Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=oavMtUWDBTM&feature=player_embedded#!
Most ez az elmebeteg a kedvencem.....állitólag egy lengyel fesztivál nótája,ami arról szólt hogy Joe a vadnyugaton igyekszik kedveséhez.
Hazakerülve a zsürinek beugrott(a SZU ról van szó)hogy ájjék má meg....itten nincsen se Joe nem is leszen,meg vadnyugat se nincsen!
Viszont a frappáns szövegiró a következõ remek szöveggel oldotta ki a gordiuszi csomót😊
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Úgy látom lenne igény a multira. Hamarabb nem próbálkozunk meg 1 reppenéssel?
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Az FF5.52-öt a mult hétvégére vagy a mostanira igérte Hustler?
Ahhoz a repekéshez nem is kell nagy tapasztalat, az ökörködéshez nem kell sok tudás. 😊
Ja, és üdv a fedélzeten!
A három kiszemelt zene érdekel valakit vagy legyen meglepetés? 😊
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Ezt a downloadert viszont elmentem, köszi srácok!
Más. Karácsony környéként egy FunFalcon kilippre ki ér rá? Olyan rég volt multi. Három zene jelölt is van a célra! 😉
Mással is elõfordult már, hogy a Freefalcon 5.5-ös verziót leszedve, kicsomagolásnál hibát írt ki? Kicsit zavaró, mivel már a második helyrõl szedtem le és mindig ugyanezt a hibát észleltem! 😞
Valakinek van valami ötlete?
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Nem a VGA a korlát a Falconnak. A CPU tulajdonásgok és RAM mennyisége. Pl. mikor sok egység van a bubble-n belül akkor a mostani gépemen kisebb az FPS, mint a régin!
Mire a jó az erõs VGA? Hát a FRPAS-szel felvenni és videót csinálni. 😊
Az alapvetõ változtatásokat azért ott is meg lehet csinálni.
Lassan tényleg kezd a tesztfázis lezárulni az értékek belövésével. Nem mindenhez nyúlok hozzá, de gyakorlatilag 100%-ban ahhoz, amit az esetek 99,9%-ban használnak a hadjáratok, vagy elvetemült TE-k.
A kérdés az, hogy a hadjáratban hogyan mûködnek ezek. Nem a szenzorok, hanem pár átírt battalion lesz érdekes.
MÁr csak be kell finomhangolni, meg rájönni pár beállitásra, mert eszi az FPS-t nagyon a FF-ben is alig van meg a 24fps dogfight modban ahol csak én vagyok.
Jo lenne ha beleherülne egy centerpont beállito és resetelö gomb.
A FF alatt sehogy sem tudom mozgásra birni.A FACEAPI és faketrackir és freetrack modokba probáltam a Falconba meg engedélyeztem a 2d és 3d tracket, mit kell még állitani hogy müködjön?
A másik az ARMA alatt probáltam még ott a freetrackes megoldással érezhetö hogy valami müködik,de annyira rángatozik a nézet mg akkor is amikor meg sem mozdulok hogy lehetetlen játszani.A deadzonet feljebb vettem és probáltam más beállitásokat is de vagy nem mozdul a nézet vagy teljesen összevissza mozog.
"My previous post created a lot of drama. I understand the concern of some people but have trust, I know exactly what I am doing. Soon you will understand my reasons and laugh at some of the comments posted. Until then, HAVE PATIENCE!
"
Lehet hogy át kéne szokni az OF-re?Csak a W7+ati gondokat javitanák ki benne addig nem tudom használni sajnos.
FaceTrackNoIr weboldal
Csocsi jóéjt mindenkinek elindultam az éjszakába <#wave>#wave>
Van valami ujabb verzió vagy fejlemény vele?Sajna nekem még mindig ugyan azokat a hibákat produkálja hogy egy DLL-re hivatkoznik amit nem talál.
viperlaunchv3
Ez micsoda?
Bár ha végez az OF-es verzioval elmondhatná hogy mi kell ahhogy hogy ugyan ezt megtegyük FF alatt is hátha másnak lesz türelme megcsinálni az alá is.
Egyébként nem értem mi ez a nagy felháborodás körulötte, mindegyik verzioban vannak olyan dolgok amik a másikba is nagyon elkelnének mégse hánytorgatja fel a készitöjének senki hogy csinálják meg a többi verziora is.
A viperlaunchv3 is jol jönne FF alá szebb modellek és texturák miatt
És ugyan igy az FF böl a többi kabin OF alá vagy az AF nél müködö logbookreader vagy hyperlobby támogatás a másik kettöre.
Egy 5.5.1 és 5.5.2 között szerited lesz ekkora grafikai ugrás. Õszintén szólva Hustler, BaldEagle is megmondta, hogy komoly grafikai változás nem várható. Egyetlen kóderrel? Hogyan? A BMS csapat elvben 8-10 kóderrel dolgozik és õk is mióta dolgoznak azom, ami dolgoznak? Hát elég rég.
Fogalmam sincs, hogy hogyan fog települni. Én is csak ebbõl a hírból tudtam meg, hogy jön és ezt is a FLARE egy bejegyzésében posztolta egy tag.
A flém meg dúl ezerrel...
CSak patch vagy full installos lesz?
Mondjuk az elmond azért valamit a játékrol ha nem csak egy statikus anim váltás a fékernyõ nyitása mint a lockonba.Gondolom akkor már a katapultálásnál is az ernyöre is ezt használják.
Én csak a meglevõ Falconot alakítgato át, de ez olyan gigászi munka, hogy ez eltart évekig, mire sikerül megcsinálni, azt amit szertnék.
Karácsonykor szeritnem vagy így vagy úgy, de kiadom a MolnyFalcon-t, max. a hadjáratban nem lesz akkora fejlõdés, mint terveztem, de ezt késõbb is lehet pótolni. A 2D adatbázist sem piszkálom meg erõsen, mert ehhez rengeteg hadjáratot kelle lejátszani. A hadjárat tesztelése lényegében a játékosokra fog hárulni. A visszajelzéseknek megfelelõen váltohat ez-az.
A JT tényleg egy átmeneti dolognak tûnik, de nem feledd az összes videó azért készült úgy ahogy, hogy látható legyen a dolog. Elvileg hardcore szim lesz, csak azért tûnik arcadnak, mert avionaika az ott repülõ gépeken elég szegényes volt. Elvielg full dinamikus hadjáratokat fog kapni. Ez nem éppen az arcade szint jellemzõje...