52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#35527 FŰ FÚ FAAAAAA MIKOR JÖN MÁÁÁÁ :DD -
#35526 -
#35525 http://www.youtube.com/watch?v=Nsz1RGyv9VU&feature=related
5:45. Ez biza BMS4. -
#35524 Le tudtam szedni 640-es felbontásban. -
#35523 Az mi? A különféle downloaderek eddig mind érzékelték, hogy ez biza private. Ahogy mondtam mozgó kép alig van benne. Ezek a képek amiket láttok a videóban is állóképek voltak. A vízről volt mozgás közben rész, a fegyverfüggesztőkről és éjszakai bombarobbanásról. -
#35522 Nem tudod letölteni DVD videosoftal a hiveid kedvéért? :) -
#35521 nyugodtan bármikor , van még pár link és leirás a tarsolyomba a témával kapcsolatban , megvannak a paneltervek is sprintlayaout5 PCB (nyák) tervezö progihoz is -
#35520 AIM-7F/M FM-et.
És micsóda betűjáték. :) -
#35519 Balázs az simdata mit javít? -
#35518 Énis kérnék a kegyeleti cuccból,amúgy van firefoxhoz egy plugin amivel letudod húzni a vidiket. A wing flexre gondolsz? Imádom a SevenGben is modellezve van és nagyon tetszett már abban is.A multkori videó se került ki sehova,sztem hülyék lennénk kirakni. De ezt a kiszivárogtatást sem értem,akkor vagy adják ki vagy ne küldjenek róla pöccre megvágott zenés videókat eagle és Geraki sem tagja a Stray Dogsnak nem a két szép szemükért kapták meg.eaglet még érteném de Geraki egyedül a görög falconos fórumon posztolgat.
repvez akkor ha aktuális lesz én zargathatlak vele? Maximum backup cuccnak megcsináltatom.
btw: köszönjük az updateet. Holnap ki is tudjuk próbálni és szombat délelőtt. -
#35517 Ide is jöhet . Köszi -
#35516 Lehet, hogy a zip-et szűri. Küldön 7zipben. -
#35515 hozzám csak 3pont érkezett
-
#35514 MolnyFalcon simdata upadte.
Csak be kell másolni a Molnyzip-be. A jövőben már extrém fine tuning fejlesztésekre mozdulok rá. Ideje lenne megcsinálni, hogy a lassú rakéták ne legyenek képesek 20-30G-s manőverekre... -
#35513 május ota van ujra az élök sorában eddig nem sok idöm volt használni eléggé el vagyok havazva és még vannak hibái ami a vezetékelésem helytelen megválasztása miatt van.Mert az én panelem 64 gombot kezel, de a hotashoz elég 32 mint a leo bodnar féle panelnál.És én ott rontottam el, hogy az elején kihagytam pár gombobhoz tartozo csatlakozást és máshova tettem igy átcsuszott a 32 fölé a számozása a gomboknak és mint tudjuk a nyüves win még itt 2011 végén is csak 32 gombot tud kezelni igy van amikor nem minden gombot ismer fel a játék ha csak simán használom, de ehhez a panelhoz adtak külön szoftvert is amivel lehet macrokat addni minden gombnak, de azt meg nem minden program ismeri fel.
Ezért most majd át kell ujra vezetékelnem, hogy ezt a hibát kiküszoboljem .DE már megvárom vele a mechanika cserét.
Egyébként teljesen jol használhato w7 alatt is , probáltam dcs A10c, il2, il2cod progikkal .
jöühet a pm :) egyébként ahogy én hallottam bms4 tol kezdve 150k lesz a polygon szám korlát a modelleknél. csak hogy érzékeltessem a lockonba a szu25T 50k-s poly -
#35512 Az egyik részleten a kabinból hátrafele nézve a fegyverfelüggesztők rezgése / lengése látszott, modellezve lesz elvileg a BMS4-ben. -
#35511 Megkaptam egy új videó linkéjt az OF-ről. Befosatós 3D modellje lesz az Mirage-2000D-nek. Mivel a videó privát a tubon, ezért nem adhatom át a linket, mert számolja a nézgetést...
Mozgás nem is igazán van benne, ezért csinálok pár screent. Akinek kell jelezze PM-be, de ha fel meritek tenni bárhova, akkor egyházból való kiátkozással járó tett lesz. :) -
#35510 Van egy ismerősöm megkérdezem,mindenesetre jó lenne de nem volt kedvem úgy nekiállni hogy nincs másik stickem. Működik neked rendesen? Mióta használod így? -
#35509 Na bakker, most vettem észre, hogy rossz FM-mel raktam be az AIM-7F/ M változatokat... -
#35508 hát nekem is kevés idöm volt és még kevesebb tudásom a forrasztáshoz igy nekem is 7 év alatt készült el :)
Na jo akkor vettem meg és tavaly novemberbe sikerült rábeszélnem az egyik haveromat hogy segitsen forrasztani.
