Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
win7?
azért vannak dolgok amik nem tetszenek... példul a fájlkeresõ (ha nem indexelsz totál nem csinál semmit, superbar-nál nincs meg az opció ami vistában volt)
számomra messze nem fenékig tejfel

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
www.smart-bus.hu
No és a CFS 3 és az Over Flandest is csippantom.
A DCS-t meg lehet most nálunk kapni 3900-ért. Lehet megveszem eredetiben ennyiért.
Az fsx-nek meg muszály menni rajta hamár microsoft termék mindegyik, csak nem csináltak ekkora baklövést, hogy nem menne vele a saját portékájuk.
Eddig még minden ismerõsöm aki váltott, csak dícsérte, hogy nagyon kiváló a win7!
A mostani rendszerem is jól szuperál, tehát még a jövõ zenéje, de puhatolom a dolgot.
- FF5 - megy
- FC - megy
- FSX / 2004 - megy
- IL-2 ( 1946 ) - megy
- EECH ( + commu peccs ) megy
- Wings over xxx - mennek
- Battle of Britain 2 Wings of Victory - megy
- CFS 2 megy
- CFS 3 ( + MAW & Over Flanders ) - megy
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Pl: OF 4.7, Lock On FC, FSX, IL-2, stb. és futnak -e normálisan?
Köszi.
rampstart
Még nem probáltam egyik verziot sem, elindulni elindult mindegyik, de még nem repültem missiot.
Sajna a saitek joyomhoz nincs használhato profilszerkesztö w7 64bitre.
Most meg indulok Avatar 3D-t nézni remélem jo lesz. :)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ma ugy is kezd felbosszantani a microfos egy másik játékával .Mert mi a szent szart keres egy játékban xboxos live és csak azon keresztul lehetne csinálni profilt hogy elmentse a beállitásaimat, de nem hagyja meg a szokásos adatgyujtés hegyek egy nyomorult regisztráciohoz.<#falbav>#falbav>
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Vélmény?
Következik a hosszabb része az Of47.Remélem ennél már nem lesz olyan gondom mint a visztával hogy átlátszik a gép és hiányoznak az MFD-k.
Lemezrol beadja a vindoz hogy mivel szeretném megnyitni ott kiválasztom az autorunt , de semi nem történik.
XP alatt eddig mindig sikerült feltelepitenem
Könyvtárat átnevetni 2 másodprec. Minden Falcon néven telepítesz fel és ami nem kell, azt átnevezed Falcon_OF4.8, Falcon_FF5.3, stb.-re.
Remélem hogy mire végzet a telepitéssel kijön egy uj verzio valamibol, mert akkor kezdhetem elölröl az egészek, de ez mindig igy szokott lenni.

Mit szólnátok egy új bannerhez? Nem tud valaki egy jobbat a fentinél? Valahogy most már nem tûnik olyan szépnek. <#zavart1>#zavart1>
Bárki aki érez magában kreativitást nyugodtan csináljon. Ha a közösség megszavazza, akkor az lesz az új banner. Új év, új banner. :)
A szakértõ szem sokat lát. :)
Ha tényleg csak késztetés kell, akkor a jó hír. Még egy új videó van készen és, ha minden jól megy, akkor holnap lesz még egy. Nagyon beletéptem. Igazság szerint a kézikönyv már el van maradva a videókhoz képest.
LockOn alá csináltak Gripent az 59-esek de még nem láttam publikus verzóját. Ügye az FF-ben is van, kicsit még ratyin néz ki, de biztos lehetne rajta fejleszteni, igaz az avionika nagyon nagyon messze áll a Gripenétõl és az ismert okok miatt sosem lesz közel. Sajnos én nem értek hozzá pedig szánnék idõt a külsõ kipofozásához.
A videjó az OF oldalon jelent meg, azért linkeltem be az oldalunkra, hogy hátha néhány régebbi falconos kedvet kap hozzá nálunk is, de nem.
Lusta dögök újratanulni<#mf1>#mf1>
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Egyébként meg pont eltalálták az arányt a zene is érthetö és minden egyes rádiozást lehet hallani meg hogy mikor ad gázt stb..
Nálam a házimozin nem recseg egyáltalán.De üvölteni üvölt mer jol felhangositottam :)
Wampa:tetszet a hsz-ed nagyon :D
Ez ment rögtön a kedvencekbe.
Néhol olyan, mintha egy film lenne.
Szerintem telitalálat a zene és egyéb hangok aránya. Ritka jó videó

Ez igen tetszett.
Teljesen filmszerû....na és a lámpaoszlopok:)
Hát az uj winyo már be van szerelve a gépbe, de csak holnap tudom rádobni az uj oprendszert és telepiteni minden jot ugyhogy csak jovo hét jöhet szoba nálam multi kapcsán.
Egy multi valamikor?
Ja, midjárt kész egy új oktatófilm. :)
vidi
Köszi Papi :)
Azért milyen jo hogy a saját nemzeti gépükön tudnak "gyakorolni" nekünk mikor lesz ilyen a gripennel.
Ezt az oldalt ismeritek?
F16MLU
Balázs
Szerintem az olyan gépekbél mint az F117,B2,meg az ujabbak F22,F35 biztos hogy ben van épitve a FLIR.
F117 nél tuti.
De én igen régen olvastam egy cikket a Top Gunban,amiben olyasmit irtak valamelyik F16 változatra,hogy a technika megengedi a beépitzatt FLIR használatát,méghozzá a podét jóval meghalado teljesitményben,viszont (értelemszerûen))jóval kisebb méretben.