Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Majd megnézem. FF4 alatt hajlamos volt CTD-ni néha, ha bejelentkeztél. Azt mondod, hogy nálad ez eddig is rossz volt? 5.0 és 5.3 alatt nálam soha nem volt CTD és fagyás sem emiatt.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Nálam ugyanaz a hiba jelentkezik FF-nél mosta hotfixet követõen is.
Azaz ha egy kiválasztok egy waypointot, és Check In az AWACS-nak akkor kifagy a játék. Érdekes mert felszálás után rögtön nyomtam (1-es waypont volt kiválasztva) és mûködött, nem fagyott ki. Amint repültem kicsit és közelebb kerültem a ketteshez és ment a check in már le is dobott.
Molnibalage
Egyébként lehetõség van már elvileg arra, hogy ne legyen korlátozva a századok fegyverzete. Az új exe elvileg már támogatja ezt talán csak régebbi hadjárat fájllal kell sajnos akkor dolgoznod.

A tdf fájlban kommenteld kis a special campaignDB sort. Ekkor a nyílt \terrdata\object DB-t fogja a játék használni. Viszont nyílt DB mellé nyílt cam fájl kell... 5.3 hadjáratfájlait tudod használni, csak a szárazföldi egységek mozgatása akkor nem lesz olyan tuti...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Ilyenkor érzem azt, hogy kellene 1 hónap fizetetlen szabi és tolnám ezerrel a modomat. Alig haladok vele, mert azért bevallom, hogy nem a Falcon életem középpontja már. Május vége óta négy posztom (!) volt a beta fórumon. Régen napi 8-10 simán megvolt. Május közepe óta megkaptam ami kell ahhoz, hogy dolgozzak. Akkor meg mirõl tépjem a számat? 😊

Néhány PM azért volt, így lett új UI is. 😊

Az 5.5 kiadása óta lényegében halott az FF fejlesztõi fórum legalábbis amit én látok. A hotfix is úgy jött ki, hogy nem volt betatesztelve a betateszter csapat által, merthogy az már nincs.

repvez
igy van KF16C géppel nyomulok azon a kampányon ahol a legkisebb a déli terület ha jol emlékszem a 121es század gépeivel megyek.
Irtam a külföldi forumba is azt irták hogy válaszzak másik gépet.
Elég viccesek a srácok mikor 4-5 reptér van alap bol itt ami választhato kezdésnek azon kb 10 repszázad abbol 2-n van F-16-os az egyiken KF-16c a másikon KF-16D ugyhogy sok választásom nincs ha falconnal akarok repkedni és nem A10 vagy F4 vagy f5-el.
Ahogy régebben is irtam ennél a tipusnál csak HARM és AGM-65 választhato földi csapásra abbol is csak a fehér szinu ha jol tudom az a TV-s
Molnibalage
Lényegében a városok lettek szebbek, csak a textúra határ nem illeszkedik a Tom Freetileshoz.

Melyik géppel kellett finomítót támadni úgy, hogy csak AGM-65 volt? Ez elvileg hiba, ennek nem szabadna így lenni. (Az én tippem KF-16C/D)

L Viper
Ha leírod mi volt OF 4.7-el talán tudok segíteni.
Nálam is Win XP SP3 van , bár a kártyám csak egy 8600 GT, de nekem stabilan megy.
gugli +wat killer!

Én is belemerültem a ff világba. Még nagyon kezdõ vagyok, Lazán leszednek, a fegyverek kezelését is meg kell tanulnom. Szal van szépen teendõ. Fejmozgás követõt már "barkácsoltam" egész élvezetes dolog. (freetrack). Ém is probálkozatam w7 64, +gef8800.. Nem nyerõ! Win xp sp3, ff5.5 egész stabil. Az OF 4.7 ott sem. Valamikor beruházok egy saitek x52-be. De de a cyborg 3d-vel sem rossz! A kézikönyvet is olvasom, (300+ oldal). Persze lesznek idegesítõ kérdéseim ennek ellenére!
arrow19
Oké,várom.
repvez
tegnap én is kiprobáltam igaz csak egy küldetést mentem, de nem volt semmi fagyás sem (kopp, kopp)
Az viszont még mindig nem értem, hogyha szelektálták a fegyverek választékát akkor a célpontokat miért nem igazitották hozzá.Mert az elsö bevetés egy olajfinomito ellen kellett mennem 4 maverickell.Mondanom sem kell hogy csak a tartályokban tudtam kárt tenni az épületek csak sérültek, de ha lett volna bomba akkor porig bombázok mindent.Ennek ellenére kaptam egy medált, mert mindenki visszajött és a célt teljesitettük.
A 3D s kabint nem használom igy nekem azzal nincs problémám.DE én sem láttam fejlödést rajta.
Feltettem a riptilest is , de egyenlöre nem jártam olyan terület felett ahol szembetalálkoztam volna a változással.

