Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
A füstök vágják kicsit haza, de normál esetben olyan 30-40 FPS néha összejön. Az OF legagyobb vicce, hogy a kabin zabálja az FPS-t.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

A Lead Pursuit új szimet csinál errõl még nem hallottam ezt hivatalos bejelentésbõl lehet tudni vagy csak szóbeszd? Eggyeltalán mit lehet pontosan tudni?

L Viper
Fúúú, otthon majd megnézem holnap délután, hogy a kép készítése idejében van -e mentésem.
Szoktam menteni a multis hadjáratokat, de felül is írom a régebbi mentéseket és a "Bocis" repkedés már régen volt.
Valamit tudtál már variálni, hogy jobb legyed az fps-ed?
Molnibalage
Az is jó lesz, ha hadjárat mentés, csak csonta ugyanazt legyen az a lényeg.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Milyen küldetésre gondolsz?
Azok a képek nem egy idõben készültek, csak példa a grafikai megjelenésre.
Az elsõre kattints, akkor láthatod, azt nem én, hanem Lazystone csinálta.
A többi kép közül az hadjáratos, amelyiken a 27-esek parkolnak. Annak a mentése kellene?
Az alsó képek meg gyakorlásból valók, az nem mérvadó, mert ott nagyon magas az FPS, ott nincsennek egységek.
Van az OF raktáramban egy kis videó, abban be volt kapcsolva az FPS számláló, bár az még nem a ".bak"-os exével készült, de ha megnézed akkor láthatod, hogy egyszer esik lentebb amikor a füstök közt repülök, talán 25-26-ra. Na most ott is 30 felett marad.
Molnibalage
Ezt a küldetéset küld már át, hogy összevethessük az FPS-t.

LeonSilver
Á.Leszedtem, felraktam.Kétszer de maradt ilyen.
De mindegy végülis mert én csak inkább örömrepkedek Tornadoval és hát az nem igazán pöpec OF-ben.

Annyit elárulhatnátok, hogy van ez a Lee's Cloud ( 1-6 ) meg a Skyfix.Ezekbõl melyik a szebb? 😉 Esetleg van valami amit érdemes feltenni pluszban?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Boconadi
Pesten tanulok, koleszból meg nemtudok játszani 😊
L Viper
Úgy értem, veled a legutóbbi. Nem voltál mostanában.
Boconadi
joÓÓÓ multkori 😛

Én egyépként minden repülésemre emlékszem. Mind Lock On-ban, mind Falconban. Minden egyes misszióból tudnék mesélni, vagy beugranak képek, illetve ha látok egy screenshot-ot, egybõl beugrik az egész 😊
L Viper
Jahh, emlékszel? Múltkori multin reppentük :-)
Boconadi
Jó felülrõl az 5. kép 😊))
eLGi84
L Viper
Gondolom AF-rõl kérdezel.

Hitiles AF telepítés:

Két exe-t találsz a telepítõben.

1. Indítsd el a hosszabbik méretût (Hitilesaf.exe), bármilyen mappába teheted
2. Várd végig
3. Amikor kész, akkor van ott egy kisebb méretû exe is (HiTilesAF_AlliedForce.exe)
4. Én mindkét helyszín alá kiválasztom a Summert ( Nekem az tetszik, kicsit pixelmentesebb közelebbrõl is) de ez ízlés dolga.
5. Ezt is végigvárod, érdemes 😊
6. Ha kész és mûködik az AF-ben utána uninstallálhatod a HiTilest(ha esetleg kell a hely másnak) , csak utána már nem tudsz évszakot váltani.
L Viper
A bak -os exével nem megy 30 alá.
Molnibalage
Nem látok FPS értéket. 😊

(De tényleg, mennyi volt itt?)

Molnibalage
Ilyet nekem is csinált, egyszer. Reinstall és ment. Fingom nimcs, hogy ezt miért csinálhatta.

eLGi84
azért tetszik a stopworkos skin ( bár nem vagyok benne biztos,h csak cockpit függõ lenne) van egy funkciója amivel ki lehet nagyítani a két mfd-t úgy hogy középen látod a hud-ot is.
eLGi84
letöltöttem, megpróbálom, Hitiles hoz 2 fájl van( egy kicsi és egy nagy) melyiket kell elõször futattni?
L Viper
Skinekhez a legjobb:

Janhas mester munkái

AF-hez jobb oldalt lent.

AF beállításaim:

Skill levelt tedd a legnagyobbra ( Ace ) akkor feltesz minden realizmust maxra.
Jobb oldalt a Smart Scalingot jelöld ki és ha akarod a Labelst is gyakorláshoz.

