Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsoltfireman
FF5 5.5 Aegean theatre

repvez
Hát én csak azután mondom amit a srác mondott ö volt ott.Amugy a 21-eseink is teljesen feltöltött keroval álltak a pápai betonon a 2000-es leállitásuk és ugy 2004 évig mig meg nem kezdödött a hatástalanitásuk, mert a gumitartályok csak igy maradtak ép álapotban , nem repedeztek meg és nem estek össze ami máskülönben a kuka kategoria lett volna ha ujra repképessé akarták volna oket tenni.
Amugy olyan 4-5 éves tárulást mondott egy reptetés között .Ez mondjuk nekem is tul sürü mert azért ha csak 5000 gépet nézzük akkor napi 10nek minimum repülne kell közülük.
Nemtudom hogy mekkora állomány van a bázison, de akkor oda olyan piloták is kellenek akik mindenen repülnek.
Molnibalage
Van itt egy sokkal érdekesebb cucc. F4UIConverter.zip. Igaz, hogy Khornik felajánlotta, hogy segít, de ha nekem is magy a nagy része, akkor nem fogom õt terhelni. Elvileg már megvannak a képek, amiket használni tervezek. A töltõképernyõ is szép új fényképes lesz elvileg. Én már unom ezt a purtitán képernyõt.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

repvez
amugy igy eszembejutott egy ötlet, hogy lehetne sztem egy falcon sarok is a repnapon ugy mint a lockon és sturmo részlegen az egyik hangárba.Csak kéne néhány felszerelés azért hozzá.Bár lehet hogy kint lesz az a cég akit a multkor linkelt valaki .
Molnibalage
Biztos? Tudtomal pont fordítva van. Egyes egységek speciális konzerváló folyadékkal vannak feltöltve vagy tiszta száraz levegõvel szárazra van tisztíva a gép egyes rendszereit. Aztõn jön az a fehér színû szigetelõ valami.

A gépek reptetésérõl sem halottam eddig semmit. A legtöbbje nem röpképes, de munkával azzá varázsolható. A világon nem hallottam még olyat, hogy 10-20-30 éve ott van egy gép és fel lehet vele szálni akár csak 1-2 nap meló után.

Persze tévedhetek, de a gépek karabantartási rutinjait ismerve erõs kétségeim vannak. A HT topikban kellene megkérdezni. Bizos vannak gépek, amik jobb állapotban vannak, de hogy F-4, F-111 vagy F-16A gépek "kitolod és repül" állapotban vannak, az nálam a sci-fi kategória. Mi is innen kaptunk volna gépéket és nem 1 hónap alatt hozták volna õket ide...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zsoltfireman

repvez
Ja kecson én is leszek csak azt nem tudom hogy a 3 napos verzion vagy csak az egynaposon, de ha az egynapos verzio akkor én is elötte nap ottalszok ha találok jo szálást a közelbe. .
repvez
Beszéltem egy csávoval aki davis montain bázison dolgozott és ö azt mondta, hogy a legtöbb gép full üzemképesen van leállitva és csak be van takarva foliával, de tele vannak töltve üzemanyaggal és minden folyadékkal ami kell.ÉS néhány évenként meg is reptetik öket és cserélgetik a kerot és a folyadékokat benne.
Azért nem kis melo ha ez igy van.
JoeDestroy
A nagy géptemetõ...

Jól vagyok.. már az esõ sem esik. Jönnek a nyári elfoglaltságok. Kereslek majd kecsón. Mi is "ottalvósra" tervezzük.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

zsoltfireman
zsoltfireman

zsoltfireman
Bassszus,megszünt a gitáros smile...
Akkor talán ez:
http://www.marshallampforum.com/forum/images/smiles/hdbng3_smiley.gif[/IMG

zsoltfireman
Szeva Joe!
Hûtlen voltam hozzátok,átáltam a "sötét" FS2004/FSX oldalra,de már itt vagyok megint
Kecskeméten? Miazhogy!!! Nagyon várom! Már Csütörtökön tervezem,hogy lemegyek van lent szállásumk
Hogy vagy amúgy?

JoeDestroy
Szevasz Tûzoltó! Ezer éve nem hallottam rólad!
Kecskeméten összefutunk?

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

zsoltfireman
OF 4.7

zsoltfireman
Ez a JANHAS féle texture:itt
OF-es LaunchVipers_v3 pack-ban van benne.
Az FF5-be meg a LE-TextureUtility progi segítségével raktam fel

Molnibalage
Ez a skin nekem is megvan? Ez az, amt küldtél, vagy egy fejlesztett? Nagyon részletes és pöpec!

zsoltfireman
FF5 5.5 RNLAF Demo

Molnibalage
Ma sikerült asszem egy új dologra rájönni, hogy mi és hogyan kezeli az RWR kijelzõn az RWR szimbólumokat és mi a HAD / HSD-n.