Arrow19:MAjd irok egy PM et PS-el kapcsolatban ha nagyon képben vagy vele, föleg a vektorgrafikai rész és a foro manipulásás érdekelne.
arrow19
Ja-ja igen az volt az elsõ amit én is megnéztem.Kb ez a fõ probléma vele,jammer,NWS,meg a AOA indexer,meg az AOA nem mûködik.
Molnibalage
Én is árgus szemekkel néztem. Számomra csak egy gond van vele. Az, hogy az NWS lámpa helyett a jammer ég, de jammer helyett viszont legalább akkor égne az NWS. 😊

arrow19
Összeszedtem a videóidat még1x a sok gyöksziknek mert már kicsit idegesítõ hogy mindenki ír ahelyett hogy olvasna.Az SA-2 szerintem is lightos még így is,de legalább mûködik.Arról viszont hogy BaldEagle mit csinált a cockpittel semmi info nincs,meg nem nagyon láttam különbséget sehol.
Molnibalage
Tegnap nagyon picit nézegettem az FF5.5.1-et.

- Az HAD / HSD szimbólumok végre jók amennyire láttam

- Az SA-2 is jó, bár a maximális indítási távolság kb. 9 mérföld... Nálam kb. 20 lesz a MolnyFalconban. Félelmetes, hogy kb. 17 km-es indítási távolságot adtak meg egy olyan rendszerre, ami a valóságban simán indíthat 40 km-re levõ célra is, ha magasan és gyorsan közeledik.

- Az SA-10 viszont még mindig béna. 10 mérföldig nem csinál semmit és utána is furán viselkedik.

- A TE szerkesztõ ablakában totál káosz van. Teljesen összevissza vannak az egységek...

Az új MI-rõl kérdezkedttem Hustlert. Lényegében csak kitérõ választ adott + WIP. Ergo, maradok az 5.3-as adatbázisnál.

A Shilka eset viszont egyvalamit megmutatott. A jelek szerint (nem biztos, még pár dolgot le kell tesztelnem) egy battalionban nem lehet több radaros jármû. Ha egyet kilõsz, akkor a többi hajlamos utána kussolni. Hogy ez csak RWR display hiba vagy tényleg nem is támad pl. a Shilka, azt nem tudom...

arrow19
Nem,a régié.Mind1 kikeresem :-)
Molnibalage
Az újé? Gõzöm sincs.

arrow19
Oki,figy.Nem tudod hirtelen melyikek a 3d cockpit dds-ei?A CG variáns érdekel.
Molnibalage
Olvastalak kint. Az UI készen van, semmi meló nem lesz már vele a külön könyvtár létehozáson kívûl, mint a másik két helyszínnél. A PS-t én is tudom használni olyan szinten ami kell. 😊

Molnibalage
Elképesztõ, Hustler betette az SA-2 minimális támadási távolság ajánlásomat (ami valójában egy feture fix.) 😊

Az SA-2 most már tényleg agresszív.

A TE lista viszont érdekes. Pár SAM egyésg a harckocinál van a TE listában.

Az is fura, hogy az SA-2 ütegeknél van ZSU-23-4 is. Amíg a Fan son aktív, addig õk is csipognak. Miután szétkapod õket, soha többet. Sejtem, hogy ez miért lehet.

Sanyo
Akinek gondja lenne a letöltéssel, helyi link a rövidhír alján.

www.pcpilot.hu

repvez
még jo hogy ez volt a legnagyobb hibája az alap kiadásnak , gondoltam hogy majd ezen valamit javitanak .MErt végre nem fagyot ment minden csak nem lehetett változatos küldiket repülni
Molnibalage
Szerintem ez nem változott.

repvez
ha valaki elöbb megnézi mint én akkor szolhatna ha már lehet bombázni is és van több fegyver választék is .
arrow19
Molnibalage
Ja, és a Flyonline is megoszthatná a linket, ha van rá kapacitás. 😊

Improved AI: New AI maneuvering capabilities, that is aircraft type specific.

Na, erre kíváncsi leszek. 😊

Molnibalage
Ööö... Több Falcon beta teszter is Win7-et használ minden gond nélkül...

BTW, kijött a hotfix. :9

Gundark 1 1
Nekem most a 64bites alatt mûködik. Kikapcsoltam a TnL-t és megnyugodott. Kicsit gágyi de hát ha igy megy akkor ez van.
esetleg: aktivátor

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Tehát format,reinstall,de nem tudom hogy a rendszer visszaállitás és ujra aktiválás😊segithet -e.

