Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
A mostani olyan összedobáltnak tûnik most már. Hiányzik belõle a szimmetria.

Egy videó mag sokkal szemléletesebb, ha már mozgásról van szó. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

repvez
sztem nincs baj a mostanival minden rajta van aminek rajta kell lenni van rajta mozgás is nem csak egy gép.A grafikárol is van valami utalás ha benéz valaki akkor lássa hogy kb milyenre számithat ha kiprobálja.
Sztem egy bannernak ez a lényege, hogy kérdezés nélkül tudja az ember hogy akkor ez miféle program .
Molnibalage
Vagy egy hagyományos színes. Ezzel valamiért nem vagyok annyira kibékülve.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Még. 😊

Molnibalage
A 70-es azt csak aláírásnak használom. Mivel itt más Falcon verziók is vannak, azt szûknek érzem a topikhoz. <#zavart1>

Scottt
#31387-fényhatásával kéne a #31370 kép
Szerintem
Mostanában csak read onlyban,de azért itt vagyok srácok=)

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
Az melyik?

Molnibalage
Esetleg ez?

nekem a fészínû jobban tetszik

Molnibalage
Vagy ez?

polluxware
ott is?? annó hogy vinnyogott mindenki hogy miként lehet majd dobozost venni.... <#eplus2>

win7?

azért vannak dolgok amik nem tetszenek... példul a fájlkeresõ (ha nem indexelsz totál nem csinál semmit, superbar-nál nincs meg az opció ami vistában volt)
számomra messze nem fenékig tejfel

Molnibalage
Nagyon sötét?

L Viper
Teszkóóó
Hol? Milyen bóóót az? 😊

www.smart-bus.hu

L Viper
No igen Microsoft játékoknak kötelezõ menni :-D
No és a CFS 3 és az Over Flandest is csippantom.
A DCS-t meg lehet most nálunk kapni 3900-ért. Lehet megveszem eredetiben ennyiért.
repvez
Eddig minden megy rajta .Még annyi val egéésziteném ki leon koléga listáját hogy a DCS BS is megy rajta.
Az fsx-nek meg muszály menni rajta hamár microsoft termék mindegyik, csak nem csináltak ekkora baklövést, hogy nem menne vele a saját portékájuk.
L Viper
Gondolkodom, ha legközelebb telepítés lesz, lehet ezt teszem fel.
Eddig még minden ismerõsöm aki váltott, csak dícsérte, hogy nagyon kiváló a win7!
A mostani rendszerem is jól szuperál, tehát még a jövõ zenéje, de puhatolom a dolgot.
polluxware
táncsak nem telepíteni akarol?

LeonSilver
w7 64
- FF5 - megy
- FC - megy
- FSX / 2004 - megy
- IL-2 ( 1946 ) - megy
- EECH ( + commu peccs ) megy
- Wings over xxx - mennek
- Battle of Britain 2 Wings of Victory - megy
- CFS 2 megy
- CFS 3 ( + MAW & Over Flanders ) - megy

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

L Viper
Valami infót majd írjál már légyszi, milyen szimeket próbáltál a win7 alatt?
Pl: OF 4.7, Lock On FC, FSX, IL-2, stb. és futnak -e normálisan?
Köszi.
repvez
Aki ki szeretné nyomtatni a rampstart pontjait annak itt egy :
rampstart
Még nem probáltam egyik verziot sem, elindulni elindult mindegyik, de még nem repültem missiot.
Sajna a saitek joyomhoz nincs használhato profilszerkesztö w7 64bitre.
Most meg indulok Avatar 3D-t nézni remélem jo lesz. 😊
köszi<#wink>

Molnibalage
Mártmint az sg-n? A foróm fõoldalán a bal felsõ sarokban, beállítások.

hol a fenében van itt a felhasználói menü, egyszerüen nem találom, vagy csak ki szúrja a szemem? help please

repvez
csak azt tudná nekem megmondani valaki , hogy hogy a busba tudom ugy beállitani a wint hogy állandoan rendszergazda legyek, mivel csak én használom a gépet , de mégis olyan mintha vengég lennék csak a saját gépemen.És ezt XP SP3 ota nem tudom megmagyarázni a winnek hogy én vagyok az ur a háznál.
ma ugy is kezd felbosszantani a microfos egy másik játékával .Mert mi a szent szart keres egy játékban xboxos live és csak azon keresztul lehetne csinálni profilt hogy elmentse a beállitásaimat, de nem hagyja meg a szokásos adatgyujtés hegyek egy nyomorult regisztráciohoz.<#falbav>
Bucser
Administratorként kell indítani minden setupot különben nem enged hozzáférni fileokhoz.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage

Vélmény?

