52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#37172 Krisz! Ha minden igaz van megoldás arra, hogy ne akadjon össze a TS és a Skype.
Megoldás
remélem működik is. -
#37171 Na még egyszer
-
#37170 javítva
http://iaro.3dmax.hu/images/2012/02/11/1_2_gbu-24.jpg -
#37169 Itt egy kép a A2G Datalinkről
A kis sárga pontot kell figyelni :D
Aztán 2 GBu-24 épp a célpontja felé tart.
http://iaro.3dmax.hu/images/2012/02/11/2_gbu-24.jpg -
#37168 Bizony, rövid kis repülés volt de nagyon élvezetes ezzel a datalinkkel. -
#37167 Azt kellett volna videóra venni mikor összejött a Datalink. Krissz mint egy kisgyerek Karácsonykor. -
#37166 Ez a A2G Datalink oltári egy találmány. Még jobban megy mint normál MI gépeknél, ott csak szenvedek, de itt csak jelölöm megjelenik és már lehet menni támadni. -
#37165 Itt egy kép z0ty4 LGB oldásának az eredményéről, ahol is egy hidat kellett volna eltalálnia.
-
#37164 Krisszel csak repültünk egyet.
Nem indult jól mert a TS beszart nálam igy maradt a Skype.
A Bms elindítása után sem lett jobb a dolog mert Krissz nem látott kampányban, Dogfightban viszont igen.
Ottt bohóckodtunk egyet de semmi extra. Aztán jött Az Lgb traning ott tudott Krissz csatlakozni.
Kipróbáltuk a Data Linket bombázáskor és hihetetlen áááállat volt.
Benya kifogyott majd restart de akkor már nem láttuk ismét egymást. Franc sem érti.
Krissz egy kis bajban 2 Su-27-es a seggében .)))
FElvettem egy kis videót
Szerencsére csak pár mega, és milyen tiszta a hang alatta. Csak valamiért én nem hallatszok. -
#37163 Képet tedd fel ide majd kép beszúrása. -
#37162 z0tya, el tudnád mondani ismét hogy is kell ide képet beszúrni? -
#37161 Tolhatunk valamit
Shift+ctrl+alt+c
megyek ts-re. -
#37160 Ma multi zotya? Egyébként hogy kell HUD colort változtatni? -
#37159 Nem tudom mi lőtt rám, de húztam onnan mint a vadlibák :)
Ma esti portázás. Hihetetlen hangulata van este, az a baj hogy a társam csak fél óra után kapcsolt fényeket, addig NV-vel találtam csak.
-
#37158 Azok még elmennek. Bár amennyire emlészem az SA-15 esetén is vannak bajok, de SA-8 és SA-19 (2S6) eseténen meg egészen biztos. Ezeket asszem már teszteltem és anno pm-ben jeleztem. Úgyis végigmegyek az összesen. -
ati271 #37157 Háát nem tom... Az SA10 és 15 tutira hatékony! Ezekből már kaptam a "seggembe" :D -
#37156 A suggestion threadben a MolnyFalcon változtatásainak 2% nincs eddig... Semmi, HP, semmi koncepcionális változatatás a DB-ben, semmi szenzor, semmi rack.
Van 3 db SAM, amiből egyiknél közöltem, hogy semmit sem lehet tenni, ami szar a eng. range - SA-3 - a másik meg ~10 db repcsi chaff/flare modellezése. Ez semmi. Ez 0.
Nem tudom, hogy mit és mikor változtattak. Az OF-et nem teszteltem, de kétlem, hogy abban ennyire eltolt SAM modellezés volt. Semmi mást nem kellett volna csinálni, mint megnézni, hogy mi jó a régiből és azt használni... -
Tgabbar #37155 Ha lassan összeírnák a javaslataidat és megvalósítanák ,egy szép nagy patch-é kerekedne :).
Igazából véleményem szerint így se nagyon panaszkodhatunk. Ingyen csinálják,a saját szabad idejüket áldozták rá és szívesen megosztják mindenkivel ,akit érdekel. Igen, lehetne jobb, de ez még mindig több ,mintha nem lenne :). -
#37154 Számomra a BMS4 kezd egy hatalmas csalódás lenni. Szépen csillog, de ha megkaparod - már elnézést - a felszín alatt nem kincset, hanem valami egészen mást találsz...
Eddig csak három vörös SAM-et teszteltem, ebből kettő lényegében nem működik. Az SA-3 és mint kiderült, az SA-5 sem. A vezérlőrendszer modellező értékei miatt gyakorlatilag semmit sem képes eltalálni. Nem viccelek, semmit. Próbáltam gyorsan, lassan, alacsonyan, magasan repülni. Nem talál el semmit.