Annak viszont aki kitalálta a Falcon szerkezetét jó nagyot rúgnék a valagába. Valami eszméletlen hülye rendszer. Ki képes egyáltalán ilyet kitalálni...?

Molnibalage
Skacok, a Tornadoval csinánátok gyorsulási tesztet? Esküszöm, mintha az utánégetõ nem adna semmiféle tolóerõt. Az gép tolóerje igen érdekes 85-90 RPM táján is brutálisan erõs és még 100 RPM tájáig is elég jól nõ a tolóerõ. Afelett viszont mintha semmi semi lenne. Mondjuk a fogyasztás sem ugrik meg úgy, mint egy F-15/F-16 estén, de tényleg alig érezni valamit. Én konkrétan szemre nem láttam semmi plusz tolóerõt.

Ok,kösz
Amugy tudtam szerkeszteni,pedig fingom nincs mi az az inkscape😊csak egy demo verzióval,ami rátette a lementett változatra a jelét,na ,azt nem tudtam leszedni.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

arrow19
Mármint mit akarsz? Mert PDF-et csak szerkeszteni úgy mint egy Word doksit azt felejtsd el,lehet persze (inkscape-el) de 1.nem úgy fog kinézni 2.újra kell konvertálni az egészet.Sokkal egyszerûbb hogy kikopizod a szöveget openofficeba be aztán mentés PDF-ként kb ennyi a képeket meg lescreenshotolod és berakod,kb ennyi én ezt csinálnám nem azért mert cigánymunka csak ez így a legegyszerûbb.
wikirõl:
"A legtöbb Windows alapú szövegszerkesztõ és dokumentumkezelõ alkalmazás csak olvasni tudja a PDF formátumot, azonban egy karakterfelismerõ programmal (OCR) lehetõség van más típusú fájlok PDF formátumban történõ elmentésére, konvertálására. A Microsoft Office 2007 SP2 közvetlenül tud PDF-fájlba menteni.

A magyar OpenOffice.org irodai szoftvercsomag közvetlenül generál pdf-et ékezethelyesen, de a Mac OS X operációs rendszernek is integráns része a PDF-kezelés, így bármely OS X-en futó alkalmazásból lehet PDF-et nyomtatni."
Inkscape
Poppler
PDF editor pdf et akarok átszerkeszteni,igen kevés szaktudással.
Arrow,az Open office ban van pfd szerkesztési lehetõség is?

Molnibalage
Mármint doc-ból akarsz átrakni pdf-be valamit? Annyi ingyenes konverter van, mint égen a csillag. Én a Cute Pdf writert használom. Igyenes és jó. Nekem elég. A bookmarkot az F-111 cikkhez azt mással adtam hozzá. a cute az csak egy konverter. Nyomtatóként jelenik meg és úgy lehet átkonvertálni, hogy azt kiválasztod és beállítod, amit akarsz.

arrow19
Használj openoffice-t
Balage,te milyen PDF editort használsz?Nincs valami ingyenes ami tud alap dolgokat,mert a sok szaros demoval már ki van a tököm,állandóan ráütnek egy demo szöveget a mentésre😞

Papa01
Ez beteg...

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Molnibalage
Utálom az AC/DC-t, de ettõl kis híján felvágtam az ereimet. 😊

LeonSilver
Jézus ..

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

repvez
Balage csak hogy ne mindig a tudnedstruck menjen a videoklipek alatt itt van egy kis átdolgozás.

Vigyázat saját felelöségre 😊
AC/DC
Molnibalage
Mert valszeg fizet érte. Az elején asszem félig meghívásos volt az oldal, akik X idõ elõtt csatlakoztak, azok premium tagok. Mezei user ilyet nem tud.

Sõt ,mot nézem hogy olyan klasszikusok is fennt vannak mint a Félszemû sheriff John Wayne-tõl

Multkor volt suó róla,hogy csak 10 perces filmet lehet feltölteni a tube ra:
Másfélórás film a tube-on

Molnibalage
A nyugati gépekrõl innen lesznek a képek. Elvileg szabadon felhasználhatóak,csak a forrást kell megadni. A 120 gépes free HD wallpaper gyûjteményem nagy rész is innen van. (Ezt fent van a tárhelyemen, ha kell valakinek.)

Molnibalage
Az helyszínem saját UI-val fog rendelkezni. Nem sok kép lesz lecserélve, csak a leggyarabban látottak. A lényeg, hogy ez is egyedi lesz.

Már csak azt kellene kiderítenem, hogy milyen fotókat használhatok fel ilyen célokra. Találtam pár igen szépet -e célra.

ÉS még jópárat.

Molnibalage
Én csak pár bevetést és tesztet nyomtam vele. Tökéletesen stabil volt.

arrow19
Na ucsó-uccsó mert mégis Falcon 4 a topik neve:
Santorini (A tájból sokminden nem látszik)

repvez
volt egy kis idöm, most hogy lábadozok a sérülésemböl és kiprobáltam a modositást 5.3as db-vel.
A jo hir hogy müködik és végre használhatom az összes fegyvert.
A rossz hir az hogy ismét játszhatatlan ,mert ugyan ugy kilép mint az 5.3.egy bevetést nem tudok végigmenni vele.

