Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repvez
DE amit addig elkészitett a srác az sztem bárhol megállná a helyét, ami az ütközésmodellt illeti, mert nem volt hogy belelóg a talajba a model egy része a gurulás és a fékezésnél billegett a gép és a rugostagok is jol viselkedtek, tényleg el lehetett pattanni a betontol ha egy kicsit rosszabbul szálltál le.
Arrol nem is beszélve , hogy a fly-by-wire rendszert is szimulálta igy ahogy a videon is látszott gurulás közbe a vizszintes vezérsik azért mozgott, mert a vezérlés helyesbitette a billegésböl adódó kilengéseket ami a gurulásnál lépett fel.

Balage:engem az eddig látottak alapján a jet tunder egyáltalán nem fogott meg.Se grafikailag sem avionika terén eddig nem mutatott tul egy egyszerü arcad f@s szintjén
A seven-g abban látok fejlödést, annak a sérülésmodell részén és grafika terén kéne sokat fejlödni. a repmodell a videok alapján rendben van.
az FO-rol meg annyira kevés az infó hogy nem tudok véleményt mondani.

Remélem a BOB majd idén megjelenik aztán azzal elleszünk egy darabig.
Molnibalage
Annyira nem. A tapasztalat hasznosítódik máshol

Igazából aki egyedül nekivág egy szim fejlesztésének, azt picit csodabogárnak tartom. Fizikailag lehetetlen egydül megírni még egy olyat is, ami legalább az alapfunkciókat tudja. Ezért tartom nagyon szomorúnak, hogy annyi független fejlesztés folyik, de egyik sem ért el még sehova, mert erõforrás az nem nagyon van.

Jet Thunder
FO
Seven-G

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

arrow19
Fasza,akkor ez megint akkor halott hús.Köszi az infot <#integet2>
repvez
igen, jopárszor leveleztem vele ebböl a szimböl kifolyólag.Szerettem volna bedolgozni uj gépet vagy javitott modellt késziteni hozzá és egyben ezen keresztül megtanulni programozni, de nem jött össze a dolog, mert egy kicsit hanyagolta a dolgot az egyetem miatt és mert a Fighter OPS-ba kóder.Egyébként Frakk néven lehet megtalálni.
Amig még elérhetõ volt az oldala addig az utolso frissitésnél már a tájon dolgozott , természetesen Magyarországén.
A videon látott verzió elöttröl van nekem egy demo verziom is és a forrás fájlok is ,de sajna a magyarázat nincs hogy mi mit jelent igy meg nem tudok változtatni semmin.
arrow19
Valaki ismeri a srácot?
repvez
ez nem az csak a particle effect amit a 4.8hoz akartak kiadni és mikor az elcsuszott igy kiadták külön.
Nincs dinamikus árnyék, a viz is a sima.Ugyhogy ez sajnos csak OF4.7 némi kabin textura és FX javitgatással
Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Na, tegnap megkaptam. A közeli textúrák már jók. Csak másolgatni kell õket. A fartiles is elvileg készen lesz hamarosan. Az 5.5.2 integráltan tartalmazza majd ezeket. Ha a fartiles is készen lesz, akkor elég faszányosan fog kinézni. Nem egy FLARE, de az eddigi HiTiles és minden mást el lehet felejteni.

Molnibalage
Én a másik indokot érzem súlyosabbnak. Az Aeyes féle waer tiles-t bedolgozza Hustler Koreába - és talán ITO2-be is - és a Fighting Falcon féle új Hires tiles-t is. Ezt õ is leírta.

Mielõtt kimentem olaszba FF ígért linket egy tesztverzióhoz. Kb. 1 hónapja felraktam az akkor verziót de az nem ment nekem rendesen. Még, ha ez össze is áll, a FLARE-hez nem lesz mérhetõ. A felhõk már önmagukban nyálcsorgatásra késztetik az embert.

repvez
talán épp emiatt is választotta az OF-et mert lehet hogy a BMS hez késziti a FLARE-t csak ezt nem mondhatja ki nyiltan. és annyira különbözhet a strukturája hogy nem lenne egyszerü áttenni FF-hez is
Molnibalage
Nono, most már "csak" abban kell reménykedni, hogy a OF/BMS vonalnak lesz jövõje és legyen jó is. Csekélység. <#szomoru1> Még ez esetben is a 3D adatbázisa iszonyatos ráncfelvarrásra szorul. A MIG-21/J-7 család és a MiG-23 eszméletlen gányul néz ki, ahogy a Szu-24 is. A nyugati gépek egy része is elég vicces. A szállító és AWACS gépek meg aztán tényleg. Elvben lehetséges, mert mav-jp szerint prioritás, hogy a régi toolok mûködjenek. Kérdés, hogy ki koordinálja ezt és ki ért ehhez. Az OF 4.8-as csapat lehetõségei láhatólag ehhez kevesek. Azt kétlem, hogy FF csapatból bárki OF-es lesz. Nem mintha olyan sok 3D modeller / kabinkészítõ lenne. Konkrétan fel tudom sorolni, hogy kik azok akik elmentek és kik azok, akikrõl 1 éve egy hangot sem hallani. 😞

Meg aztán nehogy az legyen, mint az FF5.0 esetén, hogy vannak a nagy igények aztán egy darab szart adnak ki - stabilits terén - mint mi. Igen, az FF5.0 a legtöbb embernek az volt.