A hangoknál, hogy értsük egymást TS-en, mindent tegyél 2/3-adra, a hajtómúvet picit az alá.
L Viper
Nos én az OF-ben irgalmatlan jó a 3D-s kabin, sajna az AF-ben nagyon kezdetleges.
Az ég, felhõk, füstök, nap effekt, robbanások is szebbek sokkal.
A napnyugta, éjszakai reptér nagyon szép.
Több objektum, pl. lámpaoszlopok is csak az OF-ben vannak.
Az Avionika nagyon próbál az igazihoz hasonlítani. Pl. az OF pdf helpben egy az egyben vannak oldalak az igazi F16-os kézikönyvébõl betéve !!!
A TGP képe nagyon korrekt, vagy 5 féle kontraszt állítható a háttérhez és a napszalhoz.
Janhas külön írt egy csomagot hozzá ,ami egy kattintással berak szép skineket, bombákhoz is stb.
A multi kód az egyenértékû az AF-ével.
Lesz 4.8-as OF, remélem abban kiküszöbölik ezt a "nem minden rendszert szeretek" dolgot.

Pár kép, hogy nálam milyen:

eLGi84
nézegettem a netem skineket, de egy csomó jó oldal megszünt😞

AF-el nincs gondom, beállításokat eltudod küldeni? ?százalékos a realistyk, ?hangerõk.
L Viper
Ez a baj az összes nem gyári, hegesztgetett Falconnal. Látszik, hogy nincs letesztelve minden lehetséges rendszeren, hardveren. Egy pénzért kapható verziónál azért ilyesmi nem igazán fordulhatna elõ, hogy van akinél bugos, van akinél meg jó.
Nálam SP3-as XP-n a 8600-as Nvidia kártyán hibátlan minden.

Én bízom az LP új szimjében, amirõl nem hajlandóak semmi infót kiadni. Az AF az megy minden rendszeren, az 1.013-as peccs óta Vistán is jó.

eLGi84
igen arra gondoltam, az kéne...
Megnéztem az of-et, 3D-s kabinban egy csomo panel fehér beleértve az mfd-ket, és földfelszínen az objektumok is fehérek...
Miért jobb az Of mint az AF?????
L Viper
Gondolom az AF-hez való Stopworks.
Bevallom, nekem jobban tetszik az eredeti Aeyes féle "beépített" kabin.
Ha jól tudom, Gundark használja a Stopworkst az AF-hez.
eLGi84
Stopworks kabint akartam feltenni, bemásoltam ahová írta a readmilye, de nem tudja megnyitni, hibaüzenetet dob fel mielõtt elkezdené tölteni
LeonSilver
Szinténzenész 😞
Éppen ma tettem fel, hogy tolom egy kicsinyt de szerteszéjjel van az egész.
Állítgattam mindent a játékban is és a driverben is de semmi.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

L Viper
eLGi, az Open Falconnál így állítsd be az opciókat. Az Advancedet is odatettem kis ablakban:

L Viper
A kabinról írj konkrétabbat. Milyen kabin? Aeyes? Stopworks? Az is AF ?
L Viper
AF-nél akarod lecserélni? A skinekhez a Lod Editor kell.
Átküldöm itt privátban. Becsomagolva csak 2 mega.
eLGi84
Ati radeon hd2600 xt 256Mb, elfelejtettem,h mi a neve annak a proginak amivel a skineket lehet feltelepíteni, és leakarom cserélni a cockpitet is de nem jeleníti meg. Pls help me!
L Viper
Esetleg nézd meg kikapcsolt élsimítással is. Milyen videókártyád van?
XP-n mennie kellene.
eLGi84
Szia Vipera, Xp final daytona 2008, az os.
L Viper
Egy kis AF:

L Viper
Milyen Op rendszer? Vista alatt állítólag nem jó.
eLGi84
elindul csak szétesik a kép
a 3D-s nézetben vannak panelek amik fehérek.. 😞
Molnibalage

Molnibalage
Akkor AF. Viszont akkor legyen már Korea (2005).

L Viper
El sem indul? Szerintem tudok segíteni.

Ha AF-el akartok, akkor mehet AF is, felõlem.
eLGi84
Támogatom netmester hozzászólását , mert nálam nem megy az OF.
szombatra jelentkezek ha nem csak OF lessz,és ha nem leszek hulla

Ez nekem is uj.

zsoltfireman

JoeDestroy
<#vigyor><#eljen>

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Akkor fülelj, mert csinálunk neked egy áthúzást :-)
Ja,akkor azért nem találom😊
De mintha egyszer lett volna szó,hogy valaki csinálja a kabint

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

zsoltfireman

JoeDestroy
Nekem a mostani hétvége kilõve. Külhonban leszünk. Konkrétan a csizma jobb felsõ részénél, úgyhogy nálunk a Balkán kampány lesz a program 😊

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

eLGi84
Jó újra itt... sok minden történt... de próbálom töltögetni a dolgokat lefelé,h szombatra meglegyen,...éppen most is.
Molnibalage
Nincs. Azt sem tudtam, hogy benne van és repülhetõ.