Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én sem:)
Mi az az UI? :)
L Viper
FF5.5 fog kelleni, vagy 5.3-ra készíted? Nem vagyok képben teljesen.
Molnibalage
Rövid hírek. Ha minden igaz, hamarosan láthattok új képeket az új UI-ról a helyszínemhez. <#vigyor2>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Az oktatófilmek kivételével én nem szoktam a hangot fraps-szel felvenni. Mivel csak a beszédet nem tudom kiszûrni a felvételkor - és a videóim alatt soha nem volt más csak zene - ez a továbbiakban is így fog maradni.

A videóimat nagyrészt külföldiek nézik. A magyar duma szerintem csak zavaró lenne nekik. :)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

z0ty4
Nem semmi videó, jól mutatja mennyire nehéz lebegni a Harrier-el.
Az is elég komoly, hogy az Argentin tv is foglalkozik vele.

Amit meg akartam kérdezni, hogy multis repkedéskor a beszélgetés nem lett rögzítve? Van 1-2 FF multis videó aminek elég jó hangulata van. Gondolom itt sem volt ebben hiány.

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Molnibalage

Molnibalage
Hétvégén esetleg ki tudok adni egy olyan DB-t, ami a 3D-s világ számára tartalmazza az összes frissítést és egy két gyakranbban használt cucc modellezõ értékét megváltoztatva + egy nagyon beta hadjárattal megsépkelve (új repszázadok és pár SAM).

A 2D-s világ új modellezõ értékei nem kerülnének még bele, mert bizonytalan vagyok e téren és lehet, hogy egy-két modellezõ érték sem a végsõ lenne. Csak kérdés, hogy egy embernk megéri -e egy ilyen munkaközi valamit kiadnom.

Molnibalage
Errõl beszélek. Sokszor azt éreztem a beta fórumon, mintha vakoknak és süketeknek beszélnél. Sajnos eluralkodott az exe candy. Leszom, hogy a SAM buta, a HAD / HSD nem megy, stb. Legyen új táj, szép 3D modell ezt csá. Marha jó...

Az OF4.7-be meg jelek szerint már nem éri meg energiát feccölni és sajnos egyéb korlátok is zavarnak ott a fejlesztésnél.

arrow19
Én nemtom folyamatosan úgy repkedek É-Korea felett hogy semmi nem csippant be,télleg nagyon zavaró.Ha van rá lehetõség valami BETA db-t kipróbálhatunk a MolnyFalconból mert ez így zéró a köbön.Hustler meg fényezheti magát,én nemtom.Nekem félkész ez így, jó lenne ha belelátnék és tudnék segíteni énis.
Molnibalage
Az új terep az, ami fantasztikus dolog, de ha a mögöttes tartalom szétesett, akkor meg mit ér? Szerintem nem sokat. Az FPS az, ami egyedül jó. Esetleg le kell venni az obj. density slidert eggyel, de a régi egymagos gépeken simán jól megy a cucc.

Az FF5.5 exe az jó alap lenne ahhoz, hogy egy jó adatbázissal legyen belõle valami. Kár, hogy nem értenek egyet velem. Valószínuleg a MolnyFalcon sem lesz népszeru, de ha igen, az kicsit vicces lenne Hustlerékra nézve...

Molnibalage
Talán vasárnap.

Én nem vagyok extázisban, mert a hadjáratban a SA-2 úgysem fog semmit csinálni nagyrészt. Remek sétarepülések lesznek a hadjáratban...

Én férfiasan bevallom, hogy gyakorlatilag nem repültem az FF5.5-tel, mert minden szépsége és fejlesztése ellenére én nem vallom azt, mint Hustler. Õ azt mondta, hogy legsikeresebb Falcon release.

Szerintem a legdegradáltabb és leszarabb hadjáratélményt nyújtó, mert egyes részeket szétcsesztek. A sq. stores túl degradált. A SAM ütegek keresõradarjait is inkább kitörölték szerintem, minthogy fixálják, amit elbasztak a keresõradaroknál. Amit idõzüzben megtanultam én magamtól.

Az utóbbi idõben picit lazítottam és nem fejleszttem, de lassan visszatérek hozzá. Valószínuleg hosszu ideig és talán utoljára. Ha a MolnyFalcon DB megvan, akkor Derstef összerakjva vale Európát.

arrow19
Mostmár összekéne hozni egy multit is srácok,kinek mikor jó?
FF5.5el még úgysem próbáltuk,de nálam kezdenek megoldódni a stabilitási problémák.
arrow19
Bocsi de ti honnan töltöttétek le a FaceApi -t ?
zsoltfireman
repvez
Ha sikerül akkor leirhatnád, hogy mit hogyan .
arrow19
Nemtom nekem a Freetrack meg a TrackIR is kényelmetlen,mûködni mûködik de kényelmetlen másik meg kókányolás az egész.Szvsz ez lenne a jó alternatíva,csekkolom énis.
repvez
Én felraktam, de nem tudom, hogy mit hogyan kellett volna telepiteni, vagy beállitani, mert ezt a faceAPI-nál az FPS nem akar 6nál tobbre menni és a proci használat is 50% körul mozog. és az arcra sem reagál semmit sem.
Lehet hogy mellényultam megint a webkamera vásárral, mert egy vx-800-ast vettem , de nincs hozzá driver sem .
Ujra kéne csinálnom a freetrackhez a ledeket, de nincs hozzá valahogy motiváciom.Valami normális cuccott szeretnék osszerakni, amit konnyen lehet tárolni anélkül, hogy sérülne.
arrow19
Újraraktam az FF-et gondoltam lerepülök két gyors bevetést a hadjáratomban de odafigyelek a kötelékre,ennek meg is lett az eredménye:Distinguished Flying Cross,Air Force Cross.
Lassan már csak egy webkamerára lesz szükség:FaceAPI
Valaki kipróbálhatná Falcon alatt.
Molnibalage
Soha nem nézem meg, hogy hogyan néz ki. Múltkor véletlenül arra jártam és megdöbbenve láttam, hogy a videók hogyan néznek ki. Az új felület átálás telejes hazavágta az egészet...

