Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JoeDestroy
Nem kell az OF-et újrarakni redszercsere után. Ha megvan a telepített moddolt könyvtárad, csak a registryt kell hozzáadni és megy minden mint régen.

Itt a regfile. Csak a megfelelõ elérést kell benne editálni.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Mert több helyszín van töb adatbázissal. Az alap helyszín az objects könyvtárban van. A többinek az adata a 2005-ös könyvtárban.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Próbálkozok az AFBrowse-al, de valamiért nem jeleníti meg a járékban amiket megváltoztatok, lehet nem menti el...pedig rányomok az "update"-re. Valamit kifelejtek?<#nemtudom>
Thx!!
Molnibalage
PMC oldaláról. Innen.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Az AF Browse-t honnan tudom megszerezni?
Molnibalage
Hm. Szõrén szálán eltûnt a feltöltöt tartalom. Valami nem stimmel.

Molnibalage
Az Aeyes F/A-18C kabin adja ezt az extrát.

Új tesztverziót kaptam. Vannak benne érdekes dolgok. 8 küldibõl volt egy fagyás és egy CTD. Lesz még jobb is. Az A-10 új repmodellt kapott.

Viszont vannak olyan dolgok benne ami miatt megint sötéten látom a jövõt.

L Viper
Több fotón láttam a 3-at.
Egyébként pont ilyesmi szitukra gondoltam, mint amit írtál. Olyankor nagyon elkelne a 2x3 db. Az már tûzerõ.
repvez
Ez egy uj feature?mert eddig ilyet nem láttam egy katapultálásnál sem hogy láng lett volna az ülés alatt .

Amugy tegnap ujra probálkoztam és 2 missiobol semmi , nem fagy le nem CTD-zik egyszerüen csak nem tölti be a küldit és visszaadja a debrifinget. a köv patchig ugyhogy megint hanyagolnom kell .
Molnibalage
Mert igazából az a valóság. A 3 db Maverick tényleg csak nagyon speciális esetekban valós. Mondjuk egy totális északi támadás az. a FLOT egy köpésre, célok midenütt. Kit érdekel a nagy légellenállás ilyen távon?

Ha lesz 3 db Maverick, akkor külsõ tartó, mert a belsõre a valóságban szinte csak póttank megy. Ha mégis messzire kell menni, akkor is meg legyen a 3 db disznó.

Nekem a szenzorok modellezõ értékeivel van bajom, hogy már ez sokszor szóva került. A flare kb. dísznek van a gépen...

L Viper
x - Grrrrrrr
L Viper
A belsõ tartóra legalább 3 Maxerick, mint régen. A külsõn maradhat a kettõ.
Ahogy jötek a peccsek anno az AF-hez, úgy vették le a Maverickeket szép sorban :-)
Ahaaaa....nem tudom benne miért úgy maradt meg h. az AF-en nem lehet semmit változtatni..
Nah, mind1 egy ilyen kis belepiszkálás biztos nem ártana.
Molnibalage

Molnibalage
AF Browse. Ugyanaz, mint F4Browse a többihez. A simdata itt sajnos kódolt. Emiatt nem tudok minden fegyvert azonosítani, de az adatbázis nagy része 1:1-ben régi Falcon. Lejebb veszem a játék eszement modellezõ értékeit ott, ahol tudom és szükségesnek érzem. Felfüggesztéi pontokkal is lehet variálni, stb.

AF-ben, hogy tudod állítgatni az adatbázist? <#wow2> Amúgy én a magam részérõl nagyon örülnék neki, ha lenne hozzá mod!
L Viper
Persze AF alá csinálta meg, hisz annál kell a Lod Editorral vacakolni.
Nekem tökéletes az AF is multira, csak jó ideig az estéim foglaltak. :-(
Molnibalage
Márint AF alá konvertálta az összes szép skint? Az tényleg jó lenne, ha publikus lenne.

Az OF-fel az a bajom, hogy akárhánszor teszem fel olyan alap dolog nem mûködik benne, hogy az RPM kijelzése egyáltalán stimmeljen.

Ha nem FF-fel, legalább OF-fel jó lenne multizni.

L Viper
Már csak halkan merem megjegyezni, hogy most nekem is csak AF van fent.

Végigtoltam a Rollingot az OF-ben ( nuku CTD ), azóta volt egy rendszer visszaállításom is és az AF ugye megy utána is. OF-et most kijátszottam, majd ha kijön a 4.8, akkor felrakom megint.
AF-ben meg van most egy Balkán hadjáratom, ami épp a végéhez közeledik.

