Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Én sem tudnék élsimítás nélkül játszati.
Mondjuk kár volt ezt a fegyver választást ennyire leszükiteni.igy pont a lényege veszik el a dolognak hogy bármilyen bevetést lehetne menni.
Azért nem fogok mondjuk phantomba beulni hogy mehessek bombázni.
Végignéztem a feladott missionoket és a maverik meg a harm volt csak földi a többi amraam meg sidewinder.Ha csak A verzios lenne megértem , de blk52es már had vihessen mindent.
A régi kampányba azokat a feladatokat repültem ahol lebombáztam valamit és az esetleg elémkerülö gépeket meg levadászom, de itt eleve kizárt a földi mészárlás. legalább is a f16-al.
Ilyet régen csinált nekem is.Valamit az élsimítással kellett asszem variálni.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Akinek hibásan jött le, attól elnézést kérek, próbálja meg újra.
www.pcpilot.hu
A második küldinél viszont nekem is elöjött az amit már irtak hogy kék képernyö alatta hallani a rádiozást de más nem látszik kilépni csak feladatkezelövel lehet.
Egyedül a fegyver választo képernyo rakoncátlankodik , azon tunnek el a feliratok és a gombok és ha forgatni akarom a gépet akkor megmarad az elözö pozicioja is tehát olyan mintha 8 gép lenne egymáson négány fokra elforgatva egymáson.
A KF-16C-t tényleg nagyon eltolták szerintem is. Ennyire limitált fegyverzet gyakorlatilag alkalmatlanná teszi a gépet komoly pusztításra.
Én is tervezek limitálást a TE és hadjárat között, de nem ennyire drasztikusat. Azért nálam sem leet 5-6 fegyvernél többet választani. A BSU és Mk-82SE pl. szinte kieseik majd minden esetben, mert az MI képtelen rendesen használni õket + manpad veszély is van...
Amugy igy tényleg nagyon sovány a fegyverválaszték a gépek számára .KF-16C gépet választottam de gondoltam hogy valami lükebomba vagy valami kazettás azért csak akad még a raktárba amivel lehet szorni a jonépet.
Mert én nem mindig azt szoktam támadni ami ki van irva mert volt hogy durandallal kellet volna betont rombolni , de ahoz akkor nem volt kedvem inkább GBU-val mentem a torony meg az épületek ellen azzal is hasonlo eredményt érek el hogy nem fog egy darabig a reptér üzemelni.
**--**
Balázs.Nem arra gondoltam, hogy torrenten hol a kokpit pakk, hanem amúgy merre található a flyonlineon kívül.?
Ha valalkinek újabb (GTX) nvidia-ja van és win7 64 bit, és esetleg nem akar neki menni az FF, akkor legyen szives tesztelje le az én beállításaimat, nekem tegnap ezzel sikerült több 10 percet repkednem ...
Sajna én noob vagyok még ezért érdemben nem tudom tesztelni, de hátha bejön:
nhancer beálítások FF fórumról valók:
>>ENHANCEMENTS<<
1-Make sure to select "let the 3d aplication deside" on Nvidia Control pannel.
2-Erase any profile for FreeFalcon on Nvidia Control pannel.
3-Select or create a profile on Nhancer for FFviper.exe
4-Anti aliasing-combined-8xs
5-Anisotropic Filtering-12x(it clears up some irregularities on textures)
6-Don't check=Enhance in game settings, vertical sync, ambient Oclusion.
.................................................. .............................................
>>OPTIMISATIONS<<
1-Texture filtering-high Quality
2-Negative LOD BIas-clamp
3-Force DXT#(OpenGl)-on
4-Power management-max performance.
.................................................. ..............................................
>>Compatibility<<
1-Anti aliasing compatibility-check- general compatibility.
2-Cpu Multi Core support-Multi core
.................................................. ..............................................
IF YOU HAVE MORE THAN ONE CARD OR ONE SLI CARD GO TO
>>SLI<<
1-SLI stereo mode-check(on)
2-Hybrid SLI mode OpenGL
Ezekkel a beállításokkal ugyanazt produkálta mint elõtte, akármit indítottam, jobb esetben CTD, rosszabban kékhalál ...
