Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
A felfüggesztés bugja mi is?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

LeonSilver
Ha megmozdul az egér.De Balázs, ez már akkor is probléma volt amikor az 5 kijött.Ha jól emlékszem Vipeja kolléga is mérgelõdött miatta ( lehe, hogy más volt, már nem emlékszem rá ).
Lett is postolva akkor emlékeim szerint a "hivatalos" fórumra mint ahogyan a felfüggesztések bugja is de mint ahogy azzal sem, ezzel sem történt semmi.
Jó, tudom.A Tornado kb. huszadrangú.Csak hát azt hittem, hogy ezt legalább kijavították.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
Mi idézi elõ? Az ilyen dolgokat ne ide posztold. Így nem tudják meg a fejlesztõk ezeket. Nekem nincs erõm mindent lefordítani és felrakni. Tegytek ti is valamit a jobb Falconért.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Az F-19 hangulata ott volt. Igazi Hidegháborús feeling.

LeonSilver
Jumping HUD 😄 ( még mindig )

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Gundark 1 1
Nem anyahajóra, basszus 😊 Repülõgép hordozóra. Az anyahajó hidroplánokat tett vízre daruval. Én máig az F-19-re esküszöm. Annál hangulatosabb missziók nem voltak. No meg a CSák Jéhger er kombat.. ÉS a Vörös Báró.
😊 Igen a régi játékoknak baromi hangulatuk volt, talán mert nem volt ennyi más játék. Emlékszem még C64-en apummal sokat játszottunk az F14-el, az volt a verseny része, hogy ki hogy tud leszálni az anyahajóra, emlékszem ott még valami iskolát is ki kellett "járni" az elején ahol tesztelték a játékos képességeit. Pl egy elöttem manõverezõ másik gépet mennyi ideig tudom célkeresztben tartani meg hasonlók. Az EF2000-et én is sokszor játszotam, akkori csúcs grafikával és eszméletlen hangulattal. Illetve volt másik két játék, ezek nevei nem fognak eszembe jutni. Az egyikben kb 6-9 géppel lehetett repülni és többek közt volt benne harrier, spitfire, tornado stb. Nem tudjátok mi volt a neve? Áhh megvan...Dogfight... Azzal szórakoztunk, hogy harrierrel hogy tudunk egy adott helyre leszálni. A másik pedig valami második világháborus szim. Talán battle over europe? Jó pár éves játék.
Molnibalage
Nekem F-14 Fleet Defender a régi idõk csúcsa. Valami eszméleten, hogy mit megcsináltak benne. Abban volt elõször RWS, TWS radar mód és azimuth és elevation állítás. Kamerarendszer szimuláció stb.

Az EF-2000 sem volt semmi. Dinamikus hadjárat, HMS, TIALD, data link, légitankolás, stb. szimuláció. Mindkét szim egyedülti hibája, hogy akkor FOV változtatás még nem volt, tehát dogfightban sokáig minden gép csak egy pixel volt. Ebbõl találd ki, hogy ki kicsoda. Ekkora ennyit tudtak a programok.

Sanyo
Nagyon sokat játszottam vele, úgyhogy határozottan állíthatom, hogy igen. 😊

www.pcpilot.hu

Jaja nekem is az.
Volt belole Amiga valtozat?
Nemvolt amigam, de egy probat meger.
Koszi az infot.
Remenykedem hogy kezeli majd a joy-om.

Sanyo
WinUAE-val futtasd az amiga változatot, úgy jó kell hogy legyen.

www.pcpilot.hu

L Viper
MiGMan oldala egy igazi csemege számomra is.
Szeretek elidõzni ott.
Ha mar kicsit OFF akkor valaki repult meg annot a BOP-al?
Alias Birds Of Prey.
Nagyon imadtam azt a szimit a maga par db repulheto geptipusaval.
Igaz a muszerfal mindenhol ugyanaz volt, de ezt feledtette a sok kuldetes, jah es hogy azert lehetett erezni a sulykulonbseget egy vadasz es egy teherszallito kozott.
Neha visszasirom a 286-os korszakot.
Sajna a mostani gepen hiaba tolok be lassitot meg DosBox-ot nemigazan adja vissza a feelinget. 8-(
Hiaba egy korszak vege.
Kis retro annak aki nemtudna mirol van szo:
BoP

L Viper
Molnibalage
OFF

Nem tudom megállni.

Nem kicsit sötét ez wmiki.

Ilyenkor nem tudom, hogy sírjak vagy röhögjek.

Mai viccrovatunknak vége.

ON

Az új videóklipp majdnem kész, de azért még kivágom az 1/3-át és újraforgatom. Kicsit más lesz, mint az eddig megszokottak, a zene miatt. Péntekre talán készen lesz, mert ma késõ este meccs, holnap meg edzés. 😊

Boconadi
Molnibalage

L Viper
Helyes <#eljen>

Még szemetelek kicsit:

Molnibalage
Hustler úgy tûnik kicsit nyitottabb lett.

