52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#36569 Bocs hirtelen csak ezt találtam nekem ez van kinyomtatva, de megkeresem a PDF-et
-
#36568 Nem hiszem. Bátyus korán fekszik... -
#36567 Ma este? -
#36566 Nem tudom mi a bajotok vele,szerintem nagyon is jó! -
#36565 Szia Viper!
Igen én csak a 2D kabint használom,mivl nincs TrackIR-em.
Idáig az ALT+Tab lehetőséget használtam,de mondjuk meg őszintén,kényelmetlen.
Egyébbként ez az addon amit kiadtak,jó lenne,de valahogy nem boldogulok a felrakásával,pedig régebben a LodEditor-al külömb dolgokat megcsiáltam!
-
#36564 Használhatod a 2D-s kabint is:
A falconbms.cfg F4Patch Settings részének legalsó sorába írd be ezt a plusz sort:
set g_bDisable2DPit 0
Igaz több funkció klikkelhetőségét kivették, de a "füzet", meg a kneemap jó. A füzetben minden ott van, a térképen meg az ILS frekvencia.
Ha kellenek a torony frekvenciák is, akkor meg érdemes az OF-ből a régebbi kneemapot is használni. Alt+tab-bal kilépsz egy pillanatra és azon meg megnézed a toronyfrekit.
Ha nem akarsz 2D-s kabint használni, akkor meg átnevezed a kneemapokat és akkor alt+tabbal kilépsz és a szükséges Kneemapot nézegeted. Pl az egyik neve pl. Kneemap_ILS legyen, a másik meg Kneemap_Twr.
A raktáram dokumentum részébe feltettem. A kneemaps.zip-et töltsd le !
-
#36563 Inkább BMS4 multi legyen. -
#36562 No kérem, jó hírekkel szolgálhatok: Nem a joystick ment tönkre, csak az usb slot, abból is a két felső.
Kipróbáltam az FF-el és megy szépen, nem húz semerre, az új videókártya meg csak hab a tortán.
Holnap este nézhetünk egy multit. FF van fenn, Mf-el, de addig felteszem a bms4-et is, aztán meglátjuk.
-
#36561 ki kell nyomtatni aztán onnan beirni, az a legolcsóbb megoldás -
#36560 Nem tudom az összes torony frekit megjegyezni,kabin tetőm nincs,ahova filctollal felírjam :-)
Ezért érdekelne. -
#36559 én egyenlöre nem probálom,mert amig nincs trackIR-em addig sokat kitakarhat a kapcsolokbol és egerészve sztem nem lehet odahajolni ahova kell. -
#36558 Megkérdeztek, nem válaszoltak. Annyira nem izgat. -
#36557 Valakinek sikerült már a BMS 4.32 pilóta lábat installálni?
Tud valaki segíteni? -
#36556 Grat az új kártyához!
Az előttemlévőhöz tudok énis csatlakozni, amint megoldódnak z0ty4 problémái én készen állok! -
#36555 MolnyFalcon v.2.0
Amint rendbe jön a joy, jöhet a multi.
Megvan az új Videókártya :)
Az persze nincs a képen, hogy kétszer akkora mint a régi kártya, vagy befér a gépbe vagy nem.
Jó hosszú volt az út, szét is ültem a fenekem rendesen. -
#36554 Egyébként kinek mikor jó egy multi?
Más. Az utóbbi két napban több száz ARM indítása alapján végre sikerült mind radargyilkor rakétát belőni. Olyan kibszott jó lett a modellezés, hogy el sem hiszem. Igen rendes szórás sikerül produkálni néha még a HARM is, nemhogy a régebbi rendszerek. Finoman szólva nem valószínű az a helyzet, hogy egy 2-4 gépes kötelék az ellenfél több SAM állását eltakarítsa...
a kicsi és mozgó SHORAD-ok ellen igen gyérek, ergo nagyon is meg kell gondolni, hogy akkor távolról lövöldöznök kéteslyes ARM-ot, vagy közel mész és AGM-65 vagy más vagy mégközelebb és bombázól.