Aztán belõttem a FreeFalcon kompatibilitás módját XP-SP3-ra, valamint kikapcsoltam az AERO-t és láss csodát ... 10 - 20 percig tudtam repkedni ide-oda gond nélkül ... mondjuk utána lefagyott ... De eddig el sem indult 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Elõször is qrva szaggatottan jött, másodszor a 3.9-es winrar crc hibár ír(t).
Most szedem torrentrõl, majd meglátjuk.Hol a faxban van a kokpit ?
Ezernél több ember szedte le már onnan.
Érdekesek ezek az anomáliák. 😞
Errõl már írtam, a századok fegyverzete okkal van limitálva, ez nem bug. Ez feture. TE alatt minden választható, de az ATO és feladatkörök korrektebb szimulálása miatt van ez a megszorítás. Néhol szerintem túlzásba vitték. A vörös gépeket szokás szerint leszarták...
Egyenlöre minden jol müködik nálam és alapbol beadta a nagyobb felbontást és élsimitás is volt a gépeken .Bár ezt nem tudom hogy hogy jott össze mert bár fennt van az 5.3 is ugyan azon a meghajton de más mappába ugyhogy annak a beállitásait nem hiszem hogy örökölte.ÉS igy látszik a szokásos Viper féle ricegés vonal a tájon (ez eddig is volt).
A másik hogy kiválasztottam az also campányt és repülni akartam egy missiot de egy reptér ellen kellett volna menni és a fegyver választo menünél csak maverick volt minden más kifogyott és a fegyverválaszto képernyönél a háttér és a csuszkák nem látszanak csak ha fölé viszem a kurzort. a gép látszik meg a slotok de minden más fekete a háttérbe.
Még tesztelnem kell, elég gyakran lefagy, de legalább nem fél másodperc alatt 😊
@Wampa: az gáááz ...
A kérdés az, hogy csináljak -e egy gyors "magyar hotfixet". Van rá igény? Esetleg pár apróbb kívánságot is beletennél. Figyelem, ez esetben nem lesz multi komptaibilis más FF5.5 adatbázissal!
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Az FF fórum visszajelzései szerint eddig faszán megy az emberek 99,9%-nak.
Mert már fenn van pirátebayen is torrenten de nem akar jönni azon sem.
a flyonlinerol leszedettnek meg nem volt vége nálam és nem tömörödött ki igy töröltem.
most 30%nál járok és még 3 ora mire lejön 😞
Mondtam már hogy utálom hogy nem lehet szolgáltatot váltani lassu és drága netem van 😞
Win7,Nvidia kártya,az elõzõ, XPsp3 alatt ment mint az álom.
Elõször inditom a TE-t,kék képernyõ,fekete,kék,pálya,az is szarul ,szaggatva,aztán a HUD pár eleme és kinyult az egész.Aztán visszavettem 1024 esre a felbontást,ugyanez.Na mondom,nem baxol ki velem,elinditottam SP2 kompatibility módban,az ugy szétverte a képet,hogy ujra kellett inditanom,mert mikor lilõttem,még akkor is pöttyös volt az asztal.
Nálam délután uninstall-t kapott a játék, 30-40 percen keresztül CTD-zett mindig más gépet és másik kampányt próbáltam, mind hiába. Inkább visszatettem az 5.3-at.
(rég idegesített fel 1 játék ennyire, ennek sikerült)
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Nekem az 5.3 nagyon sokat CTD-zett, fõleg az targeting MFD-k használatánál, de amúgy is, a kampányban.
Az lenne a kérdésem, hogy ez most stabilabb lett, vagy ugyanazok a problémák itt is fennállnak?
Elõre is kösz!
Lecsó
Az kell hogy mondjam gyerekjáték lesz a hadjárat az alábbiak miatt.
- Két SA-2 van az adatbázisban. Az egyik passzív, nem indít, szinte soha csak, ha egy szûk távolági tartományban vagy tartósan. A másik agresszív, csak éppen a bubble értéke el van tolva... 7-8 mérföldnél kerül át a 3D-s világba. Elvileg ezt javítani tudom, majd ma megnézem, hogy mit tehetek.(Kíváncsi vagyok, hogy a más hibás SAM bubble értéke javítva lett -e vagy sem...)
