52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#37012 Na jó, de melyikhez..? AF? FF? BMS4? Én ATI 4850-et használok, semmi bajom nem volt egyikkel sem. Az NVidia egyes szériái tudtommal mai napig háklisak. -
Razor18 #37011 Áááá, neeem, a HP nyomtatókhoz való GUI-re gondoltam Win 7 alá. Miért, ez itt nem a Falcon fórum? -
#37010 Mármint Falconhoz? -
Razor18 #37009 Rövid kérdés: melyik változatot ajánlatos mostanság használni, honnan lehet letölteni, hogyan kell installálni, van-e gond az nVidia kártyákkal? -
#37008 Eddig egyetlen dev sem szólt hozzá. A mást nem érek el, legalább leégetem őket. :) -
#37007 Kíváncsi vagyok mit válaszolnak rá. -
#37006 Két új videó a BMS csapatnak.
Minden eddigi adatszolgáltatás.
Dat fájlok. -
#37005 Belső infók BMS4-ről. Vagy igaz, vagy nem.
and i know BMS under next patch and i think will be release next month.
-
#37004 Új infók a készülő új Hornetről. -
#37003 OK! :)
Nekem is közbejött egy két dolog, de dolgozgatok a szerkezeten :)
Ha minden összeáll 90% hogy ki is tudom faragtatni. -
#37002 sajnos ugy hozta a sors, hogy egy fél évig nekem most kizárt a multi, a forumot fogom olvasni és irok is ha van valami ,de más nem valószinú. Az ADSL netet is lemondom igy mobilról üzemelek majd :(
JoeD: a skype chates üzembe müködik és ha van valami megtudjuk beszélni .FEbruárig még minden marad a régi -
#37001 Ne a srácét töltsd le. Gőzöm sincs, hogy ő mi továbbit módosított. Az enyémnél csak berakod a \data-ba az exe-t, kicsomagolod és a tdf hivatkozást megteszed a theater.lst-ben.
http://www.mediafire.com/?1wz469bid63rsbt
Ez az én csomagom. Ezt egy usernak csináltam. Az OOB ennek függvényében az ő igényei szerint alakult az RF hadjáratban. Ez fényévekre van egy MF-től. 1,5 óra melóvel megcsináltam amit kért. Csak hogy lássa, honnan fúj a Passzát Szél. :) -
#37000 Ja. -
#36999 Molni én azt akarom kérdezni, hogy az Add-On Korea 2012-ban a "SAVE#.cam modified (new campaings)" mit is takar? Átmásoltam az egészet még nem volt alkalmam részletesebben átnézni, de azt már elsőre szembeötlött, hogy a Tiger Spiritnél az F-4SK még bent van, bár lehet elrontottam valamit akkor reinstall lesz. -
#36998 Most néztem a Youtube-on az új Flare, és Aim-54 videódat. Ebből lesz valami? Ha más nem, megy a MF-be?
Gondolom ha letelik a 3 napos Ban mehet a fórumba is.
-
#36997 Szerintem a lényeg látszik. Sokkal jobban ki van egyensúlyozva. Gyakorlatilag alig van olyan helyzet, amikor számítana a 30 fokos AoA. A legutolsó videó kimarad jelenetében látható talán egy ilyen helyzet 2:48-nál.
http://www.mediafire.com/?dut7lpw5b11tbxk
Viszont csak ilyen helyzetk miatt kiherélni az MI-t nem okos főleg, hogy ilyen helyzetbe pont az AoA bibi miatt kerülhet. Szépen leborít és 30 fokig húzva beleálla földbe...
A nagy állásszöget meg azért sem engedélyezném, mert ekkora állászgönél tutira csökken a megfúvás miatt a tolóerő is, amit a program nem tud modellezni... -
Razor18 #36996 Ja, ismered azt a szólást a hülyékkel való vitatkozásról, hogy "Disznóval sose birkózz, mert mind a ketten sárosak lesztek, de a disznó még élvezi is"? -
Razor18 #36995 1:05-nél pont a "speed" szót felejtetted ki a mondatból... -
#36994 Majd 3 nap múlva. -
#36993 Vélemények vannak már ? BMS-re akkor nem is tudsz posztolni?
-
#36992 Második rész. Lényegében nincs különbség aközött, ha 20 vagy legfeljebb 22 fokra van korlátozva az AoA a játékos oldaláról. Ellenben az AI számára kurvára nem mindegy...
