik a Relesa notes ban vannak és igenis hallgattam az igényeket, hogy ki mit szeretne. Ez alapján lőttem be az adatbázist. A képességeket, ami alapján a DB be van lőve, az ő infóik alapján raktam össze, ahogy több felfüggesztési konfigot is.
A HungaryFalcon miből térne el a te elképzelésed szerint a MolnyFalcon-tól? Mit hagytam ki, amit annyira szeretettek volna? Van tripla Maverick a kornak megfelelő gépeken és úgy, hogy a nagyobb légellenállás is modellezve van, hogy azért meggondold, hogy akarod -e... Az új FM még hiányzik, ami azt lőné be, hogy a rakéta nem érjen el irreálisan magas sebességete a valósághoz képest.
Több fegyverzet érhető el menssze, mint 5.5.5 alatt és egyik CBU nem olyan mint a másik, mikor csak feleakkora tömegű. Konkrétan az MF az egyetlen verzió ahol számít valamit, hogy milyen CBU van rajtad a tömeg, a légellenállás és a tűzerő triumvirtáus tekintetében. A póttankok légellenállása is jóval közelebb van a valóságoshoz.
Hogyan szervezzem meg valamit, mikor az FF csapatban sem értik sokan, hogy mit csinálok...? A Harrier GR9 rack konfigja szar, egy 5 perces melót nem képesek megcsinálni, mert vagy nem értik, vagy nem akarják.
Az 5.5.5 DB-ben még mindig szarok az orosz optikai bombák és egy LGB asszem még mindig szar. Hadjáratban és TE alatt is CTD-t okozhatnak, ha az MI használni próbálja. Egyszer próbálja csak használni valaki őket és kopp... Stb.
Viszont ezekhez ki ért? Eagle meglepő módon pl. nem tudta, hogy dat file hogyan kapcsolódik az adatbázishoz. Én igen. Enélkül az új MLD modell semmit nem ért volna, mert a HP kiosztása szar volt, és az ML-el közös dat fájlall soha nem is működött volna.
Továbbra is várom, hogy mi kellene a MolnyFalconba, hogy HungaryFalcon legyen. No offense, de cirka 3 hete adtam ki. Feedback gyakorlatilag 0. Akkor milyen közösségi fejlesztést képzelsz el?
A srácot meg nem elhajottam csak volt egy kis véleménybeli különbség + adtam neki infót. Ennyi. -
#34997 CSak azt nem értem , hogy mitöl lenne egy modell csere akkora kihatással a játékra?
Ha egy skint átszinezel attól ugyan ugy megy a játék, mert egy létező dolgot modositottál.
Ugyan ez lenne a modellel is a gripen szerepel az adatbázisba csak annyi történik hogy az adatbázisban szereplö számhoz tartozo modellt lecseréljuk az én modellemre , semmi adatbázis buherálás nem kell hozzá.
A LE-ben is van olyan menüpont hogy upgrade ennél ha már kész a LOD akkor csak kiválasztod az adatbáziban lévöt és megkeresed hogy melyik másik LOD-ot szeretnéd a helyére.
Ebben az egy ember tudja a modját meg nem hiszek.MAx ha egy teljesen uj eddig nem szereplö egységet beletenni azt talán elhiszem hogy bonyolult, de hogy egy meglévöt lecserélni?
Szted CCC hogyan teszteli a saját kis modeljeit? Ha megnézed a linkelt oldalon a video tutorokat láthatod, hogy nem egy nagy ordöngöség LOD-ot késziteni és egybol mutatja is a LE-ben müködö modellt is.
DE mostmár kezd felcsigázni a dolog és fel fogom rakni a 3dsmax7-es verzioját hogy müködik e a plugin .
Amugy ennyire nehéz másik modellt beletenni:
LUK az MS-böl pakolászta be a modelleket egy meglévö helyére.
DE persze mindig a saját DB-del vagy elfoglalva és ahelyett hogy ez egy jó összetartó közösségi munkává szervezted volna inkább mindent meghagytál magadnak és mindent a saját igényeidre igazitasz aki probál mást mondani azt lekezeled. (hm valahonnan ismerös...)
