52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#38012 Four_Ship_ATO
VG oldaláról szedtük le tegnap Kriszel. Minden küldetés 4 gépes lesz. Multi alatt ez nem árt. -
#38011 okkéj, akkor 7 ts ?
többiek ? -
#38010 Rám mindig számíthatsz -
#38009 Nem kerülte el. A magasság és távolság megtévesztő. Az animáció nagysága nincs összefüggésben a DB blast radius értékével. Pont ez a bibi. Ezek a kis bombletek is akkora animációt csinálnak, mint egy 1000 fontos bomba.. -
Razor18 #38008 0:28-nál a kísérő hogy kerülte el a bombleteket jobbra kifordulva? -
#38007 Ha minden igaz fél 7től kb 9ig érek ma este rá. Valaki ? -
#38006 Egyetlen gond a nagy FPS hit. Megpróbálok valami jobb robbanás effektet keresni hozzá. Már, ha van ilyen... -
#38005 Na így tovább...
Sorry srácok, hogy nem tudok túl sűrűn csatlakozni , eléggé sok a dolgom. Ma viszont leszek este, csak még azt nem tudom, mikor. -
csak így tovább -
Most megmutatom, a toporgó BMS4 csapatnak, hogy lehet ezt tempósan is csinálni. -
#38002 Hírek, jók. A JP-233 a MolnyFalconhoz hasonlóan működni fog a Korea '80s MOD-ban, már teszteltem. ;) -
#38001 Repterek üresek voltak, AWACS nem szólt, marad a teleport :)))) -
#38000 Első Mig-29 úgy durrantott le közvetlen közelről egy R-73-al, hogy azt se tudom honnan került oda. -
#37999 Fél 8-ig vártuk Janát aztán elkezdtük Krisszel a mókát.
Egy darab SA-2 nem volt viszont annál több MIG-29.
3 kampányt inditottunk, de egyet sem fejeztünk be, ezek a migek brutálok lettek, de nemtom mitől, szegény Krisz duplán kapta őket mindig.
Mindig találok egy hidat, amit bombázhatok :)))))
Krisz Maverick Attack:
Itt vannak a dögök. Freetrack nélkül, padlock nézetben mindig beton a vége :))
Krisz itt már készült, kevesebb bomba, több rakéta. :))) célig nem értünk el
-
#37998 Végre valami
Addig a joyt belövöm ( vagy kivágom ) -
#37997 Este 7után ha valaki ráér tartson velem -
#37996 BMS4/OF-ben soha nem volt IFF, az az FF4 vagy FF5 újdonsága volt. A készítők nem tervezik az IFF-et, mert szerintük az FF féle modell túl primitív, a valósat lemodellezni sem technikailag nem tudják, AI és SAM tekintetében meg végképp... -
#37995 Régen repültem, de emlékeim szerint az IFF-et a (HOTAS) TMS Left kapcsolja ha a radarkurzor rajta van a leendő célon MRM v AA Master mode-ban (RWS TWS ... radar módoknál).
Nem tudom ez működik e most a BMS-ben, de valamikor ment. -
#37994 IFF nincs, van NCTR és AWACS vagy az STT lock és a buddy spike hiánya. -
Cimbi #37993 Sziasztok
Valaki felvilágosítana hogy kell a BVR harcnál a különböző repülőgépekből kiszűrni az ellenségest?
FF5-ben tudtam de itt nem igazán jövök rá.:( -
#37992 BMS4 ITO közeleg. -
#37991 Család itt volt, de este mehet egy vadászat :)) -
#37990 Most délután fél5 körültől ki érne rá repülni 1et ? -
#37989 No, a MiG-25 bekerült. Képeket sajnos egyelőre nem mutathatok. 5 vagy hat féle skin lesz hozzá. Két fémszínű, egy teljesen fekete és különféle terepcamo skinek. -
#37988 Rossz hírek. Bekövetkezett, amitől féltem. Az ilyen sok mozgó alkatrésszel bíró gépek importálása nagyon nehéz. Elsőre nem ment és annyi időm nincs, hogy ezzel pepecseljek. Az SAM indítók és Squar Pair radar bent van.
A MiG-25 talán bent lesz. -
#37987 Éppen most ügyködük, kettő modell már bent van. :) -
#37986 Ilyet sem látsz minden nap, seggbe lőttem egy Raptort :))))
RWR-en láttam a 22-es jelzést de nem gondolt erre, előtte lelőttem 2 Q5-t, azt hittem hozzá tartozik.
