Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy olyan 4-5 éves tárulást mondott egy reptetés között .Ez mondjuk nekem is tul sürü mert azért ha csak 5000 gépet nézzük akkor napi 10nek minimum repülne kell közülük.
Nemtudom hogy mekkora állomány van a bázison, de akkor oda olyan piloták is kellenek akik mindenen repülnek.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A gépek reptetésérõl sem halottam eddig semmit. A legtöbbje nem röpképes, de munkával azzá varázsolható. A világon nem hallottam még olyat, hogy 10-20-30 éve ott van egy gép és fel lehet vele szálni akár csak 1-2 nap meló után.
Persze tévedhetek, de a gépek karabantartási rutinjait ismerve erõs kétségeim vannak. A HT topikban kellene megkérdezni. Bizos vannak gépek, amik jobb állapotban vannak, de hogy F-4, F-111 vagy F-16A gépek "kitolod és repül" állapotban vannak, az nálam a sci-fi kategória. Mi is innen kaptunk volna gépéket és nem 1 hónap alatt hozták volna õket ide...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Azért nem kis melo ha ez igy van.
Jól vagyok.. már az esõ sem esik. Jönnek a nyári elfoglaltságok. Kereslek majd kecsón. Mi is "ottalvósra" tervezzük.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Akkor talán ez:
Hûtlen voltam hozzátok,átáltam a "sötét" FS2004/FSX oldalra,de már itt vagyok megint
Kecskeméten? Miazhogy!!! Nagyon várom! Már Csütörtökön tervezem,hogy lemegyek van lent szállásumk
Hogy vagy amúgy?
Kecskeméten összefutunk?
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
OF-es LaunchVipers_v3 pack-ban van benne.
Az FF5-be meg a LE-TextureUtility progi segítségével raktam fel
Annak viszont aki kitalálta a Falcon szerkezetét jó nagyot rúgnék a valagába. Valami eszméletlen hülye rendszer. Ki képes egyáltalán ilyet kitalálni...?
Amugy tudtam szerkeszteni,pedig fingom nincs mi az az inkscape😊csak egy demo verzióval,ami rátette a lementett változatra a jelét,na ,azt nem tudtam leszedni.
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
wikirõl:
"A legtöbb Windows alapú szövegszerkesztõ és dokumentumkezelõ alkalmazás csak olvasni tudja a PDF formátumot, azonban egy karakterfelismerõ programmal (OCR) lehetõség van más típusú fájlok PDF formátumban történõ elmentésére, konvertálására. A Microsoft Office 2007 SP2 közvetlenül tud PDF-fájlba menteni.
A magyar OpenOffice.org irodai szoftvercsomag közvetlenül generál pdf-et ékezethelyesen, de a Mac OS X operációs rendszernek is integráns része a PDF-kezelés, így bármely OS X-en futó alkalmazásból lehet PDF-et nyomtatni."
Inkscape
Poppler
Arrow,az Open office ban van pfd szerkesztési lehetõség is?
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Vigyázat saját felelöségre 😊
AC/DC
Másfélórás film a tube-on
Már csak azt kellene kiderítenem, hogy milyen fotókat használhatok fel ilyen célokra. Találtam pár igen szépet -e célra.
ÉS még jópárat.
A jo hir hogy müködik és végre használhatom az összes fegyvert.
A rossz hir az hogy ismét játszhatatlan ,mert ugyan ugy kilép mint az 5.3.egy bevetést nem tudok végigmenni vele.
Most ez akkor kettöt jelent vagy az 5.3-as exét nem szereti vagy a db-t , de mivel az exe-be nem nyulnak igy kizárásos alapon marad a database. ebben lehet valami olyan dolog ami a rendszerhibákat okozza.
Szinte fotó,jó háttérkép lenne,baromira tetszik
Az SA-11 kivételével eddig az összes tûzvezetõ radar amit teszteltem jó RWR szimbólumot ad meg az RWR-en és a HAD-on is amennyire láttam. A probléma a battalion keresõradarjaival van. Ezek van 'N' szimbólumok az RWR-en, vagy valami gépágyú jelét viselik.
Nem tudom, hogy feltûnt -e nektek, de FF5.5 alatt a légvédelmi ütegeknek már csal tûzvezetõ radarja van. A GCI lefedettséget a többi statikus radar adja, nincs még ütegeknek is. Lehet, hogy én is ezt fogom választani, ki kiegészítéssal. A SAM reakciók nekem még talán azt is megérik, hogy pár SAM rossz szimbólummal legyen. TE teszt alatt minden SAM indított, ahogy kell.
Azért megpróbálok segítséget kérni majd a "terrorakciómhoz" - szerintem, ha megtudják, hogy dersteftõl van, akkor örülhetek, ha nem vágnak ki (na jó, ez túlzás) - hogy az RWR symbólumokat segítsenek kijavítani. Ha nem megy, akkor marad egy, de brutális módszer. Szépen egyesével végigmenni a szimbólumokon, hogy mindig letesztelni. Mindig új TE gyártása a változtatás után és tesz. Ez kb. 100-120 ilyen menet. Hát baromi unalmas lesz...
Nem bizots, hogy csak ez a gond az 5.5-ben, de ez 5.3 adatbázissal csak 8 mérdöld alatt kussolt az SA-2, egyébként kurva agresszív volt. Átírtam a minimális távolságot 15500 lábra (ez kb. reális). Hát egybõl vegzált végig.
Hustlernak abban igaza van, hogy ez játék. Ettõl függetlenül nem jelenti az, hogy elbaszott modellezési értékekkel kellene - már elnézést - telebaszni...
Sok munka lesz vele, de egyelõre az 5.3 igenis alkalmasnak tûnik egy életképes Falcon létrehozásához.
Én minden fejlesztõ munkáját tisztelem, de én bizta lecserélném a free 3D kabint, ha az Aeyes féle szebb.
Egyébként nem tudom, hogy Aeyes csinál -e 3D kabint. Snaillel beszélgettem. Az Aeyes kabinok 3D alapját azt nem Aeyes csinálta. Õ "csak" textúrázza és helyrerakjam hogy mûködjön. Legalábbis nekem ez jött le. Snail és Aeyes személyesen ismerik egymást, hiszen közel laknak. 😊