Most ez akkor kettöt jelent vagy az 5.3-as exét nem szereti vagy a db-t , de mivel az exe-be nem nyulnak igy kizárásos alapon marad a database. ebben lehet valami olyan dolog ami a rendszerhibákat okozza.
<#integet2><#worship><#worship>
Szinte fotó,jó háttérkép lenne,baromira tetszik

arrow19
FSX
-CaptainSim C-130
-Dino Cattaneo F-14D
Molnibalage
Ez melyik FS?

arrow19
Off:

Molnibalage
No, leteszteltem majnem az össes SAM-et. Az alábbi tapasztalatok vannak.

Az SA-11 kivételével eddig az összes tûzvezetõ radar amit teszteltem jó RWR szimbólumot ad meg az RWR-en és a HAD-on is amennyire láttam. A probléma a battalion keresõradarjaival van. Ezek van 'N' szimbólumok az RWR-en, vagy valami gépágyú jelét viselik.

Nem tudom, hogy feltûnt -e nektek, de FF5.5 alatt a légvédelmi ütegeknek már csal tûzvezetõ radarja van. A GCI lefedettséget a többi statikus radar adja, nincs még ütegeknek is. Lehet, hogy én is ezt fogom választani, ki kiegészítéssal. A SAM reakciók nekem még talán azt is megérik, hogy pár SAM rossz szimbólummal legyen. TE teszt alatt minden SAM indított, ahogy kell.

Azért megpróbálok segítséget kérni majd a "terrorakciómhoz" - szerintem, ha megtudják, hogy dersteftõl van, akkor örülhetek, ha nem vágnak ki (na jó, ez túlzás) - hogy az RWR symbólumokat segítsenek kijavítani. Ha nem megy, akkor marad egy, de brutális módszer. Szépen egyesével végigmenni a szimbólumokon, hogy mindig letesztelni. Mindig új TE gyártása a változtatás után és tesz. Ez kb. 100-120 ilyen menet. Hát baromi unalmas lesz...

Molnibalage
Úgy látszik, hogy igazi jó DB talán soha nem lesz nekem. Tegnap még azt is megcsináltam, hogy az 5.5 DB egy részét vegyítettem az 5.3-mal. Érdekes volt. Vannak bizonyos dolgok, amiket nem tudok kiszûrni. Sajnos hétközben nem sok idõm van erre.

Molnibalage
A helyzet azért nem ennyire tiszta. Az 5.3-ban a SAM-ek viselkedése jónak tûnik. Az RWR szimbólum valamiért rossz, de a HAD / HSD jó. Érti a fene.

arrow19
Hajrá Balázs,legalább valaki átlátja a "káoszt" csak így tovább!!!
Molnibalage
Az elsõ tesztek az 5.3 adatbázissal nagyon ígéretesek minden térem. Közben rájöttem, hogy mi okozhatja az SA-2 tunyaságát. 53 ezer láb minimális indítási távolságot lõttek be az SA-2-nek. A max. meg 66-70 ezer táján van magasságtól függõen. Egy kb. két mérföld széles tórusz alakú zónában indít csak az SA-2. Figyelembe véve az MI rekció idõ modellezését lényegében szinte mindig kiszalad az idõbõl.

Nem bizots, hogy csak ez a gond az 5.5-ben, de ez 5.3 adatbázissal csak 8 mérdöld alatt kussolt az SA-2, egyébként kurva agresszív volt. Átírtam a minimális távolságot 15500 lábra (ez kb. reális). Hát egybõl vegzált végig.

Hustlernak abban igaza van, hogy ez játék. Ettõl függetlenül nem jelenti az, hogy elbaszott modellezési értékekkel kellene - már elnézést - telebaszni...

Sok munka lesz vele, de egyelõre az 5.3 igenis alkalmasnak tûnik egy életképes Falcon létrehozásához.

Molnibalage
Nincs Aeyes F-16 3D pit. Az FF csapattal való szakítás után megrekedt. Az FF5.5 adatbázisának az a része nyitott elvileg, ami neki kell. Rajta áll, hogy bejezi -e.

Én minden fejlesztõ munkáját tisztelem, de én bizta lecserélném a free 3D kabint, ha az Aeyes féle szebb.

Egyébként nem tudom, hogy Aeyes csinál -e 3D kabint. Snaillel beszélgettem. Az Aeyes kabinok 3D alapját azt nem Aeyes csinálta. Õ "csak" textúrázza és helyrerakjam hogy mûködjön. Legalábbis nekem ez jött le. Snail és Aeyes személyesen ismerik egymást, hiszen közel laknak. 😊

arrow19
Aeyes F16os 3d pitet nem lehet beleintegrálni?