Felõlem buherálhatod, de ne nehezítsd irreálisra :-P

A Janhas Skineket jó lenne mindet feltenni, de oly aprólékos. Tudomásom szerint Zsolti felrakta a létezõ összest. Szerintem ha szépen megkérjük becsomagolja a \terrdata\objects\ mappáját és akkor mi az övével felülírnánk a miénket, s nem kéne bíbelõdni a Lod Editorral. ( Minden Janhas cucc abban a mappában tárolódik moddolás után. )
Egyszer megnéztem: a 7zippel brutálisan összecsomagolja. ( Moddolás nélkül 130 mega ) Azt két darabban fel lehetne tenni a MediaFire-ra.
Molnibalage
Ma kicsit elegem lett az FF szériából és visszatértem az AF-hez. "Kis" adatbázis editálással egész élvezhetõvé lehet tenni a játékot. Sajnos vannak nem fixálható dolgok benne. Vérlátztóan gyenge a G'lock modellezés. 2 perc 7-9G-s bohóckodás után kezdõdik...

Van rá igény, hogy legyen .13-hoz megint MOD?

Aha....eredetileg én akartam vele menni,csak nem kattintottam vissza az amerikai zászlóra,ugyhogy az ellenség kapta.Én meg oda se értem a reptérhez ahol bodzairtás lett rendelve😞

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Molnibalage
Tudommal nem. Fogalmam sincs, hogy mikor kerül be. Aki foglalkozik vele nagyon ritkán posztol bármit is és az új B-52 és B-1 modellel már 1-2 éve foglalkozik. Azért megkérdem.

repvez
A beczl féle 21-es bekerült a következö verzios javitásba ? ha igen lehetne rola 1-2 képet .
Molnibalage
Biztos, hogy ugyanaz a két 21-es volt. Van belõlük elég. 😊

F-100?

Azért kialakulnak furcsa szituk.

A minap bombázni mentem,a légi fedezetem két F22!!!!! volt,az ellenségé 2 Mig 21😊)
A 22 esek meglátták a 21 eseket rikkantottak,elkezdték üldözni,basztak utólérni(hangsebesség feletti cirkálás rulez)közben kilõtték az összes AMRAAM-ot,de mire befejeztem a bombázást ,a két 21 es ott sündörgött a seggem körül.

Ma meg,négy géppel indultam(külön -külön)egy reptér ellen szemben egy árva F100.Én a 16 A val,neki,seggbe lõttem egy infrával,robban,füstöl,minden ami kell,mondom ennek annyi,még néztem is miért nem katapultál......megyek tovább,mondom olyan fura .
Kérdezem az AWACSOT,ERRE MÉG FENNT VAN AZ F100! orbitális manõverezésbe kezdtem és ugy lõtt le,hogy csak egyszer láttam,mondom, azt a gépet amit telibe kaptam egy Sidewinderrel.Ja,közben a másik 3 gépem kergette mint a bolond,még azokat is lesnem kellett,beléjük ne menjek.

Molnibalage
Új okatatófilm elérhetõ a fenti linken,

Molnibalage
Már akkor sem volt aktív, mikor én csatlakoztam. Tiszteletbeli tag, de asszem már olvasgatn sem jár fel. Én 2007 november elején csatlakoztam a csapathoz. Pár nappal elõtte volt az utolsó posztja asszem. Az akkor elkészült kézikönyvement mutatta meg. 😊

repvez
Egyébként keresgéltem kicsit a topicban vissza az idöben és megakadt a szemem pár régi egyénen és azon gondolkoztam, hogy hova tünt el Balu0, már nem fejleszti a falcont ?Hol van a 3d-s torony épülete?
Néztem az adatlapját az sg-t azt látogatja még mostanába is, de a falcon honlaján 2005 ota nem volt aktiv.
Nem érted mit keres itt,vagy nem érted a szöveget?
Elsõ esetben igazad van,a másodikban tudok segiteni😛

Papa01
Köszönöm, eltesszük! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Molnibalage
Ezt az oldalt szoktam használni. Általában segít. 😊

Papa01
Köszi a választ!

Amiatt kérdem, mert mostanában összeborul a Flaming Cliffs. Írtam az ED fórumba és ezt kaptam:

just so you know some times when you run a mission from some one else you need to run it the way they set it up; you make changes to it; will cause not responding and CTD...

If its made for co-op play you need to run it as such i.e start a server pick the mission and run it that way.. If you try running it the other way you will get problem as you just described.

Bocsánat az OFF-ért, de ebben a fórumban láttam ezt a kifejezést.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Molnibalage
chrash to desktop

Ez akkor van, mikor a win hibaüzenetet akar küldetni. Ekkora a Falcon gyökerében levõ chrashlog fájbla generálódik egy üzenet. Azt posztold a kinti fórumon a körülményekkel együtt. Nem minden esetben generálódik ilyen. Ez is egy bug.

Papa01
Sziasztok!
Minek a rövidítése a CTD?
Köszönöm a válaszokat!

