52966
  • Molnibalage
    Szerontem úgy értette, hogy derstefhez jelentkezett be.
  • repvez
    ne gmail fiokkal regisztrálj mert az nem működik a bms fórumnak.freemailles fiokhoz egyből megkuldték.
  • zsoltfireman
    Regeltem,de még idáig nem kaptam visszajeelzést
  • Molnibalage
    Derstef elkezdte.
  • Molnibalage
    Fraps. Az 'f' lenyomására induló ACMI felvétel csak Tacview által játszató vissza, mert a belső ACMI bugos, de még ha műköne is, akkor sem lenne olyan részletes, mint a valós 3D világ, mert egyes effektek hiányoznak belőle.
  • Wampa
    3 percet mondtak itt Viperék,ha atzt kérdezed,mennyire állitsd a különbséget a felszállási idő meg a TE kezdete közt ,hogy tudj fegyverkezni,én 5 öt szoktam
  • hooah
    Ha már klipkészítés, te hogy veszed fel a jeleneteket? Mármint van valami track felvevő falconhoz?
  • Molnibalage
    Ja, és helyszínek UI tweakje is megvan, már csak a hadjárat ablakok textúrázása van hátra.
  • Molnibalage
    Hírek, a vörös oldal 2Ds turbózásában TE tesztek alatt tudtam már némi fejlődést elérni. ;)
  • zsoltfireman
    Nekem ATI HD5800-som van
    Vissza kell rázódnom (kicsit) nagyon,a falcon világába,mert sokat felejtettem...:-(
    A TE-ben,ha egy egyszerű ramp-ot akarok,hogy van az idő beállítás?
    Itt mos kimondottan az új BMS-ről van szó!
    Azok a kazettás bomba effektek! El kell kezdenem festegetni megint
  • Molnibalage
    Vehicle magnification?
  • Wampa
    Zsolt.....nekem akkor volt ilyen,mikor az nvidia driver pulton állitgattam az élsimitást,itt a játékon belül kell,Viperától tudtam meg én is,igy most cool.
  • Molnibalage

Falcon klipphez zene?
  • Molnibalage
    Más. Aragorn fojtatja marhulását. :)

Dear Abbey Gorn,

I think I've found something I should report to somebody. I noticed that there was a copy of FreeFalcon 5.5 on Ebay...! The seller has burnt it onto a CD and is auctioning it for money.

Trent, Delaware.

Dear Trent,

I shall remove my CD from E-Bay immediately.

----------------------------------------------------------------------------

Dear Abbey Gorn,

I am interested in following up on Trent's letter. I would like to take all of the community development of Falcon, package it up and sell it for profit. This is a cool idea. I can make money from the free work of others. What should I do...?

Kurt, San Antonio, TX.

Dear Kurt,

http://www.lead-pursuit.com
  • Molnibalage
    És úgy telepítsed, hogy csak megadod neki, hogy hol van a Falcon 4.0 CD-je, de magát a F4.0-át ne rakd fel. Így simán fent lehet az FF és BMS mindenféle trükközés nélkül.
  • zsoltfireman
    Nemtom.....
  • arrow19
    Ezt hogy varázsoltad össze?
  • zsoltfireman

