Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Jah, hogy én azért tudtam megnézni, mert sajátom. Kilépve már nem megy. Vicc bazdmeg. Teli van a youtube 1 milliószor nagyobb látogattotságú Van Halen számot használnó videókkal, azok meg nincsenek blokkolva.

Eszemfaszom megáll...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

z0ty4
Lassan felér MF-re is. Amugy a youtube-on nem lehet kijátszani ezt az ország mizériát ?

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Molnibalage
Nekem lejátsza hanngal. Most néztem meg. Érdekes.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

arrow19
"FunFalcon5 - chapter II, the show must go on!"
This video contains content from WMG, who has blocked it on copyright grounds.
=néhány ország Hungary <#ejnye1>
Molnibalage
Miért? Nincs lebénítva a zene. Most már HD-ben elérhetõ. 😊

z0ty4
Majd jól lebombázza õket <#vigyor1>

arrow19
Warneréknál nem szeretik a Balázst...
z0ty4
Megvárjuk....<#taps>

Molnibalage
Kb. 66%. Még egy fél óra.

z0ty4
Elvileg ketten már látták, legalábbis ezt írja ki. MF feltõltés hogy áll ?

repvez
Én az enyémet már sokszor sétszedtem ugyhogy tudom mmilyen a belseje , sot képeket is készitettem rola ha esetleg kell akkor el tudom küldeni öket ha nem akarod szédszedni.
Engem jobbára csak az érdekelne, hogy az uj panelhez hogyan csoportositotta a vezetékeket a markolatba össze ill hogy osztotta meg a gázkar és a bot között, mivel az usb-s panel csak egy helyre kerül.

A bringát használtan vettem egy aprohirdetésben találtam rá a bikemag forumán 120k ért jutottam hozzá.Ahhoz képest hogy 2006os kiadásu nem ment egy métert sem és ugyan olyan állapotba van mintha most hoztam volna a boltbol.Ugyan ez a boltba 2009es kiadásba 270k röl van 216k ra leakciozva.
Molnibalage
Azt kiírja, hogy néhány országban blokkolva van. Én a nem feldolgozott verziót - mint feltöltõ - megnézhetem. Ameddig nincs kint HD ikon az azt jelenti, hogy még feldolgozás alatt van.

Molnibalage
Még feldolgozás alatt van.

arrow19
Faszán leblokkolta a youtube.
arrow19
Kérdezõsködhetek még ha gondolod énis szétszedhetném az enyémet csak mindennap repkedek vele aztán nem szívesen.Lehet beruházok ebbe az usb-s cuccba meg egy mikrostickbe ha lesz hozzá gombja a srácnak.
Úh komoly brinyó mennyibe került?
repvez
köszi remélem tud több infoval szolgálni a vezetékelés ugyben is.MEg sajnos nekem mivel más panelem van igy a profil programozás része nekem nem marad ki majd a használatkor.

OFF
Ma vettem egy uj komolyabb bringát remélem nemsokára javul az idö hogy meloba is be tudjak vele járni :
egy ilyent sikerült kifognom 😄
Molnibalage
Youtubeon fent van, feldolgozás alatt. Most megy fel az eredeti az MF-re.

Molnibalage
Ezt egyszer ki kéne próbálni. WSO szimuláció. 😊

Molnibalage
Új Seven-G. Hamarosan.

Molnibalage
BMS topik.

Most olvasom, hetek óta nem voltam fent GF-en. Azóta új fórummotor van...

arrow19
@repvez
"Hello Jana,
When i rewired my FLCS/TQS, I bought a BU0836 from here www.leobodnar.com
. I use to use the Stickworks, but i couldn't get it to work after i
stopped playing for about 1 year. I like the BU0836 because there is no
additional programming once its installed. You plug the joystick in and
assign buttons in the flight sim. No additional program or profile
creating.
The file i attached is a schematic similar to the one i used for my
FLSC/TQS. Yes, i did use diodes, but diodes are only needed if you press
more than 2 buttons on the same matrix or you have non momentary switches
(dog fight/speed brake are this type). What happens is that one switch
will stay active and when another button is pressed, "ghost buttons" will
also show as being pressed.
As for wiring the new mouse switch, I never recorded any of my procedures,it was "trial and error" until i got it right. On the throttles that i'm developing, I am using mini joysticks for the radar cursor control.Hope this information helps.
Thanks...Steve"<#whatever>
Molnibalage
A módszer mûködik, még ma jön. Csak újra kell kódolni, mert észrvettem egy súlyos gépelési hibát. Én állat...<#zavart1><#falbav>

Molnibalage
Éppen kódolom egy új mp4 kódolóval. Ha sikerült, akkor már röppen is fel.

