52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#38092 Kérek engedélyt 611-Eagle-től. -
#38091 Persze kép nincs :((( grrrrrr -
#38090 A MiG-25 is kész. Kibaszott jól néz ki. -
-
#38088 mai repülés az én szemszögemből :
-
#38087 Hírek. Az A-6E modell bent van. Majdnem tökéletes megy, felszálláskor van egy nagyon kis furcsa mellékhatása a kerék behúzásnak, de ez nem ront az exe candy faktoron. Red1 skinjével van 1:1-ben FF A-6E! -
#38086 Köszönöm a mai repülést.
F-16 + Mirage kötelék.
Ákos felszáll, krisz oldalt várakozik.
Szép kötelék:
Cél befogva, Krisz már dolgozik.
nekem semmi cél nem maradt :))))
útban hazafelé:
krisz landolás :))))
holnap folyt. köv.
-
#38085 ki tud ennek a szép logonak ellenállni? :))))
Vagyunk ts -
#38084 10 perc és vagyok, ki jön ? -
#38083 +1 like
Full textúrán még szebbek a Sasok
( halkan megjegyzem a sok gomb nyomkodása közben kiengedtem a futót, persze csak félig jött ki, de igy is szebben landoltam, ez persze a végeredményen nem látszik )
Balázs: mint házigazdának elől kell járni az új logóval :))))
A mai repüléshez csak annyi, hogy ha havernak nem jön közbe semmi akkor ma jön a router, de hogy mikor az kérdés, szálljunk fel minél hamarabb :)))) -
#38082 És akkor mégegy kép;
Kötelékben Kite komával, az európai század vezetőjével, indulunk vadászni
-
#38081 Na asszem ezt hívják szopónak. Korea Strong DPRK theater, itt bizony előfordul, hogy felszállnál, csak nincs miről.
Megvan a mentés, meg lehet csinálni, csak gyors rampstart kell hozzá (én taxiway-ről indultam, így már csak a füstöt nézhettem ) -
#38080 Multkori F-15 portyázásunk Zotyával, az én szemszögemből :
Látszik, hogy azzal a szutyok darab vassal a kifutóig sem jutottam leszálláskor, mint egy balta, kb úgy viselkedett.... Zotya legalább a kifutón robbant fel -
#38079 köszönöm a likeot. Jelentkeztél már ? -
#38078 +1 like -
#38077 Asszem tényleg elkél most már egy új logó nekem is. -
#38076 Köszönöm, asszem megtaláltam -
#38075 bal oldalon, ha bejelentkeztél ott a beállítások
(120x20 pixel nagyságú, max. 8 KByte méretű
JPEG vagy GIF kép, amely a nick helyett jelenik meg) -
#38074 Üdv. Hogy kell avatart feltölteni ide, hány kb-os lehet, és milyen méretekkel ?
U.I : Én ma is csak egy rövid repülésre tudok csatlakozni, de holnap kimenőt kaptam, ugyhogy 6tól szemszáradásig vagyok -
#38073 127.0.0.1 az a localhost -
#38072 Késő délután igen. -
#38071 Az IVC az jól működött csak én voltam hülye, mert csak akkor kell a 127 xxxx mikor szerver vagy, én meg akkor is írtam mikor csatlakoztam.
Először az ivc fagyott ki, aztán a bms, végül az agyam is. Gyors restart aztán minden ok.
A menüben jó volt aztán mikor a gépekben ültünk , nálam nem ment, de az F-15-ben nem olyan könnyű a DED-en megtalálni a dolgokat.
Ebből is tanultunk. ( én legalábbis )
Krisz ma jó valamikor ?
-
#38070 Mindenkinél legyen azonos a dat file. -
#38069 Tegnap használtátok az IVC-t, ment gond nélkül? -
#38068 Köszi Balázs, lecsekkolom majd ma. Multinál ez nem lesz probléma?
Walkie Talkie mod TS 3-hoz.
Krisz bocsi a tegnapi repülésért, de pont elkerültük egymást.
A héten érkezik a wifis routerem, remélem semmi gondom nem lesz vele. -
#38067 Az F-15 400 CAS felett és táján érzi jól magát. A default FM egy rakás szar, mert 20 fok felett már semmit sem ér a + AOA csak a légellenállás nő a duplájára, az felhajtó erő meg 5%-ot nő 25 fokig és kb. még 5%-ot 30-ig. 20 vagy 22 fokig le kell korlátozni a dat file átírással. Ez egyben javítja a vezérelhetőséget is, mert a marha program állásszög szerint definiálja a joy kitérítését. Tehát nem az lesz, hogy miniális mozgatásra is eléred a hasznos tartomány szélét. Úgy mellesleg az AI is jobban fog repülni. Ezt meg is mutattam már, az FM fájlokat is feltettem.
A fájlok itt.
-
#38066 Ez egy vicc bazmeg, átraktam másik channelre a wifit...2mbit -
#38065 Ezt sosem fogom megérteni miért kell megtömni így egy gépet. UPC mostanában egy kalap fos, csajoméknál 41kbps a letöltés...az 5mbit helyett... -
#38064 Ennyi, vége is mára?
Aludtam egyet, aztán rendeztem dolgaim, aztán mire jönnék már sehol senki. -
#38063 Hiányoltunk Krisz!
Kipróbáltuk az F-15-t.
Rengeteg bomba fér, rá, de alig akar fordulni, a leszállást már nem is említem.
na ki a király :))))))
-
#38062 Én is leszek. -
#38061 Többieket elnyelte a föld? Tgabbar? Ati ? -
#38060 Roger. Én jövök!
Repültem ma egy Eagle kört, kikötőt kellett támadni, minden rombolva lett a kiértékelés szerint mission failed.
mennem kellett vagy 3 kör mire mindent lerendeztem, a társam meg a mig-ekkel foglalkoztak.
-
#38059 Hali. estefelé fél6 és 7 között szabad vagyok egy repülésre, ha valaki érzi az indíttatást -
#38058 Sikerült az IVC-t beizzítani, csak szegény Krisznek net problémája akadt, ezért semmit nem repültünk.
Ma nézzünk valamit? -
#38057 Fenn vagyok TS-en.
megnézhetjük ezt az IVC-t, ha ráér valaki. -
#38056 persze
host launch screenen ivc serverre katt
és commsnál dedicated ivc szerohoz 127.0.0.1
többiek zöld bogyó, más nem kelll -
#38055 Ákos, ha lesz egy kis időd leírod az IVC-s csatlakozást? tegnap próbáltuk de valamiért nem jött össze -
#38054 Ez a multkori pvpből 1 VIDEO
ök voltak fent északnyugaton a dmznél, mi teamünkből -
#38053 Ha a Forma 1-nek ma még vége lesz nézhetünk valamit, ha jó valakinek.
Jana tegnap mi történt veled?
Szép kötelék repülés
ehhez mi még messze vagyunk...... legalábbis én