52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#37452 Hétköznap nekem elég későn jó csak, hétvégén esetleg kicsit korábban. -
#37451 Nem, rossz. De mért nem inkább valami "magyarosabb" ? -
#37450 legalább lesz váltás hvégén .... nekem jók a hvégék is, csak most nem -
#37449 Hétköznap biztos nem jó nekem :) -
Tgabbar #37448 Ez alapján dolgoztam eleve :). Figyelek Rád , nyugi :)).
Azért köszönöm ! -
#37447 Én így javaslom, próbáld pontról-pontra.
-
#37446 bsm update 1 kell még, nemrég jött ki.... itt lejjebb a fórumon jópáran leírták a telepítés mikéntjét -
Tgabbar #37445 Huh...dejókat lőttünk akkor is :))).
Az alap bms van fent nekem,ezen kívül kell még valamit fel tennem?
Más?
Valaki aki jártas a paypal-lal kapcsolatban legyen szíves elmagyarázni, hogy miután hagyták ,hogy feltörjék az accountomat és rendelgessenek mindenfélét, az még haggyán(foggalmam sincs hogy kell írni), hogy a pénzemet visszakaptam, de miért limitálnak le? És miután azonosítottam magam miért kell feltölteni pl. egy számlát,ahol a lakcímemet és egyebeket is láthatnak(itt tán a lakcímre ckíván csiak, hogy valóban az), valamint egy fényképes(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) igazolványt ,amikor is egyzser sem küldtem még fényképet magamról ,tehát mi alapján azonosítanak?????? Pláne, hogy igazából ők hibáztak, arról nem is beszélve ,hogy még nem sikerült megtalálni a módját hova kell feltölteni őket. És ha már írok nekik levelet, akkor miért egy automata levél jön vissza, amiben igazából kurvára nem válaszolják meg a levelemet. Szívem szerint bezárnám az egészet és ahogy tegnap már majdnem megtettem az egyik "agent"-tel, őket is elküldeném a hóviharba..mert nemérti az angolomat...érdekes...előtte,utánna értették, nameg 10 hónapig amcsiban se adták el vesémet valahogyan...idióták. -
#37444 Ma csatlakozzatok minél többen. Este 8 körül gyűlünk TS-en -
#37443 Igen, a sebesség és köteléktartással most is gondok vannak, de majd gyakoroljuk
Péntek - szombat nem vagyok, de addig igen -
#37442 +4 éves shot. Az igen... :) -
#37441 Köszi a kiigazítást.
A hülye Forma1 miatt elsőnek hátsó szárnyat akartam írni, az még szebb lett volna. -
#37440 Néddamá ott billegek hátul. Ez nem az volt amikor folyamatosan változtattad a sebességet mit vezérgép? :) Mindenki csak kamillázott hogy miért nem zár össze a kötelék. :) Hámér mert a nagyvezető körülbelül tartotta a 320 csomót :)
Zotyi, profuljunk egy kicsit nem hátsó vezérsík hanem függőleges vezérsík :)
Hétvégén ha lesz parti lehet hogy tudok menni. Szombat 9 körül már lehet hogy fel tudnék menni. Jó lenne már, addig beüzemelem a mikrót, hogy tudjak beszélni. Jó lenne tolni egyet közösen. Ezer éve nem falconoztam :) Okosbombát nem viszek, de légvédelmet kiválóan tudok felpiszkálni, és reptértámadásban is jó vagyok :) Bármikor leszórok bárkit kazettással :) -
#37439 Tegnap dumáltunk a hátsó vezérsík festésről.
itt egy szép. Szerintem ez nem alap skin.
A Vg-s srácoknak meg ilyen video -
#37438 :)
Jaja, gyertek szépen, szép nagy kötelékek kellenek ....
Nem kell félni, hogy nem profi valaki, segítünk 1másnak, együtt gyakorlunk .... olyan romantikusan -
#37437 Köszi, ezzel sikerült.
Ati: fél óra multival többet tanulsz mint egyedül egy hét alatt.
Erre Bence a legjobb példa -
#37436 Solidworks....pikk-pakk .... catia után meg pláne ... csak nem gépész kolléga? -
ati271 #37435 Valahol el kell kezdeni! Mondjuk en mar nagyjából elrepülgetek, tudom az alapokat, a bombázás már úgy-ahogy megy, ccip/ccrp-ben, meg a HARM-ot is elkezelgetem.. A légiharc módokat még nem gyakoroltam.. De egy kicsit lehet el kell napolni ezt a dolgot, mert meg kéne tanulnom egy másik progit: Solidworks-öt. :) A unigraphics NX és a Catia V5 mellé.. Szerintem nem fog túl sokáig tartani.. :D -
#37434 Már nekem is hiányzik.
Régi szép idők! De sok jó multi volt akkoriban az AF-el. Ha jól számolom, alul az egy 7-es kötelék:
kép
-
#37433 Jaja, tegnap én is azt olvastam, hogy inkább 200 mint 300, a redflag szeronál írták, de sztem ez nagyban függ attól, hogy milyen kapcsolattal lépnek fel a clientek
mindenképp ezt az installert használd, mert ez működik, bármikor uninstallálható, a block40 hud meg sztem jól néz ki -
#37432 Csak a pilot modell kéne. mint ezen a videón.
de mindjárt lecsekkolom ezt is.
Multiplayerrel kapcsolatban meg ezt találtam a 72-ek oldalán.