Más. A lent bemutatott tájjal kapcsolatban vannak bizonyos etikai gondok. Jelek szerint a srác szeret más tollaival ékeskedni. Majd meglátjuk, hogy mi lesz ebbõl.

arrow19
Kaptam levelet a sráctól a microsticket is kicserélte meg a gombokat is elküldte milyenek kellenek,rákérezek nála a vezetékelésre meg a többi dologra.<#miaz>
z0ty4
Mikorra várható a videó ?

Molnibalage
Aztarohadt.

Más.

A klip lehet, hogy sajnos a régi avi (wmv) formátumú lesz és nagydarab, mert az mp4 konventerem valamiért nem hajlandó mûködni a továbbiakban... 😞

Buren

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

repvez
szedjuk össze a gondolatainkat mondanivalonkat aztán egyvalaki ir egy szivhezszolot neki , bár gyanitom te leszel az mert az én angolságommal lehet azt hinné hogy az anyját szidom 😊.Mondjuk olyant kéne találni aki szintén FLCS-t alakitott át mert neki talán vannak olyan dolgai amit egybol át lehet venni nem kell kitalálni ujakat.

Nálam ezek a kérdések merültek fel :
-Az FLCS markolatba a gombokat hogyan csoportositotta egy panelra diodákkal
-tud e mutatni sematikus ábrát a bekötésröl, paneltervekröl
-milyen softvert használ a profiltervezéshez

egyenlöre ennyi
arrow19
Akkor a feladat adott,szerintem keressük meg az emberünket egy kis technikai segítségnyújtás miatt<#hawaii>
repvez
amugy a gázkarnál ö is használt diodákat mivel csak akkor nem kell ha direkten kötöd a panelre egy az egybe hamár több jel megy egy érintkezöre oda kell .
repvez
mostmár mindegy ha USB-s lesz akkor nem lesz rá szügségem , meg a csipektöl még nem lesz gameport a gépembe igy nem tudnám rádugni sem .
Amugy a panel manualja alapján ajánlatos betenni diodákat a zavarok és a fals jelek elkerülése miatt.mivel ha minden csatlakozo foglalt akkor 1 negativ ághoz 8 nyomogomb kapcsolodik igy ha a dioda nem szüri meg a jelet hogy melyik gombtol jön akkor megzavarodhat a panel mert nem tudja hogy a 8bol melyik volt.
arrow19
Nekem mindkét chip megvan,keress meg msnen azt tudok ezen segíteni.
arrow19
Amit linkelted azon pl egy dióda sincs,simán a chipre rávannak kötve a potik azt csókolom.Mondjuk az egy CH joy.
repvez
ja vele már tárgyaltam mielött megvettem a panelt kanadábol, de lehet hogy még rákérdezek erre a panelgyártásra a markolat részen.

MÁzlista nekem már nem sikerült beszereznem ilyen csipet, pedig probáltam utánna járni annak is hogy ha a 2 chip azonos lehet e mert akkor csak a frimwaret kellett volna átirni bele,de nem találtam utalást erre.
repvez
A legnagyobb gondot az okozza a vezetékelésben és a panelgyártás tervezésnél, hogy mindegyik gombhoz be kéne forrasztani egy diodát és utánna egyesiteni az egy helyre menö vezetékeket a scanmatrix ábra szerint.
arrow19
Ez a gyerek nagy mester õt kéne faggatni:
http://simhq.com/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Board=81&Number=2334380&Searchpage=1&Main=251103&Words=fenix&topic=0&Search=true#Post2334380
Nekem stickworks chippel megy 😊
repvez
igen megvan még , de most odaadtam egy "szakinak", de nem igen kapkod vele hogy megcsinálja már november ota nála van.
Egyébként én a batainnovations féle plasma MM2-es panelt vettem meg az USB-re alakitásra csak azota megszunt .
Néztem én is ezt a leo bodnar féle panelt is de a plasmahoz adott profilmanaggert lehet macrozni is igy tobb variáciot lehet ráálitani egy gombra.
Én is az also kép alapján probálom az átvezetékelést, csak a legnagyobb baj hogy nem tudom hogy a markolatba lévö panelra hogyan egyesitsem a vezetékeket.Ha esetleg tudsz valahonnan egy leirást vagy képet vagy nyáktervet a bekötésröl az jó lenne.Esetleg ennek a japo srácot kéne megkérdezni aki átalakitotta vagy keresni olyan forumot ahol ezzel foglalkoznak sajnos a frugals még mindig halott.