Hogyan tesztelték, amikor az sem derült ki számunkra, hogy a legalapabb SAM-ek nem működnek...? Így teljesen értelmetlen repkedni. :(
Sokat kell még ezen dolgozni. Azért megtesztem javaslataimat. -
#37153 A training missziók azok ősrégi lemetett TE-k. A DB-től függetlenül van a HP állapota elmentve.
A valóságban belső tartóra nem mehet HARM, de intelligens fegyverzet sem. Minden olyan fotó, ahol ilyet látsz, az vagy az egyetlen tesztgépről készült, vagy súlymakett vagy promoó fotó. Még, ha függeszteni fel is lehet a cuccokat, a SMS nem lenne képes kezelni, mert nincs kábelezve. -
ati271 #37152 Miért nem tudok a repcsire 4 HARM-ot felpattintani "manuálisan"? Pedig az egyik HARM tutoriálban láttam egy ilyen varit.. Vagy csak valamelyik spec block szériára lehet felpattintani? -
#37151 Valahogy nem. Nekem ez már "túl van spilázva". -
#37150 Ha ezektöl lepetésztél akkor hallgasd meg ezt :
Nagyon tud a srác és természetesen magyar, egyböl meg is hallgattam az egész albumát -
ati271 #37149 Hát a video nem jött be, talán ez a link működik! : http://www.youtube.com/watch?v=vYWWWPaVtsA -
ati271 #37148 Ok, visszavonom, hogy gáz! Sőt érdekes, hogy egy 15 éves szoftver "alapmotorja" még mindig standardnak számít! Sajnos, manapság grafika az "isten" és az MI terén nem történt különösebb változás. Pedig javában itt vannak a többmagos procik, stb, stb..
Off:
Játszogattam egy ideig a BF3-al, meg az "aktuális" COD MW-vel. No a BF3 single verziója az még ok, hogy sablonos, de az egész valami tragikus! Úgy be van "huzalozva", mintha TV-t néznék.. A töröltem is.. Az MW-t meg olyan fél óra után.. Csak foglalja a drága helyet! :) Az elvem az, hogy ami jó, azt idővel megveszem eredetiben.. De túl sok ilyen játék nincs.. :D
A Zenék jók! Tágítottál egy kicsit a zenei izlésemen egy picit! :D
De ha már zene, vagy videó, ez talán annyira off:
-
#37147 OFF
Nem szokásom gyakran zenei ajánlóvá alakítani ezt a fórumot, de ezeken kis híján lepetéztem.
ON -
#37146 Igen. Amíg meg nem támadják őket. Szerintem meg óvatosan az olyan kifejezésekkel, hogy "gáz". Ez egy 15 éves szofver kalapálgatva.
No offense, de a DCS-ben nincs dinamikus hadjárat és ott sem kezd az MI saját feje után menve átmenni low level strikba.
Ennyit tud a mai "MI". Ez van.
Egyébként, ha van MANPAD és IR SHORAD és nincs doble digit SAM, akkor a valóságban is a közepes magasság a nyerő, a Falcon modellező értékeivel meg főleg... -
ati271 #37145 Tehát magyarra lefordítva a dinamikus kampányban a baráti egységek az MI által generált utakat követik, a megadott magasságokon? Teszem azt egy légvedelem elleni feladatnál vidáman repkednek a célkörzetben 20-25 ezer lábon? Mint a vadkacsák? :) Mert akkor ez egy picit gáz.. -
#37144 A wingman mindig követi a flight leadert. Egy lehetőség van, de akkor nem te vagy a vezér. Szerkszed át a navigációs pontokat és legyél te a 3 gép. Ekkor a 1st element AI által követi az utat - és ad neked parancsokat! - viszont ennek nem kötelező engedelmeskedni...
Tehát te mehetsz, amerre látsz. Persze ennek is megvan az hátránya, hogy a 1st elemt az AI fanatsztikus teljesítménye által van vezérelve.... -
#37143 Az alap fordulópontok mindig magasan vannak, mert az automata generálás ennyit tud, lényegében az MI számára léterhozott pontokat látod. Az MI-nek meg csapásmérés terén nagyon erős korlátai vannak sajnos. Saját feje után menve soha nem fog egy gép low level strike-ot előadni egy sima bevetésen. Elméletileg talán van ilyen lehetsőgét, de az külön role score által van bizotsítva, viszont low level strike csak fix cél ellen generálódik az FF-ben.
Ahol 3db SA-10 üteg van, akkor egyedül nem fogsz akciózni, tehát a probléma alapvetően az erők aránytalansága. Ne ragaszkodj ahhoz, hogy márpedig a kijelült célt kell kinyírni. Ez a pontozás szepontjából számít - a hadjárat lefolyását a játékos által repült bevetések sikeressége is befolyásolja - de inkább csináld azt, hogy a legkönnyebben leszedhetőt kinyírod és majd visszamész később a többiért.
