52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#37892 Pont erről beszélek, az AF-nek volt egy jó alapja ami a BMS-nél megvan. Az hogy egyedül repülget az ember közel sem olyan mint 3-4 vagy akár 10 emberrel. -
#37891 Kötelékrepülést gyakorolhatnánk majd Jana, az mindenkire ráfér. -
#37890 Most ezzel nem értek egyet Balázs olyan mintha a Black Ops vagy a Bad Company 2 ne lett volna bugos annakidején amikor kijött, egy játék pont attól lesz jó hogy sokan játszanak vele és használják aztán szépen kikalapálják a hibáit. Ez az értelme nem nagyon van című mondattal sem értek egyet mert Chrissel jó fél óráig repültünk kötelékben tartottuk egymás közt a távolságot tartottuk, gyakoroltunk. -
#37889 Hát kb 3 alkalommal repülök velük hetente, meg kicsit gyakorlok mellette. Ott pikk-pakk rájön az ember, mennyire kezdő még, és mennyit kell tanulnia.
Balázs, az ezred 15 éve működik, eddig AF-fel repültek, decemberben váltottak...
-
#37888 Becsülöm azt a sok emberk, akik egy ennyire félkész bugos játékkal virtuális században repkednek. Lehet, csak szerintem értelme nem nagyon van. Talán 2-3 év múlva. Addigra talán a SAM-ek műödnek és nem lesz olyan, hogy a gépek felén teljesen irreális konfig van és alap funkciók nem működnek. -
#37887 Grat! Mennyit repülsz egy héten? Mmint próbálom felmérni nekem lenne-e rá időm. -
#37886 Jó tanács
IVCnek akkor van értelme, ha többen vagyunk, több kötelék, akkor köteléken belüli dumát nem hallja a többi kötelék, nem fognak 8an 1xrre beledumálni...
Jana, majd szerdán kipróbáljuk ...
http://www.72ndvfw.org/roster
ott valahol alul
-
#37885 Hogy miért? Ha van rá lehetőség hogy a játékban frekvenciák alapján kommunikáljunk akkor miért ne? Három postal előbb írtad hogy ha tudja a játék miért nem használjuk az add package opciót, hát ugyanezért használjuk az IVC-t is...szvsz sokkal realisztikusabb mint TSen keresztül.
Ahogy mondtam Krisznek több mint valószínű hogy az a gond hogy usb-s webcamerán kommunikáltunk mindketten, a kattanás és a saját freki is megvan. A szerver részen láttam hogy rámkonnekál. Úgy néz ki a router felöli problémák megoldódtak nálam. Szerdán leszek legközelebb addig szervózok egy mikrofont.
z0ty4 pihenj egy kicsit szerintem csak besokaltál, pihenj egy hetet menjél a szabadba,sörözni, aztán megjön újra a kedved hozzá nekem is volt már ilyen. -
#37884 Miért erőltetitek az IVC-t? -
#37883 Persze kattanás és csatorna megvolt, bár én elejétől kezdve elindítottam külön a klienst is. -
#37882 Hát nekem ment tökéletesen, nem is indítottam külön klienst, a comms-ba kell kipipálva hagyni mindent. A hostnak kell csak szervert indítania. A játékban az UHF vagy VHF transmit gombra nyomva hallottatok kattanást ? és ugyanazon a channelen voltatok ? -
#37881 Majdhogynem tökéletesen ment kivéve, hogy nem hallottunk semmit az IVC-n keresztűl. Arra gondolunk, hogy a mikrofont nem ismeri fel, mert ha elindítjuk a klienst akkor error capture device üzenetet dob ki. -
#37880 Az IVC-ben asszem tudok valamikor segíteni.... -
Inkább ezt ajánlom.
Az IMAX filmben alig pár jó kép van. Az CGI meg egyenesen gagyi. Nem értem, hogy minek tették bele... -
Razor18 #37878 IMAX: Fighter Pilot. Kicsit teátrális, de qrva jó képek vannak benne. A szakmaiságot kicsit félre kell tenni... -
SA-3 tweak eredménye. -
#37876 Falcolt élt, Falcon él és Falcon élni fog.
Ide most kelle egy Lenin kép F-16-tal a kezében. :) -
#37875 Nagyon jó bizony.
