52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#36249 képes start up doksi akár lehetne magyarositani is a számok mellé . -
#36248 BMS 4 Balkánnal van már valakinek tapasztalata ?
Még nem tudtam megnézni.
-
#36247 Rövid hírek. Hétvégén elvileg megy a csomag Khroniknak. -
#36246 SSShhhuffling,shuffling...
-
#36245 Én is igy gondoltam , de ahogy nézem a legolcsobb buldozer is 40k környékén lesz ami nekem jelenleg még sok, de azért vettem ilyen lapot hogy támogassa a késöbbi 8 magosokat 140watt -ig
, Lehet hogy nem sok javulást fogok tapasztalni mivel a 4850es VGA-m megarad még egy darabig ,de persze az 1400mhz-es többlet azért csak megmutatkozik majd remélem és a 4x annyi ram .
Megtaláltam közben a progit.
3D ripper dx -
#36244 Repvez én még vacilálok lehet megvárom amíg kijön okt12.én a Bulldozer majd írj róla pár dolgot hogy pörög BMS alatt. Én a Teamspeakben bekapcsolom az overlayt így látszik ki beszél vagy van fenn a pcpilot szerverén.
"JA és már mivel DX9es a BMS már lehet használni azt a progit ami kimenti a modelleket a jelenetböl csak most nem jut eszembe a neve."
Ennek utánnanéznél ha megkérlek,köszi.
@molny
"...az FPS mindig egyenlő a felvétel FPS-sel?"
Igen az FPS lockra írtam. -
#36243 A FRAPS miért korlátozna le? Annyi FPS-sel veszel fel, amit akarsz. Vagy arra gondolsz, hogy az FPS mindig egyenlő a felvétel FPS-sel? -
#36242 remélem 1 héten belül lesz tapasztalatom , mert már meg van rendelve, csak az users még nem szolt hogy megjött minden cucc:
AMD X4 965 BE 27k
Asrock 970 EXtrém 4 22k
Adata 8GB DDR3 1600mhz 13k
Thermaltake ház 10k
És régebben én is ajánlottam már a playclawot, mert sokkal több mindent lehet beállitani realtime kodol és támogatja a többmagos procikat igy nem lesz FPS csökkenés játék alatt.
Eddig azért nem lehetett használni FAlcon alatt mert csak DX8 tól felfele támogatja a játékokat, de igy hogy a BMS már DX9-es igy már elvileg müködik.
Van beépitett TS cliens plugin ami kijelzi hogy éppen ki beszél.
JA és már mivel DX9es a BMS már lehet használni azt a progit ami kimenti a modelleket a jelenetböl csak most nem jut eszembe a neve. -
#36241 Mondjuk nincs FPS limit, tehát ha van mondjuk 45FPS-ed BMS-ben nem korlátozza le 30ra mint pl a fraps.
Erősen gondolkodom a gépcserén:
LAP: MSI 760GM-P23 (FX) AM3+ HD3000 ~12eFt
CPU: AMD Phenom II X4 955 AM3 3,2GHz BOX Black Edition ~25eFt
CLR: ARCTIC COOLING Alpine 64 Pro Rev. 2 cpu cooler, ~2eFt
RAM: 4GB Kingmax DDR3 1600MHz KIT ~6eFt
Tapasztalat valaki? Ha megvan a csere jutányos áron eladnám a régi alkatrészeket ha valakit érdekel
Gigabyte EP35DSL3
C2D E6750
4x1Gb KingMax 400Mhz -
#36240 Hát, ha egymás mellett lenne a kettő, akkor talán látnék valamit. Így semmit. Semi difit nem látok. -
#36239 Fraps helyett elvileg jóbban használja ki a többmagos procikat és a file mérete is kissebb lesz. Ha lesz időm kipróbálom. -
#36238 Ja, és OCI-s lesz, Khronik segedelmével. -
#36237 No, a MolnyFalcon halad az újabb kiadás felé. Elvileg minden fontos rakéta megkapta az AoA tweaket. Nem a radikálisat, de megkapa. Hadjáratban teszteltem. Jól működött. Megfelelő pozícióból a régebbi rakéta is talál, de érdekes módon, mintha egy kis pontatlanságot is vinna a rakétába az, hogy virtuálisan nagyobb AoA-t használnak.
