52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#35167 OFF
Sikerül vennem egy olyan procit, amihez a gyári hűtő nem jó. Az névleges teljesítmény 90%-án sem lehet jártani levett gépházzal egy 21 fokos szobában. Agyrém...
ON -
#35166 A Freefalcon meg ment gond nélkül. Ember legyen aki érti ezt. -
#35165 Én már mindent kikapcsoltam, a végén...:( -
#35164 Valami Janánál lehet, mert semmi különleges nem volt OF multit indítani. Abból gondolom, hogy nála van valami, mert láttam a képeiteken, hogy AF-el is voltak furcsaságok. Érdekesen kommunikállt az AF is Janánál.
Nem vagyok szakember, de valami a router/tűzfa kivételek beállítása körül nem stimmel.
Mivel FF5-el Hamachiz-tok, helyi hálónál ezek nem jelentkeznek. -
#35163 Jah, ha addig befejezem. Vettem új procit, meg kell néznem, hogy mit tud. Most frissített be a java és eddig egy ponton mindig elszállt a gép. Szerintem nem az új proci a szam, a java basz el valamit.
Nézem is, hogy mennyivel nagyobb az FPS zűrös helyeken. :) -
#35162 Egy kis éjszakai portyázás:
A hangulattal ismét nem volt gond.
Ha ma is pocsék idő lesz este, mehet a MolnyFalcon
-
#35161 Az OF multi sajnos nme indult el (bénák vagyunk) ezért feltettük a Freefalcont. Az eredmény:
folyt. köv
Jana köszi a repülést. -
#35160 Az király. OpenFalcont fel kéne éleszteni...
Ha nem sikerül marad az AF. dogfight. A csali megint én leszek -
#35159 Jöhet,én vagyok ma :-) -
#35158 Ki mit csinál este ebben a borongós időben? Kinéz egy esti multi esetleg?
-
#35157 Nincs mit.
Az AF-el van a legkevesebb állítgatás, ez biztos. Ha az ember képes szemet hunyni a rondaságán, el lehet vele szórakozni multiban :)
-
#35156 Köszi Viper az infót, legközelebb csak összejön.
Amúgy épp azt beszéltük a srácokkal, hogy az AF multi része mennyire jól megvan csinálva. 2-3 kattintás és már repültünk is. Lehet ezzel fogunk multizni. -
#35155 Én csináltam egy _F4-BMS_MULTI.bat nevezetű fájlt, amibe szövegszerkesztővel be van illesztve: F4-BMS.exe -ip [saját_ip_címem]
Multinál ezzel indítom az OF-et.
Egyébként már a SuperPak4, vagy a BMS 1.03 és BMS 2.0-nál is így kellett multit indítani.
Joe-val kipróbáltuk anno mindegyiket multiban és a netkód már a régebbi verzióknál is hibátlan volt.
A linkelt videón az van demonstrálva, hogyan kell az OF "belső" kommunikációs rendszerét használni. Mi amikor OF-el multiztunk, simán a TS-t használtuk. Persze zseniális dolog a saját komm rendszer, de ez inkább a hardcore online századok "mániája".
-
#35154 Meg azt akartam még hozzáfűzni, ha akár MolnyFalcon multi is mehet, ha összejön. Akár az 1982-es hadjárattal is. -
#35153 Nagyon valószínű, hogy szombaton a MolnyFalcon beta 3 jön immár két használható hadjárattal. Az 1991-est is kalapáltam egy kicsit, hogy jobb FPS és még optimalizáltabb támadás legyen + további front felé tartó erősítést tettem be. a MANPAD fenyegetés az első napon túl erős. Ha majd eleget játszottam, akkor lehet hogy gyengítem.
A hadűveletek elején a magas veszteség kék oldalon boriítékolható. Nagyon rá kell menni a SAM vadászatra a BAI / Interdiction alatt. Az MI-nek, ha padlockkal kijelölöd a célt, akkor támadja őket. Jól. Játszhatóak a hadjáratok.
Egy súlyos problémát találtam, az F-4 gépek számára nagyon bő felfüggesztési konfigot engedek meg, emiatt hajlamos 4x2 CBU-71 + 6xMk-20 bombát felrakni az ATO egy gépre. Ilyen konfiggal finoman szólva tégla az F-4DSK/ESK/E.
Két lehetőség van.
1. A CL felfüggesztésrő törlök minden fegyvert. Ezzel az a gond, hogy az intelligens játékos számára nem lehet olyan ütős konfigont összehozni, hogy két szárnypótos full AA fegyverzet és bombák a CL-on. Vagy csak CL pótos marad full AA mellett és kintre megy a bomba, vagy nincs 'winder ha földti támadó fegyverzetet akarsz.
