52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#36409 Szerontem úgy értette, hogy derstefhez jelentkezett be. -
#36408 ne gmail fiokkal regisztrálj mert az nem működik a bms fórumnak.freemailles fiokhoz egyből megkuldték. -
#36407 Regeltem,de még idáig nem kaptam visszajeelzést -
#36406 Derstef elkezdte. -
#36405 Fraps. Az 'f' lenyomására induló ACMI felvétel csak Tacview által játszató vissza, mert a belső ACMI bugos, de még ha műköne is, akkor sem lenne olyan részletes, mint a valós 3D világ, mert egyes effektek hiányoznak belőle. -
Wampa #36404 3 percet mondtak itt Viperék,ha atzt kérdezed,mennyire állitsd a különbséget a felszállási idő meg a TE kezdete közt ,hogy tudj fegyverkezni,én 5 öt szoktam -
#36403 Ha már klipkészítés, te hogy veszed fel a jeleneteket? Mármint van valami track felvevő falconhoz? -
#36402 Ja, és helyszínek UI tweakje is megvan, már csak a hadjárat ablakok textúrázása van hátra. -
#36401 Hírek, a vörös oldal 2Ds turbózásában TE tesztek alatt tudtam már némi fejlődést elérni. ;) -
#36400 Nekem ATI HD5800-som van
Vissza kell rázódnom (kicsit) nagyon,a falcon világába,mert sokat felejtettem...:-(
A TE-ben,ha egy egyszerű ramp-ot akarok,hogy van az idő beállítás?
Itt mos kimondottan az új BMS-ről van szó!
Azok a kazettás bomba effektek! El kell kezdenem festegetni megint
-
#36399 Vehicle magnification? -
Wampa #36398 Zsolt.....nekem akkor volt ilyen,mikor az nvidia driver pulton állitgattam az élsimitást,itt a játékon belül kell,Viperától tudtam meg én is,igy most cool. -
Falcon klipphez zene? -
#36396 Más. Aragorn fojtatja marhulását. :)
Dear Abbey Gorn,
I think I've found something I should report to somebody. I noticed that there was a copy of FreeFalcon 5.5 on Ebay...! The seller has burnt it onto a CD and is auctioning it for money.
Trent, Delaware.
Dear Trent,
I shall remove my CD from E-Bay immediately.
----------------------------------------------------------------------------
Dear Abbey Gorn,
I am interested in following up on Trent's letter. I would like to take all of the community development of Falcon, package it up and sell it for profit. This is a cool idea. I can make money from the free work of others. What should I do...?
Kurt, San Antonio, TX.
Dear Kurt,
http://www.lead-pursuit.com -
#36395 És úgy telepítsed, hogy csak megadod neki, hogy hol van a Falcon 4.0 CD-je, de magát a F4.0-át ne rakd fel. Így simán fent lehet az FF és BMS mindenféle trükközés nélkül. -
#36394 Nemtom..... -
#36393 Ezt hogy varázsoltad össze? -
Igencsak bug-os -
#36391 Hello Zsolti, rég láttunk. Egy sima Falcon CDről a Falcon4.exe kell hozzá. -
#36390 Illetve,mi kell hozzá? Vagy simán egymaga működik? -
#36389 Sziasztok! Elérhető már a Falcon BMS 4.32? -
#36388 Tegnap megakadt a szemem a BMS telepítőjén is 7zip-es
-
#36387 Nem kellett semmit olvasni, sziplán nem tudtam a lehetőségről. A használata teljesen egyértelmű a dolognak. Viszont kettősen kell csomagolni a ccuccot, mert az önicsomagaló csak egy fájl lehet. Tehát, ha megvan az exe, akkor utána azt kell feladarbolni. -
#36386 Köszi a módosításokat az oldalon,sikerült elolvasni a telepítős cuccot?
