52966
  • z0ty4
    Néztem én is. Alakul a kicsike. A szárny az hihetetlen jól mozog.
  • arrow19
  • V43 1105
    Köszi a segítséget, fenn van :)
  • z0ty4
    Gyors voltál kedves barátom. Amúgy ezt nem tudtam, én feltettem mindent.
  • arrow19
    Elég csak az exe, tök felesleges felrakni a játékot ezt az 1 filet használja belőle.
  • z0ty4
    piraton fenn van. de ha kell feltolom valahova gyorsan.
  • arrow19
    Ahhoz elég csak az exe
  • V43 1105
    Kéri a 4.0-át mégis ..
  • V43 1105
    Na még 3 és fél perc ..
  • V43 1105
    Akkor egyenlőre letöltöm ezt, később lehet elkezdek repülni majd vele, csak komplexnek tűnik számomra :D
  • Molnibalage
    Ha úgysem repülsz egyikkel sem, akkor elég csak a BMS4-et. Azt a módszert válaszod, hogy a meghajtót, amiben a Falcon4.0 installja van az add meg telepítéskor, de magát az F4.0-et nem kell felrakni. A mehajtó lehet valós CD/DVD vagy virtuális (Deamon Tools) is.
  • V43 1105
    Mondd mit tegyek fel
  • Molnibalage
    Az a baj, hogy annak más a 3D modellje. Mondjuk azzal is lerepülhetem, csak az sokkal randább.
    A BMS4 mitől nem megy fel? Ha csak F4.0 hiánya a gond, azt megoldjuk.
  • V43 1105
    FreeFalcon 5.5.5.-öt tudok feltenni .
  • Molnibalage
    Ja, hogy fent sincs? Anélkül sajnos nehéz lesz.

Vagy te annyira átlász egy teljesen ismeretlen wireframe-t, hogy fejben rávetíted a skint? :)
    Nem kell halálpontos és DCS szintű skin, csak látszódjon, hogy ez az SE. A logó az elejére és csúnya, festék nélküli panelek. Ennyi. :)

• Molnibalage
    Azon is lehet asszem segíteni, a LOD Editorban megnyitva a modelleket mindig ráfrissül a skin. Tehát mikor felülírod a dds-t és 3D model megnyit, akkor a rámegy a skin. Én is így skieztem, játékban elindítva és csekkolva módszerrel, még ma is készülna az FF5-ös Szu-33 skinem... :)

Majd utánjárok a LE-nek, van egy török kontaktom, aki ért ehhez a régebbihez is. Én sajnos nem, nálam nem jelenik meg a skin.
  • V43 1105
    Az a lényeg lássam mi hol, mert nincs fenn a játék , no meg ki be se szeretek lépkedni
  • Molnibalage
    Wireframet tudok adni. Képet nem sokat csak azt, ami könyvekben és a neten van. Amint megvan rakom fel a pakkot.

Köszi a felajnálást.

• V43 1105
    Ha képet tudsz adni, jó nagyokat lehetőleg, esetleg egy 3d-s modellt amin látom hogy mi hol van, na és persze egy templatet szívesen segítenék !
  • Molnibalage
    A skinnerek felé - Zsolti ! - lenne egy kérdésem. A BMS4-hez június végéig tudna valaki egy Streak Eagle skint heggeszteni? Az F-15 felszállásának 40 éves évfordulójára lerepülném a 15 km-es és estleg a többi rekordot is. Magához a repüléshez is kellene majd egy kameraman, ha összejön a dolog. A 15-es rekordot tegnap teszteltem, megdöbbentően közel vannak az elért eredmények a valóshoz.

Persze skin nélkül is megcsinálom, de azzal lenne az igazi.

• z0ty4
    Lehetett volna több is de kifagyott a drága Frapsom. Meg rá kell jönnöm mi ez a búgás a videók alatt.
  • hooah
    Legközelebb én is veszek fel videókat.
  • z0ty4
    video1

ha minden igaz ott a 2 videó.

• z0ty4
    Jaja azokat repültük.

A maradék kép.

Lett 2 jó videó. Renderelés folyamatban. A búgást csak akkor tudom levenni a videóról ha leveszem a hangot?

Jó hülye kérdés.

Asszem egyszer sem kellett landolni, mert mindig lelőttek, de azért jó volt, köszi Krisz!!!!
  • hooah
    Most veszem észre ausztrál hornetekben ültünk
  • hooah
    Itt egy kis ma esti csemege a zotyával közös repülésekrűl.

z0ty4 épp csapást mér a 20mm-essel egy reptérre

Itt már kanadai színekben indulunk neki az eneminek

Levegőben, azért még olykor elkel a füst, hogy megtaláljam a köteléktársam

Itt ha jól tudom 4 szuhoj jött ránk

Ez a díszfestés meg hogy került rá arra a migre?

• hooah
    Ezek de jó kis sztorik, de repülnék én is ilyeneket.
  • Gundark 1 1
    Legjobb rész volt :) Felpiszkálni a légvédelmet :) Majdnem másfél hanggal elrepülni felettük, és minden vészjelző szól :)
  • L Viper #37184
    Ez is jó szitu volt, gondolom emlékszel :)
  • Gundark 1 1
    A master armot hagyjuk :) Lémisztő Lipera tudna mesélni :) Balázs egyik hadjáratát játszottuk, szállok fel kissé túlterhelve, oldalra nézek és ott egy Szu-27es velem egy magasságban, olyan 20 méterre tőlem a párhuzamos beton felett. Báze, oldalra rántom előttem kacsázik, megnyomom az elsütőt és..... semmi. Az a rohadt master arm ki volt kapcsolva. Mire bekapcsoltam addigra már eltávolodott a csávó, de egy csörgőt utánaküldtem. De mivel a kis barátai már szórakoztattak, nem tudtam megfigyelni hogy mi lett vele.

De az is vicces volt mikor kötelékben haladtunk a cél felé, Lipera, Balázs, Joe, meg Razor. Lehet Repvez is volt már nem emlékszem :) Mindenki készülődik teszi a dolgát felnézek és ott egy MiG-21es a köteléken belül :)

Vagy mondhatnám mikor Lémisztővel néztük hogy dolgoznak a helikopterek földi cél ellen.
  • hooah
    Kicsit nehezen indult, amatőr módon a master arm-ot is elfelejtettem felkapcsolni.
  • z0ty4

• L Viper #37180
  • arrow19
    NAV meg MSL overrideon ugyanúgy működik.
  • z0ty4
    Krisszel repülünk egyet, megnézzük ezt a datalinket is. Mindenkit szeretettel várunk.

Találkozunk odafenn !!!!!!!!
  • L Viper #37177
    Nagyon röviden:

Hud alatt: LIST-ENTER lentebb a kapcsoló-SEQ-felé (AA mód)
    Bal MFD-n ASGL-re katt 1x (CONT-ra vált),
    majd "Ctrl+O" nyomvatart 1 másodpercig. Elengedés után aktív.

így frissíti magától pár másodpercenként és a frissítés idejét jelzi egy kis hanggal. Kijelezme maradnak a többiek is.
  • arrow19
    CONT módba kapcsolod a radart és utánna Ctrl+O
  • hooah
    Légi üzemmódban én is megfigyeltem már ezt, bár lehet csak azért van mert átváltok földi módba.
  • Molnibalage
    Hát igen. A data linknél nálam azt kellene elérni, hogy egyáltalán folyamatosan jelezze a bárti gépek helyzetét. Valamért állandóan kikapcsol.
  • hooah
    Na ez remek hír, most már csak ki kell próbálni