Olyan frankó Eurowart repültem. Egy bevetés alatt összefutottam szinte minden típussal. Csak kapkodtam a fejem. :) -
#36236 Az LP oldalán azóta sincs élet. A support miatt még van az oldaluk és kb ennyi...
Na én vagyok még így a Fighter Ops-szal.
Most, hogy lett BMS, más szimmel már nem nagyon tolom, kivéve az FS-t, de most az is hanyagolva. A Lock On vonal meg teljesen. -
#36235 Igen, ez nagy igény. -
#36234 Már megvan rendelve a térdblokk -
#36233 Az LP feloszlott, tehát anno az a bejelentésük, hogy "dolgozunk valamin" kb. 3 éve irreleváns.
Igazság szerint, ha a BMS így fejldőik, akkor már az FO sem izgat. Úgysem fog megjelenni soha a büdös életbe. Az is egy F-16C géppel fog jönni első körben. Innentől fogva nem értem, hogy miért kellene várni rá.
A BMS4-nek is vannak korlátai, de legalább van... -
#36232 A kneemap a köv releaseben elivleg benne lesz a 3D pitben is. -
#36231 Én tudtam :D Még szoktam AF csodára várni :), bár szerintem graf fejlesztés nem lesz, meg talán semmilyen sem. -
#36230 Ezt be kell látnom nekem is, bár régebben sokat a 2D-pitben voltam, de már nagyon kezdem hanyagolni.
Pár dolog van, ami miatt jó. A térképen és a "füzetben" minden freki és nav pont adat, érkezési idők, hasznos infó megvan a repüléshez. Bár az Alt+Tab megy BMS-ben, de némi játékélmény levesz.
Lassan tényleg a combunkra kell pakolni a rep adatokat :D
-
#36229 Nem igazán. Meg lehet hackelni a BMS-*t a CE-n keresztül, de a BMS csapat szerint a 2D pitek ideje lejárt. Megjegyzem, szerintem igazuk is van... -
Wampa #36228 Nekem nagyon hiányzik egy csomó,F14,F18,Jaguár,az F117.aSU/E stb -
Wampa #36227 A 2D-s piteket nem lehet valahogy áttenni a FF ból? -
#36226 Svéd ituneson már fennvan
hát ez jópofa ha nem is egy BMS azért el lehet vele bohóckodni akinek van otthon macbookja -
#36225 Hophop! :)
09-07-2011
Falcon 4.0: Allied Force for Intel Mac ! Falcon 4.0: Allied Force for Macs with Intel processors is now available on the Mac App Store.
The classic air combat simulation comes to Mac! Pilot three different variants of the F-16 Fighting Falcon, the best multi-role fighter ever built. Engage the enemy in the skies over North Korea or The Balkans, each covering over a million square kilometers of territory. High-fidelity flight physics, ultra-realistic cockpit instrumentation, and legendary dynamic campaign engine make Falcon 4.0 Allied Force singular among combat flight simulations. -
#36224 No, a MolnyFalcon adatbázisa elvben megvan. A kéréds az, hogy az AA rakéták fejlettebb AoA FM-jét mennyire erőltessem. A pontatlanságot biztosan nem csinálom meg. Az AoA koráttal együtt egész jó dolgok jönnek ki. -
#36223 Én nem. Ahogy Hustler mondta, Falcon és nem fault szimuáltort kell fejleszteni. Ehhez bemenő adat nemigen van kellő részletességben. Szerintem...
A valóságban ez komoly dolog, de azért nem lenne idegesítőbb, mint amikor 40 perc repülés után a célnél szarik be az avionika... -
#36222 amugy ezt a lehetöséget hiányoltam is .Hamár ennyire részletesen lemodellezték az avionikát, csodáltam volna ha egy ilyen opciot kihagynának. -
#36221 Érdekes felfedezés. -
#36220 Egyébként a legalapszintűbb módosításokat néhány óra alatt meg lehet csinálni, ha ledokumentálom az összes FF sensor tweaket. Nincs mind, de nagy része igen.
Az FM-nél csak másolni kell. a HP tweak, meg csak klikkelgetés. A rackre való pakolás sorrendje az, ami LE használatot igényel és a fegyverek klónozása.
Még így is csak a pre AIM-9X időknek lenne értelme és hadjáratot is meg kellene kalapálni.
