Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JoeDestroy
Úgy is érzem magam...

@Viper
Hát ez az. Egyébként sincs állás nálunk évvégén, de most még az elmaradt sz..rt is mostanra "lapátolták át".

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Sorstársam vagy akkor. Ami másoknak az évvégi lazítás, az nálunk a legnagyobb pörgés.
Molnibalage
Ezt próbáltátok már?

FF4-hez jelek szerint egy különleges valami. Akinek FF5.x nem jó, de tetszett az FF4, az ellehet ezzel.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Az FF5 keymap linket töröltem, az angol nyelvû link alatt megtalálható a keymap.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Basszus. <#szomoru1>

JoeDestroy
Sajna nekem úgy néz ki, hogy az idei év nem ér véget. Egy az egyben összemosódik a következõvel.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Jahh, mondtad valamelyik nap Skype-on. Szééép :-)
zsoltfireman
Basszus legutóbb az FS9 100GB-t nyomott,biztos a repaint-ok miatt

L Viper
Ja igen, az utóbbi idõben FS-t tolom én is legtöbbet, szét is moddoltuk az egészet, ugye-ugye...
:-D
L Viper
Anno volt valamid Aeyes F15E-hez, nem -e az amit Papi kérdez a #31252-ben ?
Néze már meg szétszórt mester, végletek embere :-P :-)
zsoltfireman
Nem is vagyok szétszórt <#idiota>

Hi Everybody vagy valami hasonló!
Na mi a stájsz?

Kétségtelen nagy FS bolond lettem,és eléggé háttérbe szorult az FF5-OF-AF
Sõt mostanában utasszállítással is foglalkozom,de még mindíg a világ legjobb gépe az F-16!
F-15 színeim még vannak a héten utánna nézek.

Molnibalage
Pénteken én is kifújok. :)

nekem elvileg jó, én idén már nem dolgozom:)

már értem:), nekik egy másik állat a fõállású munkaeszközük, de szó ami szó, munkábúl is kell szimulátorozniuk, pölö svédben van egy több szimulátorból összeépített rendszer, ahol mostanában is voltak BVR légiharcot gyakorolni, érdekes lehetett a NATO vs SVÉD taktikák összevetése

Molnibalage
Pénteken egy kis OF multi?

annál inkább érdekes, mert az ugyaninnen leszedett EGE hibátlanul csomagolódik ki, pedig az is zippes

valszeg én vagyok a béna, de már mindennel próbáltam, állandóan kéri az elsõ részt és amikor megadom, akkor nagy fatál error van, én még ilyet nem pipáztam

Molnibalage
Én nem pilótára gondoltam. Az nem lehetek. 27 leszek és szemüveges vagyok. De fõállásban Falconoznék szívesen. :)

JoeDestroy
Csinál másikat <#vigyor1>

L Viper
Akkor csak jól emlékeztem és ahhoz csinálta a javítást, bár amilyen "szétszórt faszi" ( bocs Zsolti, de ez az igazság <#vigyor1> )szerintem úgysem találja már meg õ sem.
L Viper
Szerintem a 7zip is elbír vele. Én azt használok és anno leszedtem én is onnan és ki tudtam bontani.
JoeDestroy
A kicsi .zip kiterjesztésû az elsõ file.

JoeDestroy
Hát vagy winzip11 v. winrar volt a tettes. Én levettem most, és a Totalcommander kicsomagolta. Ott pedig külsõnek ez a kettõ van beállítva.
Az F-15 skint meg nem találom, pedig Zsolti anno elküldte.

z0ty4
hy

Csatlakozom én is az "újgép" vásárlók táborához.
Csütörtökön vagy pénteken jön az új gép, jó nagy vinyóval amin minden elfér.

Addig is maradnak a traning és a youtube-os videók.

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

L Viper
Megnézném, csak épp dolgozom.
Esetleg a Global Falconról is lehúzhatod a Letöltések közül.
L Viper
Próbáld a 7 zip-el.
ja igen, megvan mi volt a gondom a balkánnal, egyszerûen nem bírom kicsomagolni:)

L Viper
Remélem Zsolti olvassa és válaszol. Ha nem, majd rákérdezek, de mostanában inkább õ is FS-el játszik, de bízom benne, hogy bekukkant ide is.
Remélem ehhez volt és nem rosszul emlékezem.
2.2-es verzó, csak ezzel van gondom, és a 3.0-ás F-14-el, a többi jó.
FF-hez csak a CJ kabinom van, illetve a Hitex 1.0, bár mióta az utóbbit felraktam azóta még instabilabb az FF, ettõl mondjuk szíjjel*asz az ideg.
Hát, ha nem vagy még 26, és szemüveges akkor lehet próbálkozni, bár 3000 ezer jelentkezõbõl a statisztikák alapján 1 alkalmas

Igen meg van az a balkán is, de mostanában nem volt türelmem vacakolni vele, majd talán most.
Nem tudod véletlenül, hogy lehetne hozzájutni ahhoz a javításhoz?
Ha csak falconoznának, megy ott minden, Arma, ILzwó, LockOn miegymás. Pölö airsoftozni is járunk. Mindenhol csak az a fránya ölés:)
A velük való kapcsolat miatt néha jókat röhögök a LégierõBloggeren, vagy az itt zajló viták miatt is.

