Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Kérlek teszteljétek az ACMI-t. Kéne egy kis statisztikai adat, hogy hány embernél okoz fagyást a Falconvan a használata. Vegyetek fel 30-60 másodpercet és próbáljátok visszajátszani.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
ITO2 lassan lépeget a kiadás felé. Egy új, nagy tesztverziót kaptunk. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Olvastad a help fájlomat az OF nyavajáiról? Van benne pár tipp a stabilitásra is.

Nálam sem szokott CTD-zni.
JoeDestroy
Nem.

A FreeTrackel nem volt gondom. Csak az érzékenységét kell állítani. Ha hazaérek csinálok pár képet a beállításokról. Az egyik gépen még fent van a progi.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Ventura82
Na kínlódok még 1 kicsit vele aztán ha nem megy, nem erõltetem. Csináltam egy egy xp partíciót és inkább ott falconozgatok. Bár ami meglepett OF4.7 ctd-zett hadjárat közben. Ez gyakori?? 😊

Molnibalage
Valamikor jó lenne már egy multit repülni OF-fel.

L Viper
Én is OF 4.7-et használok és megy jól a Free Track vele.
Molnibalage
Akkor egyszerûen a progi nem érzékeli, hogy lenne Track IR bedugva. Csak akkor lehet azt pipálni, ha van TIR és a szoftvere is fut. Freetrack esetén fogalmam sincs, hogy ezt mi emulálja.

Ventura82
CE-ben nincs gond, ott tudom engedélyezni. Viszont a játék setupban nem engedi bejelölni sem a 3d-t sem a 2d-t. Egyszerûen szürke marad a négyzet.

Molnibalage
Melyik részben? Mert a CE-n felül a játék belsõ setupjában is engedélyezni kell 2D és 3D kabinban külön a Track IR supportot.

XP alatt, de még XP64 alatt sem volt soha gondom a TIR-rel.

Ventura82
Feltettem egy xp-t és egy OF4.7-et. Eddig jól megy viszont olyan bajom van, hogy nem tudom bekapcsolni a TrackIR támogatást benne. FreeTrack-et használnék, de nem akar összejönni. Megjegyzés: FF5.3-ban sem engedi

Molnibalage
Kézikönyv firssítve. <#vigyor2>
Nem csak bõvült a leírás, de apróbb hibák itt-ott javítva lettek.

JoeDestroy
Na megnéztem, és tényleg nem támogati a D3D-t és a Directdrawot. Alapból S3trió3D kártyát telepít az XPmódra, ami virtual pc-n keresztül fut. NEm telepíthetõ NVdriver mivel nem lel hozzá hardware-t.
A VM Ware lehet egy alternatíva, de az is csak akkor ha valaki lusta átbootolni egy normális XP-re (ott is komplett telepítést kell csinálni mint a külön partíción, ráadásul két rendszer meg a virtuális kapocs is fut szimultán), fõleg ha repülni akar, meg tán multizni is lehetne majd.

Balázs, én spec kíváncsi vagyok, tesztelgetek, meg az új progikhoz új rendszer dukál, fõleg ha ott gyorsabb, szebb, okosabb.
Most vettem észre, hogy a Vista x64 is fent maradt véletlenül. Merthogy azt is megnéztem annó.
Most a win 7 rejtelmes mocsarának az alján turkálgatok, de van egy XP és egy kubuntu is a gépen.
Ha melózni kell, akkor még az XP alatt vannak fent a cuccaim progijaim, no meg a sok FALCON 😊

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Miért szivatjátok magatokat pistával és win7-tel?

Asszem ASG tud nektek segíteni -e téren vagy Khronik az FF fórumon, õk használtak mindig új operendszereket.

JoeDestroy
Igen van ilyen. Még nem néztem, de azt olvastam, hogy dx támogatása nem az igazi.
Asszem letöltöm és megnézem, de ha virtual pc-t akar csinálni, akkor inkább a két partíciós választható oprendszer lesz a nyerõbb.
Kiderül 😊

Ventura82
csak az a baj, hogy nálam az FF5.3 csinálja ezt 😊

Bocsi ha okoskodok, de úgy halottam hogy win7 -hez külön le lehet tölteni vm xp modot, avagy emulációt, a microfostól...
repvez
Üdv a klubban !
Az Of mindenkinél ezt csinálja ATI+vista/w7 páros társaságában.Nekem is ez a bajom csak nálam még játék alatt is szétesik a gép és hiányzik az MFD is.
Ventura82
32bites win7 van fent ati 3850-es karival. olyan bajom van, hogy amikor a muníciót váltó képernyõre megyek akkor a gép 3d-s nézete összevissza kavarodik. gondolom driver gond lesz.

JoeDestroy
WIn7 64bit + NV driver nálam nem jó. Egy idõ után szétesik a 3D-s kép és lefagy (rövid idõ után).

Molnibalage
Nem, nem kell.

Ventura82
Még valami. Nem kell elõtelepíteni a Falcon-t az FF5-höz ugye?

Ventura82
Nah ez jó hír. Akkor mindjárt felteszem és letesztelem.

Molnibalage
5.3 kijött október közepén, ha jól emlékszem. Nekem azzal sokkal stabilabb lett. Nagyon ritkán van CTD, akkor is csak a hadjárat elején és legsûrûbb helyken. Repültem le több, mint 1,5 órás bevetéseket F-15E-vel gond nélkül.

