Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

z0ty4
Valaki megpróbálna 1 repülést egy F-14D géppel, nekem semmi sem jön be.
A másik bibi az F-18-as gépekkel van olyan mintha a horgot engedné ki csak állandóan megy a hang.

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Molnibalage
A BMS szerkezete 1:1-ben régi lesz, hogy a régi toolok menjenek. N+1-szer letárgyalt téma. A Falcon alapvetõ szerkezetén nem lehet változtatni, az már egy új játékot jelentene a 0-ról.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

repvez
akkor végképp nem értem a koncepciot és a jövö terveket az FF csapatban.
Mig Aragorn volt a fömufti addig más volt az elképzelés.

Remélem BMS4 meghozza a várva várt kánaánt minden szempontbol (grafika avionika modolhatoság terén)
Molnibalage
A FLIR-rel biztos nem, azt a shift+h. A TGP-re gondolsz.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Az FF lényegében ez a DX szinten marad örökre. Ezt már mondta Hustler. A Falcon alap DB-je sem fog soha megváltozni.

Sziasztok

Átkapcsolok AG radarmódba. aztán beállitom a JDAM-t insert bill cél befogása be is fog valamit de ha bekapcsolom a flirt akkor nem mutat semmit illetve a bomba becsapódásának semmi köze a célhoz , ugyhogy mostmár nemtudom mit tegyek,mert ha a radaron bekapcsolom a SP gombot akkor a FLIR segitségével választom kia célt mert máskülönben csak a nagy semmit fogja be .
repvez
ez csak egy opcio azoknak akik a nagy csapatban dolgoznak és egy központi patchbe teszik bele a modositást, de a tied meg egy egyszemélyes részlege a teamnek és igy nem biztos hogy bekerül a végleges verzioba.

amugy azt látom, hogy megprobál elszakadni a microporstos gyökerektöl az FF , hogy modosithassák az EXE-t és minden egyebet, ami egyrészröl jó mert lehetségessé válik a teljes játék ujratervezését az alapoktól uj DX platformra.Másrészröl rosz mert megtiltják az egyéni modositást ami több mint 10 évig életben tartotta a játékot.
jo alternativa lehetne az ARMA vonalbol átvenni a modolási szisztémát és rendszert, mert sztem nincs mégegy olyan játék amihez ennyire szerteágazó modolás jott volna ki mint az arma és mégis müködik multiban is.
Az alapjátékon nem ir felül semmit de egy EXE paraméter áttirásával az addon mappában lávö dolgok megváltoztatják azt .
A közös szerveren játszok egy syncronizáló progival minden szügséges fájlt leszedhetnek ami kell.
Molnibalage
Eagle 611-tõk kaptam a cuccot. Részben JanHas modelljei és skinjei. Õk nem FF tagok.

Azért nem adják ki, mert az adatbázis inkompatbilitás miatt nem lehetne multizni. Ha valakinek nem tetszik, akkor mindenféle backuppal kell játszani. Az FF csapat filozófiája az, hogy két katt és toljad fiam.

Molnibalage
Lehet, hogy mégsem lesz ez?

Az EULA, ha jól értem, akkor tiltja. Viszont én FF team member vagyok és sok-sok fájt módosítottam...

repvez
Nem valami jo a PR tevékenységed:)
Kábé az ED és a BIS studiok felfogásához hasonló, mindegy mit irnak a felhasználok ugy is az lesz ahogy a fejlesztönek tetszik :)

amugy visszatérve az importálásra, erröl beszéltem régebben, hogyha olyan nyersanyag van már a kezedben amivel csak pár kattintással le lehet cserélni egy meglévöt akkor miért nem adják ki hozzá a leirást, hogy más megcsinálja olyan szintre és követelményre, hogy a devteamnek márcsak anyni legyen a dolga, mint most neked, pár kattintás és kész a feljavitott gép.
régebben sem azt akartam, hogy egy teljesen uj gépet betenni, hanem egy meglévö modellt lecserélni.
Molnibalage
Én csak azzal tudok dolgozni, amit más megcsinál.

