52966
  • L Viper #36089
    A BMS4-ben a Doksik közt a: Airport Approach & Navigation Charts-ban vannak a frekvenciák, csak baromi rossz alt+tab-ozgatni, ha kell a freki. Ezért is raktam vissza a 2D-s kabin opciót. A füzet ott a combomon :D
    Majd kinyomtatom az összest.
  • arrow19
    Köszi! Igazából csak a South Korea chart meg a UHF/VHF adók sávjai kellettek de megtaláltam a manuálban este.De küldd át, megnézem.
  • L Viper #36087
    Érdekes. Nálam csak nem akar jó lenni a Mediafire.
    A két zöld raktár a banner alatt és az Art of kill sem töltődik be.
    A direkt linkek meg bejönnek.
    Mi a fene fogja? Bogozom tovább.

Jana csak találtam egy doksit OF-es Rampstart doksit, mindjárt átdobom privátban.
  • arrow19
    Hehe, de rég volt...
  • arrow19
    Random képek+SU-27AF ből

• L Viper #36084
    Sajnos letöröltem az AF-et, pedig nagyon sokáig fent volt.
  • L Viper #36083
    Akkor nálam van valami. Bejelentkezek és semmit nem tölt be a mappáimból.
  • Molnibalage
    Sakcok, akinek van AF a gépén az nézze meg a kedvemért, hogy az linkelt új (?) Szu-27 skin mennyire hasonlít arra? Mert erős a gyanúm, hogy egyformák...

Ez estebn szólok a BMS csapatnak, hogy ezt talán nem kellene beletenni...
  • Molnibalage
    Már jó. Néha azért ott is van karbantartás.
  • L Viper #36080
    Mi van a Mediafire-el?
    Nem érhetőek el reggel óta a raktáraink, meg az Art of Kill sem.

Most akartam pár új doksit feltenni.
  • z0ty4
    Az utolsó amit a pilóta lát

• L Viper #36078
    Kösz Jana ezt a jó kis hadjárat bevetést. Most nem fotózgattam, csak a 29-es kill-t kaptam le, de már csak a pamacs látszik :D

• arrow19
  • Molnibalage
    Fura, a gépet itt sem kell vezetni útvonal repülésnél. Ha van tolóerő, akkor megy, ahogy hagytad...
  • L Viper #36075
    Kicsit később benézek TS-re. Kb, mint tegnap...
  • repvez
    nekem az tetszik benne hogy tényleg bele kell nyulni a vezetésbe , mert a régi verzioknál szinte az az érzésem volt hogy utasszállitot vezetek ami robotpilotával megy.

bár nyincs rudderem igy nem tudom hogy mi a baj vele a billentyüzeten nem csinálja .

OFF:

Ha valaki képbe van inventor2011-ben az szoljon kéne kis segitség (JoeDestroy?)
  • L Viper #36073
    BMS teszt legyen ma is?
  • z0ty4
    A Rudder a kisebb probléma, arra már rájöttem, hogy az NWS-T ki kell kapcsolni és akkor oké.

A nagy gáz, hogy nem repül egyenesen a gép, mindig fogni kell a joyt, és korrigálni. És ez elég idegesítő is.

A baj tuti nem a joy-al van, mert mindíg másmerre húz. Ja és ez csak az F-16-osnál.

Egyenlőre f-15-el tanulgatom a BMS-t. Legalább jól meg lehet pakolni a gépet.
  • Wampa
    Zoty

Próbáltad áttenni a ruddert billentyűzetre?
    A stick csuszkával nekem is ordináré volt és csak a falconokban de ma már Head n sho.....izé,a billentyűn ok,felszálláskor nem farol ki.....
  • Boconadi
    Nyomjunk be egy sört csepelen úgy sem laksz messze ha jól tudom. Pihenésképp :)
  • Molnibalage
    Az MF-et csak befejezem. A BMS alá dolgozás folyamatban van, de nem úgy ahogy az MF. Egyes dolgokat 99%, hogy átvesznek. Egyeseket nem. Viszont a BMS4 alá dolgozás vagy MF mod az odébb van. Várni kell, hogy legyenek értelmese 3D modellek.

