Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Több ötletem most nincs.
Ha régen ment nálad, akkor meg fõleg idegesítõ lehet a dolog.
Én is XP SP3-at használok. Most ott tartok, hogy ujratelepítem a windows-t, mostanában amugy is furcsaságokat mûvel.
"Ha nem indul az OF az átnevezés után, akkor a Falcon4/config mappából a display.dsp file
törlendõ. Utána nincs hiba, de újra kell állítani a graphics fül opcióit.
(Nekem elõjött egyszer, de így jó lett). Ha már volt elmentett beállításod akkor nem kell
mindent újra konfigolni, csak kiválasztod a LOGBOOK-ban a hívójeled és kész."
Egyébként nekem el van mentve minden beállítás, újrarakás után nem is konfigolok semmit, csak bemásolok mindent a helyére.
Remélem tudtam segíteni. Én XP SP-3at használok.
A 4.7 -ben teljesen más a config editor eleve.
Külön kitérõvel a telepítésre, a .bak exe használatára, illetve az is le van írva mely fájlokat kell törölni, ha fekete képernyõt kapsz. Újra kell csak a beállításokat megcsinálni, de mennie kell, ha XP-n tolod.
Most már csak 5.5.1 van fent fejlesztéshez.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Tehát akkor jól telepítem fel?
1., alap falcon
2., OF4.5 majd ha végzett config és apply
3., OF4.7 majd config és apply
Mitõl szállhat el f4-bms.exe hibával szerintetek? A menü bejön megy minden csak mikor töltene be akkor kidob.
Gondoltam vidkari driverre de azt is kipróbáltam már többet.
Gondoltam esetleg valami codecre.
Most már ötletem nincs.
Gondolom az nem zavarhat be, hogy fent volt az FF (letöröltem mielõtt felraktam az OF-et)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Meg olyant is amiben a CD facsavarral volt rögzítve a paraszt meg csodálkozott, hogy nem nyílik a tálca.Hát persze mert a facsavarral azt is rögzítette 😄
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ugyanakkor újra kipróbáltam felrakni az OF4.7-et és szintén ugyanaz a baj. exe hibával kilép mikor menü után töltene be a játék, viszont úgy emlékszem, hogy volt régen egy .pbd file (ha jól emlékszem) amit ati kártyák esetén kellett használni exe file-ként. Nem? Jól emlékszem???
Nos ha most ezt átnevezem .exe -re akkor csak egy dos ablakot dob fel majd abból kilép és nem történik semmi. Valamit rosszul csinalok??? 😊
Viszont, ha nagyon nagy a magasságdifi és sokat kell felfele kapaszokdni hirtelen, az érdekes módon fura pályára kényszeríti a rakétákat néha.
A JDAM TOO módja az lényegében LGB használat, csak nem kell hozzá megvilágítás.
Leszálltam, hoztak egy notit ramcsere,áá mondom lepattintom a hátulját mehet bele a RAM, 10perc,aha persze.Hat csavarhúzóval totál szétszedtem a csavarfejet de úgy hogy a csavart meg kellet fúrnom hogy kijöjjön mert V alakban állt a panel,csókoltatom aki utoljára ramot cserélt benne és így meghúzta.Leszedtem a panelt mondom mehet bele a ram,HP nx8220 amirõl még mindig homályos külföldi fórumokon hogy DDR vagy DDR2 SODIMM kell bele,hát pont a rosszat rendeltem.Nyertem holnap egy utat pestre.A vicc kedvéért megmutatom 1mm a különbség a DDR és a DDR2 között.
Díjaztam.Ezután elmentem bicajoztam egy 20km-t,hogy ne legyek ideg :-)
Wampa ne is mondd,az informatikusi karrierem során volt már kakaó,bor,tea,spenót az ügyfelek notijaikban ezenkívül,volt döglött egér a táp mellett egy fekvõ házban,cigiszagú ház stb.stb.stb.Ati a JDAM van mikor beragad mert az elõzõ STP-re van állítva a gép,TGP-n mindig ellenõrizd.PRE és TOO mód között pedig az a különbség hogy a PRE az elõre beállított cél, a TOO pedig amit a radarral vagy a TGP-vel kijelölsz.