A pontosság és a veszélyeztettség igen széles skálán mozog majd.
Nem akarom elkiabálni, de ha minden jól meg, akkor napokon belül kiadható a MolnyFalcon v.2.0. :) -
#36553 Nincs. -
#36552 BMS 4.32-höz van Nevada theater? -
#36551 Köszi szépen! -
#36550 Tools thread, sticky, első sor. -
#36549 Skin ki-be rakosgatáshoz kellene,nagy segítség ez a progi -
#36548 Van, csak nem publikus. Felrakjam neked? Miért kell? Textúra kiolvasáshoz van BaldEagle által készített reader is. Az FF fórumján elérhető. -
#36547 Az FF5.55-höz van LODeditor? -
#36546 z0ty4 remélem minél előbb végéhez ér ez a joymizéria mert jó lenne már egy közös multi! -
#36545 Go to Control Panel, click on "Game Controllers", or however you get to your joystick settings. Hold down the "Ctrl" (control key) and the "Shift" key together - at the same time, THEN click your mouse on the "Properties". This should take you to a different calibration screen that you would get to without holding the two keys together. IMPORTANT - Click on the "Test" tab first. If you go to the settings tab first, it likely will not work. Without doing anything else after clicking on the "Test" tab, next click on the "Settings" tab. Then click on the "Calibrate" button below. Click "next". Click the thumb button on the left side of the joystick which should bring you to another screen. Then follow the prompts......
* On the "axis calibration", move your joystick in full circles, making sure the "+" symbol moves around the far margins of the square. After a few complete circles, click the "next" button with your mouse.
* On the next screen, click the left button on the joystick again, which should bring you to the next screen. Move the throttle lever back and forth a few times. Then click "next" again.
* On the "Z rotation screen", move the joystick to the left and right (rotate it) a few times. Then click "next" and then "finish" then "ok". Thats it. It should be calibrated now. Hope this helps everyone with problems. -
#36544 Nem volt semmi. -
#36543 Aki ért a joy-hoz benézne a joystick fórumba, van egy kis bibi a joy-ommal, nem akartam ide is beírni.
köszi
ui: a 7végén volt multi? ha igen milyen volt? -
#36542 BMS skinpack. -
#36541 BMS - 3D WIP
BMP-1
Kraz
Szerintem kb. ezt kell tudnia egy repszimnek, szép skinnel. Nem kell 18 ezer poligonos modell, de nem is 180-as kell. -
#36540 GYÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ Köszönöm szééépen :D -
#36539 Köszi. Én is szemezgetek belőle :) -
#36538 Pontosabban innen. Az első oldalon rögtön. -
#36537 Igen, innen van. Az összes UI kép, egy kivételével, az éjszakai F-15E a '90-es hadjárat képernyőn. -
#36536 Van itt pár F-18-as. Szemezgess -
#36535 Az utolsó F-18-as képet nem tudod valahogy külön felrakni nekem? -
#36534 Aeyes cucc. Hitex I A sokszor hihetetlenül tré 3D kabin textúrákat cseréli le. Ezzel több kabin használható lesz. Az alap textúráknál sokszor le sem lehet olvasni a műszereket.
A Hitex II már gépek és földi objektumok textúráit mókolja. Na azt nem használom, mert nem mindenhol szebb és jobb az Aeyes. Legalábbis szerintem. A Balkan helyszín kiufutói azok, amitől még csorog a nyálam néha. -
#36533 Mi az a Hitex I? -
#36532 Még valami. Kipróbáltam a Hitex I-et, ami a szebb kabin skineket tartalmazza. Működik MolnyFalconnal, csak kicsit másolgatni kell hozzá. Ez volt életem első PayPalos vásárlása. :) -
#36531 Szép video a BMS A-10 Warthog-ról -