52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#37132 Su-27 WIP. Reméljük, hogy nem hal meg. -
Tutira a Pit lesz a ludas. No mind1 leszedjük és marad a régi. Köszi a help-et Balázs! -
#37130 Nem Pit-et, bocsánat. Hud-ot. -
#37129 Azt az új HUD-ost? Mert akkor nyakamat rá, hogy az csinált valamit. Blk 52-vel rendszeresen repülök teszteken, mert az a default repcsi. Nem láttam még ilyet. -
#37128 Egyesdül a Block 40-es Pit-et tettem fel. Azóta semmihez sem nyúltam.
Kunsan, blk52, -
#37127 Nem nyúltál hozzá a DB-hez? Melyik F-16 változat melyik helyszínen? -
#37126 Jaja. Így szálltam. Rakétát nem indítottam, de jól nézne ki egy füstölgő hajtómű repül előtted XD -
#37125 3D világban is ilyen? Ha nem, akkor számomra a kit érdekel kategória. -
Másnál még nem volt ilyen?
A jó hír Bratyo vissza ment Pestre és nem jön haza vagy 3 hétig úgyhogy mehet a -
ati271 #37123 tack så mycket! :D -
#37122 STP módban az aktív steerpoint-tól nem lehet elmozgatni X távolságon túlra. Tedd át SP módba az FCR oldal jobb oldalán. A target designation után teljesen szabadon lehet mozogi.
A CZ lenyomásakor STP módban az aktív STP vagy markpointhoz ugrik a kurzor, SP módban az adott zoom estén a FCR képernyő közepére.
Az FF kézikönyvben benne van, BMS4 esetén is ugyanúgy van tudtommal. -
ati271 #37121 Abszolut kezdő kérdés. Szal CCRP-ben akarok bombázni, és ugye ki kellene jelölni a célt a radaron, ami GM módba van. Ugye lehet mozgatni a kijelölő célkeresztet a kurzor gombokkal. De az miért van, hogy egy idő után nem tudom a célkeresztet távolabbi részre mozgatni, hanem mintha beleütközne valami "láthatatlan" falba. Egy idő után már csak a gép mögötti területen tudom mozgatni.. ?? Tudom hülyén hangzik.. -
#37120 Hja... :)
Bár én megtehetném, hogy orrba szájba repüljek, de valahogy mégis inkább cikket írok, fejlesztek/adatot szolgáltatok, olvasok vagy sportolok. Mi lenne, ha most éppen barátnő is lenne..? Hajjajj...
A rampstart FF-ben azért még simán megy. -
#37119 :)
-
#37118 Na ja...
Amíg kényszerpihenőn voltam táppénz gyanánt, időm lett volna, de úgy fájt a csuklóm, hogy nem bírtan kezelni a joyt. (azért megírtam egy csomó profilt addig is). Most hogy már dolgozom, és a kezem sem fáj úgy, nincs időm a lemaradások miatt.
Pedig már a netem is jó lett. Így a "kincseskamrát" nekem is rendbe kellene tenni :) -
#37117 Ne is mondja Lipera bácsi :) hébe hóba el tudok inditani egy játékot. Nem tudnék fejből rampstartot csinálni. Pár éve mennyivel jobb volt. Szinte minden nap játszhattam ha volt kedvem. Ma meg? Sok a tennivaló. Hülye felnőccség :) -
#37116 Ha lesz multi ki lehetne próbálni ezt. -
Tgabbar #37115 Nekem pl. az előbb említett cyborg evo-m van és teljesen meg vagyok elégedve, bár mitagadás, azért kipróbálnék egy x52-őt valamikor. Minden esetre ez egy nagyon jó kis joy és az ára sem magas,mindamellett, hogy elég strapabíró. Kb 1-2 éve volt úgy 6-8000 Ft. -
#37114 Egy Saitek Cyborg Evo már egész jó. Persze határ a csillagos ég. Nekem egy TM Cougar kellene, csak otthon nincs. :(
A második kérdésre a válasz sajnos nem. -
#37113 Sziasztok!
Telepítettem a Free Falcon 5.5.5.-őt. A kérdésem az lenne, hogy milyen joyt ajánlotok a játékra? Lehet-e két üléses gépben ketten ülni haverral esetleg? -
#37112 DE akkor meg is válaszoltad a kérdést. mivel a legtöbb gép 9-9,5 g-re van korlátozva igy ha a g-ruha 2-3 g minuszt jelent akkor egy pilota max 7g-t kell csak hogy elviseljen a legnagyobb tulterhelés mellett is.
Ebböl adodoan ha a tényleges 9g-t 15 mp-ig birják centrifugában akkor ezért birhatják tovább is.
És élöben saját magának tudja adagolni a g-t ha érzi hogy nem birja enged a boton egy kicsit( kivéve ha az egy földbecsapodást eredményezne) a centrifugánál ez nem megy olyan gyorsan és egyszerüen. -
Razor18 #37111 Nézd meg ezt
meg ezt...
esetleg ezt
A másodikban elég jó grafikonok vannak... -
#37110 A G ruha hatását jellemzően úgy írják le, hogy 2 max. 3 G míniszt ad a túlterhelés elviselésénél. Tehát mutass egy olyan pilótát aki nem centrifugában, hanem a gépen eszméletén marad 40-50 sec folyamatos, váltakozó 5-7G túlterhelés alatt G ruha nélkül úgy, hogy cseledni és gondolkodnia is kell.