-
#36991 Videó arról, amiről beszéltem. Ennyire durván megváltozik az F-15 viselkedése. Mindjárt jön az összehasonlító teszt a játékos szemszögéből, hogy mennyire korlátozza le a turn rate, max. G-t. (Lényegében semennyiire...) -
#36990 Senkit nem idióztám le külföldi fórumon soha. Ez volt az első alkalom. Kicsit túl meg minden határon, hogy "credibility " meg más szavakkal dobálózzon, mikor semmiféle tanújelét nem adta annak, hogy értene is bármilyen szinte a dologhoz. Ha meg igen, akkor jó lett volna, ha a stílusom elemezgetése helyett szakmai érvekkel jön.
Milyen érdekes, hogy a suggestion threadbe eddig még egy hozzá hasonló troll sem tette be a lábát... -
#36989 Az F-15 cikkem a típus 40 éves első felszállásának évfordulóján fog megjelenni. Terjedelme mostani becslésem szerint vahol 200 oldal táján lesz. Most van 30 oldal - szinte csak szöveg - és ott sem tartok még, hogy a gépet el kezdik gyártani. :) -
#36988 "Mellékesen megyjegyeztem, hogy Idióta..." XDDD
Ez már az FF időkben is előfordul nem? Az agyonokos emberek akik a Cobrával rázzák le az ellenséget
Amúgy kérdezni is akartam a MolnyFalcon-t BMS-hez, de akkor már tervben van. Szupi.
Pont most olvasom az Eagle kontra Flanker cikket. Itt sem lehet igazságot tenni. -
#36987 A moddolásaimat személyemen keresztül kritizálta, a hitelességemet vonta kétsében.. Kb. egy hónapja valaki felhozta, hogy nem tetszik neki az F-15 FM, mert a nagy állásszögön a model szar.
(Próbáld ki, 20 fok felett ha belehúzol a gépbe gyak nem fordul jobban, de a légellenállás az egekbe száll.)
Ekkora javasoltam a usernak, hogy csinálhatja az, amit én tettem a MolnFalconban, korlátozza le az állásszöegt 20fokra, mert afeltti tartós állásszög a valóságban amúgy sincs és mivel az FM is olyan, amilyen -- ez nem én mondtam (!) - ezért meg aztán tökmindegy hogy a valóságban mi van...
Én egyébként nem a player, hanem MI oldaláról éreztem fontosnak ezt, mert az MI túl sokszor húzza koppig a botot. Egy MI F-15 egy MiG-21MF-et sem ver az égről, mert folyamatosan túlhúzza a gépet. Sokszor oda is veri magát pont emiatt az állásszög miézéria miatt.
Csak, hogy számokról is beszéljünk. Az FM-ben 40 fokig vannak a görbék definiálva, de 30 fok a limit.
0.6 Mach-nál a felhajtó erő és ellenállás tényező 20,25,30,35,40 fokos állásszögnél
CL
0.7500 0.8200 0.8500 0.8500 0.8000
CD
0.2818 0.4100 0.5382 0.6664 0.7945
Látható, hoy 20 fokután a CL alig nő a CD meg nő mint állat. 30 foknál a CL 15%-kal nagyobb, a CD meg 91%-kal. Tehát majdnem dupla légellenállás 15%-kal nagyobb felhajtóerőnél 0.6 Mach-nál. Akkor miért is kellene ezt az MI számára engedélyezni...? AI botot koppig húzza (AoA felmehet 30 fokig is) és byebye. 20 foknál ér véget az értelmes tartomány. Tehát, ha az MI számára ez a max. akkor a legtöbb helyzetben az F-15 tényleg megpróbálhat kicsit erőből manőverezni, mert nem koptatja el a semmiért a sebességet.
(Ezt nem írtam le, mert gondoltam, ha ekkora pofája van, csak megnézni a FM table-t... A jelek szerint nem tete a balfasz és ki sem próbálta sem ezt, sem a AAA változtatást...)
Erre az a balfasz elkezdett pattogni, hogy FM table, egyebek, blablabal. Mire közöltem, hogy nekem van eredeti F-15 Flight manual, ahol valóban szó van róla, hogy 20 fok fölé is lehet menni, de tartós állásszög gyak. 20 fok táján van. (BTW mutasson valaki egy high alpha pass-t F-15-től, ami 20 fok felett van.) Az FM-hez egy újjal sem nyúltam, csak kisebb AoA van engedélyezve. Ennyi.