Ahelyett hogy a saját kis molyfalconodat gyártogatod, lehetett volna egy különálló kis Hungary falcon modunk is .DE a multkori srácot is ugy elhajtottad, mikor texturát probált csinálni a magyar gépekhez, hogy nem is csodálkozok, hogy ennyire kihallt a topic. -
#34996 Nem. Egy modell mindig egy adatbázisoz tartozik. Beapplikálni manuálisan lehet - ezt tudja alig pár ember - vagy kell egy telepítő, ami valahogy beleteszi egy már kész adatbázisba. Lövésem sincs, hogy ezt hogyan lehet csinálni. Ezt szerintem még Eagle sem tudja.
Eagle is max. azt tudja, hogy egy általad válaszott adatbázisba berakja, csak mit ér, ha semmivel sem kompatiblis? A MolnyFalcon "hibája" is az marad, hogy örökre az 5.5.5. által nyújtodd DB alapnál marad. Mondjuk az annyira jó, hogy soha ilyen jó alap nem volt. Az adatbázis továbbra is tele van szeméttel, de legalább stabil. Nem kicsit, nagyon.
A "nem kell túlmisztifikálni mondás" mindig azoktól jön, akik soha nem dolgoztak mélyebban a Falconnal. A legtöbb dologban én is csak karcolgatom a felszínt, de félelemmel tölt el a Falcon koplexitása. A MolnyFalcon ereje abban van, hogy a meglevő eszközökkel operálva és minimális új dolgokat hozzáadva teremt új környezetet azzal, hogy a meglevő sturktúrát tölti fel új alappal. Ehhez képest az SA-3 négyes indító beapplikálása félrement és még Egale sem tudta eddig visszacsinálni. Ez csak egy szaros rakétaindító és nem repcsi. 2 órát görcsölt vele azután, hogy én megmondta, hogy mivel próbálkoztam. Ez x éve működő dolog visszaállítása sem ment....
Nagyon komoly fejtörésbe került megállapítani, hogy meddig mehetek el és meddig nem. Ennek ellenére hadjáratban most is előforul, hogy az n+1 tesztelés után az adott object mellé letett SAM nem működik, pedig mindenhol másol igen. Miért? Lövésem sincs, ahogy valszeg senkinek...
A Falcon fejlesztéshez nagy adag alázattal és türelemmel kell hozzállni. Néha úgy érzem, hogy ez nálad hiányzik. Hogy Eagle hol tanulta meg, azt nem tudom. Én a DB titkait sok száz óra teszttel és számok kutakodásával és összehasonlításával fejtettem meg, úgy ahogy. A 2D értékekhez ennek ellenére nem merek még most sem nyúlni.... -
#34995 Valahol el kell kezdeni.
MEg ahogy a te modod is separálva megy enyi erövel egy modellt is betehet az ember szeparálva és csak azoknál müködik akik telepitik.
A többi repszázad is rendelkezik olyan modokkal amik teljesen egyediek és a külsösök nem használhatják.
Attol hogy az alap játékba mit engednek az egy dolog a saját verziomat attol még szénné modolhatom, ha tudom nem ?
HA meglenne a munkafolyamat és a müködö eszközök hozzá akkor tudnék pár gépnek uj külsö varázsolni, már a modellezés elég jol megy .A többin kéne csiszolni, meg megszerezni a szügséges progikat.
Mondjuk EAgle csak nevetet mikor belinkeltem neki a tegnap linkelt plugint maxhoz, ugyhogy biztos van nekik már ujabb verzio is belöle.
Nem kell annyira tulmisztifikálni ezeket a dolgokat ha az ember nekiáll mindent meg lehet csnálni.
Már párszor bebizonyosodott néhány ilyen társalgásunk után ez.
-
#34994 Csak, ha az alap LOD nem jó, mert rosszul mozognak a dolgok, akkor egy használhatatlan dxm-et gyártasz le...
Nem negatív hullám, az amit mondok. Gondolod viccből van kevés új 3D modell? A beillesztett új Gripenen is asszem az egyik kormányszerv fordítva működik...
Néhány gépnél rossz a 3D kabin (pl. Rafale. Super Etendard), vagy a 3D kabinban a kormányszerv ellentétesen mozog, mint a sima kinti nézetben. Stb.
