52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#37212 Néztem én is. Alakul a kicsike. A szárny az hihetetlen jól mozog. -
#37211 -
#37210 Köszi a segítséget, fenn van :) -
#37209 Gyors voltál kedves barátom. Amúgy ezt nem tudtam, én feltettem mindent. -
#37208 Elég csak az exe, tök felesleges felrakni a játékot ezt az 1 filet használja belőle. -
#37207 piraton fenn van. de ha kell feltolom valahova gyorsan. -
#37206 Ahhoz elég csak az exe -
#37205 Kéri a 4.0-át mégis .. -
#37204 Na még 3 és fél perc .. -
#37203 Akkor egyenlőre letöltöm ezt, később lehet elkezdek repülni majd vele, csak komplexnek tűnik számomra :D -
#37202 Ha úgysem repülsz egyikkel sem, akkor elég csak a BMS4-et. Azt a módszert válaszod, hogy a meghajtót, amiben a Falcon4.0 installja van az add meg telepítéskor, de magát az F4.0-et nem kell felrakni. A mehajtó lehet valós CD/DVD vagy virtuális (Deamon Tools) is. -
#37201 Mondd mit tegyek fel -
#37200 Az a baj, hogy annak más a 3D modellje. Mondjuk azzal is lerepülhetem, csak az sokkal randább.
A BMS4 mitől nem megy fel? Ha csak F4.0 hiánya a gond, azt megoldjuk. -
#37199 FreeFalcon 5.5.5.-öt tudok feltenni . -
#37198 Ja, hogy fent sincs? Anélkül sajnos nehéz lesz.
Vagy te annyira átlász egy teljesen ismeretlen wireframe-t, hogy fejben rávetíted a skint? :)
Nem kell halálpontos és DCS szintű skin, csak látszódjon, hogy ez az SE. A logó az elejére és csúnya, festék nélküli panelek. Ennyi. :)
-
#37197 Azon is lehet asszem segíteni, a LOD Editorban megnyitva a modelleket mindig ráfrissül a skin. Tehát mikor felülírod a dds-t és 3D model megnyit, akkor a rámegy a skin. Én is így skieztem, játékban elindítva és csekkolva módszerrel, még ma is készülna az FF5-ös Szu-33 skinem... :)
Majd utánjárok a LE-nek, van egy török kontaktom, aki ért ehhez a régebbihez is. Én sajnos nem, nálam nem jelenik meg a skin. -
#37196 Az a lényeg lássam mi hol, mert nincs fenn a játék , no meg ki be se szeretek lépkedni -
#37195 Wireframet tudok adni. Képet nem sokat csak azt, ami könyvekben és a neten van. Amint megvan rakom fel a pakkot.
Köszi a felajnálást.
-
#37194 Ha képet tudsz adni, jó nagyokat lehetőleg, esetleg egy 3d-s modellt amin látom hogy mi hol van, na és persze egy templatet szívesen segítenék ! -
#37193 A skinnerek felé - Zsolti ! - lenne egy kérdésem. A BMS4-hez június végéig tudna valaki egy Streak Eagle skint heggeszteni? Az F-15 felszállásának 40 éves évfordulójára lerepülném a 15 km-es és estleg a többi rekordot is. Magához a repüléshez is kellene majd egy kameraman, ha összejön a dolog. A 15-es rekordot tegnap teszteltem, megdöbbentően közel vannak az elért eredmények a valóshoz.
Persze skin nélkül is megcsinálom, de azzal lenne az igazi.
-
#37192 Lehetett volna több is de kifagyott a drága Frapsom. Meg rá kell jönnöm mi ez a búgás a videók alatt. -
#37191 Legközelebb én is veszek fel videókat. -
#37190 video1
ha minden igaz ott a 2 videó.
-
#37189 Jaja azokat repültük.
A maradék kép.
Lett 2 jó videó. Renderelés folyamatban. A búgást csak akkor tudom levenni a videóról ha leveszem a hangot?
Jó hülye kérdés.
Asszem egyszer sem kellett landolni, mert mindig lelőttek, de azért jó volt, köszi Krisz!!!! -
#37188 Most veszem észre ausztrál hornetekben ültünk -
#37187 Itt egy kis ma esti csemege a zotyával közös repülésekrűl.
z0ty4 épp csapást mér a 20mm-essel egy reptérre
Itt már kanadai színekben indulunk neki az eneminek
Levegőben, azért még olykor elkel a füst, hogy megtaláljam a köteléktársam
Itt ha jól tudom 4 szuhoj jött ránk
Ez a díszfestés meg hogy került rá arra a migre?
-
#37186 Ezek de jó kis sztorik, de repülnék én is ilyeneket. -
#37185 Legjobb rész volt :) Felpiszkálni a légvédelmet :) Majdnem másfél hanggal elrepülni felettük, és minden vészjelző szól :) -
#37184 Ez is jó szitu volt, gondolom emlékszel :) -
#37183 A master armot hagyjuk :) Lémisztő Lipera tudna mesélni :) Balázs egyik hadjáratát játszottuk, szállok fel kissé túlterhelve, oldalra nézek és ott egy Szu-27es velem egy magasságban, olyan 20 méterre tőlem a párhuzamos beton felett. Báze, oldalra rántom előttem kacsázik, megnyomom az elsütőt és..... semmi. Az a rohadt master arm ki volt kapcsolva. Mire bekapcsoltam addigra már eltávolodott a csávó, de egy csörgőt utánaküldtem. De mivel a kis barátai már szórakoztattak, nem tudtam megfigyelni hogy mi lett vele.
De az is vicces volt mikor kötelékben haladtunk a cél felé, Lipera, Balázs, Joe, meg Razor. Lehet Repvez is volt már nem emlékszem :) Mindenki készülődik teszi a dolgát felnézek és ott egy MiG-21es a köteléken belül :)
Vagy mondhatnám mikor Lémisztővel néztük hogy dolgoznak a helikopterek földi cél ellen. -
#37182 Kicsit nehezen indult, amatőr módon a master arm-ot is elfelejtettem felkapcsolni. -
-
#37180 -
#37179 NAV meg MSL overrideon ugyanúgy működik. -
#37178 Krisszel repülünk egyet, megnézzük ezt a datalinket is. Mindenkit szeretettel várunk.
Találkozunk odafenn !!!!!!!! -
#37177 Nagyon röviden:
Hud alatt: LIST-ENTER lentebb a kapcsoló-SEQ-felé (AA mód)
Bal MFD-n ASGL-re katt 1x (CONT-ra vált),
majd "Ctrl+O" nyomvatart 1 másodpercig. Elengedés után aktív.
így frissíti magától pár másodpercenként és a frissítés idejét jelzi egy kis hanggal. Kijelezme maradnak a többiek is. -
#37176 CONT módba kapcsolod a radart és utánna Ctrl+O -
#37175 Légi üzemmódban én is megfigyeltem már ezt, bár lehet csak azért van mert átváltok földi módba. -
#37174 Hát igen. A data linknél nálam azt kellene elérni, hogy egyáltalán folyamatosan jelezze a bárti gépek helyzetét. Valamért állandóan kikapcsol. -
#37173 Na ez remek hír, most már csak ki kell próbálni