Hála istennek az 5.3 óta erõset zuhant a CTD és panaszkodás kinti fórumon, az 5.5.1 óta lényegében nincs is. Nagyon el lett találva a cucc. Legalábbis nálam frankón megy úgy is, hogy 5.3-as adatbázissal bohóckodom. 😊

Viszont az OF vonal érdekes módon nekem 3 számítógépen is pont egyformán pocsék FPS-t adott. Tökmindegy, hogy milyen CPU milyen erõs RAM és VGA van. Még backupos exe-vel régi füssttel is 60-80 FPS-*t tud 60 vagy az alatti FOV-on de úgy, hogy tökegydül (!) repkedek vagy 1 vs 1 dogfight van. Az FF csak több százas FPS-t ad. Nem véletlenül van az OF vonalon az AC spawn time 2 perce rakva és nem 10-re, mint az FF-ben... (FPS gondok.)

Azért elég beszédes az, hogy az õsrégi gépemen élsimítás nélkül tudtam olyan videót összerakni, ahol 15-20 gép is repkedett a videó alatt FF-et használva és volt SAM és földi egység is kitéve. A mostani gépemen a tavalyi OF videocontest alatt a 2 vs 2 vagy 2 vs 4 légharcok alatt hajlamos volt 25 alá menni az FPS egy rakétaindítás és füstképzõdés közben. Azt hittem, hogy lemegyek hídba... A neten levõ OF-es videók is minimális géppel készültek.

z0ty4
Kár a képeket kitenni, az ember elkezd reménykedni, aztán puffff...

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Molnibalage
Folyik tovább az eszmecsere. A srác a BMS-rõl tudhat valamit, amit mi nem.

Viszont mav-jp kezd az agyamra menni. Nem veszi észre, hogy az embereknek az ígéretekbõl és fals reményekbõl van elegük. Mivel a BMS4-rõl lényegében semmi infó sincs már X ideje - az sem sok volt - én hajlamos vagyok nem létezõként kezelni.

repvez
Off
Tegnap körbementük a kollégákkal a fertõ tavat bringával, hát a végére el voltam csigázva rendesen.Egy kicsit másra számitottam.Azt hittem hogy többet lehet majd látni a tóból és sürübben lesznek a falvak vagy a bringás pihenõk is.
Az egész bringakörut szinte csak szölösök között ment és a keleti részén vagy 70km-en keresztül egy ivokutat nem lehetett találni, de még a falvakban sem.
DE viszont a falvak azok gyönyöruek némelyik olyan mint nálunk pár kiemelt nagyváros.
Összességében jó volt de a balaton körtura azért látványba jobban bejön.
Molnibalage
Új videó.

Nem Falcon. Még feldolgozás alatt. Az eredeti anyag is elérhetõ lesz késõbb. (1920x1080).

Molnibalage
Elég rendes kis vita lett a dologból.

Molnibalage
Közel kelet topik trolljai az agyamra mentek.

Tegnap jöttem haza Firenzébõl. Az a hír fogadott, hogy itthon szakszos a net. Tegnap este óta ma mûködik elõször. Hogy meddig, azt nem tudom...

Az 59. oldalon a link tartalma (ha ráteszed a kurzort) tele van betûismétlõdésekkel. Csak jelzem. Amúgy mitõl vagy büntiben?

Molnibalage
Ezt meg kiegeszetenem azzal, hogy nem azert partolom az FF-et, mert csak. Anno azert csatlakoztam oda, mert abban volt nagyobb potencial.

Ez tovabbra is igaz.

Molnibalage
Fasza...

Nem lesz FF vonal tàmogatva.

Azert szomoru, hogy azt a vonalat valasztotta, ami kvazi 1,5-2 eve halott. OF 4.8 sehol, BMS-rol kuss van. Az OF kodja lenyegeben 5 eves a fo reszeivel egyutt. A DB meg porosabb...

FF egy rakat uj hadjaratot kap uj DB-val + MolnyFalcon. Erre egy - màr bocsanat - eleg vicces adatbazisu es eredekes hadjaratokkal biro verziot supportal. Megall az esz... 😞

Szerintem ez ertelmetlen. Ha lenne BMS4. De nincs. Nem is lehet tudni, hogy lesz e...

