52966
  • L Viper #38132
    Tesztelgesd Zotya. Kép még jöhet
  • z0ty4

én nem így látom.

Az nem tudom, hogy mennyire életszerű, de az Aim-120 nem talál 10 mérföldről.
  • L Viper #38130
    Hát ez a "kacsavadászat" nem túl biztató.
  • Molnibalage
    Legyen bármilyen szép, sajnos csak modern hadjáratok vanak benne tudtommal. Kihívás semmi. Nekem nem túl nagy élvezet rommá lőni Sufa és Raam gépekkel a MiG-23 és más őskövületeket. :)

Más. Dee-Jay vagy valaki akit ismer szintén kidolgozta a ZSU-23 pontosság növelését. Megkaptam azt is, össze tudom vetni, hogy mi a jobb és ki hogyan kívája a célt elérni.
  • axenet
    De jó valakinek, mások dolgoznak, ő meg ITO-t tesztel

Leteszteljük majd alaposan multiban!
  • z0ty4
    Na megvolt az első gyors repülés.

Az új pit. a betűkön kívül semmi új.

már felszálláskor jelez az rwr

eddig ezt a bombát csak F-15-n láttam

szép sasok :))))

kiváncsi leszek az első multira, majd meglátjuk
  • axenet
    kösz, ez kedves

A gimbal csere csak 50 papír , a force sensing mod 100 ....

amugy nem fizikai probléma van, vagy driver oldali, vagy elektromos, vagy belső memóriachip
    Ha az utóbbi, akkor főbe lövöm magam ....
  • arrow19
    Van hozzá 100k-ért gimbal csere :D
    Izé ha meghalt vasárban megveszem :)
  • axenet
    Ja, mormoljatok pár imát értem, mert ha joy halt meg végleg, akkor kiugrom az ablakon ...
  • arrow19
    Soksikert!!!
  • axenet
    Mindenesetre ma elmegyek egy usb kariért, mert az alaplapi usb szopat, nyomok egy firmware updatet a cougaron, meg minden szart újrainstallálok hozzá, aztán imádkozom ....
  • arrow19
    Én ma hazamegyek szétütök mindent és mindenkit hogy nyomhassuk az ipart :)
    Axe vegyél egy 3000ftos logit addig csak gyereeee!!!
  • axenet
    Jah, ne is mond, tegnapra mindent leszerveztem, anyjuk is elment csajozni, 72esek is vártak az eu század esti repülésére, meg veletek is akartam repülni, erre kapcsolom be a gépem, és a cougar megkergült.
    Fél10ig küzdöttem vele, de egyenlőre "no joy" ..... Fuck the system
  • z0ty4
    Ó Bakker, Krisz hazautazott, Janának a nete xarakodik, most meg ez is
  • axenet
    Hohóóó....

Fasza, hogy pont tegnap halt meg a Cougarem
  • z0ty4

végre valami
  • Molnibalage
    Hölgyeim és Uraim, ITO BMS4-hez.
  • axenet
    Köszi, elvoltam vele
  • Molnibalage
    A néhány multit leszámítva 4 éve nem játszottam a Falconnal. Lassan már semmivel sem. Ha befejezem ezt a Korea 80 valamit meg az F-15 cikket egy ideg lazítani fogok. Az tuti. :)
  • L Viper #38113
    Valami mérnököst kreálok neked :D
    Csak megint nincs sok időm. BMS4-et azóta nem indítottam, mióta multiztam a fiúkkal :(
  • L Viper #38112
    Jó hardcore lesz legalább :D
    Jó lett a logód

@Balázs, egyébként az orosz cuccok paramétereit én óvatosan kezelném. Mást tudnak papíron, mint a gyakorlatban bizonyítottak, de gondolom ezt neked nem kell ecsetelni.
    Valami optimális kompromisszum a jó szerintem.
  • Molnibalage
    Semmi sem lesz atomdruva. A BMS4 SAM-ek szimplán FF szintre lettek belőve kinematikailag, a radar modellező érték is szimplán ésszerrűbb lesz. Jelenleg a minimális megsemmisítési távolság határáig fedez az ECM. Röhej.