Amugy én a gázkar minijoy egéremulátorát szeretném kicserélni cougarosra.vagy ilyen potiraamit ha lenyomom akkor gombként is finkxionál.
Esetleg ha valami ötleted van akkor bármi jöhet ezzel kapcsolatban mert már 3 éve megvan de nem tudom használni mivel nincs a gépembe gameport és xp-s drivert sem találtam hozzá, ugyhogy nekem az egyetlen esélyem az USB átalakitás.
arrow19
Te megvan még az FLCS-d? Én nagyon nézegettem ma hogy átkéne alakítani USB-sre.Írtam ennek a gyereknek emailt mert csinál kapcsolókat meg potikat illetve a kisújjkapcsolót is megcsinálta cougaresre.
http://www.splash-one-bandit.com/index.html
Ezt már áthuzalozták.
http://t-eagle.matrix.jp/Article_513416140509.html

arrow19
Be is vagy-ok/unk zsongva már...<#nyes>
Molnibalage
Áááááá, az elsõ pár másodperc kimaradt a renderelesébõl. Azért így is láttam a kész mûvet. Pár apróbb csiszolás lesz még rajta.

Nos, nagy reményeket fûzök a videóhoz. Talán az eddigi legjobb videóklippem lett ebben a témában, egy igazi klasszikus zenével. Csak legyen már péntek, akkor végre lesz idõm felrakni. <#vigyor2>

Molnibalage
A kelta csajokat halottam már, de csak youtubon. Szépek és jól énekelnek. 😊

Ronan Hardimantõl két albumom van.

@Repvez

A Mohikán zenéje is megvan. 😊

arrow19
Ez jó story <#wink>
HungaroJET
The Last of the Mohicans ? - csak ajánlani tudom mindenkinek !
Számomra az az egyik leg-adrenalin pumpálosabb zene 😊 Azt raktam a Sturmovikba is zenéknek !
Az 5. szám a Fort Battle már idestova 7-8 éve "fut" az IL-2 ben az "InFlight" music-ként. Ismétlõdve + ismétlõdve 😊 A "TakeOff" a The Glade Part II és a "Crash" a Cora c. zeneszámok.
A gyerkõceim úgy nõttek fel, hogy azt gondolták azok a szim gyári zenéi, és hogy ha a Fort Battle szól akkor a papa aprítja az ellent a propelleres röpcsikkel 😄

HAVE A BANDIT DAY !

repvez
nekem mostanába a last of the mohican jon be nagyon trevor jones és randy edelman közremüködésében .mohican
HungaroJET
Hali Molni !
Kösz a zenéket ! Nekem a 2. tetszett a legjobban és arról a hangról a King Arthur film Hans Zimmer? féle dala jutott eszembe:
http://www.youtube.com/watch?v=--1m-DPfsEc
vagy
http://www.youtube.com/watch?v=LMgUvVR0z5A&feature=related
de ez is nagyon jó:
http://www.youtube.com/watch?v=nX2anEXG0eE&feature=related
és a Michael Flatley dalai között is (zeneszerzõ: Ronan Hardiman) van jónéhány könnycsordító Kelta dal 😊

HAVE A BANDIT DAY !

arrow19
Nice...<#wave>
Molnibalage
No, nem csak gyakorlatilag, tényleg készen van. Feltenni csak holnap vagy pénteken tudom, mert a render + upload nem fér bele idõben már. 😞

Molnibalage
Posztoltam kint is.

arrow19
Najóvan kapjátok be,szerintetek tudok aludni?...<#taps>
arrow19
Na megérkeztem a munkából.Most végeztem egy komplett üzlettel, 18-4ig közben összefutottam az exemmel meg a "pót"Janával úgyhogy kurvajó volt a ma délutánom <#love11>.Ja én csináltam a logómat mert már randa volt a nevem <#idiota> Hát Balázs írjál Janát szerintem,úgyis mindenki úgy ismer.<#vigyor0> Ha kell valakinek valami extra szóljon ha van idõm,mint pl most szívesen megoldom.Üdv.

extrameglepi:

ritkaretek volt az AF ikon úgyhogy csináltam egyet míg vártam a fõnökre ma délután.Redviper logót is csinálok majd ha holnap felkelek<#nyes>
Na mára ennyi skacok...Im LGMF