Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Threat Warning Lights
The primary threat warning lights appear to the left of the RWR, while the auxiliary threat warning
lights appear on the left console above the manual pitch override switch.
HANDOFF
Press the Handoff button to override which threat is selected. When the button is unlit, the
highest priority RWR threat is selected and enclosed in a diamond. Press the Handoff button to
select the next highest priority target. You will also hear the corresponding RWR tone for the
selected threat. The Handoff button will be lit if the selected target is not the highest priority.
LAUNCH
When the Launch light flashes, it indicates that a missile launch has been detected. You will also
hear a high-pitched beeping. The threat warning system can only detect radar-controlled missile
launches. It will not detect a heat-seeking missile launch.
PRI MODE
The Priority Mode button determines the priority of the RWR display. When it is lit, the RWR is in
priority mode and only the five highest priority threats are displayed. When it is unlit, up to 16
threat symbols may be displayed. Press the Priority Mode button to declutter the display.
NAVAL
Press the Naval button to increase the priority of naval threats. If the button is unlit, naval threats
are a lower priority than air or ground threats.
UNK
The Unknown button controls the display of unknown or undetermined radar energy sources. In
most cases, the TWS can determine the type of radar. However, if it canÕt make a determination, it
normally doesnÕt display the source. The default (unlit UNK light) is to ignore unknown radars.
However, if you press the UNK button, the unknowns will be displayed on the RWR as ÒUÓ
symbols. If this button is unlit and an unknown threat is detected, this button will flash.
TGT SEP
Press the Target Separate button to unstack threat symbols that overlap each other on the RWR
display. If threats are in the same general orientation to your aircraft, they may overlay each other
on the display. Normally the RWR shows all threats at their true azimuth relationship to your17-8
aircraft. If you press TGT SEP, the highest priority threats remain where they are but the lower
priority threats are moved radially away from the center. This allows you to see all the threats
more easily.
Balage leírásában nem találtam errõl infót.
Most ujratelepítettem az XP-t azóta nem próbáltam de korábban mindig gond volt vele, sõt akadozott is néha repülés közben.
OF vagy FF?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Más. Hpasp segítségével további reálisabb SAM modellezés került be. Az SA-2 manõverezõképessége még az eddigi szintet sem éri el. Viszont a közelségi gyûtó modellezése eléggé távol volt a valóságostól. Most gyengébben manõverezik a rakéta, de a haraci rész nagyobb sugarú körben pusztít. A damage értékkel próbálok még majd játszani egy picit.
Ameddig a bomba siklással képes lekövetni. Régebben bohóckodtam ezzel én is. ( CCRP :-))
Poénból azt is ki lehet próbálni, hogy leoldod a bombát 25k magasságból aztán csak húzd odébb a kurzort úgy, hogy a bombát külsõ nézetbõl lesed. Folyamatosan megy a TGP után. Cool. 😊
Az FF-et meg szépen lassan fejleszteget. Karácsonyra Talán talán készen is lesz. <#szomoru1>#szomoru1>
Realism Mod.rar 5 374 048 byte
Ez kell? 😊
www.pcpilot.hu
Több ötletem most nincs.
Ha régen ment nálad, akkor meg fõleg idegesítõ lehet a dolog.
Én is XP SP3-at használok. Most ott tartok, hogy ujratelepítem a windows-t, mostanában amugy is furcsaságokat mûvel.
"Ha nem indul az OF az átnevezés után, akkor a Falcon4/config mappából a display.dsp file
törlendõ. Utána nincs hiba, de újra kell állítani a graphics fül opcióit.
(Nekem elõjött egyszer, de így jó lett). Ha már volt elmentett beállításod akkor nem kell
mindent újra konfigolni, csak kiválasztod a LOGBOOK-ban a hívójeled és kész."
Egyébként nekem el van mentve minden beállítás, újrarakás után nem is konfigolok semmit, csak bemásolok mindent a helyére.
Remélem tudtam segíteni. Én XP SP-3at használok.
A 4.7 -ben teljesen más a config editor eleve.
Külön kitérõvel a telepítésre, a .bak exe használatára, illetve az is le van írva mely fájlokat kell törölni, ha fekete képernyõt kapsz. Újra kell csak a beállításokat megcsinálni, de mennie kell, ha XP-n tolod.
Most már csak 5.5.1 van fent fejlesztéshez.
Tehát akkor jól telepítem fel?
1., alap falcon
2., OF4.5 majd ha végzett config és apply
3., OF4.7 majd config és apply
Mitõl szállhat el f4-bms.exe hibával szerintetek? A menü bejön megy minden csak mikor töltene be akkor kidob.
Gondoltam vidkari driverre de azt is kipróbáltam már többet.
Gondoltam esetleg valami codecre.
Most már ötletem nincs.
Gondolom az nem zavarhat be, hogy fent volt az FF (letöröltem mielõtt felraktam az OF-et)