52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#38052 Nem, ez nem pvp volt, egy teljes hadmozdulat kb 3 órás. de tévedtem 11 kötelék volt.
Sajna nincs több fotóm, nagyon koncentráltam végig, elhiheted. legközelebb majd csinálok videót. -
#38051 Grat Krisz! Jó kis videó lett, de ha szólsz nem spórolok a csalikkal.
A következő már lehet valami attack videó is. -
#38050 Esti repülésből itt egy videó -
#38049 Ez most nem PVP volt ?
kötelékről nincs kép ?
-
#38048 28 fős 7 kötelékes esti repülés ;
néztem rendesen , ts izzott -
#38047 Íme egy kis videó a bombázásomról
BLU-107 -
#38046 Jó kis repülés volt.
Bár az kicsit mellbe vágott mikor a célpontként kijelölt reptér nem volt a helyén, helyette pár paneltömb árválkodott. Gondoltam nem szórom meg őket, mert a közös költség a lakóknak nem fedezte volna a károkat.
Aztán zotya mondta, hogy van tőle balra(?) egy kifutó. Na nekem sem kellett több mégse vigyem haza a durandaljaimat megszórtam, bár majdhogynem merőlegesen repültem rá és az oldási időzítés is magasra volt állítva azért csak eltaláltam.
-
#38045 Szegény Jana a felénél leszakadt, ezért ketten maradtunk Kriszel.
-
#38044 Jó lett a videó Jana! Kicsit rövid, de gondolom ott értünk a dmz fölé.
Kriszel megyünk repkedni, bátran jöhet bárki !!!!!!!!!!!!!
Ákos: Az IVC-s rádiózást majd le kéne írni, hogy menjen mindenkinek. -
#38043 -
#38042 én is köszi, ezek szerint húznod kellett
ma nem leszek már este sajna -
#38041 Köszi a délutáni repülést. Remélem este is mehet egy.
-
#38040 ok, akkor 10p és ts -
#38039 Én jövök, a fejem még picit zizi , de a repülés még megy ( remélem) -
#38038 13 felé leginkább :)
-
#38037 Mostanában az, hogy a mai nap folyamán vagy hogy 13:00 felé? -
#38036 Valaki mostanában 1 repülés ? -
#38035 Micsoda irónina. Red1 megadta az endedély az A-6E és EA-6B skinekre, csak a gép importálása olyan nehéz, hogy valszeg nem tudjuk megcsinálni.
A FF-es Szu-24 már benne van az adatbáizsban az én skinemmel, de a szárny nem mozog és egyéb mozgó alkatrészek DOF-ja sem stimmel. -
#38034 Jah azon hogy szakadtunk a multkor:
"-te és az melyik billkombináció?
-crtl+e hosszan....
-Úbazmeg majdnem beszoptam" -
#38033 Legközelebb lecsekkoljuk. -
#38032 Szólóban nézve semmit sem ér a vizsálat. MP alatt kell azth nézni, hogy a saját, de legfőképpen más játékos által dobott cucc hogyan néz ki. Ez olyan hiba lehet, mint az FF-nél multi alatt a gépágyú helyett AA animáció van. -
#38031 Nálam ilyenek a " terelők "
vagy ctrl + e hosszan :)))) -
#38030 Az vagy te "terelő juhász" :)))))
A keresett szó a csali lett volna, ülj le egyes !!!! -
#38029 Shift+F8? :D -
#38028 Vegyél vissza az agresszivitásodból .....hát terelő helyett is bombákat dobálsz -
#38027 Ajajj a hiba az én készülékemben van ? az nyiguuud ötletek mi lehet a bibi ? -
#38026 Nekem a multkor is már olyan volt z0ty4nál a flare multinál...BMS4.32U1? -
#38025 Én nem néztem a csalikat én csak hajigáltam, de az F-16nál nem volt ilyen.
-
#38024 Ezt most láttátok először? Mert az alap kiadással nem volt ilyen flare hiba és kint sem jelentették. -
#38023 Úgy van beállítva, hogy gombnyomásra 1 chaff, 1 flare. ez lett belőle :))) -
#38022 Ezt a multis flare-bomba kép hibát érdemes lenne tesztelni még. Dobjatok chaff és flare-t is. -
#38021 Tényleg olyan mintha bombák lennének. A figyelmeztető lövésekről nincs kép ?
Az esti PVP az jó volt, ha legközelebb négyen vagy többen leszünk azt megnézhetjük.
-
#38020 4-es SA-3 indítók. -
#38019 Az utolsó képen elvileg flare-ek vannak ... -
#38018 Hosszas esti repkedésünk pillanatai Zotyával :
-
#38017 611-Eagle tett be ismét pár modellt. A fórumon dumáláskor eszembe juttott, hogy talán van egy érték, am még kihathat az ATO-ra. És tényleg. Ezt leszámítva ez pont olyna one man projekt, mint a MolnyFalcon.
Mivel egyszer már végigcsináltam, most viszonylag gyorsan megy. A MolnyFalcon kb. 50%-a elkészült 3 hét alatt. -
#38016 Az mindíg jöhet!!!!
Segítséget amúgy kapsz valakitől? -
#38015 Jó hírek, az ATO-t még durvábban tudom kontrollálni, mint eddig. Tudok képeket mutatni az ATO-ról, ha érdekel valakit. -
#38014 á, belekavar mindenbe, inkább törölni kell és uj packageeket generálni -
#38013 Fenn vagyok TS-en. Addig max elkávézgatok amig nem jön valaki :))))