52966
  • z0ty4
    köszi

A múltkor még úgy mentem fel, tennék be képet, de bexart az iaro.

• axenet
    Vampire-nél meg kell nézni, hogy mi a baja a netnek, mert valami volt....
  • axenet
    Egy dolgot kell róla tudni, ha a szerver nem engedi, akkor hiába állítod át ....
  • axenet
    Igazad van, éjszaka van sötét, nem nappal

Falcon bms.cfg azon belül :

set g_fAmbientmin 0.3 esetleg 0.4
  • Molnibalage
    Fura, nekem inkább túl világosnak tűni. Marha messziről láthi néha egyes dolgokat.
  • z0ty4
    Nem, éjszaka van sötét.

• Molnibalage
    Mármint nappal?
  • z0ty4
    Ákos, majd újra kéne regisztrálni, mert a ts is újra lett téve, de az gondolom pikk-pakk meg lesz.

Vampire remélem tud csatlakozni, az lenne szép repülés

Csak ne éjszaka legyen

ui: Ákos, hol lehet azt átírni, hogy ne legyen olyan sötét az égbolt?

• axenet
    Like
  • arrow19
  • axenet
    én is csatlakozom, úgy tűnik, aztán takarítunk 1et Red-flagen
  • arrow19
    8kor akkor Archer TS-en.
  • axenet
    Így van, WDP kiszámol neked minden bombázási metódushoz mindent, és menti is a DTC-be
  • z0ty4
    Nekem jó. De tegnap windows reinstall volt, remélem minden fel van téve, de a ts-t be kell állítani.
  • arrow19
    Este ráér valaki?
  • arrow19
    Ez a Herky nagy arc.
  • 97th Vampire
    Azt hiszem az lesz az.

Pop up attack:
    Valami olyasmi, hogy a céltól meghatározott távolságra kifordul meghatározott túlterheléssel, felemelkedik a meghatározott magasságra, ráfordul (OA1, VIP), meghatározott szögben, meghatározott sebességgel zuhan egy meghatározott pontra (OA2), a zuhanás közben céloz és meghatározott magasságon old, majd kifordul (VRP).

Közben rátaláltam a "Weapon Delivery Planer" -re. Ott ki lehet számítani az adatokat és a Data Cartridge-be menteni. :)
  • z0ty4
    Van itt valami videó. Nem biztos, hogy erre gondoltál.

CBU LAT

• Molnibalage
    Egyszer nagyon régen kipróbáltam ezt az FF-ben. Van egy DED oldal ahol offset pontokat lehet beállítani TGT STP-hez képest. (VIP/VOP) Arra gondolsz?
  • 97th Vampire
    Szokta használni valamelyikőtök a "computed pop-up attack program" támadási eljárást?
    Esetleg azt is tudja az illető hogy hogyan kell kiszámolni (papíron) hozzá a szükséges adatokat hogy be lehessen vinni a DED-be?
  • Molnibalage
    Úgy tűnik, hogy a nyomjelzős MOD is így fog kijönni Maxpowertől. Arty besegít. Nem véletlel él még mindig az F4.0. Amíg a közössége viszi előre, addig nem fog meghalni.
  • L Viper #38671
    No ez már valami :)
  • axenet
    Igen, olvastam, hajrá !
  • Molnibalage
    Úgy néz ki, hogy lesz F4Patch-es cucc a Korea '80s-hez. CE-vel lesznek cserélhetőek a dat fájlok.
  • z0ty4

• axenet
    vagyok pcpilot tsen....
  • z0ty4
    Nézzünk ma egy traning repülést?
  • 97th Vampire
    Réééges régen az F-15E Strike Eagle III. dos -os játékban lehetett így repülni...
  • z0ty4
    " Durrog mint fater a bableves után"

• axenet
    Főzök egy jó bablevest, aztán én is leszek este...
  • V43 1105
    Repcsi érdekelne igazándiból, valami "újabb" F14, F18 ilyesmi ..
  • Molnibalage
    Asszem igen, de pokoli régi és lehet, hogy nem repcsi. Heliben tutira van.
  • z0ty4
    Vagyok TS. Nézhetünk valamit.
  • V43 1105
    Létezik olyan repszim. ami neten is játszható és haverral ülhetünk kétüléses gépben egyszerre ?
  • axenet
    Én még nem vagyok tizstában a délutánom/estém alakulásával, de írni fogok ide a fórumra, ha már tudom, hogy ráérek e. Többiek ?
  • 97th Vampire
    Hát akkor mondjuk ma? Valami light-os küldetést kezdésnek?
    Nekem 17:00-tól max 22:00 -ig jó.

