52966
  • Gundark 1 1
    Nekem is volt alezredesi rangom. Csak nem mentegettem át mindig a logot :)
  • L Viper #36328
    Mit találtam :D
    Szerintem Falconnal kel és fekszik:

• Molnibalage
    Ez is valami recorder. Ha jól látom, akkor free és nem fizetős, mint a PlayClaw vagy a Fraps.
  • Molnibalage
    ECM modellezés.

Nem egészen tiszta, de mintha a SOJ lenne modellezve jól.
  • Molnibalage
    Na, sikerült már kétszer csatlakozni. Viszont nem igazán értem a renszert és egy menetben mielőtt fordulna a tanker csak ~3000 lbs áttöltése ment.
  • Molnibalage
    Most nem OF-ről, BMS-ről beszélek. Hiába van sokkal erősebb CPU-m, mint amit ajának, még 0/min. shaderrel is képes középsűrű részen megfeküdni az FPS TGP nélkül...
  • repvez
    A régi gépemen akkor sem volt gondja mikor mindenböl csak a fele vagy a negyede volt mint most .
  • Molnibalage
    TE-ben naná. Majd a hadjárat gigantikus bubble értéke + TGP kombója garantáltan megfekteti. Ha egyszer rászánom magam, akkor veszek egy új VGA-t.
  • repvez
    Na a gépfejlesztés megtörtént nagy nehézségek árrán ismét müködik.

Ugy jártam, hogy az uj alkatrészeket nem birta már el a tápom és már a biosnál lefagyott a gép, igy kényszerböl azt is cserélnem kellett.

Ha esetleg kell valakinek egy HKC 5565-ös táp az jelentkezhet nálam.

NA a lényeg hogy feltettem a BMS-t és nagyon jol megy legalább is abbol a 10 percböl amit egyenlöre probáltam, kampányt még nem volt idöm probálni.
    FPS értéket se néztem, de minden shader és feature bekapcsolva 1680x1050 en nem akadt és Win7 64 bit ATI-n sem volt semmi látható gondja.Egyedül talán az árnyékok voltak recések, de nem volt semmi élsimitás beállitva a driverbe még .
  • Molnibalage
    Hajrá. Van több is.
  • Cimbi
    Hi

Valaki nem tudja honnan lehet az eredeti Falcont letölteni?Sajnos az én cd-m sérült.:(
  • Molnibalage
    Tacview 1.1. Már konvertálgatni sem kell. Elvielg a belső ACMI résszel kellene, csak bugos. Igazából a Tw 1.1 már többet is tud bizonyos szempontból.
  • z0ty4
    Ezeket mivel lehet lejátszani?

• Molnibalage
    Itt lőnek le a 25-ösök. A többiek azért adnak a maradéknak.

Több darabban a másik vadászat, aztán seggbelő a 21-es.
  • Molnibalage
    Jé, az 1.1 taview is megy, mikor serialt kért. Érdekes. Akkor csak az ACMI fájlokat felteszem. Nagyon ütősek.
  • Molnibalage
    Vááá, bosszút álltam. Éppen berontottam egy Szu-25 kötelékbe egy másik mészárlás után. (5 gépet lőttem le.)

Direkt körbe nézem minden gépágyús rácsapás előtt, de nem találtam semmit. Az utolsó alatt csak beült mögém egy 21-es, de későn vettem észre. Leszedtek.

Nagyon zsír a hangulat. Nem az a "we are so cool" érzés. Figyelni kell ám. :)

ACMI van, a régi tacviewhoz konvertált formát felrakhataom. (Már akinek az még megvan, mert mióta az új Tw fizetős, azt leszedte a készítője.)
  • Molnibalage
    No, elkezdtem REPÜLNI a MolnyFalconnak. 1987. Az első két bevetésen részleges siker SAM állások ellen. Egy sérült SA-4 üteg és egy kiirtott SA-3. Néhány légigyőzelem, veszteség nélkül.

A 3. bevetésen egyszercsak kb. 40 mérföldre (!) a FLOT-tól egy falka Szu-25-be botlottam. Túl nagy volt az arcom. Bizony a mísz csapásmérők jól segbelőtték a leterhelt Bock 30-őmet...
  • L Viper #36312
    Nem kevés meló van benne:

• arrow19
    Billen a range knob Ctrl+F3 Ctrl+F4, a légitankolás nekem megy már többször használtam hadjáratban ha kellett benya.
  • Molnibalage
    Kell az új MF úgy, hogy nem one click installeres és nincs meg a '90-es helyszín nyitó része? Khronik nagyon nem kapkodja el...
  • hooah
    Valaki nem tudna tanácsot adni, hogy tudnám bill-re ráprogramozni a "range knob" opciót, mivel a Saitek Cyborg X-em görgőjét nem ismeri fel a játék.
  • Molnibalage
    Én egyébként DMS + le paranccsal váltottam át. Ez a ctrl+alt+le nyíl. A keystrokes szerint ugyanas,
  • Molnibalage
    Már megoldottam.