2. Minden olyan fegyverből 0 db lesz hadjáratban, ami mehet a CL felfüggesztésre, így viszont kihal a változatosság.
(3.) A játékos változtassa az MI gépek fegyverzetét. Összesen 3-4 F-4 század van egy hadjáratban, nem tart néhány percnél tovább ez, amt 2-3 óránkét kell csak megtenni.
-
#35152 Ezt a videót néztük meg Jana-val, persze semmit nem értettünk belőle.
Elolvasva a leírásodat remélhetőleg sikerülni fog. -
#35151 -
#35150 Ha OF-el akartok multizni, ne feledjétek paraméterezni az indításkor a saját ip címeiteket, de gondolom a leírásomban már olvastátok hogyn kell OF-el multizni. -
#35149 #35121 és #35122, köszi így utólag. -
#35148 Bocsi a mai nap nekem nem jó, hulla vagyok...esetleg a héten még valamikor írok! -
#35147 Esti multi?
Remélem az OF már elindul. -
#35146 OF firewall test -
#35145 OpenFalcon alá Tiger Lobby
Erről van valakinek véleménye? -
#35144 Ez elég furcsa.
A te képeiden Nekem Harm + Cbu van, az én képeimen Harm + Póttartály.
Boci gépén pedig Harm + Mk 84 van. A te képeden pedig 4 db Mk 84
Jó lenne azt tudni, hogy miért.
-
#35143 Lőttem énis pár fotót
-
#35142 OFF:
Jana it a cikk amit tegnap meséltem
cikk
ON -
#35141 Boci, Jana köszi az esti multit.
Az OF-el nem sikerült multizni, ezért feltettük az Allied Force-t.
Holnap folyt. köv. Pár kép ízelítőnek.
Jana Dogfight
Take Off
Take Off 2
Boci Take Off
Boci
Boci 2
Boci 3
Voltak igy is beállítási problémánk ezért nem látszik Jana.
-
#35140 Remélem mikrofont már vettél, a múltkori multi uncsi volt, hogy csak én beszéltem
Gyorsan felteszem a Teamspeak-et és tőlem mehet.
-
#35139 Sztem nem,ma nekem mehet a multi. -
#35138 Szóljál ha jó valamikor a multi! OF multihoz is kell Hamachi? -
#35137 röviden -
#35136 Az mi? -
#35135 Trapt-Still Frame -
#35134 Majd mingyár megmondja neked a shazam-om :) -
#35133 Egyszer erre a zenére kellene csinálni egy multis légiharc videót.
Viszont nem csak gépágyús dogfigtot. Viszont, hogy rakétával legyen értelme egymásra lövöldözn, ahhoz a MolnyFalcon kellene.
BTW ki az előadó? Tudom, kérdeztem már. Valami Trampt nevezetű banda volt, de nem találom, néhány betűre rosszul emlékezhetek. :) -
#35132 Nekem pl. meg Viperának van OF, egyedül meg nem tudtam multizni :D -
#35131 Nekem nem. Oda kéne eljutnom, hogy vegyek egy jobb procit, mert mostani kétmagos egyes paraméterei szarabbak, mint a régi egymagosé. Néha - nem is néha - alacsonyabb az FPS-em, mint a régi gépen...
Szombat este iszonyatos fejfájás jött rám este 7-kor, így lefeküdtem aludni. 11 fele ébredtem fel... -
#35130 Látom a Falcon multi nem jött össze, sajnos.
Tegnap kikészült a Windows-om, vele együtt én is, úgyhogy viszatettem az Xp-t, Freefalcon helyett az Open Falcont.
Hihetetlen, hogy 2 nap nyüstölés alatt egy fagyás sem volt, és az Fps-el sincs baj. Ami kicsit negatív azok a hangok, de utánanézek hátha van valahol frissítés. Szétnézek Destroy és Viper dolgai között hátha találok valami új dolgot. Ha valaki tud cuccokat ossza meg bátran.
OF kinek van feltéve? Hátha ezzel összejön egy Multi. -
#35129 Értem, köszi a választ! :) -
#35128 Összessküvés elméleten hívők csoportja. Konteó az angol conspiration theory szóösszetétel magyarosított rövidítése.
Az NWO = New World Order. Lényegében zsidózó, szabadkőművesező, stb. (képzelj ide bármi bullshit dolgot) csoprot tagja. A kettő szoros átfedésben van.