Már annak is örülök, hogy ezt két klikkelés importálni. A Viggen már annyi darabból ál, hogy azt nem is tudom megcsinálni.

BTW, szerintem nem túl lényeges a CFT. Egyetlen hadjáratba sem tehetõ be. Nevezz maradinak, de a hadjárat a lényeg.

repvez
azért az IFF-es antennás és az illseszkedö pottartályos veriot is szivesen látnám jobb minöségben , mint OF-ben
azzal többet repülök
Molnibalage
Így néz ki az új F-16A. A skin nagyobb felbontású, a kabin szebb, de szerintem alig tér el a mostani Viperáktól.

repvez
erröl a gripenröl ez jutott eszembe amit a 6. és a 7. perc között mond :)
video
z0ty4
Lgb+Jdam oldás

Nézd meg ezt a videót, hátha tanulsz belõle.

repvez
nekem 5 röl 4 mbit/s-re csökkent , biztos az egyiptomi hatás elöszele :)
JoeDestroy
Másnak is lassult a net, vagy itt szarakodik valami?
1Mb/s / 160 kb/s lett a 8 megás net.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
A kézikönyv elég részletes. Vam a PB és TOO mód. Statikus pre defined célok ellen a PB (pre-briefed kell). Ha auto steppen van, akkor minden relese pulse után ugrik a köv célra. Egy pulse alatt max. két bomba dobható, ha SGL helyett PAIR-t állítasz be.

Sziasztok!

Abban kérném a segítségeteket hogy a Free Falcon 5.5-ben a JDAM bombánál hogyan lehet egyszerre két célt befogni , ha ugy állítom be a bombázást hogy egyszerre két bombát oldjon ki.
Néztem a YouTube-n egy filmet de, ott a célkoordinátákat írja be én is beírtam de csak egy célpontot jelöl ki, pedig már többször is végignéztem , ill. azt sem értem hogy amikor átváltok JDAM bombára és az MFD-n baloldalt van két olyan gomb amihez az van írva hogy "target step" és ezt kapcsolgatja a filmen de ha én ehhez nem nyulok akkor mit befolyásol ez.
Segítségeteket elõre is köszönöm.

falcon16
Molnibalage
Nekem nem tetszenek a digi camo-k.

z0ty4
Jöhetne a Gripen kötelék repülés multiban.
Ez a festés sem rossz. De ne legyünk telhetetlenek.

JoeDestroy
:) szép kis madár.

HUAF skin hozzá? TûzZsolti!!! Gyere elõ...

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Elvielg ez már benne lesz a MolnyFalconba. Ma kaptam ey új F-16A modellet. Majd otthon beimportálom oszt megnézem, hogy megéri -e lecserélni.

z0ty4
Alakul a dolog. Az elsõ képekhez képest sokat javult.

Molnibalage

Molnibalage
A MolnyFalcon csúszása lehetõséget teremt más modellek bevárására. Elvben benne lesz az új Viggen, az új Gripen és talán JanHas F/A-18 gépe. Az F-16 modelleket nem tervezem cserélni. Szerinem szépek az FF gépek és skinek. A skinpack is azokhoz jó, hülyeség lenne ezt felrúgni. (A hornetnél persze a régi skinek kukázódnak. Lehet, hogy nem minden Hornetet cserélek le, legalább egy régi modelles marad. Pl. a A verzió.

Molnibalage
Nem, ez az opció kikerült egy jó ideje, ha valaha volt. Instant actionban asszem van, de azzal kb. 8 éve nem repültem.

(Mostanában kérdezték ezt kint is.)

Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni hogy lehetséges e az hogy a Free Falcon 5.5-ben beállitani hogy végtelen lõszer legyen , és ha igen akkor hogy.
Segítségeteket elõre is köszönöm.

Falcon16
Molnibalage
Ez a difi a DX5/6 és a DX7 között. Más particle effektekre ad módot. Az OF alapvetõ baja, hogy gigamega nagyságú effekteket használ és megfekteti a CPU-t.

repvez
nemtudom, de nekem ez a flare megoldás ami az OF-ben egyáltalán nem tetszik mindegyik egyvonalba esik ugyan olyan hosszu fustcsikot huz .FF-ben legalább kalimpál mindenfelé a füst igy sokkal realisztikusabb
Molnibalage
Új OF effekt.

