Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Röviden leírom
Beteszed a cdt, bebootolod a DOS-t, elindul a Ghost. A bal alsó sarokban van egy kis menü, ott megkeresed a "partition to partition" pontot, megadod a forrás partíciót a megfelelõ HDD-n, utána a célpartíciót az új lemezen, és elkezdi másolni, megerõsítést kér valahol asszem, DE A RÉGI FORRÁS partíció a mûvelet közben NEM TÖRLÕDIK.
A méretek és a partíció nevek alapján el tudsz igazodni a partíciók listájában szerintem.
Így nem kell sem telepíteni, sem semmi extrát elkövetni a Windózban. 😊
A "Partítion to Image" pont egy tömörített képet csinál a rendszerrõl, és azt talán 2GB-osra darabolja. GHO kiterjesztéssel. Ekkor a célnak egy könyvtárat kell megadni valamelyik lemezen, de ne a forráspartíción 😊
kb ennyi. Bootolással és kilépéssel együtt talán 5 perc is lehet maga a másolás.
A kép betömörítése tovább tart, de a helyreállítás már szintén rövid.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Ez szinteén DOS bootlemez csak cd.
Van olyan opció is ami egy partíciót egy másikra ment egy az egyben.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Lehetséges rendszermentés, másik vinyóra is, elõtte le kell ghostal menteni a rendszert és az újra visszaállítani.
Szerintem k*rvajó dolog ez a ghostolás. 3 perc alatt felrakom az új/régi rendszert ahogy kézreáll, minden használt kis alkalmazással, progikkal, stb. Egy lemezkarbantartás, vagy egy víruskeresés is hatványozottan sok idõ.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mivel angolom igen gyenge.... pontosan! mit írt a szlovák srác és Molni?
Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!
Sose tudni ki olvassa mint a mellékelt ábra mutatja és kellemetlen helyzetet okozhat.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Mint mondtam a többi meg pénz idö és anyagtól függ:kabin épités
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Multi a 7végén ?
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Dr EVIL:mini kabinban?DEhogy csakis méretarányos 1:1-es kabinnal.Az enyém már papiron létezik csak pénz, idõ és anyag kérdése az egész.
Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!
vagy félreértettem.....
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Ha jol tudom valaki használ itt gost progit.
PM-ben vagy akár itt ia elmondaná nekem hogy mivel és hogyan lehet azt megcsinálni hogy egy uj winyora a régi tartalmát 1-1ben átmásolni ugy hogy minden ugyan ugy müködjön utána is és a régi helyén törölni lehessen?
Az egyik rokon kinötte a 40gbos winyoját de nem tud vagy nem akar ujratelepiteni semmit és az uj winyora mindent át szeretne menteni változtatás nélkül.
Ebben ha tudtok segiteni azt megköszönném, mert még én sem csináltam elötte ilyet és a progit sem használtam soha.
Szedjétek, amíg lehet.
Az mondjuk vicces, hogy az LE is újabb, mint ami nekem van. (Bár én kb. 2 éve kaptam. Nekem még 6. akárhányas van.)
Mindjárt írok egy levelet, amiven felveszem a fejlesztõvel a kapcsolatot és az cleared to engage oldalon megkérdem a fickót, hogy vele is csinála egy interjút esetleg.
Még írja is, hogy a terrain mesh nyersen valami 142 (!) GB volt, de valami interpolációs sémával már "csak" 70 (?) giga.
Olvasd el a bologot.
Megnézetem repvez cuccait gondolom az quterra-ra gondoltál.
Szép, de pl a Battlefield2-ben is szépen mutattak a fák ilyesmi és modellezve voltak😊 cserébe (hátrányul) kicsi volt a pálya, mert fõleg kézifegyveres harcok voltak...
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ami te írsz az nem ökörség, hanem modellezésbeli korlát. Kevered a szezonzt a fazonal. A fák csak textúrák sok játékban, mert nincs az a PC ami lekezelne annyi 3D-s objektumot és textúrát, ami kellene. Akkor lehet választani, hogy ne legyen egyáltalán fa és erdõ, vagy legyen ilyen.
Köztes megoldás szokott lenni az, hogy egy láthatatlan hitbox van, amiben az fák vannak. Ha nekimész a hitbox-nak, akkor ütközés történik a modellek között.
A Falcon ingerszegénysége abból ered, hogy õsrégi a grafikai motor. Nézd meg repvez nem rég betett linkjét. Na, ekkorát fordult a világ 15 év alatt. Én konkrétan infraktust kapok, ha semmi nem fogja azt a motort haszálni.
Nekem nincs meg a Falcon...
Abban is ilyen ökörségek vannak, hogy a fákat letarolva simán megy a gép tovább?????...vagy már kiforrottabb? Amiket láttam youtubon videót, az igen ingerszegény volt (mármint a táj)....
Látok benne fantáziát szim. motorként is. Érdemes a Youtube-os videókba belenézni.