52966
  • Razor18
    Ne vedd kioktatásnak, de nekem ilyen esetben legelső dolgom beírni a Google-ba, még kérdezés előtt.
  • 97th Vampire
    Azt tudom hogy miért keletkezett a hiba, csak nem találtam meg a BMS 4 leírásban hogy mi is ez pontosan.
    Hol találtad meg a választ?
  • arrow19
    A CAT III 6G a limit kicsit félreérthetően írtam, úgy értettem hogy 6G-ig húzhatod utánna jön elő a hibaüzenet.
    Egy csomó videóban láttam már énis hogy megtépik ezért érdemesebb kicsit finomítani a joyon (sensivity) és odafigyelni a fordulóknál a HUD-on a G értékre.
  • axenet
    Így van, állásszöget limitál, G-t csak a sebesség, és egyéb fizikai dolgok függvényében. (majd előkeresem az erről szóló kis pdf-em)

Valószínűleg amúgy nagyon megtépted a pakolt gépet.

• Molnibalage
    A CAT III csak álllszöget limitál tudtommal. Bombákkal megpakoltan is nekem sikerült bőven 6G felölé tépni.
  • arrow19
    "The ISA SNGL FAIL seems to indicate a failure of either the primary or secondary hydraulic system, again with the limitation of flight above Mach 1 would be unstable."
    High-G turn, szerintem az a baj hogy CAT III-ban van a gép és televolt felfüggesztménnyel te meg gondolom nagyon megtépted az egyik fordulónál, 6G a limit ha van rakomány, CAT I-nél 9G.
  • 97th Vampire
    Sziasztok!
    Tudja valaki hogy mit jelent a F-ACK kijelzőn a ISA SNGL FAIL hibaüzenet? Sajnos a F-ACK táblázatban nem szerepel.
  • z0ty4
    HD háttérképek.

a 10. kép stipi-stopi
  • Molnibalage
    Repültem egy bevetést a Korea '80s-zel. Jópofa volt. A-7 gépek megérkeztek és lekazettázták a AAA-t. Aztán berongyolt egy rakás MiG-21 és volt dogfight rendesen. A gépek változatos módon estek el a package-ben. Egy SA-2, egy SA-7 és egy BMP-2 kill volt.

Egy SA-7 indítástól az új, pontosabb FM mentett meg. Emelkedés közben nem ért már utol. :)
    Van pár ACMI is.
  • V43 1105
  • Molnibalage
    Értettségi? Ja, akkor nem szóltam. :)
  • V43 1105
    Ez egy 3D-ben készült kabin, amit renderelnek és abból készítettek egy 2D-s változatot ;)

Streaker Eagle : Leérettségizek és tényleg befejezem megígérem :D
  • repvez
    Ezért irtam hogy elbirná már 3D-ben is ezt a játék. Mert maga a kabin 3D-ben készült ,de a játékhoz már csak a 2D-s vetületét használták a különbözö nézeti szögeknek megfelelöen .
  • Molnibalage
    Ez nem 2D-s kabin? Mert nekem annak tűnik. Térhatású textúra, de 2D-s.
  • Molnibalage
    Ennél szerintem jobb fog készülni, ha készül.
  • repvez
    Erre a kabinra gondoltam
  • Molnibalage
    Azt nem kérdeztem meg, hogy lesz -e kabin, de előbb utóbb szerintem igen. Az Aegan két fő gépe az F-16 és F-4E. Új F-5 modell is lesz levehető szárnypótossal. (Asszem.) Kabin? Gőzöm sincs. Megkérdezzem 611-Eaglet.

Ő azt mondta, hogy mindent beleintegrál a modomba, amihez hozz lehet férni vagy az övé. Mivel a core DB egy jó darabig nem frissül azt kell hogy mondjam az én adatbázisom jelenleg is a legdurvább és egy darabig ez így is fog maradni. Semmivel sem instabilabb, mint az alap. Nincs benne overkill AAA a kis gépusskáknál, de ha tökegyenesen és lassan repüsz, azért még eltalának. Viszont nem robbansz atomjaidra egy találattól, mert belenyúltam a sebzésbe is.

A ZSU-23-4 is faszán muzsikl. A 4 egységes ütegben van olyan, hogy ketten áthúznuk egy felett, én megrongálódom, a havert meg le is lőtték. A nyomjelzős mode feltelepítésével igen látványos a dolog, főleg éjszaka.
  • repvez
    Meg jó lenne ha az F4es phantom megkapná azt a kabint amit még régen az FF-hez probált késziteni valakit, mostmár elbirná a vas a 3D-s verziót is nem csak a 2D-sitett verzióját.
  • axenet
    Ja, azt megnézném, meg hogy miben lesz más a gép, mint most
  • z0ty4
    F-18-as kabinról mutathatnának valamit.
  • axenet
    Dolgoznak a srácok, helyes
  • Molnibalage
    611-Eagle munkája.
  • axenet
    LOL :D
  • Molnibalage
    Tesótól kaptam. :)

