Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit a többség óhajt. Attól függ hányan lennénk. Felõlem mehet AF is.
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Nekem bejön.....a Jaguár meg igen bejön😊
Múltkor mûfej kollégával szembe mentünk a 22 essel Mig 23 asok ellen,nem vagyok valami jó ha szembe jönnek a BVR fightban(se😊ugyhogy lelõttem egyet(megfigyelésem,az AI kolléga magától tüzel ha lõtávolban vannak,dogfightban elment az összes raketyu,a cimbinek is,csak nem figyeltem rá, ugyhogy nekiszaladtam egy MIG párnak,egyet leszedtem gépágyúval,de a spanom kiszürkült😞,na a másik MIG elkezdett jönni,simán utánégetõ nélkül lehagytam alig manõverezve(alacsonyan azért😊
Kanyázom a Raptort.....
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Gyors kérdés... szombaton mivel fogtok repülni Of v. AF?
Tisztelettel eLGi!
Kinyirja az asszonyt is?😊)
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Régebben valaki linkelt egy rock/metál számot valami farkasemberes téma volt a klippje, hogy a rocker srácot baszogatják a suliban és hónap végén mindig átváltozik és egyet-egyet kicsinál a basztatói közül..
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Nekem is a végleges, de eleve magyarul települõ verzió van fent egy partíción. 64 bites.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Leon, igazságod van. Bent a melómban is legalább 5 gép van amiben 4 giga ram van és sima 32es xp. És õk komolyan nyomják fotóbolttal meg mindenféle más hardverevõ cuccokkal. És nem jelentkezik náluk hiba.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Viszont nálam mi a helyzet? A bátyus régi és új gépén,de az én régi és az én új gépemen sem ad jó FPS-t, csinálhattunk bármit. Az operendszerek és sokminden más is eltértek. Az FF4 és FF5.x ellenben eddig 4 konfigon futott egyformán nálam és a bátyusnál is. Így már világos, hogy mi a bajom az OF-fel?
Fegyverek? Mármint a legbelsõre, a 4/6-ra? A valóságban oda szinte csak buta fegyvert lehet tenni, mert jellemzõen ott póttartály van és nincs kábelezés tudtommal, de lehet, hogy egy CCIP porgram során változott. A 3/7-re viszont felthetem. Érdekes, hogy az FF5.3-ban KF-16C/D gépeken lehet 3 Maverick a 3/7 felfüggesztõn. Összességében jobban szeretek KF-16C-vel repülni, mert fullossabb, mint a jenki F-16-ok. Nincs mindegyiken HARM. Pl. az osani F-16 gépeken nincs. Az AF-ben meg nem értem, hogy szintén egyes igen magas Blcok szérián vagy HARM vagy LGB nincs...
Megint más. A Frugalson volt posztolva valami tool amivel elvileg megy az "egy gép két játékos" felállás. Sajnos a Frugals halott nem elérhetõ. Nem vagyok biztos benne, hogy letöltöttem. Más leszedte? Ki kellene próbálni.
És végül. Szombat este ki ér rá multizni? A bátyus nem lesz otthon, addig multizok, amíg csak akarok, nem fog nyávogni. 😊
Mehet AF repülés is majd, szerintem annyit csinálj majd, hogy legalább a belsõ tartókra lehessen 3 db Mavericket tenni, mint régen :-)
Az AF-ben az ATO az világbajnok és multiban valóban rohadt jó dolog. Sõt az AF még reppenés közben is bírja az ALT+TAB-ot, meg a ki be ugrálásokat.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Az egyik FF tag HW konfigokat (is) rak össze és nem kispályásokat, az õ javaslata is, hogy XP64 kell ennyi memóriánál. Nem most kezdte, ért hozzá. Ha jól emlékszem õ mesélte, hogy a Patriot légvédekmi rendszer egyes részein õ dolgozott anno, szóval biztos nem hülye.
Ja, baze, azt már ismerem. Amikor elhúzzák a hangárajtót hogy kiálljak a betonra, 33-asok a 29esekkel géppárban repülve fognak bemutatózni a reptér felett.. <#vigyor3>#vigyor3>
Az XPdnek meg tényleg valami baja volt. Mondjuk én már nem megyek vissza rá, jól húz a 7es.
Az én hadjáratom ezért is lesz más. Okosabban lesznek elhelyezve az egségek. Lesz zsúfoltság is, de nem ennyire. Túlságosan Mandumi - Szöul "tengelyû" a hadjárat. Én a félsziget keleti részére is tervezek komolyabb hadmozdulatokat. Egyenletesebben lesz elosztva az erõ.
Ha minden sikerül, akkor olyan hadjáratot és DB-t rakok össze, hogy ahhoz képes minden eddigi hadjárat egy gyenge tréfa lesz.
Az AF már azzal hódít multiban, hogy század váltáshoz nem kell kilépegetni.
Az AF hadjárati sem sûrûbbek az OF-énél egyébként. Ami nyüzsi van pl. a Rolling elején, nekem bõven megfelel. Erõs túlzás amit a töküres hadjáratról modtál.
FF5-nél lehet épp a túl nagy sûrítés lett a hibák egyik forrása.
Felõlem mehet majd AF multi is megint, ha annyira szarul megy nálad az OF.
Az AF nem lenne rossz, ha nem idióta modellezõ értékei lennének. Ezen mondjuk lehet segíteni.
Szerintem csak azon sanyarú sorsúak közé tartozol, akiknek a konfigját nem szereti. Nálam szólóban élvezhetõ szerencsére.
eretnek! TÛzre a porhanyóós husÁVAL a gaz bitangnak!

Szar az egész mondá az úr és a hivök közé baszá a keresztet !
😞
Van egy rakás hadszíntér, de nem árt elolvasni, mikori és melyik OF-hez való.
Az Aegean az jó a 4.7-hez.