Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Úgy érzem, hogy ebbõl Falcon videó lesz egyszer.

Érdkes, hogy egy premierfilem intrója fent lehet neten HD-ben, de az én videómat a Van Halen zene miatt - csak 50-szer van fent - miatt akkor minek tiltották le...? <#fejvakaras>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Papa01
Ez nagyon tetszett, köszi! <#eljen>

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

arrow19
Kijött az FC 2.0 oroszul.
Molnibalage
Nagyon jó hírek az BMS4 tájáról, mav-jp a forrás, õ az egyik kóder.

The DB will not be locked and we have been very careful not to break existing tools like Tacedit or F4browse even by introducing tons of features. Our job was not to work too much on DB, this is easy task that can be done by thrid parties afterwards

Jó lesz ez. Asszem az FF vonalat lehet, hogy fel fogom adni.

Molnibalage
OFF

Nyugi.

ON

arrow19
Az a baj hogy 380p-ben szedtem le mire meg rájöttünk leprivátozták a videót azért szar a minõsége.
Molnibalage
arrow19 feltölötte azt, amit leszedett. Sajnos nem jobb, mint amit õ újra feltölött. Nem értem...

Sanyo
Az eredeti flv-nek jónak kellene lennie újrafeltöltés után is. Kitennék egy pár soros hírt róla, ha már fent van a jó minõségû anyag.

www.pcpilot.hu

arrow19
De miért?!?!<#banplz>
Nem itt az SG-n írtuk az egész BMS4-et,nem?<#nyes>
Hülyék ezek,itt megy a nagy susmus aztán télleg annyi kéne hogy preview thread azt csókolom,teljesen bevannak zizzenve az emberkék aztán egy két morzsára ugranak...<#hamm>
Molnibalage
Bangernek meg az agyára ment valami?

Én szivárogtattam ki öcsém? Meg mi / én kódereim? Érdeks, hogy áttételesen az FF csapatot gyalázza, de mégis tõlük szivárgott ki cucc.

Aragornék talán rájöttek, hogy egy kontrollált preview thread jó "gõzleeresztõ", megakadályozza a szükségtelen kiszivárogtatást.

Azért elképesztõ, hogy odaát a nagy jólétben egyesek mennyire gondolkodásra képtelenek...

Molnibalage
Ok, tedd fel MF-re, de csak ha process után is rossz. Köszi a feltöltést!

arrow19
Srácok processeli a youtube azért retek még Balázs ha kell átküldöm.
Molnibalage
Most látom, hogy arrow19 tette fel. Mitõl lett vajon ilyen durván leskálázva?

Az eredeti flv-t töltötte vissza? Ha megvan a letöltött flv akkor és vállakozok arra, hogy megpróbálom visszakonvertálni és eredeti minõségben feltenni.

Molnibalage
Csak ennek ótvar a minõsége, ebbõl semmi semi látszik. 😞

repvez
Molnibalage
Lementette valaki a videót? Mert most már privát...

Szépséges... 😊 A végén az oldalszél sem rossz... kilinccsel elõre siklik be... 😊)

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Engem inkább az izga, hogy a jelek szerint nem kell padlock HMS-hez. A padlock használat az ami legszívesebben kikapcsolnék, mert iszonyúan felülmodellezett dolog.

Ehhez az is kellene, hogy az HMS kódját felhasználva lehessen cél kijelölni az MI-nek. Ami az képernyõ közepén van, azt kezelje úgy a program, hogy "be van fogva".

repvez
Ha ez megjelenik akkor öröm bodottá lesz 😊

Szép az esö a kabinon jok a fények vakit a nap a robbanás a kabin stb.
Vannak leszállo fény modellek és reptéri lámpaoszlopok 😊
Molnibalage
Helis videó.

Ha lesz WSO szimuláció, akkor végre lesz egy új tisztességes helis szimulátor.

Molnibalage
Aki tudja szedje le youtube downloaderrel hátha törlik.

Molnibalage

A 2.oldalon igen jó képek vannak,sok szép a Rafale ról

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

link
Egy képet nem tett fel a kép beszurásával😞

Pár Mirage-os ,tigrises kép a Military fotós oldalról:

Oké! Köszi!

Molnibalage
Azért némileg részletsebb leírás kelle. Egy full konfig, driver és kártya. Keress egy topikot az FF fórumon ami passzol a témában és mehet a poszt. Ehhez én sem értek. Soha semmi gondom nem volt az FF széria futtatása során.

Köszi! Az "nvidia legújabb szoftverrel nem megy" részt már olvastam néhány helyen, de épp ez a gondom, hogy atis vagyok... 😊

Molnibalage
Ha NVidiás vagy éppen ez a baj. Az angol fórumon nézd meg az 1000 NVidiás thread közül, hogy mi ajánlanak. Nekam anno semmi problémám nem volt a 6600GT-vel, de az régi cucc. Van egy régebbi driver, ami ajánlanak.

Üdv Mindenkinek! Légyszi segítsetek, új a hardware és az FF5.3 szabálytalan mûveletet hajt végre és kilép amikor betöltené a kabint... 😞 Tudjátok mi lehet a gond? Mindenbõl a legfrissebb driver van fenn...

Sanyo
Jöhet, mindkettõ érdekel. 😊

www.pcpilot.hu

Molnibalage
F-15A részletes kabinfotó érdekel valakit? Annak pm-ben küldök linket, csak ne terjessze. Snail képei. F-16A kabinról is tudok fotót adni, az alapján készült a játkban az 2D-s kabn.

