52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Wampa #36972 Üdv
Cool.....de én ilyesmire gondoltam,
-
#36971 -
#36970 Kamaszkorom egyik nagy kedvence. Örökre összefort számomra az érettési hangulatával. A durva az, hogy utána meg kb. 10 évig nem hallgattam. Múlkor volt egy házibuliban. Szinte sírtam. :) -
Wampa #36969 link
Jópofa.....ezt kellene elkötni:)
Amugy van egy szimulatortipus, ha jól emlékszem egy cikkből, amin egy nagy érintőképernyő van és pár modul, meg szoftver cseréjével, több tipushoz jó....nem teszem rá a nyakam, hogy nem ez az -
#36968 The Offspring - Want You Bad -
#36967 Valaki mondja már meg, a zenét a videó alól, mert már a falat kaparom, hogy ismerem és meg is van, de a címe előadója nem jut az eszembe. -
Ez már az FS-ben ősidők óta van, meg az Over Flanders-ben is.
Egyébként igazad van, alapból kéne az összes szimbe. -
#36965 Jó lesz még a CloD is. Ha kijön a javított motor. Mert bár ugyan az én gépemen jól megy, sokan anyázzák hogy diavetítés van. De egyelőre a RoF magasan ver mindenkit. Az hogy helyezkedni tudok a fülkében nagyon nagy ötlet. Kényelmesen behelyezkedem az egyik géppuska mögé mikor harc van, bejövök középre mikor utazunk (és a szélvédő miatt nem zúg a szél, jobban hallom a motort) Egy az egyben 6dof, csak itt elég a joy nem kell trakir hozzá. Ezt átvehetnék a többiek is. -
#36964 Ez ám a skin :D
-
Tgabbar #36963 A BS-nél és a A-10C-nél ugyanezt érzem, miközben eszembe jut, hogy valamit elfelejtettem beállítani :). Lehet ránézek majd arra is valamikor ha már ilyen jókat írsz róla :). De természetesen Falcon Forever :))).
-
Razor18 #36962 Hol van félpénzér a Varacskos? -
#36961 Hmmm -
#36960 A gyerekek már kitúrnak a gép elől. Marad a noti :)
Azon meg nincs Falcon. -
#36959 Pedig az az igazi repülés. :) A fizikája bravúros. Bármelyik pillanatban meghalhatsz :) Nekem a DCS-k túl sterilek . -
#36958 Újévi BMS4 meglepi.
Block 40/42 3D kabin. -
Tgabbar #36957 Én is csak manapság szimulátorozok, de a Te esetedben, mint felelőségteljes családapa, ez érthető :). Az Fc2 és a BS is megvan, de igazából nem nyúgöztek nagyon le, bár a BS-ben látok fantáziát. Minden esetre "varacskolok" ,az most kellően meggyőzött, pláne, hogy most jan. 5.-ig 50%-os kedvezmény van rá, így azért ember közelibb az ára. De persze túl sok időm erre sincs, mert persze az asszony is nyúz :).
RoF?Hmm...Szép játék, de nem az én műfajom, hogy egy kazal ruhaszárító kötél tartotta fakoporsóban száguldozzak ...bár a sál jól áll :)). -
#36956 Én az utóbbi időben leginkább a semmi vonalon szimulátorozok. :D
Bár a BMS4 fent van, meg az FS is, de indítva már nem is emlékszem mikor volt.
Az FC-2-t is toltam az elején pársztor, a DCS-ből a Black Sharkot vettem meg, a többihez már nem volt késztetésem :) -
#36955 Gabbar, Razor, hej skacok! Már csak Pzolika, Hungarojet, Sindel és még pár régi motoros hiányzik. Jertek skacok. :) -
#36954 DCS? Fúj :) RoF. Az igen :) -
Tgabbar #36953 Most pótoltam eme hiányosságomat, szqúzi :).
Viper Bácsinak:
Na igen...közel egy éves külföldiában való tartózkodásom,majd azt azt követő időszak annyira nem tehette lehetővé az aktív itt létet, ugyanakkor időnként azért benéztem ,hogy mégis mi újság. Mostanság meg dcs cég termékeivel vagyok nagyon elfoglalva(ami a szimulátorokat illeti), bár a jó öreg falcon azért még mindig etalon marad:). -
#36952 B.Ú.É.K. Urak!
Jéééé a Gabbar is benézett
-
Razor18 #36951 Az utána következőt olvastad?... -
Tgabbar #36950 B.Ú.É.K.
(Egyébként ez nem Szolnokon készült :) ) -
#36949 Mindenkinek legalább ennyire gazdag új évet kívánok !
-
#36948 Multiban Gazdag Új Évet Mindenkinek!!!!!! -
#36947 Boldog Új Évet! :) -
#36946 Nem én a csak a lovat adom alájuk :) -
Razor18 #36945 Azt hittem, Te is ott zuhansz valamelyiken... -
#36944 Szakmai részleteket nem tudok, csak láttam a videot és, hogy a magyar viszonylatba kevés videot találni eje témában
Gopro sztem a kisebb és azis agyon tömöritve a youtube miatt. -
Razor18 #36943 Még valami: a GoPro-nak ez melyik felbontása? -
Razor18 #36942 Nektek nem engedik a relót, vagy miért nem nyomtatok valami hármas-négyest? 20 mp-be sokminden belefér... -
JohnTerry #36941 Ez azért lesz Pápa, mert biztos, hogy nem Szolnok...sőőőőt, most veszem észre, hogy ha minden igaz még párszor a C-17-es sötét sziluettje is feltűnik pl. 1:32-nél, 1:38-nál, 1:44-nél :) -
#36940 Kecsó tutira nem, mert város a közelben nincs. Szolnok és Pápa lehetne, de azokat nem ismerem fel enniyből. -
#36939 Ezt a kérdést nem töled vártam volna :)
Tippelj 33% esélyed van hogy eltalálod :) -
#36938 Hol készült? -
#36937 Egy kis hazai film. -
#36936 :D :D :D :D
Ezek a jó ajándékok nem a százmilliós swarosky karkötő vagy plazmatévé vagy akármi.... -
#36935 Boldog Karácsonyt! -
#36934 Tesómtól ezt kaptam pólóra nyomva. :)
-
#36933 Boldog Karácsonyt mindegyikőtöknek :)