repvez
Az blokkolta az egészet, tettem egy probát ujrainditással és vagy 6 alkalommal el volt inditva a kompatibilitás segéd vagy mi a szösz. aztán alig akart leállni töle a gép is , de most már felment .
Következik a hosszabb része az Of47.Remélem ennél már nem lesz olyan gondom mint a visztával hogy átlátszik a gép és hiányoznak az MFD-k.
Molnibalage
Kompatibilitással próbálkoztál már? Lehet, hogy az segít. Nem véletlenül tartom magam távol az új oprendszerektõl.

repvez
közbe rájottem a progi használatára, de most elöjött egy sokkal sujosabb gond.A falcon4es cdmet nem akarja elinditani a w7 64bit.Már átmásoltam a gépre is az egész lemezt is de nem történik semmi rákattintok a setup. exere pár másodperc homokora aztán semmi.
Lemezrol beadja a vindoz hogy mivel szeretném megnyitni ott kiválasztom az autorunt , de semi nem történik.
XP alatt eddig mindig sikerült feltelepitenem
Molnibalage
Szerintem az a progi a felesleges túlkomplikálása az egésznek. Valamiért nyugaton nagy hagyománya van ennek.

Könyvtárat átnevetni 2 másodprec. Minden Falcon néven telepítesz fel és ami nem kell, azt átnevezed Falcon_OF4.8, Falcon_FF5.3, stb.-re.

repvez
valaki le tudná irni gyorstalpaloba hogy hogyan kell használni a falcon xchane progit hogy egyszerre tobb falconverzio is fenn lehessen és könnyen lehessen váltogatni közöttük ?
Remélem hogy mire végzet a telepitéssel kijön egy uj verzio valamibol, mert akkor kezdhetem elölröl az egészek, de ez mindig igy szokott lenni.
Molnibalage
Ez a vacak a photobucketrõl nem enged képet linkelni?

Molnibalage
Új aláírás. Egyszerû és titsza.

Mit szólnátok egy új bannerhez? Nem tud valaki egy jobbat a fentinél? Valahogy most már nem tûnik olyan szépnek. <#zavart1>

Bárki aki érez magában kreativitást nyugodtan csináljon. Ha a közösség megszavazza, akkor az lesz az új banner. Új év, új banner. 😊

Molnibalage
Új oktatófilm elérhetõ.

Boconadi
Szerintem a legjobb jelenet a videóban amikor a tankerrõl fordulnak le. Az nagyon tetszik... 😊
Molnibalage
Nos, kapaszkodj meg, egy nagyrészt szóló volt. Alig pár jelenet volt multiban.

A szakértõ szem sokat lát. 😊

Ha tényleg csak késztetés kell, akkor a jó hír. Még egy új videó van készen és, ha minden jól megy, akkor holnap lesz még egy. Nagyon beletéptem. Igazság szerint a kézikönyv már el van maradva a videókhoz képest.

Molnibalage
Még az van. Karácsony 2. napja. 😊

Willenbrock
A RoF-al is repültél már?Az is elég jó szimulátor lett.

L Viper
Ez a videó ad vissza valamit abból, hogy miért kötök ki mindig a Falconnál.
Willenbrock
Ilyenkor erõs a kísértés hogy újra próbálkozzak a Falconnal,egyelõre a RoF köt le.Kiváló videó,látszik hogy tapasztalt pilóták csinálták.

Ha tudnátok milyen egy igazi Gripen szim<#wow1>.
LockOn alá csináltak Gripent az 59-esek de még nem láttam publikus verzóját. Ügye az FF-ben is van, kicsit még ratyin néz ki, de biztos lehetne rajta fejleszteni, igaz az avionika nagyon nagyon messze áll a Gripenétõl és az ismert okok miatt sosem lesz közel. Sajnos én nem értek hozzá pedig szánnék idõt a külsõ kipofozásához.
A videjó az OF oldalon jelent meg, azért linkeltem be az oldalunkra, hogy hátha néhány régebbi falconos kedvet kap hozzá nálunk is, de nem.
Lusta dögök újratanulni<#mf1>

polluxware
júú ár szóóó rock dúúúd😊

Köszi<#eljen>

De még milyenek....
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Hú mennyi könyv,mintha karácsony lenne.....köszi😊

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

L Viper
Szokásos idõhiánnyal küzdök <#szomoru1>
Molnibalage
Új oktatófilm került feltöltésre.

repvez
Ez VO101Papi érdeme ö linkelte elöször a pumákhoz ahol láttam.
Egyébként meg pont eltalálták az arányt a zene is érthetö és minden egyes rádiozást lehet hallani meg hogy mikor ad gázt stb..
Nálam a házimozin nem recseg egyáltalán.De üvölteni üvölt mer jol felhangositottam 😊
Wampa:tetszet a hsz-ed nagyon 😄
Molnibalage
Forgathatnánk mi is egyet. 😊