The SA-14 was assigned to the BMP-CMD vehicle, that vehicle is in every unit and every command. Then an SA-14 Vehicle was created and assigned to AAA, Air Defense, Airborne, Spec Ops and Towed Artillery units.

The SA-7 has its own vehicle Entry and is assigned to, HART, HQ, Infantry, Mech., Peoples Guard and Spec Ops units. It is also assigned to KS-19's, SA-2's, BMP-1's, BMP-2's ACRV's, and VTT-323's.

I have looked at the quantities and they are possibly higher for the SA-7. At worst case, they are evenly numbered. This is 2005. What would be your recommendation?

Akkor megpróbálok neki adni ésszerûbb számokat. Ha minden jól megy, akkor a MANPAD az megmarad annak, hogy fellõ akár 10k-ig is, ahogy kell. Viszont az eszement mennyiség a múlté lesz még az én hadjáratom elékszülte elõtt.

A promo videó is készül. Valszeg nem lesz akkora durranás, mint az eddigiek, de azért egyszer nézhetõ lesz. 😊

A végén lesz egy kis megemlékezés az elhunyt francia modellerrõl.

Molnibalage
Javasoltam valamit. Minimális esély van rá, hogy bekerül. Ez esetben talán lesz hatása.

L Viper
Komplett tankcsata volt alattunk, lõtték egymást rendesen. Na ez a plusz a Falconban!
L Viper
Szomorú :-(
Sajnos nagyon bezsúfolódott a hétvégém, gépre nem jutott idõ.

Most reppentem egy kicsit OF-el, elkezdtem egy Rolling Fire-t.
Ejj mekkora hangulat volt. Rögtön egy 4 gépes A-10-es kötelékkel nyomultunk a DMZ-hez.
Nekem nem tûnt kevésnek egyáltalán az a fogadtatás, ami ott várt ránk.
Hát nekem nagyon bejön ez az OF, az FPS is szuper, bár volt 30 alatt a legsûrûbb szitunál, de csak néha. Bõven játszható a gépemen:

Boconadi
:-D Hát szerintem ez gáz.
Molnibalage
Kiderült egy szomorú dolog. Sajnos az infravörös keresõkre semmi hatása nincs a földháttérnek úgy tûnik. Az IR szenzorok ezen változójának nincs egyetlen hivatkozása sem a kódban Hustler szerint.

OMFG! megy ez csak frissitíeni kellett az adobe reader-t<#zavart1>
Hahó! Talán pár hete volt szó errõl említés szintjén. Valaki próbálta már?? Nálam fut rendesen csak annyi a gond, hogy a pdf-eket nem nyitja meg, azok nélkül meg analfabéta vagyok a kezeléséhez<#szomoru1>
Molnibalage
Még valami. Ki milyen tûzfalat használ? Melyik mûködik a Falconnak úgy, hogy esetleg nem lövi le? (Szólóban és multiban is.)

Molnibalage
Skacok, ráér ma valaki kb. fél óra FF5.3. repkedésre? Egy videóhoz kellene lerepülni a missing man formációt M2k-val, az elhunyt fejlesztõ emlékére, de egyedült nem megy. Legalább két ember kell.

Buren

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

zsoltfireman
Nekem is alap film! Meg van DVD-n a gyüjteményemben!
Egy pár hete,hogy a Tuskegee Airman-t is megszereztem!

repvez
Én már egy ideje vadászok rá, nekem nagyon bejött a film, de még csak VHS-en láttam.
Ha jol tudom ott szinkronos volt , máshol meg feliratos, de nem találtam még olyat ahol esetleg összemutötték volna a 2 verziiot hogy szinkronos verzio legyen.
DE jo lenne akár DVD minöségben is ,de nem találom sehol sem
Gundark 1 1
Klasszikus repülõs film szeretem 😊 És fõleg ha hozzátesszük hogy mikor készült. Kevés az ilyen film, pedig lenne mit mesélni.
Buren
OFF:

Nemrégiben megnéztem a Flight of the Intrudert (angolul).
Nem a legjobb film a világon, de nekem végsõ soron bejött, Danny Glover és Willem Dafoe adták a szintet (fõleg az elsõ).
És itt hangzott el az egyik legjobb szöveg amit katnoai repüléssel kapcsolatban filmben eddig hallottam;

"Fighter pukes make movies. Bomber pilots make... HISTORY!"

😊
Másnak hogy tetszett? (annak szól aki látta természetesen)

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Uraim,azt hogy lehet megcsinálni,hogy az F35 nek teljes ,mûködõ F22 es pitje legyen?
Már átmásoltam az F22 esét a 35 ösébe,és a szám is egyezik a 2d fülke dokumentumnál.Mégse mûködnek az MFD i......

