52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#35046 Haj, de régen csináltam videóklippet... Multis repkedés kellene hozzá. -
#35045 -
#35044 2:56-tól a lényeg :) -
#35043 Míg nem jön ki nosztalgiázzatok
-
#35042 Nevörgonnamékjúáp.... -
#35041 Eagle azt írtam, hogy apróbb (?) gondok vannak az MP kóddal. Single player módban élvezhető, MP kérdőjeles. Szerintem ki kellene adni. Képtelen vagyok felfogni, hogy miért nem adják ki. -
#35040 Gameplay -
#35039 Persze!!! -
Wampa #35038 Ars Poetica:)
-
Wampa #35037 Na....megjelent már? -
#35036 Köszönöm -
#35035 Kézikönyv fent van. -
#35034 Még ma felkerül a lenti ismeretett kézikönyv és egy javítatlan, de különálló típusismerető. -
#35033 Hamarosan felkerül egy frissített és megvágott FF kézikönyv. Túl sok fejlesztés nem kerül bele, az install és beállítás részt írtam át erősen és picit megformáztam itt - ott.
A HT ismertető és a típusismerető kikerül a szövegből és mellklet lesz. A HT ismerető az, ami a HTKA-n fent van cikk - a HT összefoglaló éppen bővítés alatt áll - + légi harcászat. -
#35032 F4 AF hadjárat editor. -
#35031 Nekem pl, van paypalem ha érdekel segítek. Ha eladó a TiR akkor érdekel -
#35030 A másik ok, amiért nem használom, mert 2,5 éve nem is játszok a Falconnal. Tesztelem. Arra a rövid időre értelme sincs belőni. -
#35029 Hátha az jobb. A Tir 4-et azért nem használom, mert nekem valahogy nem működik, akárhogyan állítom. -
#35028 akkor miért akarsz TrackIR 5-öt venni? -
#35027 Ha majd egyszer csinálok Paypal-t, akkor lehet hogy veszek Tir 5-öt. Akkor a meglevő 4-et diszkont árom eladom. Gyakorlatilag nem is használom egyébként... -
#35026 Nem tudja valaki Sanyo nem tud már TrackIR-t szerezni? Régen volt még webshop
Köszi előre is a segítséget. -
#35025 Tettem fel pár új képet.
A JanHas által nem engedélyezett cuccok el lettek távolítva.
Az adatbázis buhera és modell bővítés úgy néz ki, hogy végetért. Nem találok már olyan cuccot, amire jelen állapotban megéri időt szánni. Nincs más hátra, a hadjáratokat kell befejezni. -
#35024 A nap ámenje szálljon reád. :) -
#35023 -
#35022 A gépeket láttam mozgásban MP alatt. Teljesen sima. Egyedül a szokásos arpó flare késlelteés van dobáskor. -
#35021 mondjuk ha a netkod jó lesz és a csatlakozás egyszerüsödik esetleg a már folyamatba lévö bevetésbe is minden további gond nélkül lehet csatlakozni akkor jo lesz az .
-
#35020 Nem akarok nagyot mondani, de asszem tavaly Októberben multiztunk utoljára. -
#35019 Ha kijön, remélem nem csak mondogatjuk, hogy menjünk multizni... :) -
#35018 Remélem a Win7+Ati nem lesz gáz. -
Wampa #35017 Te Gundi
Azon gondolkodtam,az A10 hez amugy minek a min féldinamikus kampány?
Még az F16 hoz megértem,ott a légi műveletek teljes spektrumát át tudod fogni,szinte azzal az egy géppel,de beülhetsz másba is.Mondjuk attól ,lehet hogy van benne féldin,nekem csak a küldetésszerkesztő fut,ott is,ha már bakancs van a katonákon,beszaggat
Szóval csak arra gondolok,hogy az A10 felkadatköre olyan,jól el lehet szórakozni vele ugy,hogy te magad csinálsz küldetést,viszont az avionika,meg a gépre ható erők modellezése mindent visz (nem mintha tudnám milyen valójában) Bár az érdekesnek tűnik,hogy egy gépágyusorozat után,amit tulhuztam a célon,mikor elrepülök a terület fölött,látom becsapódni a lövedékeket.Nem hiszem hogy 200-220 csomós sebességgel utólérném......a másik a gépigény,az jellegzetes....érdekes módon,sokkal szarabb grafikával mint a Lonci,sokkal rosszabbul fut (mondom ,nekem)szvsz ezt lehetett volna optimalizálni,ugy,hogy a gyengébb gépű szimulátoros is,a félhülye grafika buzi is,aki amugy easy ben nyomja és keresi a Bosst,meg a vérszimós is(akinek mindenből max kell)megtalálja ami kell neki.
Speciel én leszarom,hogy hány milliárd polygon kivülről a gép,meg hogy a kilazult szegecs mozog rajta,sőt a külső nézet se létszükséglet,ezzel a fülkével meg a lockon tájjal ellennék életem végéig.
Többiektől bocs az offért
Remélem ez a BMS megoldja valahogy ,hogy ne fagyogasson 64 es win7 alatt....a Joe féle megoldás nagyon jól jött,ugyanis előtte sehogy nem ment az FF,de ezzel együtt is a FF ha pld TE után uj TE-t kezdek,simán lefagy.Bár ezzel együtt is játszható lett igy,ugyhogy JD nek ezer hála.
-
#35016 Hagyjuk már :) ez a régi módszer. Il2. Mikor jelenik meg? 2 hét múlva :) Úgyhogy tessnek a jogdíjakat Olegéknek befizetni :)
De hajrá BMS4 :) -
#35015 Óóóóóóóóó, csak n+1-szer. :)
A HDR-es videó is. -
#35014 Tudomásom szerint nem volt még linkelve. -
#35013 Akkor fog beindulni ez a fórum.
-
#35012 Ez egy 17 hónapos videó. -
#35011 pl? -
#35010 :D -
#35009 Nevetni fogsz, elvben még talán annyi sem. -
#35008 -
#35007 Nem tudom magamban tartani. Híreket kaptam a BMS4-ről. Közel van. Közelebb, mint gondolnánk. Bizonyítékot is kaptam róla. Meggyőzőt. ;)
Nagyjából azt is tudom, hogy mi lesz benne, de az legyen már meglepi.
Ugye milyen jó ki kínzási módszer?