Más. Tudott már bárki légitankolni? Nemhogy realisticon, de simplified-en sem megy. Nem igaz, hogy nem megy. Az OF és AF alatt is évek kihagyásával 1 percen belül tanoltam. Most 20 perc szerencsétlenkedés után feladtam...
  • hooah
    Átváltottál Shift + Num2 vel a másik MFD-re? Lehet az a probléma.
  • Molnibalage
    Hogy a pékbe kell LGB-nél mozgásra bírni a BMS4-ben a TGP-t a radar lock után? A TMS fel parancsra (ctrl + fel nyíl) szarik rám. Pedig az oktató film szerint így kellene...
  • Molnibalage
    Elvileg pont úgy, mintha Mavericket indítanál.
  • hooah
    Azt valaki el tudná magyarázni, hogy a BMS4 ben miféle kép lehetséges a JDAM-el való dobálózás, mert nagyon nem úgy van mint a FF-ba.
  • Molnibalage
    Inkább focizz velük. :)
  • arrow19
    Helyzetjelentes Pragabol:
    Megdoglott a macbookom kozben kiderult hogy a Spanyol focicsapat itt szall meg a hotelben.
    Probalok kepet csinalni ha erdekel valakit a meccs holnap lesz.
  • L Viper #36300
  • Wampa
    Hali....nekem fasza,látható jól...köszi

• DIESEL DOG #36298
    Srácok! Mindenkinek megfelel a linkek új színe? Gondolok erre a narancs és citromsárga szín kombóra...
  • Wampa

Csodás ez a disznó
  • Wampa
    Durva

Háttérben gyerek sir,nincs mit enni ,elment a sastojás apuka cuccaira:))
  • L Viper #36295
  • Molnibalage
    Ez kész.

I have a big problem. My wife is threatening to divorce me if I don't remove FreeFalcon from my Hard-drive, and spend more "quality time" with her. Obviously, I love my wife very much. I just feel a little sad giving up my hobby, because I have spent so MANY hours on this, and poured so much money into it. I know that it's stupid, and there is no real choice, but - my hobby was very special to me.

YT, Tohoku.

Dear YT,

Firstly, it's a good sign that you recognise that your marriage is only a "hobby". Sure - you've spent many hours devoted to your marriage, and poured a lot of money into your wife. But - don't worry. She will soon find a new husband, and you will free to continue your simming. As you have already said, there is no real choice. FreeFalcon will always come first. Best of luck with that.

• Molnibalage
    Nem semmi, 18 emberes MP.
  • Molnibalage
    Az a baj, hogy minden értelmes topikban beszivárognak ezek a hülyét. Egyszerm még a HT-ban is. Szerencsére Cifu kibannolta devil-t. Mondjuk n+1 álregjét bannolta ki. A legutolsót éppen tegnap...
  • Molnibalage
    Más. Khronik tengap írt, hogy ma este építi fel a OCI-t. Már nem volt időm elküldeni egy pici javítást. Igazából szerintem a usereknek fel sem fog tűnni.

Mivel a KF-16C-t érinti és a '90-ben van minimális mennyisében, kit érdekel. :)
  • Gundark 1 1
    Attól hogy szerinted hülyeséget beszél és hisz az NWOban meg a többi agybetegségben, még joga van nyilatkozni. A stílusodra kéne figyelni, és nem megadni nekik azt az örömöt hogy felbosszantanak és büntit kapsz. Azonkívül emlékszel a hold topicra? Most őszintén nem tök mindegy hogy hisz e a holdra szállásban? Mindig ugyan ezt csinálják. Ugyan azokat a csontokat dobják be. Nincs por, szar a fénykép stb. De ugyan ez a 911. Nem olvadhat meg az acél tartóelem, mert a kerozin nem ég olyan hőfokon. Lágyulásról nem is hallott. De mondhatnám a lantlényeket, hüllőket akik megszállva tartanak minket és a többit. Mindig leállsz velük, mindig felbosszantod magad, és mindig büntit kapsz. Ők meg vigyorognak. És elkönyvelik hogy az "olyanok mint te" megint üldözik őket mert tudja az igazságot. Ezen nem tudsz változtatni. Joga van másként gondolkodni és joga van hülyének lenni. Egy dolgot tehetsz: rájuk hagyod a baromságot, hogy a többi agymenővel együtt kombináljanak. És jól szórakozol rajtuk.