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

zsoltfireman
L Viper
Majd reggel <#vigyor2>
Molnibalage
Ez nem az 1993-as Pirates, ami asszem 1:1-ben a C64-es volt, csak PC graffal. (1 hétig volt meg az nekem, de akkor még túl fiatal volta ehhez...) Ez asszem 2004-es. Csillagos ötös a játék.

Ideje aludni. 😊

L Viper
Ugye - ugye, milyen jók azok a régi játékok.
Ha rámjön DosBox-al tolom a régi kedvenceket, bár idõ az nincs sok, de néha kell más is :-)
L Viper
Ennek ellenére sem látok sok esélyt egy AF szintû ATO leprogramozására egy új szimben.
Bár ne lenne igazam.
Molnibalage
Nekem az Il-2 soha nem ment full realisticon, bár akkor én is igen kezdõ voltam. Nekem meg az a világ idegen. Légcsavar szöget állítgatni, keveréket buzerálni, hûtõráccsal babrálni, stb.

Alapból az zavar, hogy légcsavar zavarja a kilátást. Galland is leírta anno, hogy milyen fura volt számára egy olyan repülõgép, amin nincs légcsavar. Nekem az a fura, ha van. 😊

Molnibalage
A Pirates PC-s remakejét ma toltam végig. Jó volt. 😊

Itt.

Rájöttem egyébként, hogy a csak Falconnal való foglalkozás kicsit sivár. Rámfér egy kis játék is. 😊

Molnibalage
Azt ne feledd, hogy az eszközök és lehetõségek is fejlõdtek. A Falcon 4.0 1995 (?) és 1998 között készült, az akkor eszközökkel és tapasztalattal. PC-ra akkor komoly játékfejlesztés olyan 5 (!) éve volt. Addig mindig más játék átirata készült rá.

Ja.Battle of Britain

Mi az a BoB SoW ?
Amugy üdv Gundark.....

L Viper
Bizony, klasszikus Microprose szimek és korántsem teljes a felsorolás.
tisztelet nekik. <#eljen>
Az IL-2 valóban sikeres, de sikerét annak is köszönheti, hogy egy 2. Világháborús gépben korántsem olyan a tanulási folyamat, mint egy mai vadászgépben.
Sok kezdõ szimes már attól elriad, hogy mennyi mindent kell megtanulni, mire egy rampstartot tud csinálni.
Gundark 1 1
Az Il2 bizonyitotta hogy ha valami jó akkor anyagilag is sikeres, bármennyire is rétegjáték. Majd, két hét múlva, megjelenik a BoB SoW. 😊

Ha a Microprose életben marad, akkor talán elkészült volna a falcon 5. A gond az volt hogy egy idõben szinte hetente jelentek meg a szimek. Méghozzá nem is rosszak, SDOE, EAW, (ami még ma is él) és társaik amik egymás elõl vitték el a piacot. A klasszikus példa a DI Superhornet (azóta sincsenek fedélzeten mászkáló emberek) és a Jane's F/A-18. Egymásnak feszült a két cucc és legyõzték egymást. A Titus a DI tulajdonosa átment konzolra a Jane's meg kivonult. Pedig sok komoly cuccot köszönhettünk nekik. De minden rendes szim anyja a Microprose volt. (kivéve a Red Baront 😊 F-19, F-15 III (az elsõ textúra talaj😊 Gunshipek, Pirates, no meg a Civilization és a Grand Prix széria.
Van F35 az uj patchben.....a fülkéje a 22 esé,de nem mûködik két MD ugyhogy fegyvert nem tudok használni😞
Brutálisra van szimulálva,sokkal durvábban emelkedik mint a 22 es,függõlegesen emelkedve átléptem a hangsebességet.....

L Viper
Sajnos ilyen szintû komlexitást nehezen fog bárki összehozni.
Anno a Microprose egy elég nagy csapat volt, szinte õk kövezték ki az utat a komlex szimeknek.
Ma egy csapat jóval kevesebb emberbõl áll, egyes csapatok szinte garázs projectként üzemelnek, a nagyok meg a grafikára és a haszonra mennek, mennének rá.
Nincs üzlet benne, szûk réteg vagyunk.
Vérpistikének éri meg fejleszteni.
Minden tiszteletem a kevés normális szimet fejlesztõ csapatnak, nincs könnyû dolguk.
Molnibalage
A Falcon szertetem ellenére nagyon kellene egy úgy szim, ami új alapkora épül, mert sajnos a Falconban nagyon durva korlátozások vannak.

L Viper
ED is írt róla már a Frugalson, ( sajnos most költözködnek és nem elérhetõek )
Nagyon titokzatoskodott, annyit írt, hogy év vége felé lesz tájékoztatás.
Az LP oldalán a legutóbbi bejegyzés is csak annyi, hogy mennyire rohan az idõ, ha az ember dolgozik. Tehát készül valami.
Remélem nem döglik be, ahogyan sok szimes dolog szokott újabban.
Habár, ha belegondolunk, az AF is hopp csak úgy ki lett egyszer adva :-)