52966
  • Molnibalage
    OFF

Sikerül vennem egy olyan procit, amihez a gyári hűtő nem jó. Az névleges teljesítmény 90%-án sem lehet jártani levett gépházzal egy 21 fokos szobában. Agyrém...

ON
  • z0ty4
    A Freefalcon meg ment gond nélkül. Ember legyen aki érti ezt.
  • arrow19
    Én már mindent kikapcsoltam, a végén...:(
  • L Viper #35164
    Valami Janánál lehet, mert semmi különleges nem volt OF multit indítani. Abból gondolom, hogy nála van valami, mert láttam a képeiteken, hogy AF-el is voltak furcsaságok. Érdekesen kommunikállt az AF is Janánál.
    Nem vagyok szakember, de valami a router/tűzfa kivételek beállítása körül nem stimmel.
    Mivel FF5-el Hamachiz-tok, helyi hálónál ezek nem jelentkeznek.
  • Molnibalage
    Jah, ha addig befejezem. Vettem új procit, meg kell néznem, hogy mit tud. Most frissített be a java és eddig egy ponton mindig elszállt a gép. Szerintem nem az új proci a szam, a java basz el valamit.

Nézem is, hogy mennyivel nagyobb az FPS zűrös helyeken. :)
  • z0ty4
    Egy kis éjszakai portyázás:

A hangulattal ismét nem volt gond.

Ha ma is pocsék idő lesz este, mehet a MolnyFalcon

• z0ty4
    Az OF multi sajnos nme indult el (bénák vagyunk) ezért feltettük a Freefalcont. Az eredmény:

folyt. köv

Jana köszi a repülést.
  • z0ty4
    Az király. OpenFalcont fel kéne éleszteni...

Ha nem sikerül marad az AF. dogfight. A csali megint én leszek
  • arrow19
    Jöhet,én vagyok ma :-)
  • z0ty4
    Ki mit csinál este ebben a borongós időben? Kinéz egy esti multi esetleg?

• L Viper #35157
    Nincs mit.

Az AF-el van a legkevesebb állítgatás, ez biztos. Ha az ember képes szemet hunyni a rondaságán, el lehet vele szórakozni multiban :)
  • z0ty4
    Köszi Viper az infót, legközelebb csak összejön.

Amúgy épp azt beszéltük a srácokkal, hogy az AF multi része mennyire jól megvan csinálva. 2-3 kattintás és már repültünk is. Lehet ezzel fogunk multizni.
  • L Viper #35155
    Én csináltam egy _F4-BMS_MULTI.bat nevezetű fájlt, amibe szövegszerkesztővel be van illesztve: F4-BMS.exe -ip [saját_ip_címem]
    Multinál ezzel indítom az OF-et.
    Egyébként már a SuperPak4, vagy a BMS 1.03 és BMS 2.0-nál is így kellett multit indítani.
    Joe-val kipróbáltuk anno mindegyiket multiban és a netkód már a régebbi verzióknál is hibátlan volt.

A linkelt videón az van demonstrálva, hogyan kell az OF "belső" kommunikációs rendszerét használni. Mi amikor OF-el multiztunk, simán a TS-t használtuk. Persze zseniális dolog a saját komm rendszer, de ez inkább a hardcore online századok "mániája".
  • Molnibalage
    Meg azt akartam még hozzáfűzni, ha akár MolnyFalcon multi is mehet, ha összejön. Akár az 1982-es hadjárattal is.
  • Molnibalage
    Nagyon valószínű, hogy szombaton a MolnyFalcon beta 3 jön immár két használható hadjárattal. Az 1991-est is kalapáltam egy kicsit, hogy jobb FPS és még optimalizáltabb támadás legyen + további front felé tartó erősítést tettem be. a MANPAD fenyegetés az első napon túl erős. Ha majd eleget játszottam, akkor lehet hogy gyengítem.

A hadűveletek elején a magas veszteség kék oldalon boriítékolható. Nagyon rá kell menni a SAM vadászatra a BAI / Interdiction alatt. Az MI-nek, ha padlockkal kijelölöd a célt, akkor támadja őket. Jól. Játszhatóak a hadjáratok.

Egy súlyos problémát találtam, az F-4 gépek számára nagyon bő felfüggesztési konfigot engedek meg, emiatt hajlamos 4x2 CBU-71 + 6xMk-20 bombát felrakni az ATO egy gépre. Ilyen konfiggal finoman szólva tégla az F-4DSK/ESK/E.

Két lehetőség van.

1. A CL felfüggesztésrő törlök minden fegyvert. Ezzel az a gond, hogy az intelligens játékos számára nem lehet olyan ütős konfigont összehozni, hogy két szárnypótos full AA fegyverzet és bombák a CL-on. Vagy csak CL pótos marad full AA mellett és kintre megy a bomba, vagy nincs 'winder ha földti támadó fegyverzetet akarsz.