Én már el is feljetettem az egész történetet. Aztán most megint szóba került a AAA - egy user külön kérte, hogy csak neki csináljak olyan DB-t, amiben gyengébb AAA van. (Korea 2011 néven fut ennek az utóélete, az én DB-m lett a template egyeseknek. Aztán ez a balfasz megjelent és elkezdett megnt trollkodni, hogy én mit képzelek stb. Mire közöltem, hogy pl. a ZSU-23-2 elméleti max. célsebessége M0.9. Ezt onnan tudom, hogy a légvédelmis topikba olyan is van, aki dolgozott a rendszerrel. Ezek után megkérdeztem, hogy 5.62 és 7.62-es géppuskák semmiféle tűzvezető redszerrel ugyan miért is kellene, hogy leverjenek bármit is az égről ilyen sebességgel? Mondtam, hogy repüljön olyan sebességgel, mint a II. Vh-s gépek és olyan magasan. Tuti halál. Valahogy a II.Vh alatt mégsem a tankok és járművek géppuskái jelentették a halálos veszélyt, ahogy Yom Kippúr alatt a ZSU-23-4 volt a mumums és nem az S-60 és egyéb szutykok.
Mondtam, hogy a történelmi tapasztalatok alapján talány bizonyítsa be, hogy a géppuskák annyira veszélyesek....
Ezek után meg jött azzal, hogy "where are my tables", lazán témát váltott.
Itt durrant el az agyam és közöltem, hogy
ad.1 Csak javaslatot tettem, amit egyébként ki lehet próbálni és utána kötözködni.
ad 2. Mellékesen megyjegyeztem, hogy Idióta...
Valaki megfogalmazta, hogy a stílusommal és türelmetlenségemmel több hidat égetek fel, mint amit felépítek. (Asszem RAM22.)
Mire közöltem, hogy
ad.1 Az első moddolási próbálkozásom 2006 nyár vége. FF3. MolnyFalcon kiadás 2011 november. Aha. Biztos türelmetlen vagyok... Mikor előtte két sorral a Link 16 topkiban közöltem, hogy "slow down". Az folyamatos "we want more feautres" helyett talán a jelenlegi állapotkat kellene gatyába rázni.
ad.2 FF csapatnak 3-szor küldtem el a HP módosításokat. Először F4Browse export. Aztán saját táblázat, aztán adtak egy saját - robban balfasz módon kinézőt hülye koncepcióval - hogy légyszíves csináljam azzal. Ezek után FF5.3-ban és 5.5.x-ben sincs benne a vörös oldalon semmi, Hustler nagy kegyesen leszedte a rakétablokkokat a vörös gépekről. (Talán nem is mindről.) Ezek után mondtam, hogy én nem égettem fel semmit, mert egy büdös szót sem szóltam. Szimplán építettem egy saját hidat...
Hiába, az ember mindennap újat tanul.
Most ezeknek ennyire fáj, hogy ennyire gyorsan tudok ennyivel jobbat csinálni? Ha elkészült az F-15 cikk, akkor csak azért is olyam mondot rakok össze, hogy csak leshetnek ezek a hülyegyerekek. És nem négy év alatt. A MolnyFalconban több fejlesztés került, mint 2001 óta az összes változatban együttvéve 0 exe edittel... -
#36986 ügyi vagy. Min gurult el a gyógyszer? -
#36985 Jiháááááááá, Rainmaker-nek sikerült annyira felidegesíteni, hogy sikeresen bannoltattam magam a BMS fórumról 3 napra. :) -
#36984 Szerintem ez az Aerofly Pro RC szimulátorból fejlődhetett.
RC-nek viszont jó lehet és szép is a képek alapján. -
#36983 Fél off Mindenesetre szépen néz ki ha másban nem is jó. -
#36982 Bms4 a Facebook-on.
Van annyi Bms, remélem ez az eredeti. -
#36981 Nem hittem volna, hogy ez be fog következni, de az FF site asszem távozni fog a kedvencekből a böngészőből. Nincs már értelme. Így múlt el a világ dicsősége. Szép volt, jó volt, de eddig tartott. Isten véled.
-
#36980 Lásd itt. -
#36979 Az US Navy F-14 századai minden évben (?) kiadtak egy ilyen videót a 1989 és 2004 között.
-
Razor18 #36978 Ez mi? -
#36977 Ma esti filmnézés. 1-2 DVD -
#36976 OFF
Outerra hírek cameni-től.
We are finishing the work on the demo & sandbox game, so the next blogpost will be probably about it :-) -
#36975 BMS4 solo Viper Demo. -
#36974 Repvez!
Kommunikálni kellene. Nézz bele a PM-edbe. -
Wampa #36973 De amugy ilyesmi megfontolás hivta elő az A10 c desktop simet is