Igencsak bug-os
  • arrow19
    Hello Zsolti, rég láttunk. Egy sima Falcon CDről a Falcon4.exe kell hozzá.
  • zsoltfireman
    Illetve,mi kell hozzá? Vagy simán egymaga működik?
  • zsoltfireman
    Sziasztok! Elérhető már a Falcon BMS 4.32?
  • arrow19
    Tegnap megakadt a szemem a BMS telepítőjén is 7zip-es
  • Molnibalage
    Nem kellett semmit olvasni, sziplán nem tudtam a lehetőségről. A használata teljesen egyértelmű a dolognak. Viszont kettősen kell csomagolni a ccuccot, mert az önicsomagaló csak egy fájl lehet. Tehát, ha megvan az exe, akkor utána azt kell feladarbolni.
  • arrow19
    Köszi a módosításokat az oldalon,sikerült elolvasni a telepítős cuccot?
    Assszem sikerült belőnöm BMShez a TrackIR-t tökéletesre meg a joyom force sensivityje is megfelelő csak ésszel kell bánni vele mert hamar áteshet. (Bocs a zenéért csak ezt hallgattam este )
  • Molnibalage
    Outerra téren is van némi mozgolódás. ÚGy tűnik, hogy lassan, de biztosan haladnak előre.
  • Molnibalage
    A banner alatti linkeken kicsit alakítottam. A két raktár már teljesen elavult.
  • Molnibalage
    F-16 Solo Display Team.
  • Molnibalage
    Kis statisztika. Nem tudom, hogy menyire pontos az, amit a program feljegyez. Az én killjeim nincsenek benne, de nagyságrendileg 40 AA és AG kill + néhány stationary.
  • repvez
    Fasza ujra regisztráltam, mert törölték az accomat , mert nem portoltam 1 honapig és az inaktiv felhasználokat kiszorják :(

DE most meg még nem kaptam meg a visszajelzö emailt a regisztálásomrol igy be tudok jelentkezni,de nem tudom megnézni a topikokat .

Szoval amit meg tudtam nézni abban azt irják hogy ha nem tudsz semmi értelmeset hozzáfüzni akkor is a test tzopicba irj egy hellot vagy bármit hogy ujra aktiv maradj.

Gondoltam leirom nehogy más is igy játjon .
  • arrow19
    Azt nem tudja valaki miért nem tudom UPC-s neten megnézni az iaro-s képeket?
    @repvez
    Tegnap karbantartás volt a benchmarksims fórumán.
    @molni
    küldtem PM-et a 7zipről.
  • Molnibalage
    Nálam semmi gond. Időnként belassul és néha van karbantartás is.

Más. Az OCI elkészítése nagyon könnyen menne, de bizonyos problémákkal. (Total Commander tud self exctractort csinálni.)

A packba bele kellene rakni a dds fájlokat ezen felül nem a 7zip formát hasznája cucc. Így a dds nélküli 0,9 GB nem megy összes 90 MB-ra, hanem már az is 280. Akkor dds-sel fingom sincs, hogy mekkora lenne, mert az alapból ~1-1,3 GB asszem. Szóval sokáig tartana felrakni nekem.
  • repvez
    Nem tudja valaki hogy mi történt a BMS oldalával, nem tudok belépni a jelszavammal meg a nevemmel ?
    Frissitettek valamit vagy mi lehet a gond?
  • repvez
    Ha esetleg valaki kabint akar késziteni magának
    Ezzel talán egyszerübb lesz mintha ezernyi panelt és progit kéne használni.
  • Wampa
    Vagy 128 millio embert a világ műveltebb felén,ahol emberi nyelvet is beszélnek,nem csak a lófejű angolok összalopott zagyválásának konztinentális változatát:P

Neked direkt tewtettem bele képeket:P
  • Molnibalage
    Francia, kit érdekel? :)
  • Wampa
    Aha.... érdekes hiába másolom a magazinok oldalát,ezt dobja ki.
    Ird be a keresőbe: Air Actualités nyilván az oldal keresőjére gondolok.
  • Molnibalage
    Mit kellene itt látni?
  • Wampa
    Régebbiek,de lehet hogy fennt vannak az újak is
  • Molnibalage
    A MolnyFalcon kiadásában lesz egy apró, de fontos FM tweak. Az F-15 gépek AoA értékeét 20 fokban limitálom. Bár engedi a mostani 30 fokig húzni, de semmi értelme és a gépet szinte vezethetetlenné teszi, mert a vezérlés részben az AoA szélső értékhez igazodik. Nagyon könnyű olyan AoA tartományba húzni a gépet, ahol már csak a légellenállás nő, de a felhajtó erő nem igazán. Az MI is így kevésbé húzza idióta helyzetekbe a gépeket.
  • repvez
    sztem meg nem az csak belinkelte a FF-böl a tesztet , hogy lássák, hogyan kéne kinézni és kedvet kapjanak hozzá, mivel pár oldallal elötte egy másik srác az F16-ba probál pilotát varázsolni .