Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Papa01
<#vigyor><#vigyor><#eljen><#eljen>

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Molnibalage
Hú, ez nálam már hónapkkal ezelõtt lecsengett. 😊

Ezzel indult.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Érdemes a mûvész arcjátékát sunelni,Dexter begõzölve is kutyapöcs hozzá😊

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Kis off:

http://www.youtube.com/watch?v=oavMtUWDBTM&feature=player_embedded#!

Most ez az elmebeteg a kedvencem.....állitólag egy lengyel fesztivál nótája,ami arról szólt hogy Joe a vadnyugaton igyekszik kedveséhez.
Hazakerülve a zsürinek beugrott(a SZU ról van szó)hogy ájjék má meg....itten nincsen se Joe nem is leszen,meg vadnyugat se nincsen!
Viszont a frappáns szövegiró a következõ remek szöveggel oldotta ki a gordiuszi csomót😊

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

z0ty4
Nem úgy értettem, hogy azonnal, de Karácsony még messze van.

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Molnibalage
Most hétvégére más van beütemezve. Jövõ héten legénybúcsúra megyek. 😊

z0ty4
Jönnék én is-

Úgy látom lenne igény a multira. Hamarabb nem próbálkozunk meg 1 reppenéssel?

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Molnibalage
Gõzöm sincs. Ezen a héten örültem, hogy élek, annyi dolgom volt...

repvez
Addigra talán nekem is elkészül a joyom. és talán lesz egy uj verzio is valamelyik falconból.
Az FF5.52-öt a mult hétvégére vagy a mostanira igérte Hustler?
Köszi-köszi, csak azért kérdeztem, mert kb. 2-3 héten belül jutok normális géphez, addig nem tudok repülni. De így rendben van a dolog 😊 Már írtam ide a fórumba, igaz, nem sokat, de minden nap nézegetem. Egyelõre ismerkedem a programmal 😊

Molnibalage
A két ünnep között. Addig MolnyFalcon-t próbálom befejezni. Egyre kevesebb esélyt látok erre. Az adatbázis elkészülhet, de hadjáratokban csak minimális változtatás férhet bele. Repszázadok megváltotatása, új hordozó kötelék definiálása, SAM ütegek áthelyezése és max. pár földi egység és erõsítés belerakása. Lehet, hoy így is kiadom, mert más így is nagyon más lesz mint az eddigiek.

Ahhoz a repekéshez nem is kell nagy tapasztalat, az ökörködéshez nem kell sok tudás. 😊

Ja, és üdv a fedélzeten!

A három kiszemelt zene érdekel valakit vagy legyen meglepetés? 😊

Mennék én is, bár semmilyen multis tapasztalatom nincsen Falcon téren... Mikor lenne ez a reppenés?

arrow19
Énis jelentkeznék!
Molnibalage
Na, akkor ketten már vagyunk. Ahol akad kettõ, akad több is. 😊

JoeDestroy
Jelentkezem 😊

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Gundark 1 1
A CRC hiba oka lehet memóriahiba is. Fõleg a nagyobb fileoknál jön elõ.
Kicsomagoláskor írta ki. De megoldódott, a negyedik helyrõl már normálisan lejött! 😛
Ezt a downloadert viszont elmentem, köszi srácok!
Molnibalage
Mármint letöltés közben írja ez? Esetleg telepítéskor? Vagy darabok összerakásnál? A 7zip-et használd, csomó olyan dolog is kicsomagol, amire más CRC hibát ír.

Más. Karácsony környéként egy FunFalcon kilippre ki ér rá? Olyan rég volt multi. Három zene jelölt is van a célra! 😉

arrow19
Próbáld ezzel sztem a neted szarakodik azért húzza le rosszul.
Egy harmadik helyrõl is leszedtem, ugyanaz: "Hibás a csomagolt fájl!" :S
Üdv!
Mással is elõfordult már, hogy a Freefalcon 5.5-ös verziót leszedve, kicsomagolásnál hibát írt ki? Kicsit zavaró, mivel már a második helyrõl szedtem le és mindig ugyanezt a hibát észleltem! 😞
Valakinek van valami ötlete?
Molnibalage
TOP GUN 30 másodpercben.

<#zavart1><#eplus2>

Papa01
Oki, köszi!

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Molnibalage
Elvileg az NVidia 8800-as szériája a gond asszem. Nekem volt két ATI (Radeon9200 és most 4850) és két NVidia (6600GT volt az egyik) 2003 óta. Egyikkel sem volt bajom.