FPS a béka segge alatt.

Molnibalage
Kézikönyv. Fejbõl én sem tudom. Asszem van alt hold kapcsoló állas a két kapcsoló közül az egyiknél.

hooah
Értem köszi. Lényegében nem fontos, mert elég ha látom az MFD-n a vonalakat/pontokat. Egyébként én sem használok auto pilotot, egyébként melyik auto pilot tartja a magasságot?

Molnibalage
Nem, nem vált. Max. akkor ha autpilot van és simplified, vagy akkor sem. Mondjuk én soha nem használok autopilotot...

hooah
Molni egy olyan kérdésem lenne, hogy útvonalrepülésnél a navigációs pontok elérésekor nem vált a rendszer át automatikusan a következõre? Mert ha igen akkor valamit nagyon rosszul csinálok.

Molnibalage
Egy megjegyzés. A TE lista a Korea 2012 és másik helyszínen korrekt. Ha az akarod, hogy az alap helyszínen is az legye a \campaign\Korea2012-bõl másolt a teplanes és teunits.lst fájlokat a \campaign\save-be.

Molnibalage

Molnibalage
Aztarohadt. Köszi. Linkelem máshova is. A MolnyFalcon DB-je kvázi végleges, de egyébként kurva jó.

Balázs! Ismered ezt az oldalt? Nagyon komoly, DB fejlesztéshez hasznos lehet!
JoeDestroy
:) féregjárat.....................
A dds átlátszósága szar...
Régen találkoztam már vele. konkrétan amikor szerkesztettem az UsAF 512-es reflex filet és szarul mentettem el :)

Lehet hogy a cockpit packban van a jó.

Vagy 0.5 el hasitassz fénysebesség felett:)

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

z0ty4
Ezzel találkozott már valaki ? Nincs a cockpit pack feltéve, lehet az a baj?

Molnibalage

Molnibalage
Igen, az a tlk file a duma. Asszem cirka néhány ezer apró részbõl áll össze a 28,8 megás file.

hooah
Köszi szépen az infót, bár csak egy tlk-s fájlt találtam, egyenlõre nem tudok vele mit kezdeni, de az ui1-ui6-ig megvan a menü soundja, amit már ki is cseréltem, Gspot meg egy kis konvertálás, és simán ugyan olyanra csináltam mint az eredeti. Hogy a fenébe nem találtam azt az ui fájlokat pedig 100x átnéztem hol lehetnek.

Molnibalage
A effektek hangjai a \sound mappában vannak.

Az menu zenéi asszem egy unisound vagy uimusic mappában vannak. Most nem vagyok otton.

Az UI music formátuma wav, de nagyon nem mindegy, hogy milyen beállítással mented el. Anno kb. 9-ik próbálkozásra találtam el, hogy mi a jó. Máskülönben zaj lesz az egész.

A rádiózás hangjait nem tudod lecserélni. Asszem valami tlk fájlban van benne, de annak szerkesztése nem lehetséges. N+1 éve még megvolt a szofvter, de akkor meg sem próbáltam használni. Letörötltem. Most már nem érhetõ el. Gõzöm sincs, hogy a guns,guns, guns -- > guns fixet anno ki hozta össze...

hooah
Sziasztok
Molni meg tudnád mondani, hogy a FF-ban hol találom a main menü soundját meg azokat a hangokat mikor oldok valami függesztményt és "bemondom" a rádióba?

Molnibalage
Úgy tûnik, hogy 5.4 használat lesz. Az egyik teszter folyamatos CTD-t kapott eddig. (Én egyet sem...) Az 5.5.4-gyel ez lezuhant egy jóval elfogadhatóbb szintre.

Molnibalage
Nekem se sikerült...

A JP-233 még mindig nincs megcsinálva, pedig cirka 3 hete küldtem el, hogy hogyan kell.

z0ty4
Refuel képek

Nekem úgyanugy nem megy.