Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg olyant is amiben a CD facsavarral volt rögzítve a paraszt meg csodálkozott, hogy nem nyílik a tálca.Hát persze mert a facsavarral azt is rögzítette 😄
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ugyanakkor újra kipróbáltam felrakni az OF4.7-et és szintén ugyanaz a baj. exe hibával kilép mikor menü után töltene be a játék, viszont úgy emlékszem, hogy volt régen egy .pbd file (ha jól emlékszem) amit ati kártyák esetén kellett használni exe file-ként. Nem? Jól emlékszem???
Nos ha most ezt átnevezem .exe -re akkor csak egy dos ablakot dob fel majd abból kilép és nem történik semmi. Valamit rosszul csinalok??? 😊
Viszont, ha nagyon nagy a magasságdifi és sokat kell felfele kapaszokdni hirtelen, az érdekes módon fura pályára kényszeríti a rakétákat néha.
A JDAM TOO módja az lényegében LGB használat, csak nem kell hozzá megvilágítás.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Leszálltam, hoztak egy notit ramcsere,áá mondom lepattintom a hátulját mehet bele a RAM, 10perc,aha persze.Hat csavarhúzóval totál szétszedtem a csavarfejet de úgy hogy a csavart meg kellet fúrnom hogy kijöjjön mert V alakban állt a panel,csókoltatom aki utoljára ramot cserélt benne és így meghúzta.Leszedtem a panelt mondom mehet bele a ram,HP nx8220 amirõl még mindig homályos külföldi fórumokon hogy DDR vagy DDR2 SODIMM kell bele,hát pont a rosszat rendeltem.Nyertem holnap egy utat pestre.A vicc kedvéért megmutatom 1mm a különbség a DDR és a DDR2 között.
Díjaztam.Ezután elmentem bicajoztam egy 20km-t,hogy ne legyek ideg :-)
Wampa ne is mondd,az informatikusi karrierem során volt már kakaó,bor,tea,spenót az ügyfelek notijaikban ezenkívül,volt döglött egér a táp mellett egy fekvõ házban,cigiszagú ház stb.stb.stb.Ati a JDAM van mikor beragad mert az elõzõ STP-re van állítva a gép,TGP-n mindig ellenõrizd.PRE és TOO mód között pedig az a különbség hogy a PRE az elõre beállított cél, a TOO pedig amit a radarral vagy a TGP-vel kijelölsz.
Kakaó kell a gépbe😊)
Nekem a multkor sikerült beletennem egy pohárral (nekem is le vannak véve az oldallapok)az alaplap aljáig állt a kakaó és keresztül fröccsent a videokari nyákján,nem volt itthon tisztitó folyadék,azt pld alkoholos ablaktisztitóval mostam le😊)
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Kedvem lett megint repkedni a Falconnal, csak idõm nincs már megint 😞
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
A másik probléma az, hogy a számítógépek nagy része termodinamikaliag a legszarabb helyen van. A számítógépasztalok nagy részén a falhoz közel van a gép háta és két oldalról és talán fentrõl is lapok határolják. A gép doboza körül sincs áramlás. Ha van asztali ventilátorod ami képes lassan és csendesen is mûködi irányítsd úgy, hogy a gép körüli levegõt elfújja. Döbbenetesen nagy hõmérsékletcsökkenést lehet elérni. -25-30 fokot is!
A modellek nem kicsik. A valóságban is a vicces az, hogy az infravörös rakéták sokszor messzebbre elmennek ma már, mint amennyirõl egy sasszemû pilóta lát egy gépet. Pedig azok egy jármûnél nagyobbak. A magyar pilóták szerint a Gripemt is 4-5 km-rõl alig látni szabad szemmel még égháttérben is.
A smart scalinget kapcsold be. Pontosan nem tudom, hogy mit csinál lehet, hogy más lesz töle a modellek LOD állítása.
A Falcon nagy baja a grafikai renderelés. Kis FOV és gyors mozgás mellett a talaj textúrák nagyon elfedik a kis modelleket. Mondjuk lehet, hogy ez a reális, nem tudom. Azt viszont igen, hogypadlockkal földhátérben is látom a gépek 10 fokos FOV tájám, mikor padlock nélkül esélyem nincs kiszúrni.
Az utolsó hivatalos patch-ük is már õskövület <#vigyor2>#vigyor2>
Ugye emlékszetek még arra, mikor azt mondtam, hogy seggberúgnám azt, aki a Falcon adatbázisát ilyenre csinálta? 😊
Szóval kimentem az erkélyre, kompresszor be, és kifujattam a port.. Nem kevés volt a procihûtõn, meg a vga-n! Sajna az alaplap nem valami tuningbarát, nem lehet feszkót állitani. Pedig a régebbi gépen alaporajelen a gyári feszkó alatt tudtam stabilan járatni a procit. (jót tett a melegedésnek) Ilyen szempontból a tuning sem nagyon megy vagyis eljutottam az alap 2,4-ról 2,8Ghz-re de, inkább alapon járatom. Nem sok külömbség van sebességben, meghát a hûtésem is elég alap..