Assszem sikerült belőnöm BMShez a TrackIR-t tökéletesre meg a joyom force sensivityje is megfelelő csak ésszel kell bánni vele mert hamar áteshet. (Bocs a zenéért csak ezt hallgattam este )
-
#36385 Outerra téren is van némi mozgolódás. ÚGy tűnik, hogy lassan, de biztosan haladnak előre. -
#36384 A banner alatti linkeken kicsit alakítottam. A két raktár már teljesen elavult. -
#36383 F-16 Solo Display Team. -
#36382 Kis statisztika. Nem tudom, hogy menyire pontos az, amit a program feljegyez. Az én killjeim nincsenek benne, de nagyságrendileg 40 AA és AG kill + néhány stationary. -
#36381 Fasza ujra regisztráltam, mert törölték az accomat , mert nem portoltam 1 honapig és az inaktiv felhasználokat kiszorják :(
DE most meg még nem kaptam meg a visszajelzö emailt a regisztálásomrol igy be tudok jelentkezni,de nem tudom megnézni a topikokat .
Szoval amit meg tudtam nézni abban azt irják hogy ha nem tudsz semmi értelmeset hozzáfüzni akkor is a test tzopicba irj egy hellot vagy bármit hogy ujra aktiv maradj.
Gondoltam leirom nehogy más is igy játjon . -
#36380 Azt nem tudja valaki miért nem tudom UPC-s neten megnézni az iaro-s képeket?
@repvez
Tegnap karbantartás volt a benchmarksims fórumán.
@molni
küldtem PM-et a 7zipről. -
#36379 Nálam semmi gond. Időnként belassul és néha van karbantartás is.
Más. Az OCI elkészítése nagyon könnyen menne, de bizonyos problémákkal. (Total Commander tud self exctractort csinálni.)
A packba bele kellene rakni a dds fájlokat ezen felül nem a 7zip formát hasznája cucc. Így a dds nélküli 0,9 GB nem megy összes 90 MB-ra, hanem már az is 280. Akkor dds-sel fingom sincs, hogy mekkora lenne, mert az alapból ~1-1,3 GB asszem. Szóval sokáig tartana felrakni nekem. -
#36378 Nem tudja valaki hogy mi történt a BMS oldalával, nem tudok belépni a jelszavammal meg a nevemmel ?
Frissitettek valamit vagy mi lehet a gond? -
#36377 Ha esetleg valaki kabint akar késziteni magának
Ezzel talán egyszerübb lesz mintha ezernyi panelt és progit kéne használni. -
Wampa #36376 Vagy 128 millio embert a világ műveltebb felén,ahol emberi nyelvet is beszélnek,nem csak a lófejű angolok összalopott zagyválásának konztinentális változatát:P
Neked direkt tewtettem bele képeket:P -
#36375 Francia, kit érdekel? :) -
Wampa #36374 Aha.... érdekes hiába másolom a magazinok oldalát,ezt dobja ki.
Ird be a keresőbe: Air Actualités nyilván az oldal keresőjére gondolok. -
#36373 Mit kellene itt látni? -
Wampa #36372 Régebbiek,de lehet hogy fennt vannak az újak is -
#36371 A MolnyFalcon kiadásában lesz egy apró, de fontos FM tweak. Az F-15 gépek AoA értékeét 20 fokban limitálom. Bár engedi a mostani 30 fokig húzni, de semmi értelme és a gépet szinte vezethetetlenné teszi, mert a vezérlés részben az AoA szélső értékhez igazodik. Nagyon könnyű olyan AoA tartományba húzni a gépet, ahol már csak a légellenállás nő, de a felhajtó erő nem igazán. Az MI is így kevésbé húzza idióta helyzetekbe a gépeket. -
#36370 sztem meg nem az csak belinkelte a FF-böl a tesztet , hogy lássák, hogyan kéne kinézni és kedvet kapjanak hozzá, mivel pár oldallal elötte egy másik srác az F16-ba probál pilotát varázsolni .