Molnibalage

arrow19
Sztem ne lihegjük már túl ezt,én vidéki vagyok és kb tojok az ilyenekre nem veszem fel nem esik rosszul.Videó meg 1x nézhetõ kategória gyengusz szvsz.Wampanak meg igaza van hogy tartózkodjunk a megalázástól de sztem ebben a videóban nem volt semmi megalázó sem számomra sem a városiak számára.Písz
Ja,hogy ezek poénkodtak?Annak nagyon szar volt😞
De én egy szóval se mondtam, hogy vidéken élek.
Mindenesetre,kedves topiktársak,tartózkodjunk ha lehet,az ilyen megalázó,
de legfõképpen a humor minden formáját nélkülözõ linkektõl.
Balázs,ha lenne benned önkritika,mivel én ebben semmi humorosat nem találok,ezek szerint van még aki hasonlóan érez,kitörölnéd a hsz-dat.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

arrow19
Hejj dikk ezdejó vidike vót má <#vigyor2>
Papa01
Háát, szerintem se sok humor van ebben a két torzított hangú idiótában... 😞

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Molnibalage
Én is vidéki vagyok. Ez a videó pont ez az idióta város vs. vidék jelenséget figurázza ki, hogy mekkora hülyeség ez. Ez egy paródia.

Azt hittem, hogy leesett mindenkinek ez. 😞

Balázs

Ezt kikérem magamnak a vidékiek nevében.
Vidéken nincs se pestis,se kannibalizmus.
Nem tudom minek kellett megsérteni a vidékieket ezzel,hiszen nyilvánvaló hazugságokat ismételgetnek ebben a videóban😞

Ja igem bármilyen furcsa ,a tejet a tehénbõl "nyerik"és a tojást is a tyuk tojja.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Molnibalage

😄 hát igen. és sajnos tényleg van oylan akinek a szintje még ezt se éri el

Molnibalage

Molnibalage
Thx.

Sanyo
Oké.

www.pcpilot.hu

Molnibalage
Sanyo, az honalpon a gun fix alá lényszíves tedd be ezt a linket.

http://www.mediafire.com/?ypy74h4dbag0cxi

Molnibalage

Molnibalage
Ameddig nem lesz FLARE, addig ez js jó lesz, ha elkészül. Elvileg Huster bedolgozza az Aeyes sea tiles-t + ez a új valamit.

arrow19
Bocs,a C7et kevertem a D-vel.
Más,idõközben rákaptam a Janes F/A-18ra <#nevetes1>
Molnibalage
AIM-120D nincs benne egyetlen Falconban sem.

Igen, az új rakéták ellen pusztán manõverezéssel a legtöbb helyzetben semmire sem mész, ha van elég sebessége még szembõl közeledve sem. Ha mögötted vannak, akkor meg végképp felejtõs a dolog...

Egyébként még egy dolog. A chaff és flare is sokkal hatékonyabb, ha fordulózás közben dobod. A chaff esetén úgy tûnik, hogy a különbözõ radarok különbözõ féle képpen lehetnek érzkenyek. Nem mindig az a nyerõ, ha sok chaff-ert dobsz ki. A forduló közben idõközönként érdemes kidobni. A radarok nagyon érzékenyek arra, ha függõlegesen mész a talaj fele és ground cullterban chaffelsz, miközben a zuhanásból úgy jössz ki, hogy beamingelsz. (3/9 óra irányáan a cél.)

A flare szórás még ennél is bonyásabb. Úgy tûnik, hogy a program számol a flare-k 3D-s elhelyezkedésével is! Ha csak szimplán repülsz egyenesen és dobod a flare-t az max. a régi cuccok ellen ér valamit. Palástorsó közben érdemes kihajítai sokat és után leborítás vagy kifordulás közben tovább nyomatni. Sokkal hatékonyabbnak tûnik, mint fordulózás közben. Lesz majd errõ is videó.

Az alap modellezõ értékekkel nem érzeni ezt, de MolnyFalconban nagyon kijön.

arrow19
Oks,Balázs a Aim-120D az télleg ilyen brutál? Dogfightoltam blk52.esekkel Aim-120C5-el az Aim-120D ellen,valami iszonyat.
Molnibalage
Sajnos ezt ejteni kell. Inkább fejlesztem tovább a többi részét, hogy haladjon a cucc. A fegyverek modellezõ értékei lassan végre kikristályosodnak és az adatbázis összeáll. Aztán már "csak" a hadjáratokat kell összerakni.

Molnibalage
Hatalmas off következik.

Aki még nem próbálta, annak ajánlom ezt.

Valami elképesztõen zseniális!

Molnibalage

arrow19
Tárhelyem van ha kell.Ha bármi másban tudok segíteni szólj.
Molnibalage
Meg addig össze is kellene hozni egy nagyon közes DB-t. Mindig csak kis részét tesztelem...

arrow19
Oksa!Hétvégén akkor röffenés.
Molnibalage
Mármint nem ma, hanem hétvégén. A cuccot fel is kellene tölteni valahova...

arrow19
Gyere fel msnre Balázs ha neked oké.
arrow19
9tõl ráérek,vacsizom és mehet <#vigyor>
Molnibalage
Van valakinek multiban tesztelni a MolnyFalcon-t dogfightban?

zsoltfireman
Az "AirDoc" nagyon igényes sorozatot adott ki errõl a típusról IS!