A ZSU-23-4 az alamodellel nem talál el semmit. Nem túlzok. Semmit. A 150 csomóval repülő gépet sem. Úgy teszteltem, hogy csak ZSU-23-at hagytam egy battalionban. Több óra alatt nagyritkán találtak el. Végzetes sérülés? Ugyanmár...

Az alap BMS4-ben a százas nagyságrendű - igen annyi - AAA egyikébe futtottál bele. Egy battalionban van 30-50 jármű és azokon alapból mind van 1-2 némelyiken 3 csöves légvédelem is. Ezek egyszerre lőttek.

Most azért nem halálos az alap DB, mert a gun dagame értékébe kibaszottul durván belenyúl az exe. Most csak sok kopogást hallasz, de nem robbasz egyből atomjaidra. Az alap kiadásban a legkisebb találat is atomjaira bontott minden célt. Most pont az ellenkezője....

A másik bibi az, hogy túl lassan forog a torony, így nem tud utánad lőni a cucc...
  • axenet
    Csak arra vigyázz, hogy az összhatás is jó legyen. Ha minden légvédelmi egység atomdurva lesz, akkor nem marad fenn senki a levegőben...
  • Molnibalage
    A pontássg egy módon javítható, ha a blast radius értékét (igen a ZSU-23-nak is van) növelem. A kód szimplán nem számol rendes előretartással, ezért nincs más mód most szimulálni a radaros célzás pontosságát. Ez van. Vizont meg tudom mutatni videón, hogy mit lehet ezzel elérni.
  • axenet
    sry, csak 7 után vagyok
  • z0ty4
    ok. vagyok ts.

a mai repülésben benne van, hogy hozzák a routert. majd meglátjuk.
  • axenet
    csak nem a WDP honlapján találtad ?

tőlem nyomhatjuk, 20 perc és vagyok
  • z0ty4
    Esti repüléshez TE

KaesongStrike

Van benne minden, F-16, F-18 és persze Mirage is :)))
  • Molnibalage
    Még hír, picit sikerült javítani a ZSU-23 pontosságán. Már nem azonos a pontossága a sima géppuskákkal.
  • Molnibalage
    Újabb szép logo. Ezennel pápai hatalmamnál fogva meghirdetem a logoszerkesztési versenyt. De tényeg. Bármilyen felajánálst elfogadok, ha tetszik a logo.

A szövegben vagy maradjon a the manual pope, vagy esetleg most már váltohat, the modder pope-ra is. :)
  • axenet
    Inkább megdobálod őket a zuhanó bomba csalijaiddal
  • z0ty4
    Köszi a képeket.

Olyan szépek lettek, ha össze kerülök velük le sem merem lőni :)))))
  • Molnibalage

• Molnibalage
    Réér. Május vége?
  • Molnibalage
    A MiG-25-höz 4 vagy 4 db skin van.
  • Molnibalage

Vannak apróbb hiányosságok a Szu-33 estén (szárny felhajtás nem teljes, fékhorog valamiért szürke), de alapvetően működik. Az EA-6B és A-6E-nél, ha futót kiengeded, akkor billent a gépen pár fokot, nem tudok velem mit csinálni. Repülés közben minden funkcionál, ahogy kell.
  • V43 1105
    Mikorra kellene, hogy elkészüljek az F-15-el ?
  • Molnibalage
    Képek mindjárt.
  • hooah
    Tőlem aztán nem tudná meg senki.
  • z0ty4
    Mint a bms 4 első videóból szerzett képek, csak fű alatt. Top Secret

Mindenki megnézi ( csak itt páran ) de senki sem látott semmit :))))