Ha jó valakinek akkor mikorra menjek TS-re?
  • axenet
    Szívesen látunk minden multira jelentkezőt! Ha single playerben jól megy a dolog, akkor hamar menni fog multiban is.

CAT1/Cat3 :

The FLCS limits the AOA that the pilot can put the airplane into. It does also limit the G
    that the pilot can induce, but this is dependent on airspeed, and is usually 9 G. Here is an
    excerpt from the F-16 C/D Block 50/52 "Dash One" manual:

CATEGORY I LOADINGS

The FLCS minimizes the possibility of departures or spins. Roll rate inputs command
    flaperons and horizontal tails for roll power to provide a relatively constant roll response.
    Maximum command 360-degree rolls at subsonic speeds may cause a slight g reduction on
    termination. At supersonic speeds, maximum roll rates may cause a slight increase in g. AT
    high AOA and low airspeed conditions, roll performance is reduced by the FLCS to minimize
    pitch/rool coupling. Aft CG's, open speedbrakes, asymmetric missiles, or centerline stores

decrease departure resistance.

CATEGORY III LOADINGS

Aircraft response with most category III loadings remains similar to that of the clean
    aircraft; however, large stores significantly increase total aircraft drag and reduce
    performance. Light buffeting may occur during level flight at approximately 0.92 mach. In
    addition, surging may occur near the store limit airspeed, especially at low altitude. Neither
    condition requires specific action.

With STORES CONFIG switch in CAT III, the AOA/g limiter provides departure resistance
    for all category loadings. Except for the requirement to avoid structural overstress, pilot
    workload is reduced to a level comparable to that with category I loadings.

And here is a copy of the STORES CONFIG switch limitations:

CAT I
    Max AOA = 25°
    AOA and roll rate are limited when AOA is between 15 - 25 degrees and airspeed is
    <250kts
    CAT III
    Max AOA = 16°-18° dep. on GW
    AOA begins to be limited starting at 7°AOA/100kts through 15°AOA/420kts,
    depending on AOA and airspeed
    9g is available until 15° AOA; max g decreases as a function of AOA/airspeed
    Max roll rate is limited to approx. 60% of CAT I roll rate

With the STORES CONFIG switch in CAT I, it's very simple. G is limited to 9, and AOA is
    limited to 25'. But with the switch in CAT III, the behavior changes. At very low speeds (100
    knots) AOA is limited to 7'. As airspeed increases, so does the maximum AOA until you get
    15' at 420 knots. 9 g is available at AOA lower than 15'. So, if you go fast enough, you can
    pull 9 g in CAT III. In fact it's pretty easy to do.
  • z0ty4
    Nagyon szívesen látunk ! Írd be, hogy mikor jó és meglátjuk. Csak ts kell, a többit elmagyarázzuk :)

Ha van routered azt még be kell állítani, ha visszább olvasol volt róla szó.

Asszem Kriszel az első gyakorló repülésünk az LGB traning volt :)
  • 97th Vampire
    Nem vettem. Ott is próbáltam rákeresni: F-ACK list, ING SLNT FAIL. Én nem találtam meg. Bár igazából a F-ACK listát kerestem, mivel a BMS dokumentumokban a lista hiányos (az az nem volt benne ez a hibajelzés).

Más.
    Lehetne veletek (eme fórumon jelenlévő egyénnel, egyénekkel) repülni a BMS 4-el?
    Nem mondom hogy profi vagyok de nem is tartom magamat full amatőrnek. Jól jönne egy tapasztalatszerzés, hogy hogyan repülnek mások a programmal.
    Viszont sajnos az online repülésekhez való kapcsolódáshoz nem értek. Csak LAN -on repültem még haverral, de azt is az AF-el.
  • Molnibalage
    Nyomjelző MOD WIP.

Nem tudom, hogy hogyan csinálta, de a visszapattás is modellezve van.