A kézkiönyv frissülni fog valószínûleg még ma, és a hét végén is. Lassan tényleg abba fogom hagyni az írását.

Ventura82
Szevasztok pilóták! Buék mindenkinek. Jónéhány hónapja nem voltam errefelé. Most, hogy gépet cseréltem, gondoltam megint falconozgatok egy kicsit.
Mik a történések? Stabilabb már a FF? 😊 Na a lényeg amiért jöttem: Win7-en megy rendesen a falcon, vagy tegyek fel inkább egy xp-t is mellé?

Molnibalage

JoeDestroy
Csak XP!!!! 😊
egyikkel sem megy! Jól!

Nem kell,köszi....le tudom szedni😊

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Molnibalage
Ha minden jól megy a kézikönyv a héten frissülni fog.

Molnibalage
Azért ez már durva. Te vagy az elsõ, akinek egyik sem megy. Az OF stabil nálam, csak az zavar, hogy néha kicsi az FPS olyan hadjáratsûrûség mellett, hogy az erõs mosolygásra késztet.

A felvevõt meg tesztelem, köszi! 😊

repvez
Ja azt meg majd elfelejtettem, hogy ma mondom reppenek párat inditom az FF-et minden megy felszálok bevetésre lebombázom a hidat fordulok majd utánna fordülnék rá a finalra erre a windos hibát észlet ezért leállitja az exét.
Remélem nemsokára kijon valami uj verzio mert igy megint nem tudok játszani sem OFet sem FF-et ha mindegyik elszáll valamitol.
repvez
nem tudom probáltátok-e ezt a progit:
http://www.playclaw.com/
elvileg ez is olyan mint a fraps csak nem eszik annyi eröforrást,meg van még egyéb extrafunkcioja is .
Molnibalage
Fraps. Feltöltsem egy - khöm - verzióját?

Uraim!
Valaki tudna ajánlani egy korrekt programot,amivel játékból tudok kimenteni videot?

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Molnibalage
Derstefék is Hamachit használnak, hogy 'elsimítsák' a netkapcsolatok gikszereit.

JoeDestroy
Lanon multizgattunk kicsit a gyerkõccel, és elég jól ment. (FF5.3)
TE + lanserver. Lehet h. a Hamachi segíthet a dolgon.
Elõszöt F-14 vs. Mig-23 intercept, (A Top Gunon felbuzdulván) majd F-16 vs. Mig-23 intercept. 😊

Molnibalage

Molnibalage
A kiválasztás elõtt nincs aktív felüggesztési pont jelezve. Aztán backspac nyomás után egy 6-os szám jelenik meg. Az a 6-os felfüggesztési pont. Az SMS képernyõn is mindig látod ezeket.

Bocs, sikerült. Király video, de nem bírom ki: 1:34-nél besz@@@am az elíráson: "fikutópálya". <#nyes> Nehogy mellre szívd !!!

Az utolsó elõtti feliratból (6:55-nél) nem értem, "A TGP képernyõn is láthatod, ha olyan van kiválasztva, amin van LGB." A képernyõn hol?

Kösz a videót !!!

Esetleg egy kis is útmutató a háromfelé darabolt .7z file-al kapcsolatos teendõkrõl?

Molnibalage
Új oktatófilm elérhetõ a fenti linken.

Molnibalage
'Shift + o' mellett FF-ben teljesen tiszta képet kapsz, legyen bármi is bekapcsolva, labels, info bara, rádiózás, tökmindegy.

repvez
pedig könnyen megcsinálhato föleg ebbölo aképbol a nagyobb változat mivel eléggé egységes a háttér, igy csak a stamp toollal kell kipacázni a kimarado részeket a szélein.
eddig nem csináltam sreentshotot falconba és soha nem tudtam hogyan sikerül egy két jol beállitott képet elkapni.Aztán láttam hogy néha a képeken rajta marad a pauze, gondoltam kiprobálom és láss csodát lehet forgatni a kamerát pauzolva.Hihetetlen 😊
Molnibalage
Ha csinálsz egy screenshotot ilyen nagy felbontásban, ami neked tetszik és elküldöd, akkor betehetem azt háttérnek és pengeéles lesz minden. Minden mást átméretezni hozzá nem tart túl sokáig.

Bárki aki, tud Nem 5:4 arányú jó shotokat csinálni, csak pakolja fel valahova eredeti bmp formátumban és akkor azokat is felhasználom!

<#eljen><#vigyor2>

www.smart-bus.hu

két vonal között a fórum nézegetés belefér😊, hétfõn leadom a terveket, és délután neki látok a puceválásnak

1920x1080-as a felbontás, én sajnos hülye vagyok az ilyen képszerkesztésekhez

Inkább tessék menni X52-t pucolni... szeretném már a markomban tudni! 😊))

www.smart-bus.hu

Molnibalage

Molnibalage
Mivel csak egy fajta felbontással tudom megcsinálni, csak úgy tudom 16:9-re megtenni, hogy a képet megvágom és miden más átméretezem. Mivel van rá igény, megcsinálom. Viszont gyanítom, hogy 16:9 mellett az egyik képpont érték 1280 felett van, a kép nem lesz pengeéles.

esetleg 16:9-ben nincs meg? nyomottan hülyén néz ki