52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Wampa #35567 -
Wampa #35566 Kronoton torpedó? -
#35565 Jana mondhattad volna, hogy mikor jó neked a multi én is ráértem volna.
A másik a multkór multin szóltál, hogy búg a mikrofon vagy mi és hogy valamit kapcsoljak ki, csak elfelejtettem, hogy mit. Ha még emlékszel az jó volna. -
#35564 Nem. Az exe editálás is szerintem. Még, ha tudnám, akkor sem merném. A rakéta FM egy dolog, a gépeké egy másik... -
#35563 Az FM-be beletudsz úgy nyúlni mint amilyen az egyik ki nem adott OF-videóban volt? Az tuti lenne. -
#35562 Régi bug, még FF4 időkből. Igazából néha örülük neki, mert 100-ból 1 eset. Vedd műszaki hibának. :) -
#35561 I know, te az miért van hogy néha van ilyen ghost rakéta? Indítom de se füst se rakéta mintha eltünne valahogy. Mindenesetre érdekes... -
#35560 91-ben kezdék bevezetni. -
#35559 Sajnos én totál a tegnapi napra és a szombat délelőttre terveztem, így kimaradok. Sajnos. Pedig már vártam Balázst is és látom sok régi ismerős újra ittvan, Balázs az amraam így jó lesz szvsz a hadjáratban. 91ben már simán volt amraam sztem belefér, JDAM csak TE-ben van mint említettem hadjáratban nem pakolja fel a gépre farsban átnézegettem sokszor semelyik típusra nem rak, én annyit szeretnék még kérni ha lehetséges kitudod úgy rakni az UI hátteret mint az 5.55ben van hogy ne legyen átlászó a TE/Campaign néhány ablaka. Khronik-al felkéne venni a kapcsolatot, hogy megcsinálja az installert és tökéletes lesz a cucc.Amint látszik amit felraktam videót elég változatos küldetéseket lehet lenyomni, csupán ezért raktam fel egyben. Szerintem érdemes egyszer végignéznie és egyből észre lehet venni a változásokat.
Jó repülést nektek,
Jana -
#35558 Itt van.
A simdata.zip már hotfix, az megy a Molnyzip könyvtárba. -
#35557 Készen. Innentől fogva kisebb hibajavítások és közösség által kért változatások lehetnek + az FM-ek buharálása. Viszont egy időre szünetet tartok, jó lenne játszani is. 3 év nem repültem hadjáratot... -
#35556 Kedvet kaptam újra, hogy megint lelövessem magamat párszor a Falconban:)
Mik most a legújabbb/szebb cuccok? Láttam régebben egy-két szép terrain upgrades képet,azokból lett már valami? MolnyFalcon, hogy áll? :) -
#35555 Igen. 8-9 fele jó lesz. -
#35554 Értem, az jöhet.
Esti multi akkor még áll?
Látom Jana csinált TE missziót, azt is repülhetjük. -
Látható, hogy az AOA biteng magas. 20 fokot adtam meg felső értéknek az AIM-7-nek és 8 fokot a SA-5-nek. Ahogy írtam teljes hipotetikus, mert az AOA úgymond virtuális. Tehát, ha 1 fokonként fel megyek 90 fokig és a 90 fokos is mondjuk egy valóságos 15 fokos tényezővel bír, akkor a 90 fok az csak egy címke. A játéban levő végeredmény az, ami számít.
Amíg van sebesség, addig 9G mellett is elkapthat a rakéta, ahogy régen. Kis sebességnél manőverező cél ellen esélytelen.
A bibi az, hogy ezt n+1 db rakétára eltart egy ideig megcsinálni. Mondjuk más ötletem már nem igen van, hogy mit lehetne MÉG fejleszteni. Ez is messze túl van azon, amiről valaha álmondtam. -
#35552 Meg tudom mutatni, hogy a rakéta nem képes mondjuk 9G-ben lekövetni egy cél, ha annál csak mondjuk 50 csomóval gyorsabb 1 Mach táján és eléri a max. AOA limitet.
Videón nehéz, de képet csináltam többet is. Az SA-5-nél is be tudtam lőni azt, amiről olvastam a légvédelmis topikban. 1 Mach táján a rakéta gyakorlatilag manőverképtelen.
Persze az összes FM saját intuíción alapul, de még mindig jobb, mint az eredeti. Én csak az AOA korlátig dolgozom ki a görbét.
Ahogy már írtam. 90 fokos állásszögig van benne görbe, ami azt mutatja, hogy kb. semmit sem vettek figyelembe. Az AOA limit közelébe sem kerül gyak egyetlen raktéta, tized fokos állásszögekkel repülnek 600 csomón 30G-s forduló közben. Agyrém. Gőzöm nincs, hogy milyen alapon húzták meg anno az karakterisztika görbéket. Tehát nálam az van, hogy ok, hogy belehúz a rakéta egy 20G-s forulóba, csak alacsony sebesség miatt az AOA megnő és a légellenállás is.