• axenet
    Hát igen, sztem be is szarna a DCS fele annyi egységnél, mint ami egy lightos kampányban van a BMS-ben
  • Molnibalage
    Csak egy icipici dinamikusság kellene a hadjáratokba. Számomra a nagy kérdőjel az - mivel nincs meg a DCS - hogy hány egységet képes mozgatni és mekkora FPS veszteés árán. Ugyanis a DCS-ben nincs "bubble".
  • Molnibalage
    Totálisan tárgyilakogsan jó hosszú kommeteket írok. Aztán jön ez a tapló és érdkes stíusban nulla forrással pattog. Van pofája "case study"-nak kezelni azt a konfliktus, ahol tobb tucat AIM-9M-et lőttek el, de az SV előtt légiháborúkban is tucatszám indítottak AIM-9L, Python-3 raktéát, ami az AIM-9M küszöbén voltak már.

Semmivel sem érvelt, semmit sem támaszott alá. Ellenben volt pofája inzultusként emlegetni azt, hogy nyilvánvaló állatságokat vannak az adatbázisban.

Kicsit vicces csak, amikor 40 éves légiharc rakétával - R-40T (AA-6) - befogok és leszedek egy dispenser nélküli vadászt vagy vasi MI-t. Ha meg MI ellen mész és ő kihasználja ezt és nincs AI wingman, akkor a semmi szed le. Ugyanis nincs indítási figyelmezetést és 20 mérföldről fütcsíkot sem látsz...

A MICA IR-re 25 mérföld feletti lockot is csináltam már.
  • Gundark 1 1
    A BS szórakoztató volt repkedni a darálóval. Kellemes fizika, viszonylag szép táj.. De kb ennyi. Élmény volt bezúgni a házak közé meg függeszkedni, de semmi más. És ez volt az elszomorító.
  • axenet
    DCS sorozatról én elég hamar lemondtam, a black shark nekem is megvolt, de ők se tudják mit akarnak, és az egész szakadéknyira van attól az élménytől, amit az F4 nyújt, És akkor még nem beszéltem az F4ről pvp multiban...
  • axenet
    Meg pl ha kicsit pozitívabban állnál a dolgokhoz, akkor nem hajtanád el ezt a kevés magyar érdeklődöt is erről a fórumról....
  • Razor18
    Balage, az általad leírtak túlnyomó részének tényszerűségéhez pillanatnyi kérdés sem fér, és ezért mindenki elismeréssel tartozik neked, púderozás nélkül. Ha viszont tényleg azt akarod, hogy a kétségtelenül jobbító szándékod eredményesen utat is találjon a programba, egy picit érdemes volna - tudom, nem egyszerű, viccen kívül mondom -, a diplomáciára is odafigyelni. Picit úgy vettem le, hogy ha nem Te adnál nekik lehetőséget arra, hogy inkább a vissza-visszatérő pikírtségeddel foglalkozzanak, mintsem az általad vázolt tényekkel, akkor nem menne el a beszélgetés ebbe az irányba, és nem éreznék picit toporzékolásnak egy-egy megnyilvánulásodat (bocs a jelzőért). Nem kéne mindent ennyire zsigerből megválaszolni, sokkal többet ront vele az ember, mint amennyit halad, elolvasás után inkább várj egy órát a válasszal, és a jelzőkkel akkor is csak óvatosan, mert így saját magadat teszed a perifériára...

Mindezt nem azért írtam le, hogy eggyel több embert sorolhass a veled kötekedni akarók sorába, pusztán csak támogató de nem elfogult külső szemlélőként gondoltam jelzem, hogy ha elhajtasz mindenkit a picsába, csak mert kisebb hévvel kezeli a Te dolgaidat, mint jómagad, az nem lesz túl produktív, pedig kár volna, ha a fejlesztéssel töltött nem kevés időd emiatt utólag kidobott energiává válna, legalábbis a "nagy F4 közösség" számára.
  • Molnibalage
    És nem igaz, folytatja a marhája... Hogy lehet egy ekkora gyökér BMS4 tag....?
  • Molnibalage
    Az elmúlt 8 év ED-s ígérgetéséből lényegében semmi sem valósult meg...
  • L Viper #38619
    A DCS Black Sharkot megvettem, az FC2-t is, de azt kell mondjam, egyre távolodok ettől a DCS vonaltól.
    Nem tudok mit kezdeni ezzel a kiadunk gépeket x havonta (évente) koncepcióval.
  • L Viper #38618
    Sanyonál is olvasható :)
  • L Viper #38617
    De legalább azt egy magyar fejlesztő ügyködi.
  • Gundark 1 1
    igen. Az is határeset, de értelmesebb mint a mustang. Ez legalább illik a korba :) Van valami koncepciójuk hogy a Mustangot miért csinálták meg?
  • Razor18
    Nem vicceltem a Mig-21-el, most olvastam a SimHQ-n...
  • Molnibalage
    Nézzük a jó oldalát. Wright Flyert vagy Bleriot IX-et is tehettek volna bele... Mondjuk ennél lejjebb már nincsen. P-51. Röhej...
  • Razor18
    A következő gépük a Mig-21 lesz...