52966
  • z0ty4
    A Ts-nek megváltozott a címe:

ts3.pcpilot.hu
    Port: 9987

ezért nem sikerült csazlakozni.
  • z0ty4
    OFF:

Battlefield 3 Dual Jet Efficiency

Csapatmunka BF3 módra. De hiányzik a Multi !!!!

ON
  • ati271
    Láttam! Mindenképp szánok rá időt! :) A grafika amugy tetszik.. HAbár 1920*1020-hoz már egy icipicit gyenge a nv 8800 gt+ c2d 2.4 Ghz..
  • L Viper #37049
    A fórum fejléc alatt: BMS4 oktató filmek

Remek gyűjtemény kezdéshez.
  • ati271
    Ok, megvan, feltettem, eddig működik! Nincs nyoma pl a menű bugnak sem.. No majd ha komolyabban nekiállok, biztos lesznek kérdéseim! :D
  • L Viper #37047
    Pont nemrég tárgyaltuk:
    Itten e :)
    Meg itt.

Nekem 8600 GT-m van egyébként, tehát a 8800-assal tolhatod :) Okosan kell konfigolni.
  • Gundark 1 1
    Nekem is Atim van. 6950es. Hibátlan vele. Ja és win7 64. Eddig még nem dobott ki.
  • z0ty4
    TS szerverrel mi van, nem tudja valaki?
  • Molnibalage
    OpenFalcont felejtsd el. A BMS4 annak az utódja lényegében. Én ATI kártyán ajánlok. Nekem 4850 van, azon már úgy ahogy eldöcög, bizonyos megalkuvásokkal a BMS4. Az FF meg simán rohangál, ahhoz 3 GHz feletti CPU kell és 4 GB RAM, hogy a sűrű helyeken az FPS ne legyen alacsony.

A BMS4 bubble értéke jóval nagyobb, így oda sem árt a vas. A BMS4 mai szinten is kőkemény vasat kíván.
  • ati271
    No akkor most mit ajánlotok? Ha nem a Freefalcont, akkor openfalcon? Mi is az a bms? W7 64 biten már rendesen "gurul" valamelyik? Ja és Nv 8800gt-n? Mert ezek kb 1-1,5 évvel nem voltak stabilnak mondhatók!
  • Molnibalage
    Az FF számomra halott. Nincs jövője a multi hiánya és a zárd DB miatt. Pocsék az MP kód + stabilitás. Megcsináltam a MF-et, de én sem repültem még komolyan vele. Nincs rá időm... Állandóan valami kreatívat csinálok játék helyett. Ha játszok, akkor meg RPG-t, ami szellemi felfrissülést okoz. :)

Idővel az MF át lesz adaptálva BMS4-re, amennyire csak tudom. Egyébként a BMS FM modellek még az FF-nél is pontosabbak, az MF-nél nem végeztem ennyire mély elemzést. Tehát, ha lesz MF a BMS-hez, az még pontosabb lesz több téren is. Csak ehhez meg kell várni pár 3D modellt és kell majd 611-Eagle is. Egyes modellek esetén megpróbálom kisírni azt, hogy FF skint megkapjam hozzá. Pl. a Szu-24, A-6E, EA-6E modellekhez az FF skint, ahogy a Szu-27/30/33 gépekhez szintén. A LOD-ok benne vannak ccc pakkjában, de a skin az Red/Hustler/? által készítettek.
  • JohnTerry
    Balázs! Most a fő csapásirány a BMS moddolása? Az FF5-ben a MolnyFalcont fogod még fejleszteni vagy az már a múlté? Megmondom őszintén nem repülök sokat mostanában de akkor mindig a 83-as és 91-es hadjáratot nyomom, én vevő lennék a folytatásra!
  • Molnibalage
    AL-31 BMS vs valóság.

Nem pontosan ugyanazon magasságban vannak a görbék, de az eléréts tisztán látható.
  • Molnibalage
    Videó.

• Molnibalage
    Tolóerő.

• Molnibalage
    Bakker. Ez a 3 fokos eset.