Molnibalage
Olyan szakmát én is szeretnék!

Molnibalage
F-15E 3D kabin FF szériához való. Vagy a 2.2-rõl van szó?

L Viper
"olyanokkal repülök nap mint nap, akiknek ez a szakmájuk is."
Õk Falconoznak is :-) ?
L Viper
Én csak a régebbi F15C-t szoktam használni, de ha jól emlékszem, mintha Zsolti csinált volna a 15E-re valami javítást pont erre még régebben ( ? )
Balkán Kampány van mûködõ, nem tudom az aktuálist szedted -e le a Global oldaláról.
Van még egy lehetõség, Destroy is felrakott egy kicsomagoltat, asszem HiTileses OF-hez jó. Szerintem a "kincseskamrájában" a fejléc alatt meg is találod.
Annyi lesz, hogy manuálisan majd meg kell adnod a theater helyét.
Igen, nézegettem, és ki is próbáltam néhány dolgot a help textbõl, ami ugyan apróság volt de hasznos.
Igazából nem mostanában kezdtem falconozni - fóleg nem szimulátorozni, az már ment a comodoros idõkben is:) - így van már némi tapasztalatom, fõleg, hogy olyanokkal repülök nap mint nap, akiknek ez a szakmájuk is.
OF témában igazából két megoldatlan problémám van, az egyik, hogy 4.7 alatt az Istennek sem akar menni balkán kampány, illetve, az Aeyes F15E kabin telepítése után, a gépek igen érdekes skinekkel repülnek, konkrétan a kabin textúrája került a skin helyére

L Viper
Ha inkább OF-et tolsz, nem tudom nézegetted -e már a fejléc alatt az OF raktáramat?
Van ott sok hasznos dolog OF-hez, legalul leírás magyarul.
OF, az FF5 sajnos nem akarja a tutit, ill. akikkel játszom inkább OF-esek

L Viper
Te melyik verzióval játszol?
Hali,

én ráérek, bár még nem repültünk együtt

JoeDestroy
Ez így van. És ha csak egy pixelhegyre támaszkodhatsz, mire befogod, már késõ is. Ha a célzóna épületek közt van, vagy fák közt, egy körben esélyed sincs értelmes találatot elérni a játékban.
Szegény srác meg lehet hogy uninstall után az életben nem néz a Falcon közelébe...

Más. Ez az évvége nálam is bebacsizott keményen. De egy multit csak össze kellene hozni akár AF-el is :)

Molnibalage
Nem jönne valaki OF-ezni egy kicsit? Viperával októberben próbáltam FF-et repkedni. Azóva várom, hogy valakivel repülhessek OF-et. Fõleg azért várom, mert Vipera elmagyarázhatná a MAV és TGP használatot, mert itt más és még lusta voltam a Dash 34 (?) kézikönyvet elõkaparni.

Molnibalage
Hogyan lehet véleményt ráerõszakolni másra? Talán én állítom be a config editorodat? Én csak a véleményemet írtam le. Ebben a fórumban nem írhatom le a véleményemet?

Szerintem akkora zoomot állítasz be a CE-ben, amekkorát akarsz, ha túl kicsinek tûnik az FF5.x. Textedit és írjál be 20-at. Lehet, hogy mûködik. Sosem próbáltam.

Mindenkire rájött az 5 perc? Mitõl lettetek ilyen harapósak? <#szomoru1>

L Viper
Hagyjad már, nem szoktad még meg, hogy ilyen?
Rám úgysem erõszakolja a véleményét.
Biztos nem zavarja, hogy az két kimerevített fotó. A játékban mozgás közben, 450-el reppenve korántsem olyan a szitu, mint amik a képeimen látszanak. Elég kapkodni, mindenre figyelni és indítani, dönteni tizedmásodpercek alatt.
Molnibalage
Az én különbözõ véleményem akkor miért nem számít? Mert jelen esetben mitha az lenen figyelmen kívûl hagyva? Én leírtam, ezt tartom fontosnak.

Hol boncoltam szét? A lényge ez:

- Nem létezõ azonosítási képességet ad.
- Nem létezõ precíziós támadási képességet ad.