Így most egész korrekt. :)

(Lesz még playlist hozzáadva.)

arrow19
Balázs jó lett a youtube channeled,éppen javasolni akartam régebben hogy csinálj mappákat,ma nézem mondom á de fasza <#hawaii>
Sanyo
Valószínûleg azért, mert ez lehet a forrás. Felvettem a bevásárlólistámra. :)

www.pcpilot.hu

repvez
hasznos, nem kell hozzá külön progi, az oldalról lehet leszedni a youtube videókat, vagy csak alóluk a zenét.
Molnibalage
Nem lehet. 480-as felbontásban le lehet szedni. Nem full screenben kell nézni. Fetölthették volna HD-ben is, akkor sem lenne jobb, mert az eredeti anyag minõsége olyan amilyen. Nem éppen HD...

z0ty4
A képminõséget fel lehet valahogy javítani ? mert ez így elég gáz

zsoltfireman
FF5 F-4E Phantom
Taegu AFB

Molnibalage
Youtube downloaderrel töltsd le egyenként. Kb. 1 perc kijelölni mident.

Ha egy fájlt akarsz, akkor Any Video Converterrel mp4-bõl csinálsz avi-t. Aztán Virtual dubbal összefûzöd és egy fájl lesz konvertálás után.

z0ty4
Ha fenn lenne valahol egészben csak leszedném.....

Molnibalage
Már hónapok óta kint van.

zsoltfireman
<#eljen>

zsoltfireman
FF5 ODS theatre

art:

L Viper
Hát ez kemény
Molnibalage
Dehogy is! A hadjárat forgatókönyve tartalmazza a Tibetbõl ellpott F-22 géepket a 7 napon érkeik erõsítésnék Kim Ir Szen lelkével együtt. <#zavart1>

L Viper
Hát bammeg :-) elve elképzelt konfliktusok.
Kicsit fantáziált a készítõgárda, mert neked túl könnyû lenne <#beka3>
Molnibalage
Csak nekem meg erõsen fals érzést okoz, hogy ez ellenfél totálisan elrugaszkodott technikával repül. Ennyi erõvel F-22 gépet is adhatnál alá. :)

Az én hadjátatoma sem lesz 100%-ig valóságnak megfelelõ, de azért az éhezõ NK nem fog Szu-30 gépekkel repülni...

L Viper
AF-ben az újabb Balkan konfliktusokban repül az ellen is újabb gépekkel.
Egy kezdõbb játékost megizzasztja rendesen.
Én még tolom az AF-et is :-) Rondább az igaz.
Molnibalage
A Balkánnal is az a baj, hogy gyerekjáték az egész. AMRAAM-os kék gépek számbelileg 0 ellenfél és 20-30 évvel öregebb gépek ellen. Nem kihívás.

Az a baj, hogy szinte alig van szabadidõm. :(

zsoltfireman
Hja amúgy most készítem FF5-höz az F-4 Phantom template-jét

zsoltfireman
Engem nem érdekelnek a hadjáratok! Kivéve Kosovo,Bosnia,és az Öböl
A Török vs Görög az úgy is fikció marad egy kis erõfitogtatással!
Én csak repkedek ide-oda ledobok ezt-azt,és ha már végkép ki akarom nyiratni magam TE-ben elhelyezek pár SAM bácsit <#nyes>
Balázs ha lesz majd jó kis Retro hadjárat 80-as 90-es évek Európája
Régi F-16A/C,F-4,A-10,F-111 típusokkal na akkor...

Molnibalage
Csak egyszer készüljön már el az én adatbázisom. Akkor aztán remélem, hogy derstef kiadja vele az Europe helyszínt is. Nem egész helyszínre kiterjedõp hadjáratai vannak, de vannak.

L Viper
Pont így vagyok én is ezzel a hadszíntérrel. Megnéztem, de nem tudtam rákattanni.
Molnibalage
Ritka szép helyszín egyetlen hibával. Nincs hozzá tisztességes hadjárat és nem is lesz talán soha. Így meg minden szépsége ellenére sajnos nem sokat jelent nekem. Egyszer felraktam megnézni, hogy mit tud. Az FPS is valamiért alacsonyabb volt más helyszínekkel összevetve.

Az UI cuccot tegnap megnéztem. Elvileg az UI-hoz konvertál dolgot, de nagyon limitáltan. A fájlokat legyártottam vele, de felülírás után nem történt semmi. Khronik fogja akkor megcsinálni az új UI-t és töltõképernyõt. A képek ki vannak már választva. Nagyon pöpec lesz. ;)

L Viper
Ja. Szinte az összes textúra is más.
Molnibalage
Nem csak a víz. :)

L Viper
Az Aegean hadszíntérben más a víz textúrája, mindegy, hogy FF5-höz, vagy OF-hez használod.
Boconadi
FF5-ben mióta van ilyen víz?
zsoltfireman