A AAA-ket kellene rommá tesztelni. -
#36219 Grat a videóhoz
Jöhet még ilyen bátran -
#36218 Bizonyos korlátozásokkal meg tudok csinálni dolgokat, de ez 611-Eagle-től is függ. A részletesség a kérdés. A modellező értékeket bármikor megbuherálom, a 3D modell bővítés a húzós és a felülírogatás. a régi LE-t egyelőre nem tudom használni. A fegyver klónozást magam is meg tudtam oldani az MF-ben. (Tehát azt, hogy egy rakéta más 3D modellet kapjon, de új WCD, ICD cuccokkal.
A lent linkelt hír szerint nem világos a dolog, de ha a stock FF valahogy összehozható, akkor a MolnyFalcon is. Türelem.
Egyelőre még mindig ott tartok, hogy nem repültem az MF-fel...
A Korea 80 és 90-hez végigmegyek újra az összes elsővonalas vagy ahhoz közeli gépen. Ha ez megvan, akkor minimális hadjárat upgrade és én egy hosszú időre befejeztem a fejlesztést. Repülni is kellene már. (A portolás meg majd jön ahogy.) -
JohnTerry #36217 Srácok! Itt egy általam elkövetett újabb szerzemény. Nem profi, ez csak olyan amatőr próbálkozás...
Balázs! Most akkor semmi esély rá, hogy a MolyFalcont megcsináld BMS alá? Vagy legalább, hogy az ott használt modellező értékeket átvidd oda? -
#36216 WTF? FF DB és hadjáratok BMS4 exe-vel? -
#36215 Na ezt gyors meg is nézem. -
#36214 BMS Balkan. -
#36213 Nekem egyetlen problémám nem volt a légvédelemmel annak idején az FF sokkal de sokkal overpowered volt számomra mikor kijött. A stabilitás nekem is nagy kincs, annak idején a FF CTDzett elég sokszor miután WIN7+NVIDIA kártyát vettem. A Datalink videót ha végignézitek számomra tiszta sor volt mivel mit kell csinálni ha többen vannak a packageben akkor 1-1 1-2 1-3 1-4 a többi package gép számára még ottvan 4hely ezekből elég csak a vezért jelölni a HSD-n a targetekhez ottvan 1-4ig az ASGN Viperával tökéletesen működött, én befogtam nála felvillant a DATA és már megis kapta "smsben". Földi célpontoknál pedig CTRL+Pvel megy a ground datalink.
MolnyFalconban is elég aktív volt a légvédelem:
Én ezekkel a skinekkel úgyvagyok hogy szép szép de ha lesz patch addig kivárom nekem tökéletesen megfelel.
A gépemen most gondolkodtam hogy újítsak-e de most nincs feles 100k-m gépre hogy i7-et vegyek addig nekem tökéletesen megfelel az a framerate amit tud a gépem. Hétvégén notin vagyok jelenleg folyamatos 45fps kikapcsolt shaderrel a BMS.
BMS Team -
#36212 Hát Janával lezúztunk multiban is pár hadjárat bevetést. Jól éreztük magunkat közben :) pedig volt laposkúszás is.
Nekünk nem tűnt játszhatatlannak :D
-
#36211 jövöhéten nekem is megtáltosodik a vasam , kiváncsi leszek mennyit jelent majd a gyorsabb proci és a ram , De a sebességével már most sem volt semmi panaszom , teljesen játszható volt .
És én is osztom L_Viper véleményét , CTD vagy bármilyen anomália eddig nem fordult elő, a kinézettel most már teljes mértékben felveszi a versenyt a mostani játékokkal .
Az avionikát meg ujra kell tanulnom mivel az OF nekem kiesett a tudott hibák miatt.
Amiket Molni felsorol azok számomra egyenlöre másodlagos, a másik játékoknál is elöfordulnak akkora böszmeségek hogy attol nekem is a hajam kihullik, de ha jól szorakozok vele akkor nem érdekel.
Elég csak a mozi-filmekre gondolni , ott is még a realisztikus doku jellegü filmeknél is tulzo vagy éppen harmatos képsorokat beletesznek ha az a szorakozást jobban elösegiti, mert ha tul komolyan veszel minden részletet benne akkor a saját szorakozásodat rontod el . -
#36210 És nem csak az a baj, hogy pontos. Egy AK-47 vagy 12,7-es találat olyan mértékű kár okoz, hogy ehaj...