Vagy szerkesztd át az ATO-t - viva add package és törlés lehetősége - és zavarja be 12-16 gépet. Problem solved. :) -
#37142 Az alapokat megtanulhatod Balázs Freefalcon oktató videóiból, ezek magyarul vannak feliratozva.
Az elején a Labels opciót érdemes bekapcsolni igy könnyebben látod mi merre.
Kampány helyett repülheted a Traningeket is.
És ami fontos, gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás. -
ati271 #37141 Háát srácok!
Ez az új bms falcon nagyon tetszik! Egyszeráen "beszippantott" :D A graafikája egész elfogadható, sőt! De a komplexitása, az valami elsőrangú! Élvezet tanulni.. Bele-belecsapok a kampány részébe, de csak érdeklődéként. Még igencsak sokat kellene tanulni! Ha jól sejtem kell minimum fél év folyamatos foglalkozás vele, amíg a főbb fegyverek, és rendszerek kezelése készség szinten megy. Még úgy is, hogy az ember valamilyen szinten "kocka" a katonai repülés terén! Ez alatt azt értem, hogy elég nagy elméleti tudással rendelkezik a géptípusokról, fegyver rendszerek (rakéták, SAM, stb.)...
És akkor jöjjön a kérdés: Adott egy küldetés: El kell intézni egy légvédelmi üteget, azaz a radarját. (SA10-es.) Viszonylag távoli célpont, úgyhogy két 370 galonos "tököt" rak fel alapból, meg két HARM-ot. (meg a hozzá tartozó podot) meg ugye a "standard" 2 Sidewinder/AMRAAM kombót. A probléma ott kezdődik, hogy már a célpont előtt figyel 2 "extra" SA10-es üteg, úgy 30 mérföldel. Ezen kellene átverekedni valahogy magam. Próbálkoztam sokféleképpen: Alapból HI-HI profilt ajánlanak (egy kicsit "fura") Szal ha követem az ajánlott profilt, még bekapcsolt ecm-el is vadkacsa vadászat! :D Ha kinyírom ezt a két üteget (jó esetben a két HARM mindegyike talál akkor nem marad az eredeti célpontra cucc. És nem dícsérnek meg a küldetés végén.. Másik, amit megpróbáltam: kb 40-50 mérföldre átmegyek LO profilba, kb 100-200 lábon osonva, el is lehet jutni a célkörzetig, ott egy picit megemelem, célzás, meg ugye kapcsolják be a radart... Erre leszed a két másik SA10-es üteg.. Szóval mi az "orvosség" az SA10 ellen? Esetleg lehet azt csinálni, hogy a Wingmanem ráuszítom a 2 első SA10-re? Esetleg más fegyverzetet osztok ki (pl 4 HARM-ot, "tökök" nélkül) hogy tuti takrítson, én meg a keletkezett résen átcsúszva elintézem az eredeti célpontot? Azaz még a küldetés tervezésénél van rá mód, hogy a wingman-nek más útvonalat tervezek, más célpontokkal? -
#37140 Multi hiányában egyedűl megy a repkedés. Persze igy sokkal uncsibb.
Ezt a gépet hogyan keressem kampányban? FF-ben F-16 Haf volt a neve de BMS-ben csak TE missionban találom.
Az utolsó kép mielőtt lelőnek.
Azt akartam még kérdezni, hogy a sérült kifutót mennyi idő alatt teszik rendbe? már vagy 3 kampányt így repülök és a landolás elég necces. -
#37139 Tudom. -
Razor18 #37138 Nem okvetetlenkedésnek szántam... -
#37137 Megtörtént. -
Razor18 #37136 Lehet, hogy megérne egy editálást, hogy más is érthesse... ? -
#37135 Hát látszik, hogy kómásan írtam....
Arról van szó, hogy ha már a SAM felett vagy, akkor már képes eltaláni, mert más a relatív helyzet. Csak ez már régen késő.
A másik meg arról - kimaradt egy kis szócska - hoz az SA-3 tweanek semmi értelme. Nem lehet tesztelni a kis indítási távolság miatt. Még, ha be is lőnék mindent a vezérlés kivételével, akkor sem érne lószart sem... :( -
Razor18 #37134 "2nd missile worked because the different relative position in the." ...in the what?
"I have to skip another missile. " ez mit is jelentene eredetileg? -
#37133 F-5 és MiG-25 modellek is vannak.
Csak várnom kell és olyan 3D modellek lesznek az modhoz, hogy ehaj. Abibik a SAM-ek. Ha nem tudom az indítási távolságot megváltoztatni, akkor egy részük szart sem ér.
Az SA-3 jelen formájában pl. semmit sem ér. Semmit.
Tökegyenesen repülő célokat sem talál el a hülye modellező értékek és borzalmasan eltolt max. indítási távolság miatt.
Valahol elképesztő, hogy ennyire basic dolgokra nem figyelnek oda.