2. Minden olyan fegyverből 0 db lesz hadjáratban, ami mehet a CL felfüggesztésre, így viszont kihal a változatosság.

(3.) A játékos változtassa az MI gépek fegyverzetét. Összesen 3-4 F-4 század van egy hadjáratban, nem tart néhány percnél tovább ez, amt 2-3 óránkét kell csak megtenni.
  • z0ty4
    Ezt a videót néztük meg Jana-val, persze semmit nem értettünk belőle.

Elolvasva a leírásodat remélhetőleg sikerülni fog.
  • Boconadi
  • L Viper #35150
    Ha OF-el akartok multizni, ne feledjétek paraméterezni az indításkor a saját ip címeiteket, de gondolom a leírásomban már olvastátok hogyn kell OF-el multizni.
  • L Viper #35149
    #35121 és #35122, köszi így utólag.
  • arrow19
    Bocsi a mai nap nekem nem jó, hulla vagyok...esetleg a héten még valamikor írok!
  • z0ty4
    Esti multi?

Remélem az OF már elindul.
  • arrow19
    OF firewall test
  • z0ty4
    OpenFalcon alá Tiger Lobby

Erről van valakinek véleménye?
  • z0ty4
    Ez elég furcsa.

A te képeiden Nekem Harm + Cbu van, az én képeimen Harm + Póttartály.

Boci gépén pedig Harm + Mk 84 van. A te képeden pedig 4 db Mk 84

Jó lenne azt tudni, hogy miért.

• arrow19
    Lőttem énis pár fotót

• z0ty4
    OFF:

Jana it a cikk amit tegnap meséltem

cikk

ON
  • z0ty4
    Boci, Jana köszi az esti multit.
    Az OF-el nem sikerült multizni, ezért feltettük az Allied Force-t.

Holnap folyt. köv. Pár kép ízelítőnek.

Jana Dogfight

Take Off

Take Off 2

Boci Take Off

Boci

Boci 2

Boci 3

Voltak igy is beállítási problémánk ezért nem látszik Jana.

• z0ty4
    Remélem mikrofont már vettél, a múltkori multi uncsi volt, hogy csak én beszéltem

Gyorsan felteszem a Teamspeak-et és tőlem mehet.

• arrow19
    Sztem nem,ma nekem mehet a multi.
  • z0ty4
    Szóljál ha jó valamikor a multi! OF multihoz is kell Hamachi?
  • arrow19
    röviden
  • Molnibalage
    Az mi?
  • arrow19
    Trapt-Still Frame
  • arrow19
    Majd mingyár megmondja neked a shazam-om :)
  • Molnibalage
    Egyszer erre a zenére kellene csinálni egy multis légiharc videót.

Viszont nem csak gépágyús dogfigtot. Viszont, hogy rakétával legyen értelme egymásra lövöldözn, ahhoz a MolnyFalcon kellene.

BTW ki az előadó? Tudom, kérdeztem már. Valami Trampt nevezetű banda volt, de nem találom, néhány betűre rosszul emlékezhetek. :)
  • arrow19
    Nekem pl. meg Viperának van OF, egyedül meg nem tudtam multizni :D
  • Molnibalage
    Nekem nem. Oda kéne eljutnom, hogy vegyek egy jobb procit, mert mostani kétmagos egyes paraméterei szarabbak, mint a régi egymagosé. Néha - nem is néha - alacsonyabb az FPS-em, mint a régi gépen...

Szombat este iszonyatos fejfájás jött rám este 7-kor, így lefeküdtem aludni. 11 fele ébredtem fel...
  • z0ty4
    Látom a Falcon multi nem jött össze, sajnos.

Tegnap kikészült a Windows-om, vele együtt én is, úgyhogy viszatettem az Xp-t, Freefalcon helyett az Open Falcont.

Hihetetlen, hogy 2 nap nyüstölés alatt egy fagyás sem volt, és az Fps-el sincs baj. Ami kicsit negatív azok a hangok, de utánanézek hátha van valahol frissítés. Szétnézek Destroy és Viper dolgai között hátha találok valami új dolgot. Ha valaki tud cuccokat ossza meg bátran.

OF kinek van feltéve? Hátha ezzel összejön egy Multi.
  • Papa01 #35129
    Értem, köszi a választ! :)
  • Molnibalage
    Összessküvés elméleten hívők csoportja. Konteó az angol conspiration theory szóösszetétel magyarosított rövidítése.

Az NWO = New World Order. Lényegében zsidózó, szabadkőművesező, stb. (képzelj ide bármi bullshit dolgot) csoprot tagja. A kettő szoros átfedésben van.