HOST:
Minimum 30 FPS in the most intensive environments of the sim.
Speedtest prior to the flight
Set upload to 75% of your total available bandwidth following speedtest
CLIENTS:
Up to 12 pilots-set upload to 250
13-24 pilots-set upload to 300
25-32 pilots-set upload to 400
Maximum number of pilots=total number of pilots x 250, 300 or 400 kbs. If this value exceeds the hosts available bandwidth you may encounter issues. Upload for clients can also be set as low as 150kbs but you can expect to experience issues with data transfer. -
#37431 hát úgy hivatalos ... még a bácsit is hozzátehette volna
pilot modellt az installerrel rakod fel, vagy csak fájlokat másolsz ?
http://www.mediafire.com/?y8azmmys8hjnoao
ez a block40 cockpit + modell -
#37430 A pilot modell mindenkinél megy szépen, itt szopok vele egy órája és nem sikerül
Amúgy nem Krisz, hanem Krisztián, ahogy Bence is hívta. Ugye Axe? -
#37429 Na helyes, a végén még egész kis századunk lesz ...
Igen, kellünk sokan, hogy Krisnek kellő mennyiségű célpontja legyen ... nem mindig talál -
#37428 Miért lenne baj? minél többen annál jobb. ( Krisz annál többet tud lelőni )
-
Tgabbar #37427 Mainap, felnézek multizni majd este...persze csak ha nem gond :). -
#37426 Majd valamelyik nap összeszedem a skineket, és felpakolom vhova...
Ati, szívesen látunk, tsre feljössz és Freefalcon szoba, ha fent vagyunk, a többit elmeséljük
Jóccakát -
#37425 Néhány kép a mai próbálkozásból. Nálam így néztetek ki ....
-
#37424 Szia! ts-en szoktunk gyülekezni, ott eligazítunk. Ha minden igaz holnap is lesz egy, csatlakozz bátran.
Asszem ma rekordot állítottunk fel, 4-en multiztunk !!!!!!
Sajnos Bence nagyon kezdő ( értem ez alatt, mi a fék? és a master arm? !!!!) azért csak elrepkedtünk.
Krisz itt átszaladt hókotróba vagy nem tudom .))
-
ati271 #37423 hogyan lehet felugrani az on-line játékra?
-
#37422 10 perc és vagyok -
#37421 Este fel nézünk a felhők közé? ( Az új srác már ts-en) -
#37420 A sörre vevő vagyok. -
#37419 Dee-Jay-nek írtam egy igen hosszú levelet, kíváncsi leszek, hogy milyen tanácsod ad. A lényege a következő volt.
[b]I offered everyting, I asked nothing. [/i]
Erre meg jön Scoob, meg a hülye haverja.
Ha valakit érdekel a levél, akkor továbbíthatom neki is, amiben összefoglaltam a problémákat. Email cím megadása után mehet a másolat. Egy rekesz sört tennék rá, hogy ha ott jelent vona meg, akkor permban... -
#37418 Nekem a hugom nyomatja de folyamatosan azt mondom neki hogy kézi...vaciláltam is rajta :D de a röpire gondoltam! -
#37417 Röplabdázok, grrrrrrrrrrr....
Anyám és egy jóbarátnőm akik mindig azzal ugratnak, hogy megyek kézi/kosárlabdázni. :) -
#37416 na eljutottunk a falcon4től a szocializációdásig .... nem rossz
én inkább repülök és kész ... -
#37415 Én nem vagyok elvakult, de az ilyen szimulátorok már túllépnek a játék fogalmán. Itt nem az van, hogy mész húzod magad után a kiskocsit amiből olyan fegyvert veszel ki amilyet akarsz, és mindig van nálad lőszer mert épp átgyalogolsz egy általad megölt szörnyön akinél épp volt valamilyen stukker. Az ilyen szimulátorok nem típusjátékok, igenis nagyon sokat számít hogy, mit mivel lősz ki, Balázs teljesen jogosan harcol a realisztikusabb élményért, mert pont az adja a lényeget, gondolom te sem örülnél, ha netán az I. vh-s gépekre, csak úgy lehetne a levegőben összeszedett pontokért, jutalmakért mindenféle lézerfegyvert sugárpajzsot és esetleg 1-2 AngryBirds-t felrakni. Pesze a grafika is sokat számít, főleg a mai hardverek miatt.
-
#37414 Semmi baj Balázs hozzáállásával, az náluk alap nézet hogy (1-2 US Fanboy mint pl TAGMAN) a világon Ők a legszuperebb állam és hogy őket aztán senki nem baszhatja arcon senki és semmi és az alap "yeswecool" és "awesome" életérzés kell, de ez kurvára nem így van dolgoztam már nem egy amcsival és iszonyat idegesítő számunkra az Ők nézetei. Ez bassza ki a biztosítékot Balázsnál sztem... nehéz úgy beszélgetni valakivel hogy teljesen más irányban szociálizálódott. -
#37413 Viper Ezzel 100%ig egyetértek, Balázs nem azzal van a baj hogy vannak hülye emberek hanem hogy elkezd veled vitázni rábaszod az ajtót és itt pattogsz utánna. Minden tiszteletem a tiéd de ha így próbálod elmagyarázni nekik akkor inkább hagyd a fenébe az egészet, nagylevegő inkább kézilabdázz egyet aztán írj vissza.