De amugy , most hogy már tudom mit hogyan igy már én is nekiállnél annyira nem bonyolult.
http://www.leobodnar.com/products/BU0836A/
Ha kész panelt akarsz akkor ez kell csak hozzá és ugy 40db dioda , tehát kb 10k-bol kihozható böven.
kapcsolási rajz
Vagy ha van az ismerösöd között olyan aki tud panelt marni akkor
egy kicsit konnyebb a dolog :
itt vannak képek az összeszerelésrol.
illetve egy egyszerü mechanika hall sensorraal:
unijoy.pdf
ha van még bármi kérdésed nyugodtan kérdezd, van olyan verzio is amit neked kell teljesen megcsinálni a vezérlö panelt is , azt akár 3-4k-bol is kijön . -
#35507 Sajnos forrasztás és egyebekhez nincs se időm se türelmem.Pedálom van, ha belefér egy minimális befektetésbe és tudsz segíteni szívesen veszem! -
#35506 én a helyedben nem tenném , hogy elpasszolod öket.
Nekem is az van és átkötöttem az egész vezetékelését USB-re , igaz nekem a már megszünt betainnovations PlasmaMM2-es panel van benne , de ha a LeoBodnar féle panellt használod az is ugyan ilyen jó.
Ha értesz a forrasztáshoz akkor egy hét alatt simán megvan.
Én majd most tervezem még egy uj fém mechanikát késziteni hozzá és hall sensorosra a potikat aztán akkor lesz egy örök darabom :)
Aztán már csak pedált kell csinálni hozzá -
#35505 3-4hét... -
#35504 Geraki visszaírt. Az a privát videó az a videó, amit én küldtem szét. Bár most két linket küldött, de a másik nem nyílik meg.
Szóval, eddig szeritnem semmi egetrendő, az optikai tuningot leszámítva. -
#35503 Szeretném valakinek felajánlani hőn szeretett FLCS+TQS joyomat és egy gameportos hangkarit mivel már csak a helyet foglalják a szebb időket is megélt cuccaim -
#35502 Első blikkre szombatot mondanék. Pénteken valszeg halál fáradt leszek. -
#35501 Igen, Igen Igen !!!
A hétvége melyik napja? -
#35500 Mivel a megpakolt gépek üzemanyag fogyasztásáról és felszállás utáni utazósebességéről volt szó, szerintem miről beszéltem?
Most komolyan azt hiszed,, hogy én ne tudnám, hogy egy F-16 vagy 4 gen. vadász átesési sebessége kb. hol van...?
Más. Hétvégén multi MolnyFalconnal? -
#35499 Jó, hülyeséget írtál, legközelebb egészítsd ki. -
#35498 Melyik részét nem érted annak, hogy megpakolt gép...? -
#35497 Köszi, megcsekkolom.
Kerestelek Skype-on úgytűnik elkerültük egymást. -
#35496 Z0ty4 erről beszéltünk:
-
Wampa #35495 300 km/h -
Wampa #35494 Azért egy póttartályokkal ,fegyverekkel megpakolt F16 os ,főleg földközelben,megengedett min.speedje nem lehet messze ettől,sőt....nagyon én se mennék alá,elég sok minden befolyásoló tényező van,az F18 ilyen szempontból a legstabilabb állitólag.A Gundi álltal megadott érték körül jönnek be anyahajóra is,de ezek üres gépek
Ha jól látom itt,egy feltehetően nem megpakolt gépet kb 130 csomónál tesz le,ugyhogy Balage se mond tul nagy hülyeséget,én elképzeljhetőnek tartom hogy egy gép több póttartállyal,bombákkal stb,ahogy gondolom a srácok repülik itt,átessen 300 alatt.
Landing -
Wampa #35493 Ez egy jó cikk:
F16 sim -
#35492 A hornet csapdaleszálláskor 135 csomóval jön. Akkor stabil még. -
#35491 igy van az egy nagy marhaság hogy 300km/h az etesési sebessége nagy állásszögon a gépnek, még a nagyon régi mig 21-nek is 240 körül volt akkor nehogy már egy 4.genes gép meg áttessen ezen a sebességen.
Amugy ez azt a sebességet jelenti amikor már az isten se menti meg hogy a gép ne kezdjen el zuhanni.
Ezért szálnak le szembeszélbe stb.. -
Wampa #35490 Lol....az egyik topikon megkérdezték,európai vagy afrikai F 16 osnak? :)) -
Wampa #35489 -
Wampa #35488 Régebben olvastam,top gun azt hiszem,hogy F18 nál 120 km/h körüli volt aminél még nem esett át,vagyis biztonságosan csinálták bemutatón,egy helyen a neten 65 csomót adnak az F18 nál,F16 nál 75 öt
Parkoló gépnél mértek o km/h át is:P
Itt levezeti valahogy,ha jól tippelem,uis azt se értem ,levezeti e:)
Itten-e