Mese habbal...
A centrifugában eszméleten kell maradni, semmi más nem kell csinálni.
(Én úgy túdtam, hogy a Gripen pilótáknak G ruhában kell a 15 sec. G ruha nélkül az átlagpilóták sem bírnak ki ennyit. Legalábbis tudtommal.)
A BA pilóták 7G-nél többet nem kapnak, mert a 7,5G-re van limitálva a gép. Eze felül max a szóló pilóta, a max. performance turn alatt kap ~20 mésodpercig 7G-t. Ezen felül a BA pilóták messze nem az átlagpilóták. -
#37109 Ez sokmindentöl függ.
A Gripeneseknek 15mp-ig kell birni G-ruha nélkül ugye akkor ehhez jön hozzá a g-ruha hatása , az is befolyásoló tényezö, hogy milyen a pilóta edzettsége és hogy milyen géppel repül.
Mert aminél meg van döntve az ülés annál tovább lehet birni.
ugyhogy akár valós is lehet, de erre csak az tud válaszolni aki már áttélt ilyet .
De valahol én ugy 40-50mp környékére tippelnék.
De nagy lehet a szórás, mivel aki nem ahhoz szokott az beájul 5mp alatt,de a blue angelsesek lehet, hogy több percig birnák, föleg g-ruhába, mivel ök anélkül repülik a bemutatókat . -
#37108 Csak egy gyors kérdés. Szerintetek reális az, hogy az BMS4-ben 60 sec 9 G-s manőver után kezdődik a szürkülés? Mert pár idióta ezt a hülyeséget próbálja védeni... -
Tgabbar #37107 Semmi baj, megesik :). Én a héten szabad vagyok, így szinte bármikor jó...szinte. Addig is legalább gyakorlok, mert van mit. Tegnap délután legalább már a fegyverkezelést sikerült rendbe tenni nálam :). -
#37106 Bocsánat mindenkitől!
Bratyó csak hazajött tegnap, ezzel nem is lett volna semmi baj, jeleztem is neki, hogy este multi.
Fél 6-kor elbóbiskólt, szólt hogy alszik egy kicsit. Addig átmentem a kisszobába tv-zni.
Most reggel kelt csak fel, így az esti móka elmaradt :(((
Hétfőn dél körül megy vissza, addig sajnos semmi.
-
Tgabbar #37105 Nos,akkor mikortól mehet a menet?
-
Tgabbar #37104 Ajjajj, van baj. Valószínűleg egy eléggé interaktív repülés lesz ez,ahol is majd segítenetek kell és mondani ,hogy mit nyomjak, mert bizony megy a fejvakarás.
-
#37103 Ne aggódj, én az utolsó multi óta kb 2x indítottam el a BMS-t.
Annyi egyéb elfoglaltságom akadt, hogy volt olyan hetem, amikor még a fórumra sem néztem fel.
Röhej, de a saját skicceimbe kell nekem is belenéznem ismétlés gyanánt.
Tervezem a raktáram átalakítását kizárólag a BMS-re "kihegyezve".
Fel akarok rakni pár fontos dolgot, infókat, egyebeket.
Régebben ígértem több magyar leírást, de azóta annyi jó oktató videó készült, hogy feleslegesnek érzem.
-
#37102 Felfejlesztettem a Tacview-ot professionalra. Devenek aranyat érő eszköz. A Falcon belső AoA display-e elvileg hibás. A Tacview totál más adatot mutat.
Egy AIM-120B előli kitérés így néz ki a BMS4-ben a kersztező mamőverrel.
A rakéta eléri a szélső G és AoA limitet is.
-
#37101 Akár. :) -
#37100 Az AGM-65 és LGB eltér. Az AGM-65 kicsit, az LGB jobban. A toronnyal való rádiózáshoz manuálisan kell behangolni a rendszert az ICP-n. Ezek nekem sem mennek, már elfelejtettem őket. -
Tgabbar #37099 MPFC?
Molny Python Flying Circus :) -
Tgabbar #37098 van minden ami kell, csak a ts-t kell még belőni.
Gyorsan vissza is olvasok ez ügyben :). -
#37097 Akkor valamikor gyűljünk össze és meglátjuk mi lesz.
Mikrofonod az van ugye? az új Ts címet ne felejtse el senki.
Jó kis séta lesz ilyen időben :))
Most nmegyek a nővéremhez Windowst telepíteni, majd onnan felnézek.
-
Tgabbar #37096 Amúgy van kólönbség a frééfalcon-os irányítás és a bms4-es között?
(Minden esetre kösz Lipera Bácsi :D ) -
Tgabbar #37095 benne vagyok én is a mai napban, bár még egy centit sem emelkedtem el a földtől a bms-sel,de azért igyekszek. Ráadásul délután még az asszonyt is meg kell sétáltatnom :))). -
#37094 Mivel Bratyó ilyen hóban tuti nem jön haza így bármelyik jó. pl ma is.
Gundi jó lett a logód.
Kéne nekem is már csinálni egyet. -
#37093 Tetszik a régi logóm.Át is veszem :) A mostani uncsi már.