52966
  • repvez
    Boldog KArácsonyt mindenkinek !
  • Boconadi
    Boldog Karácsonyt! :)
  • z0ty4
    Boldog Karit Mindenkinek!
  • JoeDestroy
    :)
    +1

• Molnibalage
    +1
  • sindelnet
    Boldog Karácsonyt,Békés Ünnepeket Mindenkinek!
  • Molnibalage
    PMC helyszínek fizetősek lettek...

Azért megpróbálok utánajárni, hogy ez mégis hogyan. Mert egyik helyszínhez sem volt lényegében sem DB sem hadjárat. Még, ha meg is veszem, ezek szerint akkor hiába heggesztek alá bármit.

Mert, ha igen, akkor mit nem mondjak, akkor szépen alávágott a BMS és az FF-nek is. Mert jó lenne végre nem Koreában repkedni...
  • Wampa
    IL2: Cliffs of Dover
  • Boconadi
    mi az a clod?
  • Gundark 1 1
    CloDben minden macera nélkül lehet hidak alatt menni. Emlékeztek mennyit baromkodtunk ilyet régen?:)

• Molnibalage
    Semmi különös. Más Lock On-nal előad ennél durvábbakat. Van egy fasza videó, csak sajnos nem találom. A srác átment a gyárkémények köztt, hidak alatt, vágta a távvezeték kábeleket. Zsír videó és elég régi legalább 5-6 éves.
  • z0ty4
    Bf3 Stunt !!
  • Molnibalage
    Sanyo, a honlapon pár MF-es link elavult. Megtennéd, hogy frissíted őket? Köszi.

(Hogy szakadna rá az MF-re, mert én biza nem pakoltam a cuccaimat sehova...)

Ez kellene az Art of Kill videóhoz.

Ez meg az AS cikkekhez.
  • Gundark 1 1
    Battlefield 3. Jó kis játék az, főleg multiban. De hogy szimulátor lenne, (noha azt igérték) fogalmazzunk úgy, nem hinném :)

Karácsonyra megkapom a CloD-od, meg a RoF-ot. A RoF-ot imádom :) Iszonyat kegyetlen komoly szim, és meseszép. Mondjuk az avionika nincs benne túl reprezentálva :) A CloD meg remélem hamarosan rendben szedi magát a pecsekkel.

A RoF lehet az az első világháborúban mint a moderneknél a Falcon. De tetszett a trailer jelmondata : 500 lőszer, 2 géppuska, egy győztes :)
  • L Viper #36918
    Mintha Su27 lenne Falcon Cockpittel, amibe "beül" :D
    Döbbentem.
  • L Viper #36917
    Il-2 topikból :D

Ultrarealisztik Falcon :D
  • repvez
  • Molnibalage
    Viva HTKA galéria. :)

A lenti videós multi az nem hot seat multi?
  • z0ty4
  • z0ty4
    Ezek persze multiznak XDDD

• Molnibalage
    OFF

Új videó.

ON
  • z0ty4
    Grat Joe

A vinyó gyorsan tele lesz XDDD
  • Wampa
  • Wampa
    voltam ott katona
  • JoeDestroy
    Végre eljött a tejjel mézzel folyó netes kánaán :)

• z0ty4
    Multi Multi Multi !!!!

Hétvégére mik a tervek urak? Holnap jön haza Bratyó és péntekig marad. grrrr

Addig kéne valamit alkotni.
  • Molnibalage
    Mondom pont ez a baj. Tökmidegy, hogy mire használom a Z tengelyt, egyszerűen szar. Gyak. folyamatosan nullázni kell a Track IR-t, ha csak egyszer is befele nézek. Lényegében használhatatlan. Trak IR nélkül jobban megy, mint vele. Csak azért használom videózásra, mert az OF-ben igy ricegésmentesen lehet zoomlni.
  • repvez
    A forrasztásokat nekem is egy koléga csinálta meg mert én gépészként nem vagyok feltétlen barátja az áram alatt lévö vezetékeknek :)

az én verziom nál is kell még modositani, mert sajna ugy sikerült a gombokat bekötni, hogy a gázkaron lévők már a 32 gomb fölé kerültek igy a win alapbol nem ismeri fel öket és csak a panelhez adott szoftverrel tudom használni, ezért ijra kell oket forrasztani .