Egyiket se terjesszétek nyilvánosan.

Molnibalage

Molnibalage
Az banner alatti linkek listája frissült. A FAQ-t kiszedtem, mert nagyon elavult volt már. Április elsejével legkésõbb a 2. link is megszûnik. Addiga elkészül elvileg az új honlap. A magyar része már most készen van, a cikkeket leszámítva.

Gundark 1 1
Nekem is nemsokára megjön a 23 colos Samsung monitorom 😊
Molnibalage
Laza. 😊

JoeDestroy
A hétvégi rosszidõ miatt (is) alkalmunk nyílt kipróbálni a "Gamepad"-emet egy 1080 soros LG LCD TV-n. Mindennapi használatban nem helyettesíti a monitort (szöveg és rajz -cad- megjelenítése kissé zavaró), de játék képminõségben és fõleg a mérete miatt remek szórakozás volt 😊
Ime néhány kép a padról 😊)

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

arrow19
Hátha valakit érdekel, (5 részes):
Scott O'Grady
Molnibalage
Az OF LOD fájlait a LOD Editorral mószerolhatod, de szerintem nem fog menni neked. Iszonyúan komplex és már leírást sincs hozzá nagyon. Pillanatok alatt szétbuzerálhatsz mindent. Én nagy nehezen eljutottam odáig, hogy a rackek felpakolási sorrendjét tudom módosítani. Ez is a \terradata\object tartalmát kezeli. Ezért nem tudsz mit kezdeni az FF-fel.

Ott már dxm van, a pbulikus LOD editor nem tudja kezelni, de a DB amúgy is zárt. Ha ilyen irányú hajlamaid vannak, akkor csatlakozz a csapathoz, de ott sem fogják a szájadba rágni. Exportálni nem lehet a cuccokat, vagy ha igen, akkor titkolják. Törölni és újra importálni lehet, ha új dolgot akarsz beletenni.

BaldEagle és Ranger asszem ennek a szakértõl, de a kemény dev mag (NightFalcon és még mások is) mindegykire ért hozzá valamiennyire. Én messze kívûl esek ezen a körön.

HungaroJET
Balázs, a 3D fájlok merre vannak a FF5-ben ?
Azt látom, hogy OpenFalcon-ban a .LOD fájlok a 3D fájlok.
Ezeket a 3D LOD fájlokat vajon milyen progival lehet megnézni és/vagy szerkeszteni ?

HAVE A BANDIT DAY !

arrow19
Jaja ma reggel benéztem Janhashoz és kész lett
Molnibalage
Nemrég linkeltem egy WIP témát róla. Most akkor kész lett. 😊

arrow19
Molnibalage
Mármint, hogy melyik felfüggesztési ponthoz mi tartozik? Azok a \terrdata\objects könytvárban levõ kis fájloj, azok az adatbázis fájlai. Csak éppen ez van zárolva, nem olvassa már az F4Browse.

A jövõben az alap három hadjáratnak, ami supportálva van külön adatbázisa lesz, mert a squadron stores fájlok minden századnak egyediek, hogy hadjáratban a cipelhetõ fegyverek mennyisége csökkentett legyen, kisebb az esély arra, hogy idióta fegyverkonfiggal repüljön az MI.

A simdata az egészen más dolgokat szabályoz. Abban van az FM, chaff / flare, egyéb 3D objektum dolgok leírása (mozgó részek) rack kiosztás, stb.

A skinek a \terrdata\objects\KoreaObj könyvtárban vannak.

HungaroJET
Üdv Mindenkinek !
Kéne 1 kis segítség ?
Hol találom a program fájlok között a gépekhez hozzárendelt fegyverek leírását, kiosztását.
...és a 3D fájlok ugye a simdata.zip-ben vannak ?
pl. az ACDATA/f14d.dat -ban benne vannak a skin fájlok is ?

HAVE A BANDIT DAY !

arrow19
jóvan, peace <#vigyor2>
Üdv
Ez az "üdv" ne ijesszen meg,egyfajta tiszteletadás a másik felé,üdvözlési forma,de éppen irhatsz a 16 dioptriás sg-s hülyegyerekek stilusában is.Ahogy tetszik.
Ha megengeded,a kifejezés "humor bonbon", mindkét szó (szerintem)a franciából került át édes anyanyelvünkbe.Maga a bonbon egy mot d'enfantból származik,a francia gyereknyelvbõl,a jó szó duplázása,legalábbis ha lehet hinni az SNRTL szótár etimológiai részének.
Az hogy posztolsz,dicséretes,ám nem feltétlenül jó számomra.
Sajnos be kell látni,hogy kép,vagy videokészitésben,nem mindenki egyformán tehetséges,vannak nagyon ügyes srácok mint Boconadi (szerintem) és vannak olyanok akiket megcsal az önértékelésben a mérhetetlen egójuk.
Ezt inkább általánosságban irom,attól lehetnek zseniálisak a képeid,hogy számomra nulla infot hordoznak és kevés esztétikai örömet okoznak.

Egyébbként pedig az ominózus "légyszaros monitor"mondat végén ott volt a smiley,tisztelt mûvész úr.

arrow19
Dobálod ám a humorbombonokat Wampa én legalább posztolok nem csak a savat küldöm azt akartam mutatni hogy mekkora kötelék volt,Leon tessék jpg-ben:
LeonSilver
Ráadásul kicsit szerencsésebb lenne jpg-ben feltölteni a képeket.Bár nézhetjük úgy is, hogy örüljünk, hogy nem .bmp ..

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"