• Molnibalage
    A devektől semmi. Több ember is kérte, hogy direkt link, leírás installhoz legyen, mert nekik ez kell.

Majd ma azért írok azért már devnek, mert azért a jó édes anyjukat azt. Verik az asztalt, hogy legyen adatszolgáltatás, meg ez, meg az. Oldalak írok, reagálni meg luxus...

100%-ben nem lehet az indítást reprodukálni, a fix repülési szöget. Módosítottam az előretartást és mást is. Így majdnem fix az Epszilon.

17 fokos eset.

(13 nérföldes táv, 22 ezer lábon a cél, An-2-vel repültem, hogy szinte állócél legyek és epszilon fix legyen.)

3,3 fokos eset.
    (14 nérföldes táv, 5 ezer lábon a cél, An-2-vel repültem, hogy szinte állócél legyek és epszilon fix legyen.)

Elég közel van a valósághoz.

• z0ty4
    A többi videódra volt már válasz valakitől? Aim-54 stb.
  • Molnibalage
    Vannak olyan rakéta repodellek, amik teljesen elbaszottak. Bizony lehet olyan, hogy ilyet látsz... Az FF és BMS4-nél is az asszem az SA-8 és a Tunguzka is ilyen. Repülsz egyenesen feléjük és SOHA nem találnak el, mert hülye paramétereik vannak...

Az SA-2 modellt sikerült ügy belőni, hogy az állatok koppan majd. A légellenállás tényezőhöz nem nyúlok, túl macerás, de a tömeg és tolóerővel elképesztő eredményeket lehet elérni.

Egy baj van. Az FF-es módszerrel az indítási távot nem tudom befolyásolni. Próbálkoztam minden egyéb módszerrel, de semmi eredmény. :(
  • z0ty4
    Valamelyik nap repültem egyet, de asszem SA-3 tüzelt rám. Egy centit nem tértem ki, de a 2 rakéta simán elment mellettem.

Ez még csak egyszer történt meg velem, ha jelez az RWR akkor iszkiri.

• Molnibalage
    Ha valakit érdekel.

Belkezdtem az SA-2 adatszolgáltatásba. Láthatóag a gigantikus hibák. Ha ezek után nem javítják majd az alapján, amit modok, akkor irgumbrugum...
  • Molnibalage
    Úja kiadott Taiwan FF-hez Dersteftől.
  • JoeDestroy
    Nekem a gugli vót a barétom :)

Első helyen hozta a szöveget a 72nd VFW oldaláról idézve.
  • Razor18
    Viszont a manual .pdf-ben legalábbis a Reader keresője sem az idle, sem a detent kifejezésekre nem hozza fel a vonatkozó mondatot...
  • Razor18
    Pontosan... feldobtam a BMS fórumon, kb. 10 percen belül válaszolt Red Dog...
  • JoeDestroy
    Megtaláltam :)

BMS supports an idle as well as afterburner throttle detent.
    ... Then, Right-click the "Set AB" button on the config screen to set the idle detent. ... the Keyfile-generator.xls found in Falcon BMS 4.32\Docs\Falcon BMS Manuals.

Otthon ki is próbálom...
  • Razor18
    Ha tudnám, hogy került oda, már lejjebb tettem volna kérdezés nélkül... Mikor a gázkar hozzárendelést csináltam ill. keresgettem, egyszer csak ott volt. Logikus lenne egy "Set Idle" gombot is tenni a felületre, mert most tényleg nem tudom, hogyan teszem le alulra... Egyébként a gázkar (X-52) "mutatója" a Controller/Advanced GUI-n nekem fordítva mozog, ha rátolom a gázkart, visszamegy balra, ha leveszem, felmegy. De aztán a játékban jól működik, csak ugye össze van csúszva a tartomány a felső részbe...
  • JoeDestroy
    Erre visszakérdezek. A piros csíkot hogy tetted feljebb? Nekem nem mozdult el az aljíról. Elvben az lenne a Throttle Idle funkció és kb 10-15%-ra kellene tenni, de nekem nem ment.
    E miatt mozog csak a gázkar a piros csík fölött.
    Turbina indításnál van jelentőssége.