-
#37985 Tegnap reggeli csemegém :
Reggel ébredéshez kitaláltam, hogy elkezdem a Korea strong DPRK theateren ace fokozaton a kampányt, mert hogy én kemény vagyok.
Össze is pakoltam a kis motyóm az első Barcap küldetéshez, hogy majd tisztogatok a FLOT vonal környékén. Aha, takeoff, pörög le
számláló, majd hirtelen SCRAMBLE !! (Mindez Seosan légibázisról). Mondom az igen, gyorsak a DPRK-s srácok. Gyorsak az egy dolog,
de hányan voltak...
Ultragyors felszállás, élesítés, és bamm a radaron 2 darab négyes kötelék egyből, mint kiderült az egyik
SU30as, a másik 27es, szép fogás. Droidomat ráirányítottam a 27esekre, én meg a 30asokat vettem célba. fox3 x 3, majd kifordultam,
persze a 27esek már mögöttem, mert kedves droidom örült, hogy 1 rakétát ki tudott lőni. És akkor jött a megtorlás.
3 azaz három csoda orosz rakéta vágtatott felém másodpercek alatt. Szerencsére elég messziről indultak, így full kakaón elég messze kerültem ahhoz,
hogy kimanőverezzem őket, de az egyik kb cockpit üveget karcolta. Hajtű kanyar vissza, és akkor jött a polip effektus, ugyanis
3 su 27essel néztem farkasszemet 8 mérföldről. Szerencsére nem csak velem voltak elfoglalva, a maradék 1 slammeremet megkostoltattam
az egyikkel, és kb 2 pillanattal később már indult az aim9x, 90 fok élesen jobbra flareek kiséretében, majd HMCS-el ki az utolsó
aim9 (radarral nem volt időm bemérni ) . És láss csodát, komoly tüzijáték látványa tárult elém a 3 tűzgolyóként zuhanó su27essel.
Mondanom sem kell, hogy sikerült felébrednem ! -
#37984 Szeretjük jó hírrel kezdeni a hetet. -
#37983 Jó hírek. A Korea '80s adabázisába 611-Eagle felajánlásaként bele kerül az új highpoly MiG-25, amit a Aegan threadben mutatott. Bekerül továbba az SA-3 négyes indítója, az SA-5 radarja és szebb állványa. Jön még az FF-es Szu-24 modell az én skinemmel és az EA-6B és A-6E. Ezek közül az A-6E megkaphatja az én skinenmet - ez közel sem Red1 szinte - de EA-6B-nél marad a template skin.
Red1-től kértem engedélyt a skinjei használatához, remélem, hogy pozitív lesz a válasz. -
#37982 kis popcornmovie
Lobo 1 -
#37981 AIM-9L/M légellenállás tweak. -
#37980 Sajnos egy dolog nem megy. Hiába babrálom a slotokat a racken, nem történik semmi. A bombák felrakásának sorrendjét egyelőre nem tudom megváltoztatni, az eredmény így nem tökéletes. :( -
#37979 én sztem negyed óra és vagyok, ha valaki ráér. -
#37978 Nemsokára megtudjuk :)))
Estére nézhetünk valamit. -
#37977 AMRAAM korszakban, data link és ilyen modellező érték mellett könnyű arcoskodni. Megnzéném, hogy a MolnyFalcon modellező értékeivel és data link nélkül mekkora lenne a szájuk... :) -
#37976 Nem fog belezavarni másba. Az adatbázis külön van, de a rack használat sajnos a közös sim(data) fájlokat is igényli. Valószínűleg nem okoz gondot. a backup is nagyon egyszerű, csak a \data\sim könyvtárat kell backupolni, minden más függeteln. Ennyi enged az exe... -
#37975 Nálunk is volt evés ivás falfúrás.
Persze, jobb lesz 1x, még így is élveztem nagyon.
Na, akkor élesítsük rakétáinkat aztán nyomunk jó multikat.
Balázs, valami olyan verzió lehetséges, ami szeparált Theater formájában működik és nem zavar bele másba, mert akkor tenném fel ízibe ?
-
#37974 Grat Ákos, majd jobb lesz az.
Vége a hosszú hétvégének, volt annyi zabálás, hogy lehet be sem férek a pilótafülkébe, de majd meglátjuk.
Ma már Bratyó is visszamegy, ha minden igaz 2 hétig nem is jön haza
-
#37973 Korea '80s, BMS4.
Annak ellenére működik a MOD, hogy nincs megosztott simdata könyvtár. Az eredeti DB is üzemképes marad, bár multizáshoz azért másolgatás és backupolás a biztos. Ha a köv exe talán támogatja a szeparált simdata fájlokat az lenne a tuti.