Papa01
Köszi a választ! 😊 Amiatt említettem a VGA-t, mert rémlik olyan, mintha az ATI kártyákat a Falcon nem szeretné... és nem tudom, hogy igaz -e.. 😊

Molnibalage
Tudtommal win7 alatt egyáltalán nem egy az OF ezért kizárásos alapon FF. Gyanítom, hogy az BMS4 támogatja majd a win7-et. Apró gond, hogy BMS4 még sehol. (Kíváncsi vagyok, hogy a FLARE-es Girogio mit villant két hét múlva.)

Nem a VGA a korlát a Falconnak. A CPU tulajdonásgok és RAM mennyisége. Pl. mikor sok egység van a bubble-n belül akkor a mostani gépemen kisebb az FPS, mint a régin!

Mire a jó az erõs VGA? Hát a FRPAS-szel felvenni és videót csinálni. 😊

Papa01
Balázs, W7 64 bit + 4890 VGA elá, melyik Falcon verziót lehet feltenni?

Molnibalage
Remélem, hogy igaza lesz. Ez esetben az OF tábor sem ússza meg a MolnyFalcon-t. Nekem meg még kevesebb szabadidõm leszm bár ott jóval korlátozottabbak a lehetõségeim. 😊

Az alapvetõ változtatásokat azért ott is meg lehet csinálni.

Lassan tényleg kezd a tesztfázis lezárulni az értékek belövésével. Nem mindenhez nyúlok hozzá, de gyakorlatilag 100%-ban ahhoz, amit az esetek 99,9%-ban használnak a hadjáratok, vagy elvetemült TE-k.

A kérdés az, hogy a hadjáratban hogyan mûködnek ezek. Nem a szenzorok, hanem pár átírt battalion lesz érdekes.

repvez
ja a föoldalon irta a srác, hogy most elmegy egyet egyet utazni és nem lesz nagyon netközelbe meg nem fog dolgozni most egy darabig a texturákon emmiatt, de higyunk neki tudja mit csinál mikor az OF et választotta és hogy nemsokára nevetni fogunk azon , hogy mekkora felhajtás volt amiatt, hogy csak az OFhez csinálja a texturákat.
Molnibalage
Ez a cleared to engage egyik posztja? 2 nap után most jött vissza a net...

repvez
Gratula a táborhoz és a videohoz.
OFF
Skacok, itt meg lehet nézni az elsõ videómat, innen meg le lehet tölteni. <#smile>
repvez
megoldodott a probléma nem müködik ha nincs csatlakoztatva joystick a géphez.
MÁr csak be kell finomhangolni, meg rájönni pár beállitásra, mert eszi az FPS-t nagyon a FF-ben is alig van meg a 24fps dogfight modban ahol csak én vagyok.
Jo lenne ha beleherülne egy centerpont beállito és resetelö gomb.
repvez
Kiprobáltam az 1.3as facetrackNOIR-t.Most elindul minden gond nélkül és stabil 30fps-el követi is az arcomat, de 30% körüli CPU használatot ir ki.
A FF alatt sehogy sem tudom mozgásra birni.A FACEAPI és faketrackir és freetrack modokba probáltam a Falconba meg engedélyeztem a 2d és 3d tracket, mit kell még állitani hogy müködjön?
A másik az ARMA alatt probáltam még ott a freetrackes megoldással érezhetö hogy valami müködik,de annyira rángatozik a nézet mg akkor is amikor meg sem mozdulok hogy lehetetlen játszani.A deadzonet feljebb vettem és probáltam más beállitásokat is de vagy nem mozdul a nézet vagy teljesen összevissza mozog.
arrow19
Hát ezaz,ez a bug amúgy a redviperben is bennevolt (multkor felraktam ugyanezt csinálta win7 alatt) de az elsõ vagy a második update után kijavította az átlátszódást.
repvez
A csávokán biztos hogy tud valamit amit mi nem :

"My previous post created a lot of drama. I understand the concern of some people but have trust, I know exactly what I am doing. Soon you will understand my reasons and laugh at some of the comments posted. Until then, HAVE PATIENCE!

"
Lehet hogy át kéne szokni az OF-re?Csak a W7+ati gondokat javitanák ki benne addig nem tudom használni sajnos.
arrow19
Igen igen,nálam van az új beta. Elvileg az újban nincsenek már dll problémák (alsó sor),ha felrakod az Intel® IPP Library Runtime-ot
FaceTrackNoIr weboldal
Csocsi jóéjt mindenkinek elindultam az éjszakába <#wave>
repvez
Arrow19 ha jol tudom te vagy benne a béta tesztben a facetrack NoIR programban?
Van valami ujabb verzió vagy fejlemény vele?Sajna nekem még mindig ugyan azokat a hibákat produkálja hogy egy DLL-re hivatkoznik amit nem talál.
repvez
Molnibalage
Minden új tilenál a kulcs az, hogy a táj sajnos nem csak grafika. Számomra valamiféle érthetelen módon a tile újragenerálása egyban a terep "szárazföldi linkjeit" is képes hazavágni. A földi egységen nem fogank mozogni. Ezért van az, hogy nagyon kevesen foglakoznak a tájjal. A RipTiles is ebben halt meg.