Papa01

Molnibalage
Ezt a posztot esküszöm, hogy nem értem.

Hidd el bemondásra,nem égetem magam azzal hogy rosszul irok le ragokat meg szarul egyeztetek.
Uis az egyetlen amit utálok a francia nyelvtanban,a nyelvtani nem.....utálatos.Illetve idegesitõek még az azonos kiejtésû,de más alaku magánhangzó csoportok.
Sajnos,van egy ilyen kettõsségük,amilyen gyorsan bõvül a beszélt nyelv,olyan lassan jönnek be változtatások....szerintem a Francia Akadémia tudorai vagy 40 évig azon filóztak,hogy a gyógyszertár szót ph val vagy f el irják,de csak engem kavartak meg vele😊

Molnibalage

polluxware
na halljuk.. de ne less!

Biztos olvastam már,de most nem tudtam volna......viszont ez az egyetlen francia vers ,amit tudok fejbõl.

Molnibalage
Kb. 😉

polluxware
amcsik üzentek vele radijón hogy átugranak egy francia pezsgõre😊

Molnibalage
Azt tudod, hogy történelmi szempontból miért különleges a vers?

Ok Joe
A francia magyar forditás okádék,a Balázs féle francia-angol meg szinte tükör forditás....
nagyon korrekt.Amugy a lényege az ,hogy ha belepiszkálnak az õ változatukba,nem valószinû hogy tud multizni vele,meg nem tudja majd updatelni,inkább azt javasolják ,hogy ne piszkálják,õk is dolgoznak folyamatosan rajta.
De mi a rák ez?😊)))
Tiszta pidzsin volt,angolul meg franciául😊
Amugy verseket érdemes ezzel magyarra forditani
Paul Verlaine Õszi sanzonja...(tudjátok,Õsz hurja zsong,jajjong,búsong a tájon stb)

A hosszú zokogás
Hegedûre
Õszén
Fáj a szívem
In bágyadtság
Monoton.

Fojtogató Minden
És sápadt, amikor a
Hangok idõ,
Emlékszem
Naposak
És én cry

És én megyek
Rosszban
Aki / amely me
Az alábbiakban a fenti
Mint a
Rozsdaszínû.
Amugy ez

Üdv Joe
Most jöttem,megsasolom....egyébbként meg kipróbálom ezt a gogglés forditót,bár talán már próbáltam,akkor visitottam a röhögéstõl😊)

Molnibalage

Molnibalage
A google translator az fõbb idegen nyelveket baromi jól fordítja angolra. Orosz, francia német és szerb (!) szövegek tökéletesen érthetõek az esetek 95%-ban.

Ezt hozta ki.

All had a very specific directive concerning restrictions on changes of the version-101 when you downloaded and installed it.

You can always change your personal version Open Falcon, but as regards the official version of the 101st LCA (OF101), you can not do and explain briefly why.

I make this very important reminder: All changes to the OF101 must be previously authorized by the EC and a formal procedure will be transmitted either by means of manipulation to make or otherwise, via a patch (OF101 PATCH EXE) that you will be provided to make the necessary changes.

If you change files without using an official patch from OF101, you may crash your next update, or worse, you may get an invalid version during an investigation VALIDATOR an official meeting. We all agreed on a version identical reasons for possible problems related to this version in multiplayer mode when files or add-ons were integrated. The OF is very sensitive and is the reason for this choice agreed by all members of the General Staff earlier this year.

We know that it is easy to correct with regard to the PIT 3D A-10 and other issues PIT, there is no question, but please just wait for our guidance on this subject, so you do not have Subsequent problems with the version or patch upcoming version OF101 the 101st LCA.

Please read the document again. PDF included with your installation OF101 folder 101ECV \ DOC. Clear guidelines and specific are mentioned on the official version and it's serious. Any facility that will not meet 101 standards will be denied participation in official operations.

I appeal to all our officers here sacahnt very well that many have already started to change the version OF101. I reiterate our guidance to our officers and commanders, quer so we can maintain a stable version for the 101 as adopted in August 2009.

The Executive Committee responsible to provide guidance over the next few hours on this. We simply want to avoid a complete reinstallation and useless later if you change anything in the official version, because the program to update the OF101 checks the file contents before making corrections. The latter may fail or cause damage to your current installation and require you to reinstall full if you do not follow our guidelines.

JoeDestroy
Egyébként szerintem is OF-re épülõ valami spec patch lehet.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy

Szia Joe
Az nem Open Falcon 4.7 buherálva?
Melyik rész érdekel,tán segithetek,tudok vagy két szót franciául.....

Repvez
Ne szidd a francia nyelvet,elõsször is az angol vagy 1/4 részt francia😊
A nyelvtana könnyebb ,logikusabb,és Alizée nek jó a segge.😛