Szia Joe
Feltettél egy olyan frissitést ami ezt csinálta szerintem,adtak ki ilyet.
Azt nem tudom,hogy ezt irja -e a frissitéseknél,vagy bizt.frissités cimen fut.
http://index.hu/tech/2010/02/16/kiiktatja_a_windows_7-toreseket_a_microsoft/

JoeDestroy
Egyik új win alatt sem jó a Falcon. Átlátszó gép, megakadó 3D-s világ, hibás UI megjelenítés, fagyás. Volt vista 32-64, Win 7 32-64 próba is. Szerintem a DX api az ami a gondot okozza. Így én az öreg XP partíciót használom erre. A Win 7-em meg egyszer csak azzal jött hogy nincs aktiválva, és azóta sem sikerült újra törni (természetesen nem dobozos 😊) ). A win7loader nem akar megint jól mûködni 😞. Ha van ötlet kipróbálom.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Mi a kérdés?😊
Ja,32 bites Win7,azt mondták a 64 es alatt még sok megszokott progi nem olyan jól fut.De lehet hogy azt kellett volna.Nekem bejön a Win7 gyorsabb,kényelmesebb mint az xp

Molnibalage
Új splashscreen. <#vigyor2>

Molnibalage
Mármint 32 bites win7? Mert nekem 64 bites XP-n meg majd 1,5 éve, elõtte meg ofkorsz, hogy mindenkinél 32 bites oprendszer volt.

De nekem 32 es van,nincs kedvem cserélni,mert amugy teccik.
Viszont a FF nak nem teccik a 32 es windóz.Érdekes mert amugy xp alatt semmi gondom nem volt vele.Lehethogy a sofõrömet nem birja?

bocs, Check in
Molnibalage
Mi az a checkln?

Más.

AIM-9M és AIM-7M fejlesztés. Természetesen nem csak ezek kapják meg ezt a fejlesztést.

Beszéltünk a CheckIn-rõl. Kellett nekem kipróbálni FF-ben 😊 Rögtön lefagyott ahogy megnyomtam 😊
AF-ben nem tudjátok véletlenül, hogy 3D kabinkban van olyan lehetõség, hogy egér jobb gombját ne kelljen nyomni a freeview-hoz?
z0ty4
Fincsi képek

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Molnibalage
Kész az új UI. 😊
(Már csak külön könyvtár kell neki.)

A többit majd késõbb, van még új oldal. 😉
Ez az UI nem jöhetett volna létre, ha nincs Khronik! 😊

repvez
Futik az sztem 64biten is csak ne ATI VGA legyen mellette.
Az OF futik 32bites Windóz7 en,netán?

Persze sokminden benne van csak régen olvastam és mivel annyit nem használom a játékot igy sokat felejtek 😊
Lehet az a baj mert OF-ben és AF-ben csak rámentem az adott küldetésre és azt repültem de akkor megnezem így is.

FAC-ra és CAS-ra vonatkozó cikket pont most olvasom
http://hadtudomanyiszemle.zmne.hu/?q=hu/2010/3-%C3%A9vfolyam-1-sz%C3%A1m/hadm%C5%B1v%C3%A9szet/l%C3%A9gier%C5%91-%C3%A9s-sz%C3%A1razf%C3%B6ldi-hader%C5%91nem-egy%C3%BCttm%C5%B1k%C3%B6d%C3%A9s%C3%A9nek-kezdetei-k%C3%B6zve
Molnibalage
VII. fejezet, 5. pont. Kicsit trükkös, mert a rádiózás, légiharc fejezeben van. Sajnos nem lehet mindent pontosan strukturálni a kézikönyvben, mert nem szabdalom szét a rádiózás leírását.

Keresni attól még lehet a pdf verzióban is, mûködik a funkció 😊

Molnibalage
Legyen aktív S&D, TGT, STG, stb. "célpont típusú" fordulópont. Ekkora AWACS oldalon mehet a check in.

Szeritnem ez is le van írva a kézikönyvben...

Molnibalage
Bevetés tervezéskor az UI képernyõn elõfordulhat, hogy egy szárazföldi alakulat látszik és alatt van egy szá. Az az egység sorszáma, aza kiemelt cél. Ha ilyen nincs, akkor mehet a weapons free is, de ilyenkor nem kapasz magas pontszámot. Ha azt nyírod ki, amit a FAC - forward air contorller - ad, akkor az nagyobb súllyal számít. Így lehet kitüntetést kapni.

A FAC le van írva a kézikönyvben szerintem. Elõretolt légirányító. Valóságban ez lehet földi katona, egy repülõgép, de vicces módon egy messze levõp JSTAR is. 😊

A küldetéses megjegyzést nem értem. Pontosan úgy választalsz, mint a többi verzióban és azt repülheted, amit a többiben. Nem felejtettél el véletlenül a gép ikonra is kattintani, hogy átülj a kötelékbe? Lehet, hogy az AF és OF automatikuan átrak a vezérgépbe, ha kiválasztes egy másik flight-ot. Az FF nem. A waypontokat látod a kiválasztott flight-ban, de még a régi flight-ba ülsz. Ha megnézet a litsát lesz egy zöld és egy cián színû sor is.

A FAC az a Forward Air Control? Vagyis egy gép a körzetben aki osztogatja a célokat? AWACS-tól, hogy tudok célt kérni? 😊