Ranger822 megkeresett, hogy szájtépés helyett cselekdeni akar. A core FF DB is változhat, de az ITO2-be bizony elfogaja, amit javasolok. Felvázoltam előtta, hogy lehet radikális és kevésbé radikális is. A nagyon radikális és az MF szintet is meghaladná, az AA rakéta kinematikai / vezérlés pontatlanságának modellezése alapkövetelmény lenne, de a SAM ellen még így sincs ötletem, mert az AI mindig hülye béne marad. ---> Tehát maradar a "minden gépre dispenser", és a "két Falcon világ modell". Egyszerűen a Falcon máshogy nem alkalmas a túl régi idők szimulációjra.

Meg valamikor nekem is pihenni kellene már...
  • Boconadi
    Szerintem Te is kezdj el inkább a BMS alá dolgozni
  • Molnibalage
    Visszatértem a MolnyFalconhoz. Leteszteltem a SAM és AA rakétákat is. Lehetséges a pontatlanság modellezése. Viszont olyan sok munka, hogy ezt nem vállalom be, még a high AoA FM részt sem tervezem befejezni.
  • Molnibalage
    3DS exporterek.

Itt.
  • arrow19
    A tegnapi repülés:
  • Boconadi
    Mondtam, hogy ami a videóban volt kötelék azt AI csinálja... :)
  • arrow19
    Nincs valakinek meg ez "101_OF_Ramp_Start.pdf" nekem a benti gépen van kinyomtattam és a pdf-et is bennthagytam, mostmeg letörölték már az oldalról,
    Köszi.
  • L Viper #36062
    Én láttam mindenkit, Jana is látott mindenkit. Nem tudom nálad mi okozhatta.
  • Molnibalage
    Alternatív verzió.
  • Molnibalage
    Tényleg szépen mozgat, de azért az nem bíztató, hogy az egyik tipikus multis bug már előjött (cloud csatlakozás probléma) és mikor jana bent volt, őt meg nem is láttam. Az FF rendelkezik ilyen súlyos dolgokkal. Reméljük, hogy egyedi probléma volt.

Tényleg el kellene olvasni, hogy mit hogy.
  • z0ty4
    Kezd fájni szívem mikor meglátom a multis képeket.

Ezt a gombot is most találtam.

A joystick-al kapcsolatban az a fura, hogy csak az F-16-os gépnél ilyen. A többinél rendben van, ezért is vagyok ilyen értetlen ezzel kapcsolatban. Nembaj, repülök más géppel.

• L Viper #36058
    Mai spontán multis őkörködés. Jó a kód nagyon, pedig be sem lőttúk rendesen:

• Molnibalage
    BMS update policy
  • L Viper #36056
    Van valaki?
    TS-en egy gyors connect próba?
  • Molnibalage
    Érdekel valakit egyébként az alternatív változat a másik zenével? Nagyon picit más a képanyag és az időzítést pikk-pakk be lehetett lőni.
  • Molnibalage
    Szu-27 skin, BMS4.
  • Molnibalage
    Feltettem a javított videót.

http://www.mediafire.com/?z6bjw4bhab7fia4
  • L Viper #36052
    A CE-ben is van valami rudder beállítás, ha jól emlékszem, bár én nagyon nem foglalkoztam vele, mert nálam jó.
    Felszálláskor valóban óvatosabban kell bánni a rudderrel, mert kitör oldalra könnyen, egy hirtelenebb mozdulatra. Érdemes kikapcsolni esetleg a kerékkormányzást, ha már begyorsult a gép. A finomabb korrigálásra nagyobb sebinél elég a függőleges vezérsík.
  • arrow19
    Akkor a sensitivity, a profilerben.
  • Molnibalage
    Nem a deadzone kell, hogy nagy legyen, egyszerűen más profil kell. A rudderrel semmi baj, szimplán érzékeny lett, van valódi hatása. Eddig lényegében dísz volt.