Azért jó a beszámolóitokat is olvasgatni -
#37874 Most megcsináltam TEben hihetetlen feelingje van... -
#37873 Azt nagyon bírom én is, amikor felszállok gyönyörű időben, aztán beborul, esik, meg mire visszatérek a bázisra frankó kis köd van -
#37872 Huh, már délelőtt is megy amulti?
Látom toljátok ezerrel.
Sajnos megint hasonló időszakom van, mint nemrég. A fórumra sincs időm egy darabig :( -
#37871 Jó volt nagyon főleg ahogy dobált a szél időközben illetve beborult az idő :) -
#37870 Janával még repültünk párat aminek lényege az IVC beállítása volt. Ment is rendesen a host és a kliens csak nem lehetett hallani egymást azon keresztül feltehetőleg a mikrofon miatt.
Miután jegeltük a témát felszálltunk még egy TE küldetésbe ahol a célpont egy korai előrejelző állomás volt. Szépen kötelékben haladtunk húszezer méteren majd Jana levált, hogy elintézze az állomásnál lévő SA-2-est.
Magnum majd később követte a párja de egyik sem talált, ekkor rámentem én is az én rakétáimmal addig Jana a Mk84esekkel próbálta aminek a kilövőállások és a kiszolgálók látták kárát. Közben elment az egyik HARMom ami mellément, remélem azért mert közben párszor kikapcsolta a radart az üteg. Mivel HAD on nem láttam a célt módváltás és a 2 rakétám már eltalálta. Megmaradt fékernyős Mk84eseimmel rárepültem még egyszer az eredeti célpontra, de épp oldás előtt eltalált a csöves légvédelem amiből katapultálás lett a vége.
Bár a missiont succesre értékelte a rendszer a kilőtt ütegek és radar miatt.
-
#37869 Mert? Azért mert az ATO inkább két gépes küldiket csinál? Ott van az add package. Tessék használni. Évek óta sír mindenki. Kb. 1 perc létrehozni egy 4 gépes flightot és törölni két db két gépest.
Azért ne ott ekézzük már a cuccot ahol jó és a saját lustaságod a gát... -
#37868 Most lettem elegem ebből a gagyiból.
Nagynehezen 3 ember összejön repülni, és ez a hülye játék 2 személyes küldetéseket csinál csak. Ha leveszem a Sead küldetéseket minimumra és max-ra az Oca-t akkor is csak Sead van. És nem a közelbe küld, nem. Elküld kukutyinba bazzeg, mikor az ellenséges reptér kb. 60 mérföldre van. Fejére kéne csapni aki ezért felelős. -
Csak pár teszt. A BMS4 modellje egyszerűen csapnivaló. Az FF még manőverezve és süllyevde is leszed csomó helyen, ahol a BMS4 labdába nem rúg... -
#37866 Fejlődönk! -
#37865 Pár kép a mai témából, sajnos én nem sokat készítettem
-
#37864 Reggeli multi, Janával és Krisszel
-
#37863 OFF
Aragorn és csapata. :)
ON -
#37862 Fejlesztgetés közben rájöttem valamire. A BMS4 SAM kódja szimlán el van rontva. Ugyanazon modellel az FF-bam simán leszed ott ugyanaz a SAM ahol a BMS4-ben egy egyenesen repülő cél ellen is tehetetlen a progi.
Minél mélyebbre ások egyre inkább azt látom, hogy szépen csillog a BMS4, de ez így sajnos élvezhetetlen. -
#37861 megyek :)
-
#37860 No para ma még vagyok 2ig ha valaki ráér. -
#37859 A hálózati eszközeimbe (talán) van valahol kontakthiba mert folyamatosan megszakadozik a netem, ezért nem bírtam jó ideig visszamenni. -
#37858 Bocs Jana a tegnapi miatt, amíg csináltad a TE-t, kifagyott ez a gagyi játék, és elgurult a gyógyszerem, lezártam a gépet és lementem sörözni. Talán majd ma. Pár kép sikerült.
Krisz kifagyása miatt nem volt Harm, ezért inkább eltoltuk onnan a bringát.
-
#37857 Fejlesztek, szokás szerint. Rám multira max. szökőévenként számítsatok vagy ha klippet szeretnék forgati. Nyár közepe előtt ez kizárt. -
#37856 Na hova lett mindenki? -
#37855 Jó repkedést, én sem leszek gépközelben hétvégén. -
#37854 Multi Indul !!! TS-en fenn vagyunk !!!! -
#37853 hali. Én ma szülinapot ünneplek, nem tudok csatlakozni. Jó repülést nektek !