Kakaó kell a gépbe😊)
Nekem a multkor sikerült beletennem egy pohárral (nekem is le vannak véve az oldallapok)az alaplap aljáig állt a kakaó és keresztül fröccsent a videokari nyákján,nem volt itthon tisztitó folyadék,azt pld alkoholos ablaktisztitóval mostam le😊)
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Kedvem lett megint repkedni a Falconnal, csak idõm nincs már megint 😞
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
A másik probléma az, hogy a számítógépek nagy része termodinamikaliag a legszarabb helyen van. A számítógépasztalok nagy részén a falhoz közel van a gép háta és két oldalról és talán fentrõl is lapok határolják. A gép doboza körül sincs áramlás. Ha van asztali ventilátorod ami képes lassan és csendesen is mûködi irányítsd úgy, hogy a gép körüli levegõt elfújja. Döbbenetesen nagy hõmérsékletcsökkenést lehet elérni. -25-30 fokot is!
A modellek nem kicsik. A valóságban is a vicces az, hogy az infravörös rakéták sokszor messzebbre elmennek ma már, mint amennyirõl egy sasszemû pilóta lát egy gépet. Pedig azok egy jármûnél nagyobbak. A magyar pilóták szerint a Gripemt is 4-5 km-rõl alig látni szabad szemmel még égháttérben is.
A smart scalinget kapcsold be. Pontosan nem tudom, hogy mit csinál lehet, hogy más lesz töle a modellek LOD állítása.
A Falcon nagy baja a grafikai renderelés. Kis FOV és gyors mozgás mellett a talaj textúrák nagyon elfedik a kis modelleket. Mondjuk lehet, hogy ez a reális, nem tudom. Azt viszont igen, hogypadlockkal földhátérben is látom a gépek 10 fokos FOV tájám, mikor padlock nélkül esélyem nincs kiszúrni.
Az utolsó hivatalos patch-ük is már õskövület <#vigyor2>#vigyor2>
Ugye emlékszetek még arra, mikor azt mondtam, hogy seggberúgnám azt, aki a Falcon adatbázisát ilyenre csinálta? 😊
Szóval kimentem az erkélyre, kompresszor be, és kifujattam a port.. Nem kevés volt a procihûtõn, meg a vga-n! Sajna az alaplap nem valami tuningbarát, nem lehet feszkót állitani. Pedig a régebbi gépen alaporajelen a gyári feszkó alatt tudtam stabilan járatni a procit. (jót tett a melegedésnek) Ilyen szempontból a tuning sem nagyon megy vagyis eljutottam az alap 2,4-ról 2,8Ghz-re de, inkább alapon járatom. Nem sok külömbség van sebességben, meghát a hûtésem is elég alap..
Csinálj egy freetracket, nagyon szépen viszi az AF-et is.
Dosboxxal még most is szépen fut.
Nemrég megnéztem a zenék, meg egy kis nosztalgia miatt.
Anno végigtoltam minden létezõ küldit benne :-))
A mostani hadjáratoknál az lehet a gáz, hogy a századok méretét nagyon megnövelték 24 vagy akár 36 gépre is és néhol kettõ van belõle. Túl sok gép egy reptéren...
Emlékszem még mennyit baromkodtam régen a Dogfight c. játékkal.
Kép
Játszott valaki ezzel? Faterommal baromkodtunk, hogy ki hova tud leszálni a harrierrel
ON
Vagy a Wings Over sorozat, pl Wings Over Vietnam vagy Europe
most a TC HAWK amirõl tudok, megvan de még nem próbáltam. volt régebben is ilyen jó árkádos jellegû repcsis, de nem ugrik be a neve. 2.vh-s környezetben, na az nagyon tetszett, csak gyenge volt hozzá a gépem. tud vki segíteni ?
Nagyritkán sok gép esetén egymásra kerülhet modell a rossz spot/partking point miatt. Nagyon rika. Nálam 1 éve volt ilyen utoljára.