Csinálj egy freetracket, nagyon szépen viszi az AF-et is.
Dosboxxal még most is szépen fut.
Nemrég megnéztem a zenék, meg egy kis nosztalgia miatt.
Anno végigtoltam minden létezõ küldit benne :-))
A mostani hadjáratoknál az lehet a gáz, hogy a századok méretét nagyon megnövelték 24 vagy akár 36 gépre is és néhol kettõ van belõle. Túl sok gép egy reptéren...
Emlékszem még mennyit baromkodtam régen a Dogfight c. játékkal.
Kép
Játszott valaki ezzel? Faterommal baromkodtunk, hogy ki hova tud leszálni a harrierrel
ON
Vagy a Wings Over sorozat, pl Wings Over Vietnam vagy Europe
most a TC HAWK amirõl tudok, megvan de még nem próbáltam. volt régebben is ilyen jó árkádos jellegû repcsis, de nem ugrik be a neve. 2.vh-s környezetben, na az nagyon tetszett, csak gyenge volt hozzá a gépem. tud vki segíteni ?
Nagyritkán sok gép esetén egymásra kerülhet modell a rossz spot/partking point miatt. Nagyon rika. Nálam 1 éve volt ilyen utoljára.
Azaz ha egy kiválasztok egy waypointot, és Check In az AWACS-nak akkor kifagy a játék. Érdekes mert felszálás után rögtön nyomtam (1-es waypont volt kiválasztva) és mûködött, nem fagyott ki. Amint repültem kicsit és közelebb kerültem a ketteshez és ment a check in már le is dobott.
A tdf fájlban kommenteld kis a special campaignDB sort. Ekkor a nyílt \terrdata\object DB-t fogja a játék használni. Viszont nyílt DB mellé nyílt cam fájl kell... 5.3 hadjáratfájlait tudod használni, csak a szárazföldi egységek mozgatása akkor nem lesz olyan tuti...
Néhány PM azért volt, így lett új UI is. 😊
Az 5.5 kiadása óta lényegében halott az FF fejlesztõi fórum legalábbis amit én látok. A hotfix is úgy jött ki, hogy nem volt betatesztelve a betateszter csapat által, merthogy az már nincs.
Irtam a külföldi forumba is azt irták hogy válaszzak másik gépet.
Elég viccesek a srácok mikor 4-5 reptér van alap bol itt ami választhato kezdésnek azon kb 10 repszázad abbol 2-n van F-16-os az egyiken KF-16c a másikon KF-16D ugyhogy sok választásom nincs ha falconnal akarok repkedni és nem A10 vagy F4 vagy f5-el.
Ahogy régebben is irtam ennél a tipusnál csak HARM és AGM-65 választhato földi csapásra abbol is csak a fehér szinu ha jol tudom az a TV-s
Melyik géppel kellett finomítót támadni úgy, hogy csak AGM-65 volt? Ez elvileg hiba, ennek nem szabadna így lenni. (Az én tippem KF-16C/D)
Nálam is Win XP SP3 van , bár a kártyám csak egy 8600 GT, de nekem stabilan megy.
Én is belemerültem a ff világba. Még nagyon kezdõ vagyok, Lazán leszednek, a fegyverek kezelését is meg kell tanulnom. Szal van szépen teendõ. Fejmozgás követõt már "barkácsoltam" egész élvezetes dolog. (freetrack). Ém is probálkozatam w7 64, +gef8800.. Nem nyerõ! Win xp sp3, ff5.5 egész stabil. Az OF 4.7 ott sem. Valamikor beruházok egy saitek x52-be. De de a cyborg 3d-vel sem rossz! A kézikönyvet is olvasom, (300+ oldal). Persze lesznek idegesítõ kérdéseim ennek ellenére!
Az viszont még mindig nem értem, hogyha szelektálták a fegyverek választékát akkor a célpontokat miért nem igazitották hozzá.Mert az elsö bevetés egy olajfinomito ellen kellett mennem 4 maverickell.Mondanom sem kell hogy csak a tartályokban tudtam kárt tenni az épületek csak sérültek, de ha lett volna bomba akkor porig bombázok mindent.Ennek ellenére kaptam egy medált, mert mindenki visszajött és a célt teljesitettük.
A 3D s kabint nem használom igy nekem azzal nincs problémám.DE én sem láttam fejlödést rajta.
Feltettem a riptilest is , de egyenlöre nem jártam olyan terület felett ahol szembetalálkoztam volna a változással.
Arrow19:MAjd irok egy PM et PS-el kapcsolatban ha nagyon képben vagy vele, föleg a vektorgrafikai rész és a foro manipulásás érdekelne.