52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#36089 A BMS4-ben a Doksik közt a: Airport Approach & Navigation Charts-ban vannak a frekvenciák, csak baromi rossz alt+tab-ozgatni, ha kell a freki. Ezért is raktam vissza a 2D-s kabin opciót. A füzet ott a combomon :D
Majd kinyomtatom az összest. -
#36088 Köszi! Igazából csak a South Korea chart meg a UHF/VHF adók sávjai kellettek de megtaláltam a manuálban este.De küldd át, megnézem. -
#36087 Érdekes. Nálam csak nem akar jó lenni a Mediafire.
A két zöld raktár a banner alatt és az Art of kill sem töltődik be.
A direkt linkek meg bejönnek.
Mi a fene fogja? Bogozom tovább.
Jana csak találtam egy doksit OF-es Rampstart doksit, mindjárt átdobom privátban. -
#36086 Hehe, de rég volt...
-
#36085 Random képek+SU-27AF ből
-
#36084 Sajnos letöröltem az AF-et, pedig nagyon sokáig fent volt. -
#36083 Akkor nálam van valami. Bejelentkezek és semmit nem tölt be a mappáimból.
-
#36082 Sakcok, akinek van AF a gépén az nézze meg a kedvemért, hogy az linkelt új (?) Szu-27 skin mennyire hasonlít arra? Mert erős a gyanúm, hogy egyformák...
Ez estebn szólok a BMS csapatnak, hogy ezt talán nem kellene beletenni... -
#36081 Már jó. Néha azért ott is van karbantartás. -
#36080 Mi van a Mediafire-el?
Nem érhetőek el reggel óta a raktáraink, meg az Art of Kill sem.
Most akartam pár új doksit feltenni. -
#36079 Az utolsó amit a pilóta lát
-
#36078 Kösz Jana ezt a jó kis hadjárat bevetést. Most nem fotózgattam, csak a 29-es kill-t kaptam le, de már csak a pamacs látszik :D
-
#36077 -
#36076 Fura, a gépet itt sem kell vezetni útvonal repülésnél. Ha van tolóerő, akkor megy, ahogy hagytad... -
#36075 Kicsit később benézek TS-re. Kb, mint tegnap... -
#36074 nekem az tetszik benne hogy tényleg bele kell nyulni a vezetésbe , mert a régi verzioknál szinte az az érzésem volt hogy utasszállitot vezetek ami robotpilotával megy.
bár nyincs rudderem igy nem tudom hogy mi a baj vele a billentyüzeten nem csinálja .
OFF:
Ha valaki képbe van inventor2011-ben az szoljon kéne kis segitség (JoeDestroy?) -
#36073 BMS teszt legyen ma is? -
#36072 A Rudder a kisebb probléma, arra már rájöttem, hogy az NWS-T ki kell kapcsolni és akkor oké.
A nagy gáz, hogy nem repül egyenesen a gép, mindig fogni kell a joyt, és korrigálni. És ez elég idegesítő is.
A baj tuti nem a joy-al van, mert mindíg másmerre húz. Ja és ez csak az F-16-osnál.
Egyenlőre f-15-el tanulgatom a BMS-t. Legalább jól meg lehet pakolni a gépet. -
Wampa #36071 Zoty
Próbáltad áttenni a ruddert billentyűzetre?
A stick csuszkával nekem is ordináré volt és csak a falconokban de ma már Head n sho.....izé,a billentyűn ok,felszálláskor nem farol ki..... -
#36070 Nyomjunk be egy sört csepelen úgy sem laksz messze ha jól tudom. Pihenésképp :) -
#36069 Az MF-et csak befejezem. A BMS alá dolgozás folyamatban van, de nem úgy ahogy az MF. Egyes dolgokat 99%, hogy átvesznek. Egyeseket nem. Viszont a BMS4 alá dolgozás vagy MF mod az odébb van. Várni kell, hogy legyenek értelmese 3D modellek.
Ranger822 megkeresett, hogy szájtépés helyett cselekdeni akar. A core FF DB is változhat, de az ITO2-be bizony elfogaja, amit javasolok. Felvázoltam előtta, hogy lehet radikális és kevésbé radikális is. A nagyon radikális és az MF szintet is meghaladná, az AA rakéta kinematikai / vezérlés pontatlanságának modellezése alapkövetelmény lenne, de a SAM ellen még így sincs ötletem, mert az AI mindig hülye béne marad. ---> Tehát maradar a "minden gépre dispenser", és a "két Falcon világ modell". Egyszerűen a Falcon máshogy nem alkalmas a túl régi idők szimulációjra.
Meg valamikor nekem is pihenni kellene már... -
#36068 Szerintem Te is kezdj el inkább a BMS alá dolgozni -
#36067 Visszatértem a MolnyFalconhoz. Leteszteltem a SAM és AA rakétákat is. Lehetséges a pontatlanság modellezése. Viszont olyan sok munka, hogy ezt nem vállalom be, még a high AoA FM részt sem tervezem befejezni. -
#36066 3DS exporterek.
Itt. -
#36065 A tegnapi repülés:
-
#36064 Mondtam, hogy ami a videóban volt kötelék azt AI csinálja... :) -
#36063 Nincs valakinek meg ez "101_OF_Ramp_Start.pdf" nekem a benti gépen van kinyomtattam és a pdf-et is bennthagytam, mostmeg letörölték már az oldalról,
Köszi. -
#36062 Én láttam mindenkit, Jana is látott mindenkit. Nem tudom nálad mi okozhatta. -
#36061 Alternatív verzió. -
#36060 Tényleg szépen mozgat, de azért az nem bíztató, hogy az egyik tipikus multis bug már előjött (cloud csatlakozás probléma) és mikor jana bent volt, őt meg nem is láttam. Az FF rendelkezik ilyen súlyos dolgokkal. Reméljük, hogy egyedi probléma volt.
Tényleg el kellene olvasni, hogy mit hogy. -
#36059 Kezd fájni szívem mikor meglátom a multis képeket.
Ezt a gombot is most találtam.
A joystick-al kapcsolatban az a fura, hogy csak az F-16-os gépnél ilyen. A többinél rendben van, ezért is vagyok ilyen értetlen ezzel kapcsolatban. Nembaj, repülök más géppel.
-
#36058 Mai spontán multis őkörködés. Jó a kód nagyon, pedig be sem lőttúk rendesen:
-
#36057 BMS update policy -
#36056 Van valaki?
TS-en egy gyors connect próba?
-
#36055 Érdekel valakit egyébként az alternatív változat a másik zenével? Nagyon picit más a képanyag és az időzítést pikk-pakk be lehetett lőni. -
#36054 Szu-27 skin, BMS4. -
#36053 Feltettem a javított videót.
http://www.mediafire.com/?z6bjw4bhab7fia4 -
#36052 A CE-ben is van valami rudder beállítás, ha jól emlékszem, bár én nagyon nem foglalkoztam vele, mert nálam jó.
Felszálláskor valóban óvatosabban kell bánni a rudderrel, mert kitör oldalra könnyen, egy hirtelenebb mozdulatra. Érdemes kikapcsolni esetleg a kerékkormányzást, ha már begyorsult a gép. A finomabb korrigálásra nagyobb sebinél elég a függőleges vezérsík. -
#36051 Akkor a sensitivity, a profilerben. -
#36050 Nem a deadzone kell, hogy nagy legyen, egyszerűen más profil kell. A rudderrel semmi baj, szimplán érzékeny lett, van valódi hatása. Eddig lényegében dísz volt.