- Kék oldalon levették a MANPAD számot, csak olyan sûrûn vannak a battalionok, hogy még így is MANPAD felhõ van 4 gépes kötelékek ellen.
- Az RF hadjáratban is a kék oldal indul meg és van fölényban a FLOT-nál. Az elsõ pár órában õk vannak számbali fölényben és szétrúgják a vörösök seggét. "Okos"...
- A vörös oldalon - bár a kéken is - sok battalionból teljesen eltûnt a légévdelem. Minden szinten. Se SHOARD, se MANPAD, se AAA. Tehát 30-50 harkocsis battalion masírozik a FLOT felé, teljesen védeletnül a vörös oldaon. Se SHORAD se MANPAD-os jámû nincs egy darab sem a battalionban (pl. VTT-323 ilyen vagy BMP-CMD). A FLOT viszont szinte védetelen és ami ott van az is vagy bubble hibás vagy szimplán nem indít... Az egyetlen komly fenyegetés az SA-14.
Ennek nagy része persze csak nekem szúr szemet, de ezek a fejlesztõknek is említettem.
A DB vizsgáltata során további olyan dolgokat találtam, hogy a hajamat tépem. A vörös oldalon a SAM-ek rakéta utánpótlása a 3D világban elég korlátos. A régi SAM-ek lényegében 1 "tartalék" rakétával bírnak indító állásonként. Tehát, ha bezavarsz egy SA-3 üteg fölé 12 gépet, kb. 1 max. 2-õt leszed, aztán egyszerûen elfogynak a 3D-s világban a rakéták. Ez jó, a valóságban is így van.
Az SA-10/12 S-300MPU NULLA tartalékkal bír. Ami a tubusban van és annyi.
Kettõt találhattok, hogy a kék oldalon mi van. Igen.. A Hawk ADS indítóként 12 db (!) tartalékkal bír, a Patriotra már nem emlékszem tiszátn, de sokkal bír az is. Megáll az ember esze... Lényegében nincs más dolgod, mint körözni egy Patriot felett és az arra járó gépeket szépen kiirtja. SEAD bevetéseket a vörös oldal nem repül...
A 2D-s világ változóit "kellemesen" megbuherálták. Ezt kb. 2 éve vetettem fel. Nemhogy javítottak, rontottak a helyzeten véleményem szerint.
Egy mezei SA-3-as hajlamos a 2D-s világban néha 3 db (!) 4+ gépet leszedni. És még õk papoltak arról, hogy csak óvatosan... Több tucat fegyver értékét átírák, de úgy látom telejsen felelõtlenül és nem következetesen. Pl. a Hawk-ot is feltáplták, de a Nike-H értékeithez meg hozzá sem nyúltak. 2D-s világban gyakorilatilag nem csinál semmit. Az ok? Az, hogy a jelek szerint valaki az F4Browse-ban elfelejtette a racalculate opciót használni...*
Érdekes, hogy ha én javaslok valamit, akkor nem. Aztán 2 évvel késõbb elõveszik és úgy elbarmolják az egészet, hogy csak üvölteni tudok. Nagy meló lesz kijavítani ezt az iszonyatos mértékû elbarmolást. Nem is tudok mindent megváltoztatni...
* Itt arról van szó, hogy az F4Browse-ban a 2D-s modellezõ értékek egy része kézileg is átírható. Viszotn van recaluclate opció az egyedi jármûnél és battalionnál is. Ha átírsz valami statisztikai adatot, akkor ezzel kiszámolja az új 2D-s értékeket a fegyvernek. A fegyver értékeit felhasználva az indító jármûvét és végül az egész battalion képességeit (némi plusz megközelítést használva, amit most nem részleteznék). A jelek szerint ez kimaradt, vagy csak szimplán szar értéket írtak be..
Simán felismerte az FF 5.5 telepítõ, hogy AF-es HiTiles van nálam installálva és választható lett, mint opció.
Pár honap és kész 😛
Bár a betételrol semmit nem tudok :
még lehet részletezni mivel eddig csak 1700poly
Nem kell 5.0 és 5.3 sem. 5.5 és a cockpit patch kell hozzá. Ott van a flyonline.hu-n is.