A többi csak a magyarázat.

repvez
Talán éppen azért mert minden mondatot pontrol pontra szétboncolsz és ugy probálod megmagyarázni hogy az a saját véleményedet tukrozze.
Ezt nem beszélgetésnek hanem a vélemények ráeröszakolásának hivják, hogy csak az a jo amit te mondasz .

Törödj bele hogy különbözöek az emberek és mindenkinek legyen saját véleménye és elképzelése arrol hogy ö mit tart fontosnak egy játékban.
Molnibalage
BMS4-rõl valaki kérdezett engem, hogy én mit tudok. Én azt mondtam, hogy semmit igazából. Õ februárt hallott. 5.5 lehetséges karáncsony tájára.
4.8 terén csak csend van.

Molnibalage
Milyen ihlet? Most nekem nincs szociális érzékem? Én csak beszélgetek. Leírom, hogy mi van pontról pontra. Nem értem, hogy ti miért érzitek kötekedésnek.

A belikelt képen a hajó árbóca akkora, mint egy kisebb jármû. Indítás pillanatában semmi részlet nem kivehetõ. Az antennát több másodperc után lehet észrevenni. Ez 300 m/s sebességnél +1,5 km lerepült távolságot jelent. A kép a valóságban picit riceg is.

(A távolság ismeretlen, de ha a szenzor látószöge ismert, akkor a hajó hosszából számítható. Az alsó képen picit több részlet kivehetõ, de akkor ott már közelebb van.)

A felsõ kép alapján és Ticonak néztem. Tehát egy hajót nem tudsz vele osztályra beazonosítani, de nem is arra készült! Arra, ha a CAS ad neked egy irányt és helyet, akkor ott befod, amit a CAS ad és szétudrrantod az arcát. :)

Viszont az OF-ben egy SA-6 indítót megkülönböztetsz akár egy SA-11-tõl, vagy egy BMP-t egy T-55-tõl a jelek szerint 5-6 mérföldrõl is. Na ez már azért elég kontrasztosan mutatja a különbséget.

(Egy földháttérben levõ tárgyat még nehezebb azonosítani, mert a tenger a viszonylag egyenletes valami hozzá képest.)

A fizikai sérülés tényleg az általános tekintetben. Abból a szempontból mindegy, hogy még nem volt olyan jármû - egy mozgásképtelen M1-et leszámítva - ami kibírt volna egy találatot AGM-65-bõl. Tehát ebbõl a szempontból mindegy. Az meg, hogy messzebbrõl indítható pont az egyik lejobban érzehetõ dolog, mert nem kell bemászni a MANPAD és SHORAD indítási zónájában. Ez viszont az egyik legalapabb kérdés és elég könnyen megérhetõ és nem szubjetkív. Olyan képességet kapsz, ami nem létezik. Számomra ez alig tér el attól, hogy megnövelem egy rakéta égésidejét, mert számomra az a hihetõbb.

Ilyen zoom mellett azt pécézel ki amit akarsz iszonyat messzirõl, Sniper nélkül. Ilyen Maverick seeker képet nem fogsz találni.

Így már érhetõ, hogy miért fontos számora? Nem valós képességet ad. Ugye elhiszed, hogy errõl is volt már szó a dev. fórumon? :)

Amit Vipera tett be képet, az inkább Sniper szint. (Ha ez az.) Csak az AGM-65 és Sniper között van idõbeli és technológiai különbség.

http://www.youtube.com/watch?v=ZyianZnc9_A&feature=related

Az utolsó csavaros megjegyzésnek meg nincs értelme. A Falcon jobb képet ad, mint az igazi. Lehet, hogy a valósában a tárgy csavarokból és nem poligonból áll, de a MAV seeker által nyújtott kép bizony alig pár pixel egy harcjármûnél nagyobb távolságból.

Az FM béka segge alatt mit értesz? Ez le lett már tárgyalva sokszor.

repvez
Nekem is az angyalka hozza a winyot és akkor szabadon elterülhet rajta minden, de jo lenne ha oda már a 4.8-at vagy a BMS4-et tehetném fel esetleg egy stabil FF5.5.
L Viper
Mindegy, amiért inkább OF-ezek: 3D-s kabin nem animált ugyan, de nekem jobban tetszik. Stabilabb ( nálam ), Az ég és felhõk nagyon jók, a nap effekt is. Nem kellettek multi tesztek, indítottuk is megy jól, ahogy kell, stb:

Molnibalage
Egy dolog ami fura az FF-ben és OF-ben is. Az MFD szín állítása a FLIR-t állítja. A felbontás állítása is asszem kapcsolt. A 3D kabinban mégis csak az MFD képernyõk képe jelenik meg. Fura.