A Falcon exe-jét (Launcher) rendszergazdai jogkörrel futtasd. Nézz szét a config editorban is.

A BMS4-nél nincs gond az NV kártyával.

Az FF és OF futtatásánál legegyszerűbb átnevezni az FFviper és az F4-bms exeket FalconAF.exe-re szintén rendszergazdai jogkörrel futtatva és nincs gond az NV driverével.
    Nekem egy GTX-560Ti van a gépben és futnak szépen.
    Az OF és FF váltáshoz (telepítéshez) az F4xchange progit használom.

A funkciók meg egyszerűek.
    Jelenleg a legösszetettebb a BMS4, ettől egyszerűbb az OF, és ezt követi az FF kezelésben (a két utolsónál a BMSkeysrtokes.key billkiosztást használom ez az OF-ben van).
    A rendszerek hasonlóan működnek, csak nincsenek annyira kirészletezve a funkciók.
    Bár a két utóbbit egyre kevesebbet indítom el, csak ha kíváncsi vagyok egy-két változásra :)
  • Razor18
    Első hülye kérdés: gázkar konfig a Setup/Controller/Advanced részben. A gázkar csík megy fel-le, az AB szintet is be tudom lőni, de a helyén ott marad egy piros csík, és mintha a gázkar csak a piros és a zöld csík között szabályozná a tolóerőt, tehát a gázkar mozgás teljes tartománya helyett csak a felső 95-100%-ban szabályozna. A piros csíkot le tudom tolni legalulra?
  • L Viper #37023
    No igen
  • Molnibalage
    Zenék kedvcsináló multival fűszerezve. :)

• Tgabbar
    Hmm....Valóban jól néz ki. Még a végén kedvet kapok és felrakom....aminek az asszony valószínűleg már nem örülne annyira :D. Még az a szerencse, hogy most két hétre el kell tünnöm egy kicsit, így majd ez azutánra marad :).
  • L Viper #37020
    Nincs mit!

Kis kedvcsináló 1.

Kissé hosszabb kedvcsináló :)
  • Razor18
    1000 kösz !
  • L Viper #37018
    Innen húzd le, hamar lejön:

Torrent link BMS4

Az eredeti (Microprose) Falcon 4.0 CD kell hozzá, de nem kell feltelepíteni.
    Amikor futtatod a BMS telepítőt választhatod azt az opciót, hogy megadod a Falcon 4.0 CD-d elérési útját.

Fontos!
    Ha NVidia kártyád van, az élsimításra a BMS4 saját "belső" setupját használd, a "kinti" videó kártya setupban alkalmazás vezéreltre állítsd.

A géped erősségétől függően nagyon szépen be tudod konfigurálni a grafikát a Config Editorban.
  • Razor18
    Honnan lehet letölteni, hogyan telepíted (kell a F4 CD)? Hogy vered át az NV driverét? Ha nálad mind megy, hogyan tartod fejben az egyes funkciók különbségeit?
  • JoeDestroy
    A BMS4-et pakoljad fel. Hibátlanul működik. :) Mármint win7 x86 x64 alatt is.

A többi is (OF FF), csak át kell verni az NV driverét, mivel csak az AF-exéjére optimalizálódik.

Nálam megy mind.
  • Molnibalage
    Igen. A suggestion thread minden fájlja itt elérhető. Annyi a difi, hogy ahol több dispenser opciót is felvázoltam, abból csak az általam kiegyensúlyozottabnak ítéltet tettem fel.
    A Szu-17/20/22 gépeken így sem lesz chaff/flare, mert azt DB-vel kell bekapcsolni. Nagyon könnyű.
    Nyár közepén kijön az F-15 cikk. Utána pihi. Szeptember táján talán elkezdek dolgozni egy BMS4 megamodon.
  • hooah
    Ezek a fájlok a BMS-4 hez valók?
  • Razor18
    Hát épp ez volna a kérdés, hogy melyik változatot érdemes feltenni. Most vettem egy GTX 550 Ti-t, azt tudom, hogy régebben volt gond bizonyos változatok és bizonyos GeForce kártyák találkozásakor.