viperlaunchv3

Ez micsoda?

repvez
ennek a flamenek az lesz a vége hogy be fog rágni a srác és abbahagyja az egészet.
Bár ha végez az OF-es verzioval elmondhatná hogy mi kell ahhogy hogy ugyan ezt megtegyük FF alatt is hátha másnak lesz türelme megcsinálni az alá is.
Egyébként nem értem mi ez a nagy felháborodás körulötte, mindegyik verzioban vannak olyan dolgok amik a másikba is nagyon elkelnének mégse hánytorgatja fel a készitöjének senki hogy csinálják meg a többi verziora is.
A viperlaunchv3 is jol jönne FF alá szebb modellek és texturák miatt
És ugyan igy az FF böl a többi kabin OF alá vagy az AF nél müködö logbookreader vagy hyperlobby támogatás a másik kettöre.
Molnibalage
Fogalmam sincs. Aeyes seatiles már benne lesz. Ennyit tudok. Lényegében FF-en kívûli vagyok. 2-3 hónapja semmi poszt nincs a fórumon. Én kérdezetem 3-szor és választolak rá. Ennyi mozgás van. Minden fejlesztés rajtam kívül zajlik. Én elvagyok a MolnyFalconnal, õk meg a saját fejlesztésükkel. 😊

Egy 5.5.1 és 5.5.2 között szerited lesz ekkora grafikai ugrás. Õszintén szólva Hustler, BaldEagle is megmondta, hogy komoly grafikai változás nem várható. Egyetlen kóderrel? Hogyan? A BMS csapat elvben 8-10 kóderrel dolgozik és õk is mióta dolgoznak azom, ami dolgoznak? Hát elég rég.

Fogalmam sincs, hogy hogyan fog települni. Én is csak ebbõl a hírból tudtam meg, hogy jön és ezt is a FLARE egy bejegyzésében posztolta egy tag.

A flém meg dúl ezerrel...

repvez
akkor ebben a verzioban mi lesz benne a javitott hitiles +egyéb stabilitást biztositó fixek?Vagy még egyéb változás is várhato esetleg egyéb dx6-os részek átirása DX7esre?
CSak patch vagy full installos lesz?
Molnibalage

repvez
Azt nem biztos hogy oda tervezte elsodlegesen csak megmutatta a fejlesztöknek és azt felhasználni, modositani bármi hasonlonál.
Molnibalage
Fékernyõ? A T-38-ban van olyan? Vagy egybõl európai F-16 gépeket is tesznek bele? Az FO tudtommal erõsen jenki orientált, azokban meg jó ideje nincs fékernyõ. Katapult az van! 😊

repvez
biztos hogy nem veszik el.Amit régebben irt, hogy irt egy fékernyõ nyitás szimuláciot az FO-hoz és az uthálozat kirajzolásában dolgozik.
Mondjuk az elmond azért valamit a játékrol ha nem csak egy statikus anim váltás a fékernyõ nyitása mint a lockonba.Gondolom akkor már a katapultálásnál is az ernyöre is ezt használják.
Molnibalage
És ezt a tudást mind beviheti az FO-ba, nem biztos, hogy elveszik. A szóló programjából soha nem lett volna semmi játszható, egy techdemó szintet ért el volna lefeljebb.

Én csak a meglevõ Falconot alakítgato át, de ez olyan gigászi munka, hogy ez eltart évekig, mire sikerül megcsinálni, azt amit szertnék.

Karácsonykor szeritnem vagy így vagy úgy, de kiadom a MolnyFalcon-t, max. a hadjáratban nem lesz akkora fejlõdés, mint terveztem, de ezt késõbb is lehet pótolni. A 2D adatbázist sem piszkálom meg erõsen, mert ehhez rengeteg hadjáratot kelle lejátszani. A hadjárat tesztelése lényegében a játékosokra fog hárulni. A visszajelzéseknek megfelelõen váltohat ez-az.

A JT tényleg egy átmeneti dolognak tûnik, de nem feledd az összes videó azért készült úgy ahogy, hogy látható legyen a dolog. Elvileg hardcore szim lesz, csak azért tûnik arcadnak, mert avionaika az ott repülõ gépeken elég szegényes volt. Elvielg full dinamikus hadjáratokat fog kapni. Ez nem éppen az arcade szint jellemzõje...