Az, hogy ha van egy elvben jól ipmortálható modelled, Hutler, Red1 és BaldEgale szerint a munka kb. 20%-a. Még, ha a te modelled menne is, az alap DB-ben 99%, hogy nem lesz benne szerintem, mert Hustler nem teszi bele.
Mindeseter hajrá. :) -
#34993 A LOD-bol 2 kattintás DXM-et gyártani , mivel az LE-ben van egy klön menü erre , ugyhogy no problem.
Meg amugy sem változtatták át minden modellnek a tipusát DXM-re ugyhogy a LOD is simán jó neki.
A modellt elküldtem Snail-nak, remélem pozitiv lesz a visszajelzése és tud foglalkozni egy kicsit vele vagy elmondja hogy még mit kéne javitanom.
Tegnap ota még annyi változást csináltam, hogy hozzáraktam egy utántankolo csovet is, hamár lehet haználni benne akkor az se maradjon ki a szórásbol, kitudja lehet ezen gyakorolnak majd hazánk fiai :) -
#34992 LOD. Az nem dxm...
A linkelt oldal egyébként Wavey Dave oldala asszem. -
#34991 Már megint ezek a negativ hullámok.
Ha megnézed a linkelt oldalt a videokon a dront 10 perc alatt beintegrálta 3ds formátumbol LOD-ba.
SEmmi más dolga nincs az én modellemmel se akinek müködik ez a plugin, én is megcsinálnám csak nem müködik nálam.
A texturázás az megint más tészta ott UWV mapot kell elöször késziteni a modellrol hogy PS formátumba kerüljön amit már lehet szinezgetni, de az sem tart 1 évig, ha valaki ért hozzá és meg vannak az eszközei.
Gondolom RED1 is hétvégente pár percet dolgozott csak rajta ezért volt ilyen sok.
A modellem is 1 hét alatt elkészült igaz hogy szabin voltam ,de 2-3 napnál nem szántam rá többet.
-
#34990 Skint senki nem fog csinálni neked szerintem. A Red1 féle skinek cirka fél-egy évig készültek a Tornadokhoz. A két Intrudes skin az kb. 2-3 hónap volt. Red1 PS oktató...
Eagle-611 talán megtudja csinálni az integrálást, den nem két perc alatt. Mostanában nagyon ritkán jön fel MSN-re. Az SA-3 visszahozásáról 1 hete egyezettünk, azóta nem járt fent. Családos ember. -
#34989 Na srácok, elkészült a modellezés a gripennél, ezután következik az ami fehér folt számomra hogy hogyan kerül a falcon által emészthetö formába.Remélhetöleg Eagle611 tud majd nekem segiteni ebben vagy valakinek megadja a cimét aki ezzel foglalkozik.Ja és texturázni sem ártana :(
Amugy néztem az LE703-as verzoioban a 3ds importnál simán megeszi de szétszórja a különállo részeket és minen kis háromszoget külön regisztrál ami nálam 10k .
ezt a plugint leszedtem, de sajnos nem müködik az én 2011es verziommal, mivel max7/8 alá csinálták.
DE remélem lesz valami megoldás rá.
Na de itt a modell:
élekkel
és élek nélkül
-
#34988 Ezt még ne nekem köszönd :)
Win 7 alatt rendszergizdai jogkör kell a Falconnak (a configeditornak sem árt meg). Valamint NV driver támogatás miatt a FreeFalcon.exet át kell nevezni FalconAF.exe-re és minden grafikus anomália megszűnik, gyors folyamatos futást eredményez. ATI ügyben asszem már vegyesebb a kép.
Igaz ez az OF4.7-re is.
Nekem is win 7 x64 alatt fut. -
#34987 Bizony mindenkit. Bár azt hiszem a wampákokat meg kell nyírni mert csimbókos a szőrük és bolhások :) Imigyen rontják az utcaképet. A rohamosztagos evést kikérem magamnak. Egyszer volt, és az is véletlen. Mi rendes polgárai és katonái vagyunk a birodalomnak.
