Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként ha érdekel, hogyan állítom be az OF-emet, milyen modokat pakolok rá, akkor a fejléc alatt katt a: "Viper OF raktára" sorra és ott olvasd át az "OpenFalcon_help.txt"-t. Egy kis összefoglaló magyar nyelven.
Linkekkel, mindenhez amit használok.
Ha Win7 alatt akarod tolni, sajnos nem tudom mit kell alkotni, nekem XP SP3 van.
Ha jól emlékszem Gundark ebben jobban otthon van, miket állított Win7 alatt.
Ma jön haza amugy bratyó fél 9 körül és Hétfõig marad. Sürün nem láttok addig sajna....
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Jagerpilotene episode 1 part 1
Jagerpilotene episode 1 part 2
Jagerpilotene episode 1 part 3
Jagerpilotene episode 1 part 4
GPU:650 RÕL 750 re ....atomstabil 725 ön a gyári Zalmannal
Shaderelõk 1625 rõl...1850 re
Memoria 900 ról.....975 re (1950)
Ezeken atomstabil gyári hütéssel,de csa dx 10 kompatibiliti
Ne, pucoltam vagy 3 hónapja és még nem döglött meg😊
Elsõ blikkre pár ezer a különbség
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Ha valami nem okés újraépítjük a hálót és jó.
Az OF-ben ezek a féle problémák nem állnak fenn, az tény.
FPS esés nálam nem szokott lenni, kivétel nélkül mindig szerver voltam pedig. Az OF-nek meg az a hülyesége, hogy bizonyos konfigokon nem fut jól (?).
A fura az, hogy csak mi szenvedünk vele. Derstef a teszt Tajvan helyszíneken zavar le 4-7 fõs multikat néha gond nélkül.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Folytatás ?
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Jó srác volt ,csíptem😊
Gundi, vs. Wampa
Boci meg Zaccos... lesz itt tömeg karácsonyig remélem...
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
BMS 1.03 világbaknok,
OF 4.5-tõl felfelé világbajnok
AF-et ismerjük, mindig jó volt.
A tesztek hadjáratban voltak. OF 4.7 az õskövület gépemen szerverként is jól teljesített. 2,4 -es dual Intel proci, ASUS P5B alaplap, XP 32 bites rendszer, semmi Hamachi. Gondolom az Online Falcon századok is ezért tolják az AF-et és az OF-et.
FF5-nél az én konfigom szerverként bedöccent igencsak. Na azért nagyon szeretném, ha az FF5 a folyamatos fejlesztésekkel a lehetõ legsimábban menne, mert amúgy nagyon is jó cucc lenne.
Ezentúl tartsak mise elõtt névsorolvasást? 😊
Végre az egész topik láthatja Közép-Európa legszebb férfifelsõtestét......
Gundark
Lüki nem jó manager😊
Mióta ismerem a kezem se a régi😊
Ki felejtett el Boconádi?Nekem a te neved is a töpik törzsközönsége között van.
Van itt valami Star Warsos gyerek is,Jawa?vagy Jabba?Vagy Gundel?Valami ilyesmi.....még rá is emlékszem😛
Ha fizenének a MolnyFalconért és 8-10 órában csinálnám, akkor már régen készen lenne...
Egyébként sajnálom hogy pár régi rajongót szépen el is felejtgettek, attól függetlenül, hogy rendszeres olvasója a topiknak.
Ezt nem igazán vágom, hogy mit akar jelenteni...
10 perc és csatlakozom, csak most estem haza és kajáltam. Szusszannom kell...
Én meg halkan kérdezem meg, hogy akkor az AF-nek miért volt fasza a multikódja? Egyébként sajnálom hogy pár régi rajongót szépen el is felejtgettek, attól függetlenül, hogy rendszeres olvasója a topiknak.
Pedig nagy gondom nincs vele,2GB al is szépen megy pedig öregecske és két éve is a jóáras kategoriában léphetett csak ringbe
Lényega lényeg, a 3-5 évvel ezelõtti egymagosok leverik az E7300 Core 2 duo-t.
Más. Még itt rohadok a cégénl, a jóég tudja, hogy mikor érek haza...
Szerintem örüljünk, hogy legalább így megy. Ha azt nézed, hogy az FF4 multiban a TE alatt is alig volt játszató, akkor szeritnm inkább emeled meg süvegedet úgy, hogy lényegében EGY SZÁL NYUGDíJAS hobbiprogramozó van a csapatban, BaldEagle. Demer kb. 6-8 hónapig volt, de aztán leléptett. Seifer kalapálgatta még a kódót, de aztán elhagyta a csapatot, mert nem láttam értelmét ennek a fosnak a kalapálásában. Meg tudom érteni.
Egy kis tiszteletet meg azért elvárénk a gagyi szó leírása elõtt. Halkan kérdezem meg, hogy TE eddig mit alkottál az életben.
Szó se róle, de a pénzért vehetõ Lock On is néha csinált fura dolgokat mutliban és azon is töprengj el, hogy NEM a Falcon miatt létezik Hamachi. Ezek szerint más "gagyi" is igényelte...
4 mag 3GHZ corespeed, 4x 3MB L2 gyorsító 1333 MHz FSB. DDR3 támogatás 4 GB DDR3 ram.
Winxp alatt a 4-bõl 3GB használt + 1GB videó ram (és hibátlanul mûködik).
Szóval egy mag is gyorsabb és több gyorsítótára van mint a leggyorsabb volt egymagos prociknak.

<#banplz>#banplz>