DE az összes terv és leirásom meg van ha kell összeszedem neked s egy szakértö ember egy hétvége alatt összerakja neked.
    De ha minden jol megy akkor az uj mechanikához majd még készitetek uj paneleket hogy kevesebb tyukbél kelljen hozzá és szét lehessen szedni csatlakozokkal
  • Gundark 1 1
    NIncs neked szerencséd a vasakkal :) Nekem még mindig az eredeti X52esem van, és semmi baja. Pedig nyúztam rendesen. Mostanában megint, a RoFfal.
  • arrow19
    Talán megoldja a problémád: controls/TrackIR vector Z axis mode: FOV control
  • Molnibalage
    Mert a TIR-t képtelen vagyok jól használni zoom-ra. Ez van.
  • arrow19
    Igen, ezzel énis ígyvagyok.
    A tököm kivolt anno mikor windows elindít utánna joy loadere betölt, profilt betölt, anyázás miután lefagy a FF.
  • arrow19
    De figyeljmár miért van a FOV a slideren? Arra ottvan a TIR Z tengelye.
    Nálam 3kapcsolóra van felkonfigolva mert a slider 3 állású a 65ön Dogfight/Cancel Mastermode/MRM override.
    Ezt meglehet 52nél is csinálni a profilerben "bars" funkcióval 0-33 33-66 66-100-al. Ha simán DX input van (játékban beállítva) nem használja a deadzoneokat.
    Repvez nekem még mindig megvan a FLCS-m valahogy nem tudnád megcsinálni nekem is?
    Az a baj hogy 1. nem vagyok otthon hogy megcsináljam 2. meg ha játszani akarok fogom és leülök arra a 3-4órára egy héten és ottvan az X65
    Viszont kidobni nem akarom, akkor inkább felújítom és odaadom valami lelkes amatőrnek
  • Molnibalage
    Kézügyességben és szabadidőm erre 0. Mitóla melózok a kulcsrakész megoldások híve vagyok. Megvesz, bedug, használ, örül.
  • z0ty4
    neválogassámáááá XDDD

• repvez
    Ebayen néha találni Cougart jo áron ujonnan is , olcsobban mint a 940 vagy a x65 öt, vagy ha egy kis barkácstól nem ilyedsz meg akkor vegyél egy F16FLCS TQS vagy F22 es verziot ebayen használtan fillérekért aztán vegyél egy leobodnar USB panelt és vezetékeld át a joy gombjait és potmétereit.
    Kinézetre olyan lesz mint a COUGAR és USB-n teljesen jól fog mukodni w7 g4 bit alatt is a gombokat meg ahogy joydestroy megmutatta elég jol lehet programozni rá.
    Az egész 10 15-böl kijöhet .Ha a panelt is tudsz csinálni akkor olcsobban is mert a Mjoy16 Panelt házilag is meg lehet épiteni 2000 forintból.
    Nekem egy ilyen házi joyom van csak más panellal és az x tengelyen van egy kis ugrálás de egy kis deadzonanl eltüntethetö, játék alatt észre sem venni.
    A következö állomása a modomnak a full fém mechanika lesz hozzá HAll senzorral . ha minden összejön.
  • Molnibalage
    FOV-ra állítom, de egy pozícióban hagyva néha bericeg a FOV. Kibaszottul idegesítő, mintha valaki rángatná a monitort. Lényegében használhatlan a cucc.
  • hooah
    mi az a rotator és a zizegése?
  • Molnibalage
    Az X65 finoman szólva nem tűnik ergonómikusnak. A gázkar túl széles, a kezelőszervek elég fura helyen vannak így első látásra. A rotatorok nem "zizegnek"?
  • arrow19
    Nekem Saitek X65van annyi hogy force sensitive. Ha érdekel kitudod próbálni nálam.
    Én személyszerint egy használt Cougart vennék reálisan 20-30között, ha meg nagyon rottyon van venni bele valami mod-ot.
    +Szétnéznék BMS sale/swap szekcióban