Képek mindjárt. -
#35551 Igen. -
#35550 Ammegmicsoda??? -
#35549 Érdekel valakit képen vagy videón a tweak eredémye? -
#35548 Ott semmilyen AMRAAM-nak nem szabadna lenni, csak a sq. stores korlátozás ellenére van néhány darab az eljén. Még meg is kérdeztem, hogy a hadjárat későbbi részébe jön, vagy sem. Ha igen, akkor bizony a HP-król le kell törölni az összes AMRAAM-ot. Ha ezt a JDAM-mal is eljátszta, akkor azt is. -
#35547 Nem mindig,csak néha. -
#35546 TE papa, amúgy meg észrevettem hogy a 91es hadjáratba AIM-120B helyett C-5öt pakol. -
#35545 Bibi van. Hogyan lett JDAM? Nem szabadna lennie... -
#35544 -
#35543 Na, eljutottam oda, hogy már a sebesség függvényében az erőhatásokat tudom állítani. Már csak jó input kellene. 20 perc és 20 indítás után annyi már összejött, hogy 1 Mach alatt a max. G-hez a rakéta bitang nagy állsszöggel menjen, de szerintem ez sem valós. 1 Mach táján erősen kétlem, hogy bármely rakéta képes lenne 20G-s fordulóra...
A jelenlegi rakéták gyakorlatilag végtelen erővel rendelkeznek, a max. G korlátozza le őket. Elég beszédes, hogy az AOA korlát ellenére - ez működik - a FM erőhatása 90 fokos állásszögig van, ami nyilvánvalóan baromáság, mert ki mérne ilyet légiharc rakétára vagy bármiféle repülőtárgyra? -
#35542 Na, megjött az új CPU. Ez legelább már nem fagy le, de default órajelen 90 fokig is felmelegszik. Anyád... -
#35541 Az adatbázis miatti stabilitás az összes verziónál meg van egy-két esetet leszámítva. Az orosz LGB-k asszem mindkettőben bugosak. Korea helysznínnel és régi technikával ez nem gond, de egy modernebb hadjáratan bizony az...
Az adatbázis felé követelmény a CTD mentesség, de ez minium és nem fukncionális kövelmény. A funcionalitás és környezet megeteremtése egészen más tészta. Döbbetenes de az FF is éppen csak elindult ezek az oldalon, de még így is tele van szeméttel a DB. Az OF adatbázis meg aztán ennél is trágyáb. Szó szerint tele van fosva minden szarra és azokból még nagyobb fos kompozíció van a battalionok terén. Telesen koncepciótal az egész. -
#35540 köszi a videot,de ha nem akarod, hogy bárki rátaláljon akkor célszerü a cimét ugy megválasztani, hoghy ne legyen egyértelmü hogy mirol van szó.
Egyébként, meg sztem az adatbázis nem olyan fontos mint az hogy a mostani rendszereken is stabilan folyamatosan fusson és könnyu legyen kapcsolodni , osszefogni a társaságot.
Mert mit ér egy reális adatbázis ha mindentöl szétfagy vagy játszhatatlanul megneheziti a dolgokat.(ld.:FF,OF) -
#35539 Geraki szerint itt az idő?
-
#35538 Ásványvizet????? minek nézel te engem ? ( erre inkább ne válaszolj )
-
#35537 4lityó ásványvizet tárazz be a hűtőbe -
#35536 Királysááááág!
Csak addig ne forrjon fel az agyam -
#35535 Ez lesz a release video. Gondolom... -
#35534 A videó végén:
Avatible now!? -
#35533 -
#35532 Egyáltalán nem biztos. A grafika nem minden. -
#35531 Ha kijön tutira átveszi a stafétabotot az FF-től. -
#35530 Lesz több új pit is. DB fejlesztésről viszont nem írt, aki küldte. Elvben tehát egy jó alap lesz, de azért dolgozni kell majd rajta rendesen... -
#35529 Ez a videó hyper jó!!!!
Sajnos csak a szívünket fájdítjuk vele amíg ki nem jön.
Ami már jó, hogy Win7 kompatibilis. A többi effektről inkább nem írok semmit mert annyira szép.
Ezt már annyira várja mindenki mint FF4 után az FF5-t.
Kíváncsi lennék a kommentekre, ha publikus lenne a videó.
Szóval, addig marad a MolnyFalcon, és a holnapi multi !!!! -
#35528 F4Logeditor