Joe, köszi :) -
#34986 Gyere csak térj vissza a sötét oldalra.
itt van minden ami kell
én is W7-et használok csak 32 biteset, de ha megy akkor jol megy , de inkább nem :(
Semmi extra beállitásra nincs szügség. -
Wampa #34985 Mindig a pajzsgenerátort kell kikapcsolni,a rohamosztagosokat megenni:P
Nem igaz,ide mindenkit beengednek az outer ringből?:)) -
#34984 Elvtársak. Lassan eljő az idő hogy újból Falconozni kezdjek. De annyi minden történt, kérdeznék mert sok dolgot elfelejtettem és nem szivatnám magam fölöslegesen.
64 bites win 7em van. Melyik most a legutolsó működő verzió a FreeFalconból?
Miket kell másolnom meg beállítanom hogy ne csak kockákat lássak? :) Emlékszem hogy a TnL-t ki kell kapcsolni.
Előre is köszönöm a segítséget. -
#34983 Vagy mégsem. A tri fájl tűnik hibásnak, van rá esély, hogy egy működőt meghackelve fog menni a dolog. -
#34982 Hát nem lesz kész. Tesztelés közben kijött, hogy a save1.cam event eseménynél teljesen lefagy. Rohadt sok munka lesz megcsináni egy Iron Fortress szerű forgatókönyvet bármelyik másik kettő működő hadjáratból. -
Wampa #34981 Tegnap nálam is szar volt,de nálam sok más oldal is,biztos az eső miatt a netem baszakodott. -
#34980 Igy van User error volt bekapcsoltam a kompatibilitás modot és emiatt volt a szöveg elszinezödés. -
#34979 Akkor az IE9 szarakodik nálam ?
MÁS
Nem szoktam reklámozni, de aki tud segitsen ebben:
A sámán uj ruhája
köszi . -
#34978 Reggel volt egy kis bibi, de mostanra megjavult legalábbis nálam. -
DIESEL DOG #34977 Nálam minden rendben, minden olyan amilyen volt... -
#34976 Nem tudom mi tortént a topiccal, de megint elment a betü stilus és átváltozott szürkére a betü szin.
A linkek szinén se ártana változtatni ,mert azok is olvashatatlanok . -
#34975 OFF
http://outerra.blogspot.com/2011/06/podcast-about-outerra.html
Outerra interjú?
ON -
#34974 Az 1982-es hadjárattal haladgatok. Lehet, hogy hétfőre készen lesz egy játszható változat. Igen egyedi lesz, mert lesznek benne soha nem látott típusok. Hordozóról régi Harrier és Super Etendard. Jenkiknél Shirke-os F-4S és F-4N, RokAF-nál F-5A, Japánból meg F-111F. -
#34973 Erről nem mestélt Egale. Éppen vele dumálok és most közölte, hogy segít neked is.
Jó arc.
-
#34972 Hehe balage-val egyszerre egyidöbe bombáztuk kérdéseinkel 611Eagle-t.
Team viewer progival megmutatta hogyan kéne megcsinálnom a GSF részt a gripenen. -
#34971 Vajon csak viccel mav-jp? -
#34970 Új képek. -
#34969 A gripen upgrade topikba beirtam, hogy szivesen veszem mindenkineka segitségét aki tud infoval szolgálni animálás és texturázás terén , hogy le lehessen cserélni a mostani modellt.
Tettem be néhány képen a pillanatnyi álapotrol, lassan kész leszek a modellel, utánna sajnos nem tudom addig folytatni a munkát mig nem kapok segitséget, mert felesleges munkát nem akarok beleölni ha más irányba vagy formába csinálom mint ahogy kellene.
eddig 3900 polygonbol áll a modell, de még az egyik föfutot és a kabint nagy vonalakban meg kell csinálnom , de 5000polybol böven kijövök , az nem olyan sok hogy beszaggason miatta a falcon, de jelentös javulás a mostanihoz képest.
jelenlegi állapot. -
#34968 Hustler utolsó posztja érdekes dolgokat tartalmaz. -
#34967 ccc további LOD-okkal tápol önként és dalolva. :)
Textúrázott orosz levegő - föld rakétákat kaptam most tőle és még pár dolgot. Már nem teszek be mindent, csak ami gyors és egyszerű.